Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
besaints
tag
válasz
golyani #5545 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az akksi fel van töltve. Ugyanis ha nem a töltőre dugom (vagy töltő nélkül csak simán próbálom bekapcsolni), hanem a PC-re rádugom, akkor az USB ikon jelenik meg rajta, 100% töltöttséggel.
A Windows valami CLOVERVIEW eszközt talál, de nem talál hozzá Driver-t annak ellenére sem, hogy előbb feltettem a #4495 hozzászólásból a IntelAndroidDrvSetup1.2.0.exe -t. Ez a driver kell hozzá, ha esetleg én akarnám feltenni rá a gyári firmware-t?
Szóval úgy tűnik nekem, hogy a boltból egyenesen egy téglásított készüléket kaptam! :S
Ez a frissítéses probléma lehet, amit visszaolvasva láttam, hogy sokan írtak? Ebből lehet még készülékcserén kívül tovább menni? A driver-hez mellékelt fastboot/adb egyik parancséra sem reagál...Mit jelent, ha a USB ikon alatt fehér csík van? És ha ez pirosra változik? Mert ezt produkálja most csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest