- Dell notebook topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
ToniSoprano #10317 üzenetére
Elméletileg a szervizbe kellene küldeni ilyenkor (ami szerintem a Tescotól független), csak hát ugye tudjuk, hogy ez hivatalos szerviz mekkora pofátlan banda.
-
spammer
veterán
válasz
pekenyoca #10291 üzenetére
Köszi az infót! Engem már nem érint, mert nálam a vásárlás után 1 nappal előjött a hiba, úgyhogy én visszakaptam a pénzem. Viszont ha úgy vesszük, ez a vaterás kijelző is csak félmegoldás, ugyanis még így is pénzedbe és idődbe került, holott a szerviznek kutya kötelessége lett volna cserélni ingyen és bérmentve. Én azt mondom, hogy akinek eljön ez a hiba, az ne hagyja annyiban, forduljon a fogyasztóvédőkhöz vagy ha kell ügyvédhez, mert az ilyen szerviz megérdemli, hogy jól seggbe rúgják, különben máskor, más termékkel is így fognak eljárni.
-
spammer
veterán
válasz
HeidBalu #10271 üzenetére
Pofátlan szerviz, egyértelműen gyári hibás, tudják jól ők is, mert "jó pár" darab biztosan megfordult náluk ugyanezzel a hibával. Másnak is ugyanezzel a dumával akarják visszaküldeni. Szerintem ne hagyd annyiban. Fogyasztóvédelem, vagy akár ügyvéd, plusz írj a tablet facebook oldalára, ahol egyébként már más írt ilyen hibáról (csak szerintem le se szarták, de lehet, hogy törölték a hozzászólást). szerk: talán a Tesco is tud az ügyben tenni valamit, mert ők küldözgetik vissza a hibás darabokat, tudják ők is, mennyi volt ugyanilyen hibával.
-
spammer
veterán
válasz
ToniSoprano #9673 üzenetére
De lehet, hogy van még, nem kerestem alaposan többféle kulcsszóra is, továbbá a társtopikban vagy más tabletes topikban sem, lehet, hogy máshol is volt szó már ilyenről. Szóval nem egyedi hiba.
(#9675) imiadmin: neked az órára súgták oda, hogy inkább ne, nekem most erre.
A 15 ezres ár nem indokolja automatikusan azt, hogy hibásnak vagy rossznak (netán szarnak) kell lennie. A kínai, dzsunka, filléres vackoknál lehet számolni ezzel, de egy eredetileg 30k-s tabletnél nehogy már. Olyan ez, mintha azt mondanád, hogy azért lett 15k, mert nagyobb eséllyel kell hibával számolni, ergo mintha tudták volna előre ("jó lesz ennyiért").
-
spammer
veterán
válasz
Magnum_ #9671 üzenetére
Nekem is 2 éves gari papírt adtak hozzá most is, sőt, mondták, hogy 2 év.
(#9670) imiadmin: ígen, de mint írtam is már az előbb, Kínából pláne nem vennék, maximum szaré'-húgyé' (
) valamit, aztán ha kampec, akkor kampec. Egyébként szerintem nincs vita, csak az általam leírtak egyeseknek már úgy jöttek le, hogy a tabot szarozom, holott a meghibásodásról illetve a hozzá kapcsoló információkról volt szó, nem a tabbal kapcsolatos szubjektív véleményről.
-
spammer
veterán
válasz
vargalex #9666 üzenetére
Igen, ugyanilyen hibával vitték vissza. Nem tudom, mi okozza a hibát, de nem vigasztal, ha önhibámon kívül romlik el és szívni kell vele. Mindegy, nem érdemes tovább ragozni. Egyébként nem szarozom a tabot, mert az árához képest nagyon is korrekt és tetszetős kis készülék (lett volna
).
(#9667) VMatteo: 15k akciósan, ez 30k volt eredetileg. És nem jelenti azt, hogy 15k-ért nem jár normális termék vagy éppen szerviz. Nem házhoz kell jönnie a szerelőnek, nem kell kiforgatni a dolgot, nem erről volt szó.
-
spammer
veterán
Aha, szóval nem szabad leírni a rossz tapasztalatokat, illetve válaszolni az erre jött válaszokra, mert megsérül a kis lelked, hogy valaki leírta, hogy bizony vannak hibás példányok, és nem egy darab. Nem kell itt fanboykodni, tényeket közöltem, illetve válaszoltam a nekem címzett hozzászólásokra. Hol szaroztam a tabletet? A hiba=szar? El vagy te kicsit tévedve.
(#9661) vargalex: Gyakorikerdesek.hu -n kettőt találtam rögtön ugyanezzel [link]. Én 1 tableten vettem, ezért a sajátomét láttam, ami egybeesett azokkal, amiket mások tapasztaltak. Az üfsz miért hazudna? Az áruház érdeke lenne elpasszolni az cuccokat és nem a pénzemet visszaadni.
-
spammer
veterán
válasz
vargalex #9658 üzenetére
Ugyanarról a hibáról van szó jelen esetekben: a képernyő pontosan megfeleződik. Ha külső behatásra repedt volna meg, lenne nyoma, de ha nem is látszana külső nyoma, akkor sem pontosan feleződne minden esetben a kijelző. Ez egyértelműen gyári hiba, nem user error.
Én elhiszem, hogy bármelyik gyártónál előfordulnak hibák, nekem is voltak már hibás készülékeim. De itt többször vittek vissza rövid idő belül ugyanazzal a hibával. Azért ez szerintem nem mindegy.
Nem akarok lebeszélni senkit, csupán leírtam, hogy ezt tapasztaltam, illetve olvastam/hallottam több helyről is most már, ezért ha valaki ilyen hibát tapasztalna, az ne lepődjön meg, mert nem egyedi.
-
spammer
veterán
válasz
phanfantom #9652 üzenetére
Jaja, tudom, de ha 5 nap után szarik be?
Most kihagyom, talán majd legközelebb, ha lesz újabb széria, vagy majd Op3n Dott 2.
Kíváncsi leszek az elkövetkezendő időszak tapasztalataira, lesznek-e még ilyen hibák itt a fórumon.
(#9653) ToniSoprano: Hát igen, de én nem is rendelnék ennyit pénzért Kínából sem semmit.
-
spammer
veterán
válasz
vargalex #9650 üzenetére
Lehet, hogy az egy jobb széria volt, a mostaniak között pedig több a hibás. 1 napig nálam is tökéletesen működött.
Nem mondom én sem, hogy mind hibás, de ha már több helyről is olvasom/hallom hogy viszik vissza őket, akkor én nem kockáztatok, főleg úgy, hogy ha kicsúszok a 3 napból, akkor utána még a szervizzel vacakoljak, mert ők hülyének akarnak nézni. Ezért írtam le, hogy aki megveszi, az számoljon vele, hogy lehet, hogy problémás darabot fog ki. 3 napon belül érdemes szarrá tesztelni.
-
spammer
veterán
Nálam is meghibásodott 1 nap után, a kijelző fele elsötétedett, nem mutat semmit. Ment vissza, a ÜFSZ-nél azt mondták, jobban járok, ha nem is cseréltetem és veszek másikat, mert vittek vissza már többet is. Szóval jó kis gyári hibás szériát akcióztak le.
A röhej az egészben, hogy ha kicsúszol a három napból, akkor szervizbe kell küldened (nincs csere vagy pénzvisszafizetés), a szerviz pedig meg akarja magyarázni, hogy te okoztad a hibát és a kijelzőcseréért kapsz egy 13k-s számlát. Röhej. Utána meg lehet küzdeni a velük a fogyasztóvédelmen keresztül, ha valakinek van ideje és energiája rá.
Szóval én nem ajánlom a megvételét, csak ha mersz kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest