- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekenyoca
újonc
válasz
spammer #10272 üzenetére
Én tőle rendeltem LCD-t , (5 e + posta),ha szerencséd van még van neki. Ma ki is cseréltem, rendben működik. Nekem is a fele kijelző fekete volt, a szerviz csak 14 e.-ért javította volna, amikor az új éppen 14990 volt a boltban. Ebayon 18-20 e. körül lehet találni teclast kijelzőt, szintén nem éri meg.
http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/2125559219
-
HeidBalu
csendes tag
válasz
spammer #9679 üzenetére
Helló!
Nekem járt szervizben fele fekete kijelzővel. Még éppen nem ért vissza, de szerintem hétfőre már itt lesz. "Természetesen" nem garanciális hiba, mondtam, hogy nem esett sehonnan, nincs rajta külsérelmi nyom. Akkor biztos meg lett nyomva, pl. ráült valaki, volt a frappáns válasz. És a két lehetőség 14 mátyásért kijelző, vagy küldik vissza.
Tudja valaki, hogy honnan tudnék új kijelzőt szerezni? Neten ami hibás, használt tableteket találtam mind kijelző hibásak voltak.
Vagy B lehetőség: mivel kell megfenyegetni őket, hogy mégis ingyen legyen az a csere?
-
PLaci58
addikt
válasz
spammer #9679 üzenetére
Azért azt tudni kell, hogy manapság kb. 10%-os az elektronikai termékek meghibásodása az első évben. Eladtak ebből a márkából vagy 20 ezret. 5-10 kijelző elsötétütlés (ami forrasztási, érintkezési hiba) semmi. Sokkal több memória hiba lesz. Láttam már pár tabletet, ami jóval drágabb és hibátlanul is használhatatlan!!! Ez kifejezetten használható. Jó processzor, jó kijelző, 1 GB RAM, jó wifi és BT.
Összességében nagyon jó vétel!
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9679 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy maga a tablet nem tűnik túl masszívnak, strapabírónak, vigyázni kell rá, fém is, gondolom nem a legerősebb aluminiumból van, ahogy az iphone 6-on is még ezen spóroltak. Mondjuk a 6S széria már kijavították és 3*szor erősebb lesz, javították "az el nem ismert" hibát: [link] (A Iphone 6s-nél bevezetett "spéci" 7000-es Al ötvözetet kb. 15 éve használják bringáknál, 10 éve full általánosan.)
Szóval még a prémiummárkáknál is vannak problémák, nagy spórolások, mondjuk én annyira nem örülök az alumínium hátlapnak, csúszós is kicsit, télen hideg, emiatt jobban szeretem az igébnyesebb műanyagot, és nem baj ha vastagabb kicsit.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9676 üzenetére
Ebből az egyik ilyen tablet volt, még a papírja se volt meg, meg az előélete sem:
[link]A többiről jó lenne tudni sikerült-e gariztatni, mert ha külső sérülés nem volt rajta szerintem javítani kell, mert az mind első éven belül vannak, akkor az eladónak kell bizonyítani a rendeltetés ellenes használatot! De utána hogy szervízbe küldték őket eltűntek a fórumról.
Ha nincs külsérelmi nyom rajta, akkor javítaniuk kell első évben, a 2. évben a bizonyítás megfordul, akkor kicsit nehezebb a dolog (ez már szavatosság, amikor a vevőnek kell bizonyítani a rendeltetésszerű használatot ).
-
imiadmin
őstag
válasz
spammer #9672 üzenetére
Valószínű, hogy az verte/verhette ki a biztosítékot, hogy túlságosan általánosítottál a hibával kapcsolatban.
Mikor megvettem, én is kérdeztem az eladót, hogy mennyit hoztak vissza belőle... Azt mondta, hogy karácsony óta 5-6db volt, úgyhogy teszteljem én is erősen 3 napig...
Most mondhatjuk, hogy az eladónak el kell adni a terméket, de hitelesnek tűnt azért, mert amikor a kétezerkilencszázvalamennyis okosóra után érdeklődtem, egyértelműen odasúgta, hogy azt inkább ne...
Szerintem mindenkinek átjött, hogy 15e-ért ez van. Aki belevág, az számoljon vele, hogy előfordulhat ilyen hiba.
Ennyi...Ja, és én is 2 év garit kaptam rá...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9669 üzenetére
Visszaolvastam a fórumot, rákerestem a "hiba" szóra a fórumon, ezt dobta ki: [link] Nem igazán találtam mást aki ezt a hibát itt felvetette itt volna rajtad kívül, de engem is és szerintem sokakat érint és érdekel a téma.
De itt a lehetőség, ha tömegesen van hiba hogy az egyik felénél fekete minden behatás nélkül, akkor jelentkezzenek, ha eddig hallgattak valamiért!!!
Saint_: 2 év gari van a termére tuti, én 3-at vettem családon belülre, az elsőt még 24-ért.
- Elsőnél fiatal határozott hölgy volt 2 év garit adtak alapból.
- A másodiknál idősebb néni volt, kedves, de bizonytalan, aki a tabletben lévő papírt töltötte ki ami 1 évre szól.
- A harmadiknál, megint olyan középkorú határozottabb hölgy volt, megkérdeztem, most akkor hány év a gari? Mondták két év. Mutattam a papírt a múltkor 1 évet adtak, elnézést kértek, és hozzátűzték a 2 éves garis papírt. (A vicc hogy tök ugyanott a BP-en a Fogarasi Tescoban vettem mind a hármat, de három különböző időpontban .) -
ToniSoprano
addikt
válasz
spammer #9669 üzenetére
Visszaolvastam a fórumot, rákerestem a "hiba" szóra a fórumon, ezt dobta ki: [link] Nem igazán találtam mást aki ilyet itt felvetett volna rajtad kívül, de engem is és szerintem sokakat érint a téma.
De itt a lehetőség, ha tömegesen van hiba hogy az egyik felénél fekete minden behatás nélkül, akkor jelentkezzenek, ha eddig hallgattak ez mindenkinek !!
Saint_: 2 év gari van a termére tuti, én 3-at vettem családon belülre, az elsőt még 24-ért.
- Elsőnél fiatal határozott hölgy volt 2 év garit adtot alapból.
- A másodiknál idősebb néni volt, kedves, de bizonytalan, aki a tabletben lévő papírt töltötte ki ami 1 évre szól. - - A harmadiknál, megint olyan középkorú határozottabb hölgy volt, megkérdeztem, most akkor hány év a gari? Mondták két év. Mutattam a papírt a múltkor 1 évet adtak, elnézést kértek, és hozzátűzték a 2 éves garis papírt. (A vicc hogy tök ugyanott a BP-en a Fogarasi Tescoban vettem mind a hármat, de három különböző időpontban .) -
imiadmin
őstag
válasz
spammer #9669 üzenetére
nem akarok beleszólni a vitába, de aliexpressről kb ennyiért lehet rendelni tableteket és mint ahogy tudjuk, az lutri a javából... itt legalább kapsz 2 év garit... engem ez megnyugtatott... ha előjön a hiba, beviszem gariba és kész... (az aliról vett tablet hasonló esetben max papíralátét...)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
spammer #9664 üzenetére
Nalam eddig nem volt letjogosultsaga a tabletnek 5"-os okostelefon es ultrabook mellett. De ennyiert megvettem, szep, tetszik, jo.
Ha gond lenne vele, hozzajuk vagnam es emberkednek okosan (fogyasztovedelemmel foglalkozom), de ha ugyanezt olvasnam egy pl 80k-s termeknel, akkor clvaliszinuleg nem vettem volna meg.De lekopogom, szep es jo - eddig.
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9662 üzenetére
Szia!
Tehát összesen 3 ilyen esetről tudsz biztosan. Az ügyfélszolgálat mit mondott, ezzel a hibával viszik vissza? Egyébként nekünk éppen a jobb fele volt sötét a leesett példánynak.
Persze akár az is lehet, hogy ahol vetted, egy egész raklapnyi esett le pakolás közben és ezért van abban a Tesco-ban sok hibás példány...Továbbra is azt mondom, hogy ebből a típusból jóval több az eladott példány, mint bármi másból.
Szóval, ilyen arányban tapasztalt meghibásodás miatt nem ajánlani senkinek szerintem nem kicsit túlzás. Sok elégedett felhasználó is van annak ellenére, hogy te elégedetlen vagy.
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9651 üzenetére
Szia!
Azért egy biztosan meghibásodott eszközből és a vevőszolgálaton hallottakból én nem vonnám le ezt a következtetést. Simán lehet, hogy a tiéd akár pakolás közben kapott egy ütést (mondom, az egyetlen, ami nálunk így járt, esett kb. 1-1,5 m-t). A visszavitt példányok pedig nem feltétlenül mind hibásak. Elég sok hozzá nem értő is vesz ilyet, vagy csak egyszerűen mégsem tetszik valakinek, stb. Ráadásul az eladott mennyiség is elég nagy szerintem...
Ebben a topicban összesen 621 különböző felhasználó szólt hozzá. A mélyvíz topicban 208. Összesen 672 különböző felhasználó. Ebből (ha jól emlékszem) kb. 3-an jelezték a hibát, amit te is tapasztaltál. Feltételezve, hogy a hozzászólók többsége vásárolt is ilyen tabletet, azért ez nem olyan rossz arány.
Nekem a céges telefonom egy viszonylag neves gyártótól származik, tavaly szeptemberben vettük és már negyedszer van szervízben ugyan azzal a hibával. Ráadásul úgy, hogy a harmadik eset után teljesen új készüléket kaptam. De most ez is produkálja. Szóval, bármilyen gyártónál előfordul ez.
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9649 üzenetére
Szia!
Én év elején vettem 3-at. Abból az egyiket leverte a kisfiam, akkor ment el a képernyő fele. Ez a feleségemé volt, akkor pedig már nem volt akciós, így apróról vettem egyet szintén 15000 Ft-ért. Most pedig vettem még kettőt. Mind az 5 jelenlegi tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest