Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Aha, szóval nem szabad leírni a rossz tapasztalatokat, illetve válaszolni az erre jött válaszokra, mert megsérül a kis lelked, hogy valaki leírta, hogy bizony vannak hibás példányok, és nem egy darab. Nem kell itt fanboykodni, tényeket közöltem, illetve válaszoltam a nekem címzett hozzászólásokra. Hol szaroztam a tabletet? A hiba=szar? El vagy te kicsit tévedve.
(#9661) vargalex: Gyakorikerdesek.hu -n kettőt találtam rögtön ugyanezzel [link]. Én 1 tableten vettem, ezért a sajátomét láttam, ami egybeesett azokkal, amiket mások tapasztaltak. Az üfsz miért hazudna? Az áruház érdeke lenne elpasszolni az cuccokat és nem a pénzemet visszaadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo IV
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Futás, futópályák
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest