- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
szép jó estét! valaki frissen vásárolt tabbal próbált már mikrofonos fülest? előtúrtam a szekrény mélyéről egy gyári Nokia (WH-108) fülhallgatót, mivel füles nélkül a Skype használhatatlan. de valamiért nem szimpatizál vele a tablet. A fülesnek tuti nincs baja, Lumia 820-szal gond nélkül működik. korábban arról volt szó, hogy Nokia szabvány kell neki, lehet időközben áttértek az almásra?
-
Zeki
nagyúr
Kecskeméten a "kistescoban" ( Target center, Izsáki út), még van sok tablet. Már a műszaki pultos eladó szerint. Amúgy mikor sorba álltam, a cigányok olcsó mobilokat, meg egy tv-t vettek, és csak 1 valaki vett ilyen tabletet. Tok az nincs.
-
Topi70
tag
válasz
AndrewBlase #9690 üzenetére
Köci
-
coxy01
tag
válasz
ToniSoprano #9692 üzenetére
Igen.
Más.: írtam privátot -
Topi70
tag
Abban tud valaki segíteni, hogy lehet e valamivel lejjebb állítani a fényerőt? Sötétben jól jönne még a kevesebb fény.
-
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9687 üzenetére
Tedd ra a hivatalosan kiadott tarhelynovelo frissitest. Ezutan eredeti allapotu lesz (nem rootolt).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
AndrewBlase #9685 üzenetére
Miert nem gariztatod?
-
AndrewBlase
senior tag
Tény és való, az utóbbi időben "előkerült" 2-3 olyan tab, aminek a kijelzője felesbe elsötétült, de ennyi.
Ami inkább tipikus hiba, hogy nem megy fel rá az első kettő frissítés. (Érdemes még az üzletben elvégezni.) Na, azokat kell azonnal cseréltetni.
Szerintem a nagy többség megelégedettséggel használja eme készüléket. Ennyi pénzért meg pláne. Én is elégedett vagyok vele, pedig én még 24-ért vettem. Nekem annyi "bajom" van vele, hogy kb 2 hete a kijelzőt kettéválasztotta egy sárga pixelsor, ami egyelőre nem zavar túlságosan (jobbára fehér háttérnél "zavaró"). -
PLaci58
addikt
válasz
spammer #9679 üzenetére
Azért azt tudni kell, hogy manapság kb. 10%-os az elektronikai termékek meghibásodása az első évben. Eladtak ebből a márkából vagy 20 ezret. 5-10 kijelző elsötétütlés (ami forrasztási, érintkezési hiba) semmi. Sokkal több memória hiba lesz. Láttam már pár tabletet, ami jóval drágabb és hibátlanul is használhatatlan!!! Ez kifejezetten használható. Jó processzor, jó kijelző, 1 GB RAM, jó wifi és BT.
Összességében nagyon jó vétel!
-
törölt tag
Sziasztok!
Tokot milyet érdemes venni, ami olyan mint a gyári és fekete?
És esetleg még a hangszórók helye is ki van rajta vágva, vagy a gomboké.
Kapni már sajnos a gyárit nem lehet.Esetleg valaki látott fekete színű tabletet Hajdú-Bihar, vagy Szabolcs megye körül?
Köszi szépen!
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9679 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy maga a tablet nem tűnik túl masszívnak, strapabírónak, vigyázni kell rá, fém is, gondolom nem a legerősebb aluminiumból van, ahogy az iphone 6-on is még ezen spóroltak. Mondjuk a 6S széria már kijavították és 3*szor erősebb lesz, javították "az el nem ismert" hibát: [link] (A Iphone 6s-nél bevezetett "spéci" 7000-es Al ötvözetet kb. 15 éve használják bringáknál, 10 éve full általánosan.)
Szóval még a prémiummárkáknál is vannak problémák, nagy spórolások, mondjuk én annyira nem örülök az alumínium hátlapnak, csúszós is kicsit, télen hideg, emiatt jobban szeretem az igébnyesebb műanyagot, és nem baj ha vastagabb kicsit.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9676 üzenetére
Ebből az egyik ilyen tablet volt, még a papírja se volt meg, meg az előélete sem:
[link]A többiről jó lenne tudni sikerült-e gariztatni, mert ha külső sérülés nem volt rajta szerintem javítani kell, mert az mind első éven belül vannak, akkor az eladónak kell bizonyítani a rendeltetés ellenes használatot! De utána hogy szervízbe küldték őket eltűntek a fórumról.
Ha nincs külsérelmi nyom rajta, akkor javítaniuk kell első évben, a 2. évben a bizonyítás megfordul, akkor kicsit nehezebb a dolog (ez már szavatosság, amikor a vevőnek kell bizonyítani a rendeltetésszerű használatot ).
-
imiadmin
őstag
jó ötlet a kérdőív!
(#9676) spammer: Mindketten értjük a dolgot. szerintem másnak is átjött, hogy van ilyen rizikó. Én úgy gondolom, hogy be kell írni az összefoglalóba, mint ismert hiba (a kérdőív megadja, hogy típushiba-e).
Lehet, hogy én szeretek veszélyesen élni, de én ma veszek mégegyet a gyereknek is...
-
spammer
veterán
válasz
ToniSoprano #9673 üzenetére
De lehet, hogy van még, nem kerestem alaposan többféle kulcsszóra is, továbbá a társtopikban vagy más tabletes topikban sem, lehet, hogy máshol is volt szó már ilyenről. Szóval nem egyedi hiba.
(#9675) imiadmin: neked az órára súgták oda, hogy inkább ne, nekem most erre.
A 15 ezres ár nem indokolja automatikusan azt, hogy hibásnak vagy rossznak (netán szarnak) kell lennie. A kínai, dzsunka, filléres vackoknál lehet számolni ezzel, de egy eredetileg 30k-s tabletnél nehogy már. Olyan ez, mintha azt mondanád, hogy azért lett 15k, mert nagyobb eséllyel kell hibával számolni, ergo mintha tudták volna előre ("jó lesz ennyiért").
-
imiadmin
őstag
válasz
spammer #9672 üzenetére
Valószínű, hogy az verte/verhette ki a biztosítékot, hogy túlságosan általánosítottál a hibával kapcsolatban.
Mikor megvettem, én is kérdeztem az eladót, hogy mennyit hoztak vissza belőle... Azt mondta, hogy karácsony óta 5-6db volt, úgyhogy teszteljem én is erősen 3 napig...
Most mondhatjuk, hogy az eladónak el kell adni a terméket, de hitelesnek tűnt azért, mert amikor a kétezerkilencszázvalamennyis okosóra után érdeklődtem, egyértelműen odasúgta, hogy azt inkább ne...
Szerintem mindenkinek átjött, hogy 15e-ért ez van. Aki belevág, az számoljon vele, hogy előfordulhat ilyen hiba.
Ennyi...Ja, és én is 2 év garit kaptam rá...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9669 üzenetére
Visszaolvastam a fórumot, rákerestem a "hiba" szóra a fórumon, ezt dobta ki: [link] Nem igazán találtam mást aki ezt a hibát itt felvetette itt volna rajtad kívül, de engem is és szerintem sokakat érint és érdekel a téma.
De itt a lehetőség, ha tömegesen van hiba hogy az egyik felénél fekete minden behatás nélkül, akkor jelentkezzenek, ha eddig hallgattak valamiért!!!
Saint_: 2 év gari van a termére tuti, én 3-at vettem családon belülre, az elsőt még 24-ért.
- Elsőnél fiatal határozott hölgy volt 2 év garit adtak alapból.
- A másodiknál idősebb néni volt, kedves, de bizonytalan, aki a tabletben lévő papírt töltötte ki ami 1 évre szól.
- A harmadiknál, megint olyan középkorú határozottabb hölgy volt, megkérdeztem, most akkor hány év a gari? Mondták két év. Mutattam a papírt a múltkor 1 évet adtak, elnézést kértek, és hozzátűzték a 2 éves garis papírt. (A vicc hogy tök ugyanott a BP-en a Fogarasi Tescoban vettem mind a hármat, de három különböző időpontban .) -
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9669 üzenetére
Visszaolvastam a fórumot, rákerestem a "hiba" szóra a fórumon, ezt dobta ki: [link] Nem igazán találtam mást aki ilyet itt felvetett volna rajtad kívül, de engem is és szerintem sokakat érint a téma.
De itt a lehetőség, ha tömegesen van hiba hogy az egyik felénél fekete minden behatás nélkül, akkor jelentkezzenek, ha eddig hallgattak ez mindenkinek !!
Saint_: 2 év gari van a termére tuti, én 3-at vettem családon belülre, az elsőt még 24-ért.
- Elsőnél fiatal határozott hölgy volt 2 év garit adtot alapból.
- A másodiknál idősebb néni volt, kedves, de bizonytalan, aki a tabletben lévő papírt töltötte ki ami 1 évre szól. - - A harmadiknál, megint olyan középkorú határozottabb hölgy volt, megkérdeztem, most akkor hány év a gari? Mondták két év. Mutattam a papírt a múltkor 1 évet adtak, elnézést kértek, és hozzátűzték a 2 éves garis papírt. (A vicc hogy tök ugyanott a BP-en a Fogarasi Tescoban vettem mind a hármat, de három különböző időpontban .) -
spammer
veterán
válasz
Magnum_ #9671 üzenetére
Nekem is 2 éves gari papírt adtak hozzá most is, sőt, mondták, hogy 2 év.
(#9670) imiadmin: ígen, de mint írtam is már az előbb, Kínából pláne nem vennék, maximum szaré'-húgyé' (
) valamit, aztán ha kampec, akkor kampec. Egyébként szerintem nincs vita, csak az általam leírtak egyeseknek már úgy jöttek le, hogy a tabot szarozom, holott a meghibásodásról illetve a hozzá kapcsoló információkról volt szó, nem a tabbal kapcsolatos szubjektív véleményről.
-
imiadmin
őstag
válasz
spammer #9669 üzenetére
nem akarok beleszólni a vitába, de aliexpressről kb ennyiért lehet rendelni tableteket és mint ahogy tudjuk, az lutri a javából... itt legalább kapsz 2 év garit... engem ez megnyugtatott... ha előjön a hiba, beviszem gariba és kész... (az aliról vett tablet hasonló esetben max papíralátét...)
-
spammer
veterán
válasz
vargalex #9666 üzenetére
Igen, ugyanilyen hibával vitték vissza. Nem tudom, mi okozza a hibát, de nem vigasztal, ha önhibámon kívül romlik el és szívni kell vele. Mindegy, nem érdemes tovább ragozni. Egyébként nem szarozom a tabot, mert az árához képest nagyon is korrekt és tetszetős kis készülék (lett volna
).
(#9667) VMatteo: 15k akciósan, ez 30k volt eredetileg. És nem jelenti azt, hogy 15k-ért nem jár normális termék vagy éppen szerviz. Nem házhoz kell jönnie a szerelőnek, nem kell kiforgatni a dolgot, nem erről volt szó.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
spammer #9664 üzenetére
Nalam eddig nem volt letjogosultsaga a tabletnek 5"-os okostelefon es ultrabook mellett. De ennyiert megvettem, szep, tetszik, jo.
Ha gond lenne vele, hozzajuk vagnam es emberkednek okosan (fogyasztovedelemmel foglalkozom), de ha ugyanezt olvasnam egy pl 80k-s termeknel, akkor clvaliszinuleg nem vettem volna meg.De lekopogom, szep es jo - eddig.
-
VMatteo
őstag
Meg amúgy is15ezer forintért mit vártok?Samsung házhoz kiszálló garanciát? Másnak a nyakkendője kerül ennyibe, azért vettétek meg mert olcsó nem?
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9662 üzenetére
Szia!
Tehát összesen 3 ilyen esetről tudsz biztosan. Az ügyfélszolgálat mit mondott, ezzel a hibával viszik vissza? Egyébként nekünk éppen a jobb fele volt sötét a leesett példánynak.
Persze akár az is lehet, hogy ahol vetted, egy egész raklapnyi esett le pakolás közben és ezért van abban a Tesco-ban sok hibás példány...Továbbra is azt mondom, hogy ebből a típusból jóval több az eladott példány, mint bármi másból.
Szóval, ilyen arányban tapasztalt meghibásodás miatt nem ajánlani senkinek szerintem nem kicsit túlzás. Sok elégedett felhasználó is van annak ellenére, hogy te elégedetlen vagy.
-
spammer
veterán
Aha, szóval nem szabad leírni a rossz tapasztalatokat, illetve válaszolni az erre jött válaszokra, mert megsérül a kis lelked, hogy valaki leírta, hogy bizony vannak hibás példányok, és nem egy darab. Nem kell itt fanboykodni, tényeket közöltem, illetve válaszoltam a nekem címzett hozzászólásokra. Hol szaroztam a tabletet? A hiba=szar? El vagy te kicsit tévedve.
(#9661) vargalex: Gyakorikerdesek.hu -n kettőt találtam rögtön ugyanezzel [link]. Én 1 tableten vettem, ezért a sajátomét láttam, ami egybeesett azokkal, amiket mások tapasztaltak. Az üfsz miért hazudna? Az áruház érdeke lenne elpasszolni az cuccokat és nem a pénzemet visszaadni.
-
spammer
veterán
válasz
vargalex #9658 üzenetére
Ugyanarról a hibáról van szó jelen esetekben: a képernyő pontosan megfeleződik. Ha külső behatásra repedt volna meg, lenne nyoma, de ha nem is látszana külső nyoma, akkor sem pontosan feleződne minden esetben a kijelző. Ez egyértelműen gyári hiba, nem user error.
Én elhiszem, hogy bármelyik gyártónál előfordulnak hibák, nekem is voltak már hibás készülékeim. De itt többször vittek vissza rövid idő belül ugyanazzal a hibával. Azért ez szerintem nem mindegy.
Nem akarok lebeszélni senkit, csupán leírtam, hogy ezt tapasztaltam, illetve olvastam/hallottam több helyről is most már, ezért ha valaki ilyen hibát tapasztalna, az ne lepődjön meg, mert nem egyedi.
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9651 üzenetére
Szia!
Azért egy biztosan meghibásodott eszközből és a vevőszolgálaton hallottakból én nem vonnám le ezt a következtetést. Simán lehet, hogy a tiéd akár pakolás közben kapott egy ütést (mondom, az egyetlen, ami nálunk így járt, esett kb. 1-1,5 m-t). A visszavitt példányok pedig nem feltétlenül mind hibásak. Elég sok hozzá nem értő is vesz ilyet, vagy csak egyszerűen mégsem tetszik valakinek, stb. Ráadásul az eladott mennyiség is elég nagy szerintem...
Ebben a topicban összesen 621 különböző felhasználó szólt hozzá. A mélyvíz topicban 208. Összesen 672 különböző felhasználó. Ebből (ha jól emlékszem) kb. 3-an jelezték a hibát, amit te is tapasztaltál. Feltételezve, hogy a hozzászólók többsége vásárolt is ilyen tabletet, azért ez nem olyan rossz arány.
Nekem a céges telefonom egy viszonylag neves gyártótól származik, tavaly szeptemberben vettük és már negyedszer van szervízben ugyan azzal a hibával. Ráadásul úgy, hogy a harmadik eset után teljesen új készüléket kaptam. De most ez is produkálja. Szóval, bármilyen gyártónál előfordul ez.
-
spammer
veterán
válasz
phanfantom #9652 üzenetére
Jaja, tudom, de ha 5 nap után szarik be?
Most kihagyom, talán majd legközelebb, ha lesz újabb széria, vagy majd Op3n Dott 2.
Kíváncsi leszek az elkövetkezendő időszak tapasztalataira, lesznek-e még ilyen hibák itt a fórumon.
(#9653) ToniSoprano: Hát igen, de én nem is rendelnék ennyit pénzért Kínából sem semmit.
-
wocsok
tag
Nekem ez az 5. tab amit frissítek, belefutottam vele a OTA-s frissítés hibába...
Megoldás: Phone Flash Tool+usb rádug+hangerő le nagyobb tárhely frissítés elindít ami 5 %-nál leállt, de a tab elindult. Utána ismét OTA, az így felment mindkettő, most már megy a nagyobb tárhelyes frissítés -
spammer
veterán
válasz
vargalex #9650 üzenetére
Lehet, hogy az egy jobb széria volt, a mostaniak között pedig több a hibás. 1 napig nálam is tökéletesen működött.
Nem mondom én sem, hogy mind hibás, de ha már több helyről is olvasom/hallom hogy viszik vissza őket, akkor én nem kockáztatok, főleg úgy, hogy ha kicsúszok a 3 napból, akkor utána még a szervizzel vacakoljak, mert ők hülyének akarnak nézni. Ezért írtam le, hogy aki megveszi, az számoljon vele, hogy lehet, hogy problémás darabot fog ki. 3 napon belül érdemes szarrá tesztelni.
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9649 üzenetére
Szia!
Én év elején vettem 3-at. Abból az egyiket leverte a kisfiam, akkor ment el a képernyő fele. Ez a feleségemé volt, akkor pedig már nem volt akciós, így apróról vettem egyet szintén 15000 Ft-ért. Most pedig vettem még kettőt. Mind az 5 jelenlegi tökéletesen működik.
-
spammer
veterán
Nálam is meghibásodott 1 nap után, a kijelző fele elsötétedett, nem mutat semmit. Ment vissza, a ÜFSZ-nél azt mondták, jobban járok, ha nem is cseréltetem és veszek másikat, mert vittek vissza már többet is. Szóval jó kis gyári hibás szériát akcióztak le.
A röhej az egészben, hogy ha kicsúszol a három napból, akkor szervizbe kell küldened (nincs csere vagy pénzvisszafizetés), a szerviz pedig meg akarja magyarázni, hogy te okoztad a hibát és a kijelzőcseréért kapsz egy 13k-s számlát. Röhej. Utána meg lehet küzdeni a velük a fogyasztóvédelmen keresztül, ha valakinek van ideje és energiája rá.
Szóval én nem ajánlom a megvételét, csak ha mersz kockáztatni.
-
Balion
senior tag
Erősen gondolkodtam, hogy beruházok én is egyre 15 ezres áron, de féltem a sok meghibásodásról szóló tapasztalattól. Tegnap este épp a vevőszolgálati pultnál intéztem egy rendelést, amikor egy srác nyugtával és egy open dott tablettel állt a kezében. A biztonsági emberke, félreértve a helyzetet, odaszólt, hogy "te is visszahoztad? Van aki már 4-et hozott vissza". Másrészről a srác mondta, hogy nem, hanem épp most vette, és már egy éve használ egy ugyanilyet gond nélkül. A srác tapasztalata megnyugtató, de azért a "van aki már 4-et hozott vissza" számomra azt sugallja, hogy elég sokan visszacserélik.
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Tegnap én is csatlakoztam a táborhoz. Persze rögtön megfrissítettem OTA-val kétszer, aztán jött a felismerés a tárhelyről. Az első próbálkozás a FB-n lévő cuccal (mégiscsak az a "hivatalos") nem jött össze... Állandóan megállt 5%-nál. Aztán letöltöttem az 5.58Gb-s cmd-s verziót, ami simán végig is ment, így nagy az örömétbódottá...
Lehet, hogy veszek egy másikat is ma... -
Topi70
tag
Megvéve! Csalódás mentes!😃 Elötte Asus fonepad volt, de kislányom megörökölte. S5 mérete tablet után nekem kicsi lett itt az ágyban😃 Ezért jött jól ez a választás. Na persze Samsung S5 azért érezhetően gyorsabb... nem részletezem, de ennek ellenére ez egy klassz masina első benyomásra. Netezésre kitűnő választás. Hiába szép a samu kijelzője egészben úgy sem olvasható egy megnyitott oldal, míg ezen a tabon főleg a 3/4 arány miatt ez tökéketes. Ez akkor tűnt fel legjobban, mikor kényszerűségből a tablet után S5-öt használva picit nehézkesnek bizonyult. Egy szóval vegyétek, vigyétek egyiért a hülyének is megéri, hát még nekem😃
-
Süvi
őstag
válasz
MittuDomain_ #9643 üzenetére
OTA frissítés ne írjon ki hibát.
Nagyon pörög .Leslie: a gyári appokat én is letiltottam root nélkül.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, piszok rég jártam erre.
Sajnos a karácsonyi akcióról lecsúsztam, ezért érdeklődöm, ugye most is ér még 14e-t?
Mire figyeljek vásárláskor, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések? Van esetleg már rá kvázi official/valami stabil nyalóka? Érdemes telefonálni, van-e készleten, vagy nem pörög annyira? -
ttt1
őstag
Vettem egy bt-os usb-s dongle-t de kicsit dobozhangja van az Open dott fejhalllgatónak. A bt periferial drrivert nem tudta feltelepíteni win7 64 bit alatt.. Honnan lehetne leszedni drivert? Az ms oldaláról nem sikerült ,mert csak vistás cucc alá adja be...
-
Franklin
addikt
Budaörsön is rengeteg volt kirakva, legalább 15.
Csak épp nem a műszaki osztályon, hanem a fősoron.
-
törölt tag
Ha valaki venni szeretne, az Aréna pláza Tesco-ban még volt 3 darab amikor megvettem az enyémet.
-
szemcsi65
csendes tag
Szép estét!! vettem Kari elött feketét,tegnap pedig fehér-bronzot.Nem igazán értek a dologhoz Valaki megcsinálná nekem ezt a "tárnövelő" akciót Budapest XVII.ker-ben élek. Előre is köszönöm.. Miklós
-
rukh
senior tag
Partíció flash-elés simán ment, utána az OTA frissítés is. Érdekesség: első bekapcsoláskor (még frissítés előtt) 2014. decemberi dátumot mutatott ..
Ha lenne valakinek eladó eredeti tokja, akár használt is, legyen szíves jelezze, megvenném (Budapesten vagy Szolnokon). -
violentSt
tag
Azok akiknek nem volt folia a gepen, megtudnak mondani a hatuljan levo sorozatszamot? Abbol azert lehet kiderul valami nekem pl.: BRM034104 ez alapjan ujabb sorozat
-
coxy01
tag
Üdv. Tegnap én is vettem. Valóban Jó. Partició flash felment 1x-re. Én lecseréltem a launchert Nova-ra. Szerintem jobb sok benne a beállítási lehetőség és az ikonok is témázhatóak. A fóliát (feliratot és képeket) én lemostam egy kis nitro higitó+szilvia. Bátran ajánlom 10perc és kész volt így spóroltam a fólia vásárláson
Egyenlőre ennyi tesztelgetem.
Ha valami jó méretpontos tokot elfogadható áron tud valaki szóljon -
pippin12
tag
Váci úton, van vagy 10db fehér kirakva.
-
violentSt
tag
Sziasztok! Nos kivancsisagbol en is raszantam azt a parezrest a cuccosra, es hat volt mar jopar tab a kezembe meg hasznaltam is parat (legutobb egy prestigio quantum 7.85ot hajtottam - hasonlo csak 4 magos rk chipsettel) nos ez veri felhasznaloi elmenyben siman, wifi jo, kijelzo ugyan az, nincs lag, bongeszo fut faszan. Nekem a particionalas megallt 30%nal es utana se kep se hang, de vegul sikerult felelesztenem es ujra particionalnom. Elso sorban olvasasra vettem meg bongeszesre, ennyi penzert elso osztalyu, most mar csak az kell, hogy birja is soka es ne hulljon szet. Osszeszerelesre is teljesen egyben van a cucc, szoval ajanlott vetel! Kokiben tegnap volt meg vagy 20db mara mar csak 2-3! Talan ami hagy nemi kivannivalot maga utan ez az open dottos designolt felulet ezekkel a zold ikonokkal meg keresovel
na az katasztrofa...
-
Froclee
őstag
-
PLaci58
addikt
A miskolci nagy tescoban (Szentpéteri kapu) még láttam ma délután 20-30 darabot.
A dobozok nincsenek leragasztva, ami van az is csak fehér szigszalaggal. Az enyém ilyen szalaggal volt leragasztva, de teljesen új volt. Nem hiszem, hogy visszavett példányok (azért el tudom képzelni, hogy van közte!!!). Pár hónapja érdeklődtem, akkor azt mondták van vagy 1200 darab a raktárban.
-
Mezcal
addikt
Hogy lehet rootolni?
-
Magnum_
nagyúr
Nyilvan nem retina ipad, de jo. En nem bannam, ha HD lenne, de ez is jo,ennyiert plane.
Viszont annyira fenyeros,hogy en 1\3on hasznalom , mig a telefonomon (S4) a fele fole van huzva.Kiprobaltam par bongeszot, Apus browser eddig a legjobb. Kar, hogy a jelszavkat nem jegyzi meg.
-
Topi70
tag
Srácok a kijelző elfogadható? 15 nekem megér, ha nem túl gáz a kijelző. Ugrok tesco-ba.
-
cool13
őstag
Köszönöm az eddigieket.
Ha előbb tudom ezt a fólia dolgot, nem szedem le a gyárit.
Mivel felraktam a Facebook-on lévő partíció növelő cuccot,hogy lehet rootolni partíció variálás nélkül?
-
napocska2
senior tag
Nekem december óta bírja a lomosott piktogramos gyári fólia. Semmi baja.
-
didros
senior tag
milyen fóliáról írtok, amit csak körömlakklemosóval lehet leszedni? Nem értem... Én semmi ilyesmit nem találtam a készüléken. A piktogrammos kijelzővédő fólia alatt kellett volna lennie egy "sima" kijelzővédőnek is, amit nem lehet csak olyan egyszerűen lehúzni?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
AndrewBlase #9566 üzenetére
Köszönjük!!!
-
UFO1
senior tag
válasz
ToniSoprano #9598 üzenetére
Nem tudom fejből otthon megvan estefele leírom, esetleg rákeresel a NET-en, mondjuk nem volt egyszerű míg rátaláltam arra amit véletlenül töröltem.
(#9600) spammer
Ha gyorsan kell fólia a kínain 1000–1500 Ft-ért van i Pad mini az jó rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Politika
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest