- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáld már ki a következőt!
A füles részébe dugsz egy fülhallgatót, a mikrofon részbe pedig bedugsz egy csavarhúzót, rézdrótot vagy bármit, amivel rövidre tudod zárni, és meghallgatod, hogy a rövidzár pillanatában hangosabb lesz-e a zene! Már persze, ha előtte elindítottál egy zenét...
Ha igen: az elosztó iphone kompatibilis. -
Lpeet01
csendes tag
December vége óta használom a tabot. Nagyon jol szuperál, megcsináltam rajta a tárhely növelést is. Érdekes, hogy minél jobban telik az idő annál többet bír az akkuja! Nálam a háttérben a Terminal Emulator állandoan fut wifi ébrentartás céljàból, Battery doctor az alkalmazás kezeléshez, akku optimalizáláshoz és az Flux nevű app, amivel -55 körül van levéve a fény, mert engem szörnyen vakit. Legutolsó töltéysel 1nap 15percet ment el 7h15min aktiv kijelzővel és maradt benne 3%! Hát mi ez ,ha nem tuti vétel! --- Tegnap azt nyilatkozta a Tescos műszaki elado szaki, hogy ismét tele vannak a polcok, de 30 ezerért nem igazán viszik. "Lesz még ez 15... " jelentette ki!
-
Matykoh
tag
Használ itt valaki swiftkeyt? Nekem nem működik a hangalapú szövegbevitel.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy miért? Én rontok el valamit?
-
Magnat
veterán
Hi,
Akinek szarakodik a hang, füles nélkül is csinálja? Én kipróbáltam Skype-pal, Viberrel és a saját voip telefonos programjába is bedrótoztam tesztképpen a BC accountomat és mind tökéletesen szólt a pár perces teszteken. Utána unokahúgomhoz került (neki lett véve, csak teszteltem pár napig), azóta meg Zello-n váltunk néha pár szót, azzal is tökéletes. Aki nem ismerné, ez egy walkie-talkie szerű cucc, sztem a minősége hang tekintetében a legjobbak között van - bár mivel nem folyamatos a stream, nem klasszikus voip.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Milyen Bluetooth hangszórót javasoltok ehhez a kütyühöz? Kislányom mindíg használja és van amikor elég halk a mese rajta... ☺ -
mazsi
senior tag
válasz
besaints #7682 üzenetére
Ne problémáz ezen. A fejlesztők tiltják az x8-os letöltést - illetve nem engedélyezik, mert nem tesztelték ilyen vason.
Így van ez a legtöbb újdonsággal, lassan javulni fog a helyzet ahogy terjed ez a tokozás. Addig független oldalakról le tudod menteni az apk-t, vagy variálhatsz a Play szűrésével, akár ki is lehet iktatni. -
válasz
Orionhilles #7668 üzenetére
Őszinte részvétem.
Én neoprén tokot vettem, a tiéd milyen tokban volt? Az a baj, hogy maga a készülék olyan súlyos, hogy ha a sarkára érkezik, a saját súlyától megroppan bármilyen tokban. Kivéve talán azt a gumipókos megoldást. -
besaints
tag
-
besaints
tag
Sziasztok. Fel akartam tenni az Áruházból a MindigTV app-ot, de "nem kompatibilis".
De a Sony telefonomról az app-ot persze le tudtam szedni (com.ah.mindigtv-2.apk), és kézzel fel tudtam telepíteni, és megy szépen most is.
Szóval miért van az op3n dott tablet inkompatibilisként nyilvántartva az Áruházban? Az Intel/x86 nem tetszik neki??
-
ktmt
aktív tag
válasz
Nekem is tokban volt, de kicsúszott. Ez a valentin napi akció tuti?
-
r66
aktív tag
válasz
"A javítási díjak elég széles skálán mozogtak. Néhány ezek közül:
Érintő képernyő csere: 8.000Ft - 35.000Ft +ÁFA között
LCD kijelző csere: 11.000Ft - 39.000Ft+ÁFA között"
Nem ismerem a céget, de egy telefont megér. -
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #7670 üzenetére
Szerintem, ha a kijelzö épp, akkor még alkatrésznek is jó lenne, el ismadhatod.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
AndrewBlase #7669 üzenetére
Akkor veszek Valentin napi akció esetén egy újat.... Nagyon tetszik, ár/érték arányban ász!
philips20: köszi, jó ötlet, ez még nem jutott az eszembe -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Upsz, ez biza nem garis eset. Szerintem 15-ből nem úszod meg.
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Na, nekem is pókhálós lett a tab, de nem miattam, hanem valaki leverte az asztalról és tokban is volt. Képernyővel lefelé esett, így a tok semmit sem ért.Azt mondtam neki, hogy min 15k és okés a dolog. Kérdésem: mennyiért javítanák, mert ez ugye nem garanciális hiba?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7664 üzenetére
Én úgy használom, mit amit le írtam, és tökéletes.
-
válasz
Heimdallr75 #7664 üzenetére
Szerintem köze lehet hozzá az x86 platformnak: talán nincs rá optimalizált skype, csak arm-ra. Vmi hangfelvevő programmal lehetne ellenőrizni, hogy hol a hiba. Esetleg a beállításokban ki lehet kapcsolni a visszhangkioltást?
-
Heimdallr75
őstag
-
válasz
Heimdallr75 #7662 üzenetére
Ha ócska a tablet, vagy az op3ndott bt füles AD konvertere, de egy harmadik eszközé meg jó, akkor van benne ráció.
-
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7655 üzenetére
Abba is bele lehet dugni akármilyen fülhalgatót, ha épp nem ki hangosítva akarsz beszélni.
-
-
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7652 üzenetére
Kell egy külső hangszóró, általában a legtöbben van microfon is, és ennyi.
-
tupuk
aktív tag
Nem működik, mivel a mikrofon nem megy vele. Megjegyzem a fülhallgatós része is elég halk.
DIREKT olyat vettem, amelyik NEM Iphone szabványú, mert itt a többiek a lelkemre kötötték, hogy ezen a tabon NOKIA-szabványú a jackkimenet, olyan kell, nem pedig az Iphone-szabvány. Oké, megvettem. Szar.
-
syler123
veterán
válasz
VeryByte #7644 üzenetére
Köszi fain, és a telep mennyit bír?
Nekem egy ilyet váltana, kezd elegem lenni a vezetékből, nem csak tabra kellene, hanem pc-hez is, ahhoz gondolom valamilyen bluetooth sticket kellene vennem, gondolom nem adnak hozzá vevőegységet. Bár lehet a Panához képest nem lehet valami kellemes a hangzás, kár hogy ilyet nem lehet kipróbálni a Tesco-ban, bár kirakva láttam, de töltve gondolom nincs.
ui: Áh látom a tesco füles nem zárt, akkor szerintem felejtős.
-
VeryByte
őstag
válasz
Heimdallr75 #7645 üzenetére
Mikrofon miatt? Én mondjuk csak zenére és filmre használtam.
-
tupuk
aktív tag
Aki ilyen jack-dugó-adaptert akarna venni a tabhoz, hogy használhasson vele voip-appokat, az NE TEGYE, mert nem működik
Nekem most jött meg Kínából, nagyon boldog lettem, azonnal kipróbáltam, de ugyanúgy nem hallanak, mint eddig.
Szívás -
pcnet
addikt
Szia!
Jelenleg 30e ft már ahol van. Nem lehet tudni, hogy lesz e még akcióban és ha igen, akkor hol és mikor.
Viktor77: Leteszteltem PH!-n, Friss fülre kattintva, majd bezártam a böngészőt. Újra elindítottam és változott a lapon a tartalom is. Persze 2 giga ramos telefonon. Majd kipróbálom este tableten is. No, de nem offolom tovább a topicot böngésző témával. Köszi mindenkinek az infót.
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Az a kérdésem hogy a Tesco még árul ilyen tabletet (konkrétan Dunakeszin)? Online erről nem leltem infót, de 15-20-ért egy 8"-os IPS kijelzős tablettre lenne igényem
Üdv,
Romvr -
pcnet
addikt
válasz
#03372544 #7631 üzenetére
Most csak telefon van nálam, feltettem, látszólag újra tölti, villan a kép és végig megy a folyamatjelző. De mindegy, akkor tuti ami fix alapon inkább kikapcsolom a reloadot és frissítek manuálisan. Csak legtöbbször úgyis PH! van megnyitva fórum miatt, gondoltam megspórolok egy frissítésre bökést.
Viktor77: 2 giga ram van a telefonomban, megnyitáskor látszólag frissít. De akkor a látszat csal.
-
törölt tag
Biztos hogy frissíti az oldalt?
A Chrome pl amikor megnyitom látszólag újratölti a fórumot, pörög a jelzőikon és építi fel az oldalt, de valójában nem frissít.
Totál idegesítő már, de emiatt mindig azt csinálom, hogy Chrome indít, azonnal nyomkodom az X-et hogy álljon le a "betöltés" aztán a frissítés ikont.
Minden eszközömön ilyen, kitkat alatt. -
pcnet
addikt
Azokban a topicokban amiket követek, szerencsére nagyon ritka a moderálás, nem nagyon kell hozzászólásokat törölni, jó a csapat és a hangulat. Tehát nem ez lehet a hiba hátterében.
aryes: Igen, oldal frissítés után is. Sőt, alapból beállítottam a reopent. Amint megnyitom a böngészőt, elvileg frissíti is az oldalt. Köszi az infót, ránézek újra.
Ha hibásan is jelzi ki az új hozzászólások számát, annyira nem zavarna, inkább az a gáz, hogy kb. random hozzászólásra dob, nem oda, ahol abba hagytam a topicot és valóban az új hozzászólások következnének. Ugye az első új hozzászólás száma be van keretezve. Ebből tűnt fel, hogy nem jó helyen vagyok a topicon belül. Ma, meg abból, hogy nem értem mire jöttekba válaszok, ha nem is volt ilyen kérdés. Vissza olvastam és rájöttem a hiba az én készülékemben van.
-
pcnet
addikt
válasz
domerator #7624 üzenetére
Nálad, és azoknál akik még UC-t használnak, PH!-n nincs olyan, hogy a kedvenc témáknál hibásan jelzi az új hozzászólások számát? Nálam volt, hogy több hozzászólással az utolsó olvasott után tett és vissza kellett lapoznom. Vagy ki se jelezte, hogy az adott témában született új hozzászólás. Ezt leszámítva nekem is nagyon bejött, csak több topicot követek és zavaró volt így a dolog.
-
válasz
Freddycom #7491 üzenetére
Kösz a tippet, próbáltam a normál változatot, de nagyon lagolt, ezek szerint azért, mert csak a beta van x86-ra fordítva. A beta viszont nagyon királyul fut a tableten, és úgy látom, hogy az akksival is elég kíméletes.
Ha lenne rajta pie control, minden vágyam teljesülne (legalábbis böngésző terén...).
-
Viktor77
titán
válasz
Orionhilles #7614 üzenetére
Is, igen. De nem erre a készülékre gondoltam, hanem általánosságban.
-
pcnet
addikt
válasz
philips20 #7607 üzenetére
Egyébként szerintetek az újra particionálás, hogy lesz megoldva ota-n? Csak mert ugye particionáláskor minden adat elveszik. Ota.zip is. Vagy memóriába tölti és onnét fog lefutni mint CWM jelen tabon? Egy SD-re írás patchet elképzelhetőbbnek tartok. De nem vágom ilyen szinten az android lelkivilágát.
-
pcnet
addikt
Ezen is.
De mindegy is, ha pl egy program rendszer betöltésekor pl root jogot kér. Mindjárt bukta. Vagy ha kint van főképernyőn valami roothoz kötött program. Vagy csak benéznek a menübe. Kijelző csere vagy bármi javítás után úgyis kipróbálják. Vagy modosított systemui stb...
phililps20: Ok, hát én nem okoskodok, de a szervizes se hülye. Ha meg le van kódolva, nyom egy factory resetet recoveryből, hogy tudja tesztelni a cserélt alkatrészt. Mondjuk akkor már van esély, hogy nem vesz észre semmit szűz rendszeren. Tárolót meg mondjuk miért nézné.
-
syler123
veterán
válasz
philips20 #7598 üzenetére
Ha olvassák a fórumot, akkor tudják mit kell nézni és az csak egy pillanat
Másik meg hogy téma volt ha nagy baj van, akkor nem tudod visszatenni a gyári romot (usb hiba, gomb hiba, kijelzőhiba), ha nincs nagy baj csak akkor van esély a garira. Én azt tanácsolom mindenkinek, aki még nem particionálta át, az várja meg a hivatalos megoldást, valószínűleg már nem kell sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS routerek
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest