Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
petya1317 #7293 üzenetére
Hivatalosan sehogy,mert a 4.4 nem engedi. Viszont root után fel tudod rakni az erre alkalmas romokat(lásd mélyvíz)
Beelőztek..😊
Màs
Aki appot szeretne felrakni,de nem engedi a play az innen is megpróbálhatja apk formátumban(csak ingyenesek):
downloader-apk.com(pl gogli térképek 9.3 verzió) -
Zeki
nagyúr
válasz
petya1317 #7293 üzenetére
Rootolni kell.
Ebben az összefoglalóban minden tudás benne vanEz meg a belső tárhely bővítés lépései
Ja, és IDŐ HIÁNYÁBAN BARÁTOM A KERESÉS!
Ott legfelül jobbra a gyorskeresés itt. -
Mokush
tag
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy ha a wifi is be van kapcsolva, BT hangszón akadozik a hang. Ez a probléma az op3n dott BT fejhallgatóval is megvan? Erre eddig senki sem panaszkodott. ☺ -
petya1317
újonc
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, más is felvetette itt, de mégis kell írnom egy hozzászólást, mert idő hiányában sajnos nem igazán tudok visszaolvasni a sok komment közül: szóval a kérdésem: Hogyan tudnám megoldani, hogy a tableten (igen, op3n dott) tudjak alkalmazásokat telepíteni az SD kártyára, ha megoldható? Privátban is válaszolhattok ha úgy van. Köszönöm is előre a segítséget!
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Vermilion69 #7278 üzenetére
Én szándékosan vettem a fehérhez kéket, a feketéhez zöldet, szerintem jól néz az ki!
A fekete tok olyan gyászos... -
NORBl
aktív tag
Ez mennyire lehet működőképes szerintetek ?
-
pakardo
tag
van egy nagyszerű video
Op3ndott root
itt mutatja,hogy jutsz be a gyári recoverybe -
-
RoundRobin
aktív tag
Van itt valakinek olyan Open Dott tabja, ami rootolva lett, de nem lett a data partició átméretezve?
-
biker
nagyúr
Üdv
Holnap kell mennem egy ismerőshöz, van egy ilyen csuda tabletje. Nem bootol
Ha jól olvasom, reset gomb nincs rajta, hanem hangerő+bekapcs gomb míg képe nem lesz, és ott recovery, majd factory reset? diszkrétebb reset nincs? mint iPad/iPhone esetén a home+power csak szoft reset? -
zetecR
addikt
válasz
Vermilion69 #7278 üzenetére
-
pcnet
addikt
Nyáron bele futottam ebbe a wifis dologba. Cisco routerem van, bekötöttem mögé egy TP-Linket, de azzal is csinálta. Mit konfigoltál pontosan? Leírnád ha megkérlek? Wakelock detektor nem mutatott semmi gyanusat. Purity 4.4.4nél kezdődött, aztán feltettem 4.4.2 alapú CM-et, most stock 4.4.2 van fent, mert tableten stabilnak és bug mentesnek tűnt.
-
pcnet
addikt
Valami nagyon nem oké Google szolgáltatásokkal, nekem telefon merül készenlétben 7-8%ot óránként. Egy reboot megoldja, de pár óra után újra kezdi. 3 hete szívok vele, ez idő alatt 2x fogadott reggel kikapcsolt állapotban. Este 65%-kal nem dugtam töltőre, mert annyival ki szokott bírni egy napot. Most meg jó ha délután 2ig kihúzza egy töltéssel.
-
rasky
senior tag
Ismét 8,5 órás gmail ébren tartás...no comment a googlenél.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7258 üzenetére
Én is azt tapasztaltam, hogy BT-t nagyon megbízhatatlanul kezeli. Szerintem típushiba.
-
Kryczek
aktív tag
Csak nálam omlik össze a youtube fél percenkként, vagy más is találkozott már ezzel a problémával?
-
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7258 üzenetére
Ez ilyen. Nem tudom mi értelme. Ha a BT hangszóró nem adna hangjelzést nem is érdekelne, de így.....
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
A következő dologgal szembesültem:
A tabra bt-n kötöttem egy hangszórót, majd filmet kezdtem nézni. Majd, amikor megállítottam a filmet (pause), elkezdte ki-be kapcsolgatni a tab a bt-t, ezáltal a hangszóró elkezdett "csipogni", mikor bontott/felépült a vonal. Ez noooormális? Mármint, hogy ki-be kapcsolgatja a bluetooth-ot?
A vason az Abel féle V3-as rom (4,9GB data) van fent, ha ez érdekes.
-
barkzso
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet (lehet-e) egy huawei ce0682 USB stick-et használni internetezéshez?
Hol és mit kell beállítani rajta?Üdv
-
surgery
senior tag
Na levittem egy kicsit az árat most már annyiért adom mint a T...sco adta
-
KTU
addikt
Most komolyan,
ha nem használjuk a tabletet csak bekapcsoljuk, kinek bírja tovább ...És deep sleep-be még energiát is képes felvenni a szubtérből, így tölteni se kell.
-
mazsi
senior tag
válasz
surgery #7242 üzenetére
Erre találsz jobb helyet is az oldalon. Az adminok harapnak erre.
A hiredtésbe pedig érdemes belevenni a helyet is, ha már az ország háromnegyede nem fővárosi. 17 reális ár érte, ha tényleg kóser az áru.
-
zozinho
csendes tag
Sziasztok,
Egy jófajta, kitámasztós és nem drága tok linkjét feldobná valaki ? -
surgery
senior tag
Sziasztok van egy eladó tabletem illetve a barátomé bontatlan csak addig lett bekapcsolva amíg ki lett próbálva a frissítés ő még 20 ért vette de 17 be oda adja gyári fóliával egyszer sem lett feltöltve!! érdeklődni privátba megvan a garancia jegy és a számla is tavaly decemberbe vásárolta...
-
törölt tag
-
b0bcat
addikt
válasz
philips20 #7226 üzenetére
Leginkább arra vonatkozott a hozzászólásom, hogy hiába kapcsolom ki a wifit, a grafikon ugyanúgy azt jelzi, hogy be van kapcsolva. Korábban pedig sokszor volt szó arról, hogy sehogy nem lehet rávenni a gépet, hogy tartsa bekapcsolva a wifit, amikor ki van kapcsolva a képernyő, kivéve, ha töltőn van.
-
pcnet
addikt
válasz
akibor000 #7224 üzenetére
11 nap 8 óra 48 perc a rekordom.
Igaz alig használtam. Pár email és Viber üzenet ment csak. Kijelző idő nem tudom mennyi lehetett, véletlenül töröltem a screenshotot.
Nálam is van egy kis tüske a grafikonon, pedig becs szó, nem volt töltőn. Töltésnél látszik is, hogy nincs kék vonal a sávban. -
törölt tag
Van valakinek törött üveges tabletje? természetesen op3ndottos.
Kérem válaszoljon. -
Quqesz
nagyúr
válasz
bandee0817 #7198 üzenetére
Szia!
Ez attól függ milyen heyligényű játékot akarsz,ha 3 100mb játékot felraksz nem lesz probléma,azért az a 1,2mb nem sok,de nem is kevés. Nekem 3 játék van fent(kb 40mb/játék)+a képeket,zenét,filmet a memkarira rakom. Nekem egy 8gb van benne,full egyszerű és minden ok(max ha xarakszik restart és ok). Asszonynak vsttünk egy samu tab3 lite verziót(34e) és tegnap agyvérzést kaptam mire az appokat le tudtam frissíteni playből(491 hibakód a 2-im restart után működött). Egyik sem tökéletes,max mondjuk felsőbb kategóriában,de mondjuk egyik ismerősöm most vett Sony Z2 tabot 160e forintért! Nem ér annyit!
-
akibor000
aktív tag
-
syler123
veterán
Kapcsoljátok ki a wifi-t és jobban fog menni, ez a google-ös szalaghirdetés leszív elég sok erőforrást, én már nem is használok, csak full screen hirdetést, azt ha ki x-elik, akkor vége, nem rontja tovább a játékélményt.
-
válasz
Heimdallr75 #7212 üzenetére
Köszi a visszajelzést! Akkor philips20 kollégának erősebb a táblagép hardvere, mint nekünk vagy esetleg füllent.
-
angelius
aktív tag
Nem tudom hogy hogy sikerült ezt kihoznom mert eddig 8 órát sikerült használnom. Mióta particionáltam azóta bír ilyen sokat bár tudom hogy nincs köze hozzá de ezek szerint jót tett a tabnak.
-
válasz
philips20 #7207 üzenetére
Azért akadásmentesnek egyáltalán nem mondanám. Vagy neked mást jelent az akadás vagy a te opendottodnak komolyabb a specifikációja vagy én vagyok túl érzékeny az fps-re (ami mondjuk igaz, de jelen esetben nem szőrszálhasogatok
)
Ki tudná még más is próbálni esetleg ezt a játékot, hogy hogyan írná le a játékélményt, mikor össze-vissza ugrál a játékban a szintek között és rengeteg a törmelék? Kíváncsi lennék...
-
stb123
tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
A lányom ma délután játszott a tablettel. Váltogatta a programokat. Egyszer az egyik ( temple run 2 ) nem indult el, csak fekete képernyő. Mutatja nekem, én is indítanám, ugyanaz. Tablet kikapcs, szünet, visszakapcs azóta az open dott logó körül megy a karika és nem tölt be. Mit lehet ilyenkor tenni? -
ghostie
tag
Próbált esetleg valaki bluetooth billentyűzetet a tablettel? Csatlakozik, látja, de beviteli perifériának nem jelenik meg (HID) úgy, mint pl. egy Sony telefonon.
-
VMatteo
őstag
válasz
Vermilion69 #7201 üzenetére
tudom sajnos, ezért írtam hogy ha tud 15ért, annyit megér, 30at már azért nem biztos
-
philips20
aktív tag
válasz
bandee0817 #7198 üzenetére
Simán mennek rajta a játékok, 2 gb ra a keveset foglaló játékokbol felmegy pár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest