- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celeborn #596 üzenetére
Hali,
- ciripelés: én kb. 2 méterről nézem, de még este sem hallom. Ha odahajolok a hátlaphoz, valóban van ciripelés, de szertintem a TV-ket általában elölről szokták nézni, nem hátulról... :-)
- beégés: első G20-am be volt égve, úgy vettem, sajna nem láttam a boltban, csak otthon derült ki. Ha pl. rajta hagyod a Box-ot merev képpel pár napig, akkor biztos beég. De pl. egy futballmeccs után az eredményjelzőnek nyoma sincs, mint ahogy a csatornalogóknak sem... Én egyszer láttam ghosting-ot, a WD TV Live bejelentkező logója maradt rajta kb. 5 percig.
- 24p: tökéletes a lejátszásÉn 2 hónapja vettem, de nem bántam meg. Full HD döbbenet rajta (720p is, ha jó az anyag), és az SD adás sem gáz. Én ettől tartottam a legjobban, mert LCD-ket néztem előtte, azokon nagyon gáz volt az analóg SD, de kellemesen csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged