Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardverekkel indít a szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
A számítógépre kötés olyan dolog, hogy kb. semmi szükség rá.
Azért, mert neked nincs rá szükséged, engedd meg, hogy más használja erre is a tv-jét. Köszi.ez a sokat fogyaszt baromság
A jelek szerint ez egy évi 10ezer forintos baromság, ezt tudom másra is költeni.nézd meg a Samsung új LED TV-it.
Nem led tv-ről beszéltünk, hanem 150ezer forintos tv-kről, konkrétan az X10-ről, ami tükröződik. A 150ezer forintos lcd meg nem tükröződik, ennyi.Még egyszer leírom, utoljára: Tisztában vagyok a plazma és az lcd előnyeivel és hátrányaival. 3 hónapig kerestem tv-t, körbejártam rendesen a témát. Elismerem, hogy van olyan, amikor a plazma a jobb választás. De olyan is van, amikor lcd-t kell venni, mert az adott felhasználásra (pl nálam) alkalmatlan a plazma tv. De valamiért a plazma tulajok ezt nem akarják felfogni. Szerintük mindenki úgy használja a tv-t, ahogy ők
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest