-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taszillo
tag
Google drive 2.18.232.03.72 a mai napig is tökéletesen működik.
http://apk.watch/download?file_id=730202/google-drive#google_vignette -
Balzsika47
csendes tag
Még csak most olvasom az idei hozzászólásaitokat.
Olyan jó szívvel emlékszem vissza erre a tabletra. 10 évesen a legelső “elektronikus eszközöm” volt. Emlékszem, kb. 5x vittük vissza szervizbe.
Vagy 3x volt, hogy az Op3n Dott karika forgott körbe és nem volt hajlandó bekapcsolni, 1x a töltőcsatlakozó kopott ki, 1x pedig a kijelző betört, akkor is megcsináltattuk.
Nagyon sajnálom, hogy megszűnt ez a Tesco-s projekt, mert emlékszem brutál sokan vették annak idején. 15 ezer forintért persze szinte bárkinek megérte, nagyon jó áron adogatták el ezeket. Emlékszem, itt nálunk várólista volt, mi is feliratkoztunk mert készlethiány volt és 3 hetet kellett várni a tabletre, mielőtt megtudtuk venni.
Külön részleg volt a Tescoban kialakítva, ahol adták el a tableteket és ahol szervizeltetni lehetett őket. Én 5 évet használtam összességében imádtam.
Őszintén szólva ma is szívesen vennék egyet, tudom már nem sok mindenre jó, de potom pénzért tökéletes lenne nosztalgiázni. -
válasz
PLaci58 #11227 üzenetére
Frissítés 8 éve se volt már rá
Én alternatív áruházra, alternatív böngészőre gondoltam, ami még kitkat kompatibilis.
Találtam egy áruházat, az Aurora store-t, ami elvileg play áruház kompatibilis, sikerült telepíteni, el is indult, de be kellett volna lépni a Google accountommal és ott sajnos elhasalt a dolog.
Böngészőből az Opera volt, ami annyira "friss", hogy még be engedett lépni vele a Google drive-ba, de az utolsó verzió is, ami még kompatibilis ezzel a rendszerrel, 4 éves. A kiwi browser egész jól fut rajta, de már annak is elavultak a tanúsítványai, illetve sok oldal visszadobta, hogy elavult. -
válasz
janaman01 #11225 üzenetére
Napi régész.
És még csak vissza se kellett lapozni a 3 éves hozzászólásért.
Én is olvasásra akartam valamelyik nap használni, régen volt bekapcsolva (de időnként szoktam tölteni, hogy ne menjen tönkre benne az akksi). Átküldtem drive-on a fájlt, amit meg akartam nyitni, és ... Nem tudtam belépni a Google drive-ba.
Se a menüből, se a böngészőből, mert túl régi. A böngészőt nem tudtam frissíteni, mert nem lehet belépni a play áruházba, nem tudtam újabb böngészőt letölteni az apkmirror-ról, mert régi a böngészőm...
Végül a telefonomról küldtem át Opera telepítőt, amivel végre engedett belépni a drive-ba.
Én vagyok ennyire béna, vagy ennyire beszűkültek a lehetőségek ezen a régi rendszeren?
-
donbig
tag
Örülök, hogy másnál is működik még, kíváncsi voltam, mert azt tapasztaltam, hogy hasonló korú más darabok már használhatatlanok a környzetemben.
-
donbig
tag
Úristen, lassan 7 éves lett...Használja még valaki? Olvasásra használom, nagyon jó még az akksi üzemidő, ritkán zenelejátszás AUX-on kersztül. Szép állapotban van, a DPS Dream már rég kilehelte a lelkét, ez a készülék nagyon bírja. Kár,hogy megszűnt ez a Tesco-s projekt....
-
fsdb
aktív tag
Anomáliák voltak, vannak. Gyári kábel, töltő nem sokat ért. Hang recsegős, gombra ugrik. Kijelzőt törtem, cseréltem. Másik kábel Lidl 2A töltő nem tölt fel teljesen, egész éjszaka alatt sem. Kína teló töltő, meg egy htc töltő szó nélkül feltölti. Most is ezt használom. Csak jött a csekkbefizetés amit a telóval csináltam. Icsekk, Android 5-öt kér. Cégnek van appja, az is. Gondoltam hátha.
Tény, hogy 5 év egy tablet, telefon viszonylatban már veteránnak számít. Pláne ezt az 1 évet tudva.
-
fsdb
aktív tag
Megoldható rá valami újabb cfw?
Google playen egyre több helyen futok ebbe:
Követelmény: Android5.0 és újabb. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
vargalex #11205 üzenetére
Köszi!
Még nem álltam neki a műtétnekMert szereztem egy donor tabletet, ami nem kapcsol be. Ha azt működésre tudnám bírni, akkor nem is tenném át a kijelzőt.
Valami rejtélyes oknál fogva a topik összefoglalója nem hoz semmit. Pedig abban talán találnék leírást, hogyan kell a tetszhalott állapotból visszahozni a tabletet.
-
lala7676
friss újonc
kenand...én megvennék egyet tőled ha megvannak még a tabok ( Open Dott ) Van nekem is egy...lányom kb. 3 éve leejtette,azóta keresek donort hozzá... az enyémnek érintő törése,erős repedése van,,,csak fele kijelző érintkezik...
LCD-nek semmi baja...de aklatrészei is kellenének,tehát nem csak érintő kijelző kellene... E-mailom : lala.tapai7676@gmail.com
DE ha valaki tud eladót az szóljon...Köszönöm...sziasztok...
-
Több Opendott tabletunk is van (volt)
1 megadta magát nem tölt, nem kapcsol be.2 működik, bár azok voltak kevesebbet használva.
Összesen volt tárhely átméretezés.
3-kal von most gond:
Egyik időnként előadta, hogy bekapcsolás után csak ment az opendott karika körbe-körbe, de ott beragadt.
Revoveryben teljjes törlés szokott segíteni.
Most viszont megcsináltam 2x is, de továbbra is open dott forog körbe és semmi.Sajna Win 10-re nem tudok ADB drivert telepíteni (azóta újabb Inteles tabokat élesztettem újjá azzal a gépel azoknak más -újabb driver kellett most már sajna nem látja a TESCO tabot.
Majd próbálok egy Wuin 7-es szűz gépet összedobni.
De nem tudom újabb Tab rezize script futtatás segítene-e? -
vargalex
félisten
válasz
Rodzser Mór #11202 üzenetére
Szia!
Pedig egyszerű:
1. A műanyag betétet (amin a micro USB felirat van) tartó 2 csavart kiszeded, majd kiemeled
2. szalagkábeleket lehúzod (persze nyitod előtte a csatlakozókat)
Szalagkábel van: első kamera, hátsó kamera, fülhallgató aljzat, billentyűk, kijelző, touch.
3. A kamerákat kiszeded
4. Az alaplapot tartó 3 csavart kiszeded (2 felül, 1 középen oldalt az SD kártya felett kicsivel
5. Az alaplapot az akkuval együtt (ha azt nem akarod leforrasztani) oldala kiborítod (már csak a hangszóró vezetékeivel kell vigyáznod, mert azok az előlapba vezetnek és nem túl hosszúak, de nem is rövidek a művelethez)
6. A kijelzőt tartó 4 csavart (a sarkokon a fehér háromszögekben) kiszeded és kiemeled a kiejlzőtMajd visszafelé az egész.
A szigetelő szalag szerű ragasztó csíkokat szedd le, a vezetékeknél (főleg a vékony hangszóró vezetékeknél) óvatosan.
Remélem nem hagytam ki semmit, régen szedtem szét. Mondjuk most is van otthon 3 szétszedett példány (amik sajnos már hónapok óta úgy állnak).
-
válasz
Rodzser Mór #11202 üzenetére
Sosem szedtem szét, olvass vissza itt, meg a mélyvíz topikban, hogy ki szedte már szét és írj nekik privátot!
-
Rodzser Mór
senior tag
Leszedtem a tablet hátlapját.
Hát így ránézésre nem tudom, hogyan lehet a kijelzőt cserélni. Mintha minden cucc össze lenne vele építve.Le kell róla mindent szedni?
Vagy az alaplap túloldaláról egyszerűen leszerelhető majd vissza a kijelző? Bár ahhoz hogy a kijelzőhöz a túloldalról hozzá lehessen férni, akkor is le kell innen bontani az alaplapról mindent (hogy az alaplap kibillenthető, megfordítható legyen)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest