-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
MittuDomain_ #9643 üzenetére
OTA frissítés ne írjon ki hibát.
Nagyon pörög .Leslie: a gyári appokat én is letiltottam root nélkül.
-
F.B.I.
veterán
válasz
MittuDomain_ #2471 üzenetére
Akkor megértelek.
-
F.B.I.
veterán
válasz
MittuDomain_ #2465 üzenetére
Én azt is merlegelnem, hogy a végén nincs-e többe az üzemanyag.... kurta jó vétel 15K-ert is, mit kell ezen ennyit lovagolni.
-
zolee5016
őstag
válasz
MittuDomain_ #2465 üzenetére
Mindjárt felbátorítom az asszonyt,átmegyünk,és megírom mi sült ki,mennyiért lehet elhozni....
ja kb 5 perc..... -
zolee5016
őstag
válasz
MittuDomain_ #2454 üzenetére
Itt Börsön vannak napi akciók...nem hirdeti előre,csak aznap...Mai napi akció ez a tablet ezen az osztályon(tegnap valami mobilja volt az opennek és ilyenkor ami alapakciós még abból is engednek)) Meg a clubcard pontokért kapott kupnokat be lehet számítattni+ bevásárlunk még több kupon, belemegy azt kész is....
-
üszök
őstag
válasz
MittuDomain_ #2454 üzenetére
Utalványok,dolgozói kedvezmény.
-
pcnet
addikt
válasz
MittuDomain_ #2436 üzenetére
Frissítést ha lehet, még a Tescoban tudd le. Ha frissítések felmennek, nincs pixelhiba, akkor nagyon nem lehet vele mellé nyúlni. 3 napon belül vissza adják a pénzt.
Ja, és harcolj a 2 év garért ha 1et akarnak adni. Nyomtasd ki a fórumban linkelt sajtó közleményt és lobogtasd.
Atya ég, hogy pörög a topic!
PH! leg pörgősebb topickja jelenleg.
-
sasa311
veterán
válasz
A januári "új" verzió 2 dologban fog különbözni:
- Nagyobb tárhely ( tippre 6-8 GB a jelenlegi 2 GB helyett)
- GPSHa ezek megérnek neked +7e ft-ot akkor várd ki. Ha nem akkor siess, mert ha elfogy a készlet akkor vége a 15e-s kánaánnak.
Én már kettőt vettem, egyikkel sem volt gond és nagyon elégedett vele mindenki aki használja (netezés, minimál appok, youtube, zene). Remélem ez sokat elmond.
Amit tegyél meg helybe:
- Tesco wifi-n frissítsd fel a tab automatikus patcheit. ha abba nem fagy bele akkor minden oké
- Közben ha látsz pixelhibát
- Hangot tesztelt le
- Hangerő gombot nézd meg, páran (bár nem sokan) panaszkodtak róla, hogy nincs jól a helyére rakva és "lötyög". Én mondjuk ezt nem tapasztaltam, nekem mindkettő okés. (egy fehér van és egy fekete)BTW úgy fest rootal már sikerült az SD kártyára másolást megoldani, de ha mást nem simán elképzelhető, hogy lesz rá egyedi ROM is idővel.
-
üszök
őstag
válasz
Én simán megvenném. Ha megunod is megveszik annyiért a tavasszal.
Az első frissítés 45 Mega körüli,nekem nem akart lejönni a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1 humoros
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest