- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
Az OVI áruház a barátod:
-
szp1
addikt
válasz
tibike8 #4883 üzenetére
Köszi, de azt hiszem félreértettél, én a rendes timer/stopper alkalmazásra gondoltam, ami a beállított idő eltelte után jelez - kvázi visszaszámol. Tudom meg lehet oldani a "jelzés" funkcióval is, de kényelmesebb lenne közvetlenül indítani egy ilyet. Viszonylag sokszor használnám, ezért kérdezem.
-
Ufff
senior tag
Sokan keresik, szerintem az egyik legjobb:
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Most tesztelem az új N( omat, sajnos most vettem észre hogy a fülhallgató nem vezérli a telefont
Mi lehet ennek az oka?
Üdv
Gábor -
Just486
senior tag
Hát látod, hogy nagy kérés. Rakhatsz egy szelet celluxot a hangszóró elé, és amikor kikapcsolnád, egyszerűen ráhajtod, nem fog annyira áthallatszódni. Nekem telefonálás közben/után szokta elfelejteni visszakapcsolni a képernyőt. Régi symbiannál még legalább le tudtam rakni ilyenkor (pirosgomb), de mostmár még azt sem
Rádiónak meg Nokia Internet Radio, vagy RadioSymba? (egyiket sem próbáltam)
-
GinJoe
csendes tag
válasz
Just486 #4884 üzenetére
- Kikapcsolva ébresztésnél megoldás szokott lenni az aku kiszedése, hát ez most felejtős, de ha 8mp -ig nyomva tartod a tetejét (kikapcs'gomb) akkor biztos vagyok benne hogy rezzen hármat aztán elhallgat.
Köszi, drága vagy, de nem nullázni akarom a telefont egy ébresztés alkalmával, csak kikapcsolni az ébresztést. Vagy ez túl nagy kérés?
Amúgy köszi a válaszod, a progikat kipróbálom.Erről jut eszembe: nem tud valaki ajánlani valami normális netrádiózásra alkalmas sw-t, mert az LCG jukebox-al nem vagyok annyira megelégedve (mindig lefagy).
-
-
drzsoo1
aktív tag
Távol álljon tőlem, hogy védjem a Nokiát, de pl az iphone 3G-jén van b o felül egy gomb, 2 állású kapcsoló ha jól tudom, akkor ezzel lehet némítani. Sztem tök fölösleges erre külön gomb, de nem ez a lényeg. Masszív, fémből van, az alsó állásában pedig olyan mintha egy penge lenne ott, olyan éles a széle hogy szétvágja a kezed. Ha lehet választani, akkor inkább lötyögjön...
-
Ufff
senior tag
Azt hiszem, hogy valamit nagyon jól csinálok, mert nálam egyik általad leírt jelenség sem lépett fel. A kijelző kapacitív, ergo ha nagyon zsíros, koszos a kijelző, nem lesz kisülés, és nem érzékel. A túlzottan száraz kéz esetében is hasonló jelenség játszódik le.
Ha nem jó a szoftver, miért nem nyomtok egy hard reset -et (*#7370#)? Meg fog javulni! -
Just486
senior tag
Mondjuk azért pár problémádra - mivel ez egy okostelefon - létezik megoldás: (nem sorrendben válaszolok csak ahogy esik)
- Ha több készenléti képernyő kell, akkor válogathatsz különbözők közül: SPB shell (maximum 5+5 készenléti képernyő + teljes UI), OffScreen GRID (3x3 készenléti képernyő), hogy csak a két legismertebbet említsem.
- Az összeszerelési minőséggel másoknak is akadtak problémái - többek között nekem is. Hiába az ALU váz, nem ezen múlik. Ezzel nincsen mit csinálni.
- Üzenetek kimentésére, ha mással nem, hát X-Plore -ral van lehetőség (azon belül eszközök>üzenetkezelés) Ez is olyan dolog, hogy az okostelefon azután lesz teljes szoftveresen, miután befejezted a személyre szabást (pl gyárilag stopper sincsen rajta) Bár tény, hogy meg kéne jelennie a "recived files" mappában a dolgoknak.
- Kikapcsolva ébresztésnél megoldás szokott lenni az aku kiszedése, hát ez most felejtős, de ha 8mp -ig nyomva tartod a tetejét (kikapcs'gomb) akkor biztos vagyok benne hogy rezzen hármat aztán elhallgat.
- A zenelejátszó tényleg röhej, rühellem én is. az ID3 tagekkel lehet mókolni, hogy mondjuk a műfajt mezőbe mappanevet adsz meg, meg hasonlók, de unalmas és pepecs munka, senkinek nincsen hozzá kedve. Ez nálam is kardinális kérdés amúgy, mivel nem popzenéket hallgatok, így a számaim nincsenek albumokba gyűjtve. A gyári lejátszó egyértelműen csak az úgynevezett "LP" albumok (teljes hosszúságú zenei CD) kedvelőinek képes megfelelni.
- A navihoz nincsen gondolatom, nálam szokott működni. (talán valahol lehet törölni a GPS cache -t, az megoldhatja a problémát de a hogyant ne tőlem kérdezd) -
GinJoe
csendes tag
Egy újraindítás után meg tudtam nézni, hogy hanyas verzió van fent OviMaps-ból: 3.04
Egyébként a vicc az, hogy az OviSuit, kiírja, hogy talált 3 frissítést a telefonhoz (2 játék, meg az OviMaps), de letölteni már nem tudja, mert nem tud a szolgáltatáshoz kapcsolódni.
Hehehe, amíg ezt írtam a telefon magától újraindult, PIN kódot nem kért, lerendezte magában LOL LOL LOL
-
GinJoe
csendes tag
- nekem volt olyan videó amit nem tett be a "Received files" mappába, csak a csevegések között volt, mint egy üzenet.
- akkor neked szerencséd van, nekem folyton azt írja, hogy GPS-re vár (szabadtéren is)
- FAT32 off course, áramfelvételét nem tudom
- ehh, jópofa vagy, szerinted egy kis ujjlenyomat miatt kellet fél percig nyomkodnom a kijelzőt, ha igen, akkor ez nagyon szánalmas....
- na nekem 3.0.0.284-es ver. van és azt mondja, hogy nem tud kapcsolódni a szolgáltatáshaoz -
arcitec
addikt
No nem akartam a fórumba írni de ezen az írás azért kicsit életszagú....
Nekem is volt N8 nagyon hajtottam is rá , persze meg is vettem.
Jóval fentebb írogattam is róla.
Miért nincs meg? - persze ez lehet nem lesz általános sőt de akkor is.
A kamera felvétele visszajátszáskor pattogot, de elég keményen mint
a zenei cd lejátszáskor a jitter, úgy 20sec 1-2 percenként.
A kamera mechanikából jött mert megfigyeltem.
Szerencsémre kicserélték a készüléket az már egy teljesen más sorozat volt
a képernyő fólia is hümm felül egy kis rész gyárilag hiányzott belőle , no
de a lényeg az is dettó u.a volt bár kicsit halkabban és ritkábban.
Nem volt mit tenni pénz vissza,.
Azt már nem vállalták be hogy addig keressünk, míg nem találunk egy jót,
lehet nem is lett volna ........
A gombokról meg annyit hogy annó X6 megjelenésekor és amit
most nézek az is a zár gomb ott is nagy holtjátékos de a hangerő az tuti
Az N8 zár gomb nekem is lötyögött mindkettőn előszőr hallván mondom mi zörög ebben
a telefonban. A hangerő gombok is szó szerint nem voltak pontosak duplán kattantak
Nos mindezeken túl nálam a készülék mindenben jól működöött SAJNÁLOM IS.
Na de ezen az áron elvárhatnék jobbat és "számomra" az a gáz hogy ezek
szinte piti problémák- jobban oda kellet volna figyelni - NOKIA - és tényleg
egy tuti készülék lenne- lehetne . mert az én igényeimet kielégítette volna.
Nem tudom most mi lesz mit fogok venni majd az idő megmondja ... -
Sarlon
aktív tag
"ha BT-n küldök a laptopról bármilyen fájlt a telefonra, a csevegések közé teszi be!!!!!!!??????? És nem lehet kimenteni külön mappába!!!"
Fájlkezelő- E: mem. egység- Received files- itt megtalálod amiket küldtél magadnak, vagy amiket küldtek neked mások.
A zenelejátszóban pl. én sem értem, h keresni miért nem lehet? Mondjuk beírni egy számot, vagy bárhogy máshogy.. Miért kell nekem fellapozni a sok albumot vagy előadót, h megtaláljam azt, amit akarok.? Vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet a keresés opció?"frissíteni OviSuit-el a ami napig nem sikerült, egyszerűen nem csatlakozik a szerverhez"
Mit akarsz frissíteni?
-
emre33
addikt
- Ha BT-n kapok fájt, nekem alapba külön mappába rakja.
- OVI maps ha fejre állok, akkor is tervez. 3.04 és a 3.06 is! Pedig 3 bétát is kiprobáltam.
- Pendrive? FAT32 és tudod mi a lényeg még? 200-300ma áramfelvétel. Telefon nem tud több áramot adni. Nincs benne több villany érted?
- Képernyő nem reagál: egyszer tisztítás segít rajta..
- frissíteni OviSuit: céges környezetbe proxy-n keresztül + tűzfalon át is sikerült. Pedig semmit se csináltam (2.x és 3.x verzióval is müködik)Jah és nem kell telepakolni widget-el a főképernyőt. Minek fusson egy rakás alkalmazás folyamatosan, amitugyse használsz?
-
GinJoe
csendes tag
Hali!
Nem szeretnék beleszolni ebbe a vitába ami kialakult, de az tény, hogy a telefonnak rengeteg hibája van, és nem is inkább sym, hanem csak egyszerűen "Nokia". Régen amennyire megbízható, stabil készülékeket dobott piacra, most olyan sz@rokat. Nokiáéknál mindig egy kicsit módosítani kell valamin, nehogy olyan legyen, mint valamelyik másiké. Pl.: mail nem az üzenetek között van, kamera beállításai 3 részre vannak osztva, "csak" 3 főképrnyő van. Nekem annakidején mikor vettem a SE D750-em, fel se kellett lapoznom a kézikönyvet, mert mindent megtaláltam elsőre, annyira egyértelmű volt. Persze tudom, hogy összetettségében nem mérhető a két telefon. Én bennem már akkor kezdett megborulni a bárány a Nokia-val szemben, mikor apám egy régebbi telefonján egy óra mókolás után sem találtuk meg, hogy hol kell bekapcsolni az infrát, mert nem abban a menüben volt, ahol a kapcsolatokat állítod. Reméltem, hogy mára a Nokia is felnőtt, de én is úgy vettem észre, hogy nem. Persze iPhone-t nem vennék ehelyett, mert ismerőseim közül soknak van, és hát.... Lehet, hogy stabil, de egy csomó szolgáltatásban a nyomába se ér az N8-nak.
Amúgy az is igaz, hogy OviStore-on vannak olyan alkalmazások amik vagy fel se mennek, vagy hazavágják a telefon sw-ét. Ezt azért nem kellene megengednie a Nokia vezetőségének.
De ha már hibákat kell említeni:
- nekem is lötyög a bill. zár gomb + hangerő gombok (ezzel az indokkal nem fogják garba cserélni)
- OviMaps nem hajlandó tervezni, pedig GPS vevője jó a készüléknek, mert a fényképekhez elmenti a geotagget
- frissíteni OviSuit-el a ami napig nem sikerült, egyszerűen nem csatlakozik a szerverhez
- zenetár nem látja azokat az MP3-akat, aminek nincs kitölteve ID3 Tagje (az is egy vicc, hogy csak előadók/albumok szerint lehet benne válogatni, miért nem lehet betalózni, mint egy fájlkezelő és fájlonként vagy könyvtáranként hozzáadni amit hallgatni akarok??? miért kell ehhez egy third party sw????)
- ha BT-n küldök a laptopról bármilyen fájlt a telefonra, a csevegések közé teszi be!!!!!!!??????? És nem lehet kimenteni külön mappába!!!
- nem hajlandó bármilyen pendrive-ot kezelni, válogat, LOL (szerintem egy ilyen árfekvésű készülék ne válogasson!)
- ja és a legjobb: volt olyan, hogy kikapcsolva ébresztett, viszont a "gombok" nyomására nem reagállt a képernyő, mindenki felkelt a lakásban mire el tudtam kussoltatni. -
leviske
veterán
A "minden szar" kifejezést én inkább arra módosítanám, hogy semmi sem tökéletes és miután a szoftverfejlesztők is emberek, így mindenki azokra a területekre gyúr rá, amikben érintett.
A tendencia meg inkább az sajnos, hogy mostanság megszólal egy ember és a többi -adott termékkel még csak találkozás szintű ismeretséggel sem rendelkező - marha meg megy utána véres szájjal. És ez nem csak telekommunikáció témában van jelen, sőt igazándiból a telefonok fejlődésével jött át ide a szoftver és hardver körökből.
jacis: Megértelek. Akinek nem a telefonja az élete, nincs ideje bajlódni vele - a Symbian^3 pedig minden, csak nem problémamentes. Sok esetben érezni, hogy a Nokiánál csak összecsapták, hogy legyen mit kiadni a 4-es helyett 2010-ben.
Ettől függetlenül lehetséges, hogy még kicsit korai bedobni a törölközőt. A Januári frissítés szerintem sokat el fog mondani arról, hogy milyen jövő vár a telefonra.
-
Sarlon
aktív tag
"Nokia HUB
Breaking news! Megérkezett az első nagy alkalmazásfrissítő csomag a Symbian^3 alapú készülékekre. Próbáljátok ki, milyen újabb előnyökkel bővült Nokia N8 vagy C7 készüléketek tárháza! A telepítéshez használjátok a Nokia Ovi Suite-ot."No nem azért szúrtam be, mert nincs igazad, csak vicc, h itt már úgy hirdetik, h elérhető a frissítés
-
AndrewTdi
addikt
nekem majd 1 hónap után most jött elő az első bugom. nem tudom minek köszönhető.
Battery monitor eddig kiválóan működött. most utolsó töltés óta már fél napja Analyzing van.
"Active usage time (-1%)" -
Fokuszvaltas, plusz az amcsi verseny bugos - orszagnak ki lehet valasztani Magyarorszagot, de meg kell adni melle egy eszak-amerikai allamot is
Masreszt a Qt tovabbra is egy bugos, hianyos szar, az AVKON se fejlodott semmit, ugyhogy meg egy kicsit varok az onkinzassal. Egyebkent is raer, a "hatalmas" erdeklodes miatt marc. 31-Ig kitoltak a hataridot.
Apropo verseny, vannak a szabalyzatban erdekes momentumok, pl. Csehorszagbol, Franciaorszagbol nem is lehet indulni, mert "terrorrizmust tamogato orszagok"
Vajon mi alapjan azok? Mi azok vagyunk?
-
rocks
aktív tag
No akkor a frissítés:
"A dolog szépséghibája, hogy az 1.1-es update (2011.01.07) egyelőre csak és kizárólag a Navifirm nevezetű szoftver segítségével érhető el, mely ugyebár közvetlenül a Nokia szervereiről rántja le a telefonok legfrissebb firmware kiadásait. Ez azonban egyértelműen annak a jele, hogy rövid időn belül Ovi Suite, illetve OTA módon is elérhető lesz a cucc.
Jól értesült források szerint a nagyközönség leghamarabb körülbelül egy hét múlva juthat hozzá a frissítéshez, melynek fontosabb újdonságai a következők: tárcsázó landscape módban, osztott képernyős új adatbeviteli megoldás, javított böngésző, navigálás a névjegyzékben tárolt címekre, WLAN és e-mail hibajavítások, gyorsabb automatikus kijelzőkép forgatás, illetve általánosan nagyobb működési sebesség és fokozott stabilitás. Mint azt már többször jeleztem, az igazán jelentős, több mint 50 újdonságot hozó PR2.0 várhatóan február végén, március elején fog érkezni."
kicsit pihizzünk még...
-
Ufff
senior tag
Nekem nincs mobilnetem. Nem is kell, mert nincs is időm napközben böngészgetni, ha meg mégis, akkor gép előtt ülök, ergo tényleg nem kell.
Ettől még persze értem a lényeget, igazatok is van egyrészt. Másrészt ki ne szeretne egy ilyen telefont? Az, hogy mennyit keres, az meg csak a vásárlás idejét fogja módosítani...
Ami engem jobban bosszant, hogy vannak olyanok, akik meg sem vették a készüléket, már 452 féle játék van fent rajta, de a telefont nem tudja beállítani rendesen...
-
zeg
őstag
Szerintem minden telefon egy sz@r, aztán arról lehet vitázni hogy nyúlbogyó, vagy egy nagy halom gőzölgő trágyakupac. Csak mosolygok azokon, akik megvették az aktuális szutykot, spóroltak rá hónapokig(csórónak minek okostelefon, ha még egy kétezres netszámlától is bedől a kasszája?) és vérremenően osztják az ellenvéleménnyel élőket, védve a sz@rukat.
Megj.:nem konkrét fórumtárs(ak)ra gondolok, inkább tendenciára. -
Sarlon
aktív tag
"Sarlon: "A kijelző tényleg nem egy i4 esé, elég pici."
A kijelzo pontosan ugyanakkora mint az iphone-nak csak a keparany mas..."Erre gondoltam, köszi!
Jacis döntése tényleg hát hogy is mondjam, érdekes, de az Ő döntése. Majd az i4 et is eladja és megvárja az E7 et, vagy majd az N883 at, vagy bármit, amit újonnan kiadnak.
Minden csoda csak 3 napig tart... -
Misály
addikt
Javits ki ha tevedek de normal jaffal meg te mondtad hogy nem megy, boxom nincs itthon phoenix-et meg nem neztem. Legutoljara mikor hasznaltam meg elhasalt a product kodon, de legalabb ma is okosabb lettem valamivel. ( egyebkent meglepodnel hanyan valasszak a nemesis-nsu kombot )
Jacis, ha neked ez primitiv, duplan orulok hogy eladod es nem itt ugralsz gyermetegen, remelem azert nem kell azt vegigneznem hogy "megvettem-az-i4-et-es-fenyevekkel-jobb-( neked )-mint-az-az-otvar N8". Legyen, csak ne itt kerlek. De tovabbra is fenntartom hogy hard reset es meg egy esely, meg vard meg a support valaszat, bar eleg meggondolatlannak tunsz ahhoz hogy leszard. A hozzaszolasaimat meg azert szelektaljak mert par mimozalelku atjar modkerbe
Mindketto, szoljatok rosszat nyugodtan, ha van ertelme, Karmatol nem varom el a user errort a te eszreveteleid jogosak az esetek tulnyomo reszeben vagy en is talalkozom vele. Nem hasznalok RDF-et van egy ket baszott idegesito hibaja a telefonnak ( ramkezelestol a falnak megyek pl ) de peldanak okaert kollegame olyan hibakat produkal hogy csak lesek, lattatok mar az animalt hatter szeteseset? Ugy villog a hatter mint egy tulmelegedo vga kepe
Keparany valoban sokat szamit, pusztan arra reagaltam hogy meretre ugyanakkora a ket kijelzo
Ja es Karma, mi van a programmal amit igertel? Jon a jo ido es tudnek hozni neked dump-ot
-
"azert veszitesz garanciat ha te magad cserelsz gyarira mert at kell irni a product kodot."
Téves. Megfelelő eszközökkel (a mai világban szerencsétlenkedik még valaki NSU + PC módosítással?
) egyáltalán nincs szükség a product code-hoz nyúláshoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy 100% bizonyossággal a szolgáltató nem veheti észre a házi flashelést (főleg hogy downgrade-elni nem lehet), de ilyen könnyen már nem szabadna elcsúszni. A Phoenixről beszélek egyébként.
A drámába nem igazán akarok belefolyni, mert én is kaptam az osztást amikor rosszat mertem szólni az N8-ra
De a képarány egyébként sokat számít.
-
Misály
addikt
Hat a problemaid 95%-a user error, megertem hogy eladod, mint mondottam volt a symbiannal az a baj hogy nem butult le a felhasznalohoz, iPhone utan tenyleg bonyolult keszulek.
A vicc az hogy itt folyattad a nyalad 3 honapig hogy dejo, hdmi dejo fenykepezo, dejo kinezet legjobb telefont szeretem, veszek hozza tokot, bt billentyut, jujj de szep, imadom, majd egy szimpla betas alkalmazas kiveri a biztositekot ( igen beta, fingom sincs miert kerult meg be a storeba valamelyik barom nyomott egy approve-ot odafent, plane nem olvastal reviewt rola ) es el akarod adni
Ez egy parodia, nem bantani akarlak de tenyleg vicces vagy
Problemaidon egy hard reset segit, mellesleg ha a store hibazik vagy a telefonon eppen hatvan dolog futott, es azert tette akkor bemesz a sajat dolgaimba es leszeded ujra, akkor nem szamlaz ki megint. A levelre a valaszt meg vard meg.
Az meg hogy a kijelzo pici... hol eltek ti?
Mindenesetre egy kicsit orulok hogy nem ugralod tele a topicot, vege a tiniszerelemnek, sajnalni nem tudlak, mint mondtam a symbian sajnos meg mindig nem 1.0-a usereknek valo, karban kell tartani. Az iphone ilyen szempontol a nonpluszultra, mert halal igenytelen.
Tobbiek : orulok hogy egy darab frissiteses hozzaszolas igy megkavart titeket
Segitek hogy tiszta legyen, szolgaltato igenis beletur az fw-be ikonokat, animaciokat temakat cserelgetni, es nem eroltetik meg magukat ha gyors update-rol van szo, azert veszitesz garanciat ha te magad cserelsz gyarira mert at kell irni a product kodot.
Sarlon: "A kijelző tényleg nem egy i4 esé, elég pici."
A kijelzo pontosan ugyanakkora mint az iphone-nak csak a keparany mas... -
szp1
addikt
Valaki ajánlhatna egy kipróbált (!) egyszerű és megbízható timer ( időzítő ) programot az S'3-hoz.
Köszi. -
jacis
nagyúr
válasz
Ricardo #4850 üzenetére
Amúgy sok fejlődés van benne ami dícséretes, de a 1,5 éves szifon turnus alatt hozzászoktam a kényelemhez ill. a hardver szoftver hihetetlen öszhangjához.
Ha nem szifonom lett volna előtte most lehet, hogy eszembe se jutott volna a csere, de tegnap este az első gondolatom az volt az ovi-s problémánál (függetlenűl attól, hogy a telefon vagy az ovi sara), hogy ez az appstore-nál soha nem jöhetne létre.
És tényleg nem akarok itt siránkozni ezért ennyivel le is zárom az ügyet. -
jacis
nagyúr
válasz
manchester85 #4846 üzenetére
manchester85: igen ennyi volt
Assdak: nem mondta senki, hogy az Ő hibája. A gyári viszont......
Sarlon: igen adom a kollegámnak a tokot is vele. Meg kap grátiszba egy 10m-es HDMI kábelt is hozzá
-
Assdak
őstag
- Olyan flash tartalommal még nem találkoztam, amit nem visz, de nem kizárható, hogy létezik ilyen, ahogy nem kizárható, az sem hogy azt majd az i4 sem fogja vinni.
- Ez olyan eset, hogy megnézném mennyi szarral van tele a telefon.
- Remélem nem sütögetted az aksit, és az előírt módon mentek az első töltések. Nálam 3 napot kibír úgy hogy sokat használom, BT + wifi folyamatosan megy.
- Ez megint user problem. Bár mondjuk nekem törés nélkül i4 re sem sikerült szabadon zenéket másolgatnom.
- A kamerás dologgal szintén nem találkoztam.
- A böngészős dologra már reagáltam, de az tény hogy a gyári nem a legprofibb cucc, viszont a most érkező frissítésben elvileg okosítanak rajta.
- Nem elég nagy a kijelző... Hát Lol ez téged csalódásként ért? Nem láttad a telefont mielőtt megvetted, vagy mi? Nekem mondjuk tökéletes, mert ez még pont telefon méret.
- Lötyög a bill. zár, cseréltesd ki =) -
Ufff
senior tag
Jajj! Te ma nagyon nem vagy képben. Jacis NEM Operát használ, hanem a gyárit.
Jacis:
Mielőtt eladod, nyomj egy hard resetet! Hátha! Esetleg rakd újra a szoftvert! Nálam egyik sem jelentkezik az általad leírtak közül! Hidd el, megbánnád, ha emiatt adnád el. Szép a következő jelölted, de valahogy nem cserélném el az N8-ra...
-
Kvazár
őstag
Bár lehet én nem vagyok képben, de nem értem ezt a gyári sw mizériát.
Régen, tényleg ez volt az eset, de ma már nemfognak másik s^3-at írni a szolgáltatók! Max 1-2 témát meg ikont tesznek bele. A kamerahangot, meg a kamera moddal simán le lehet szedni.
Nekem is T-s van, és simán felment a mobil doc, meg az a másik is ami miatt Jacis kiakadt.Más:
Anno másik T-s mobillal, T-nél azt mondták ők is OVI-s frissítést tesznek fel rá, és pont úgy mintha otthon csinálnád, tehát T-s frissítésért bevinni teljesen fölösleges.Megint más:
N95-2 új sw-jében találtam anno egy bug-ot ami engem nagyon zavart. Elkezdtem vizslatni haverok N95-2-jét és a gyári sw-osban is benne volt, tehát semmi köze nem volt hozzá, hogy gyári vagy nem, ugyan úgy bugos volt.
És a kedvencem az volt, hogy amikor fórumon megkérdeztem, jöttek az okosok és elkezdték, hogy azért mert hackelt, és minek kell hackelni és nem értik hogy lehet valaki ilyen bolond, hogy ilyen dolgokat csinál... Csak az volt a bibi, hogy a nem hackelt gyári sw-osból is simán ki tudtam hozni... -
Sarlon
aktív tag
Milyen flash tartalmat nem visz? Ha mondasz egy oldalt, én most kipróbálnám azt is..
- hiányzik a multitouch a webböngészőben ?? Ezt hogy kell érteni?
Most kipróbáltam, minden gond nélkül megnyitja a fényképezőt, ha megy a böngésző..
A kijelző tényleg nem egy i4 esé, elég pici.
A zenével nekem is vannak gondjaim, nem ismeri fel az ovi suite a telón lévő számokat, nem tudom miért, csak a sz*pás van vele, de mostanában kezdte. -
jacis
nagyúr
válasz
Ricardo #4835 üzenetére
Szia,
Akkor:
- nagy csalódás volt benne, hogy nem visz minden flash tartalmat
- netrádió szaggat ha a telefonon bármi mást csinálok
- az akksi az első napokhoz képest nem bír már két napot (pedig most már kevesebbet nyomkodom)
- a céges notebook-omról ha zenét akarok rátenni kifagya a telefon érthetetlen módón
- a kamera nem indúl el ha megvan nyitva egy weboldal a háttérben
- hiányzik a multitouch a webböngészőben
- nem elég nagy a kijelző
- lötyög a bill. zár gombja (soha nem volt elejtve, megnyomva stb..)i4 lesz helyette.
-
attisx
addikt
Pedig néhány hónapja én is sok helyen olvastam olyan esetekről, hogy az illetőt ezzel hajtottak el a szervizből: "Benne van a szerviz policy-ben, hogy szolgáltatói brandos telefonra csak szolgáltatói brandos sw mehet". Persze azóta lehet, hogy változott a helyzet, vagy csak a T-s ügyintéző nem volt képben frissítés ügyileg...
-
Assdak
őstag
Ezt a témát már egyszer kifejtettem... Nem tudom honnan veszitek ezt az infót, hogy szerencse, meg jó esetben. A T-nél is megmondták, hogy semmiféle garancia vesztéssel nem jár, hogy ha Nokia szervizben lécserletéted az sw-t a gyárira, mivel a Nokia nekik ugyan úgy partnerük, és semmiféle garancia vesztéssel nem jár. ( mellesleg én a legnagyobb helyi T-nél lévő szervizesek vezetőjével beszéltem, és azt is hozzátette, hogy ő is ugyan ezt csinálná.). A Nokiánál sem kellet semmi szerencse hozzá, bementem, aztán kérdés nélkül megcsinálták 1 perc alatt.
-
tjb007
nagyúr
A T-s telefonra csak T- s szoftver kerülhet a márkaszervizben is meg ha otthon, saját magad frissíted az Ovi Suite (vagy NSU) segítségével. Az, hogy a Nokia szervizben ha szerencséd van akkor felrakják a független telefon szoftverét más tészta.
Ha a T -s szoftvert te otthon, saját magad szeretnéd lecserélni a gyári független szoftverére akkor ahhoz (az egyik lehetőség szerint) át kell írnod a telefonod product code -ját. Ez az ami garancia vesztéssel jár. -
Assdak
őstag
Akkor felteszem még egyszer a kérdést ( és tényleg nem kötekedés képen )
T-s mobile esetében, ad garanciát a telefonra a T illetve a Nokia is. Gondolom ez így megy a többi szolgáltatós telefonnál is. Na-mármost, amennyiben a T-s sw cseréje garancia vesztéssel járna náluk, ebben az esetben hiába cserélik az swt a Nokiánál a T-s gari így is ugrana. Viszont nem ugrik, elmondták.
A Nokiás gari pedig miért ugrana? -
Assdak
őstag
Nyilván akkor a második érvényes. Nekem T-s telefonom van, gyári sw-vel és tökéletesen futott a Mobile Docu.
-
Assdak
őstag
Az első dolog, hogy nem kéne flashelgetni a telefont.
A másik pedig, hogy a szolgáltató által felrakott sw-k egy kalap szarok. -
Sarlon
aktív tag
Figy. Nekem pl. nem megy a Mobile Documents, valakinek meg gond nélkül szalad a telóján. Nem tudom miért vannak ezek az eltérések, de lehet, h másnak épp valami miatt pl. működne ugyan az, ami neked nem. :S
Nem értek hozzá, de remélem, h szoft. frissítéssel ezek a gondok megoldódnak majd..Én még nem flash eltem, nem hackeltem.. Igaz, T-mobile os.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap egy rohadt nagyot csalódtam az OVI áruháznak nevezett szemétdomban.
Megvettem a Moodagent nevezetű progit amit a vásárlást követően nem tudot feltelepíteni a teló valami ökör hiba miatt. Erre gondoltam kilépek és újra megpóbálom. Ügyesen sikerűlt újra megvennem (ez csak ma derűlt ki a mail fiókomat megnézve) és ekkor sem sikerűlt feltelepíteni. Írtam egy levelet nekik, de nem hiszem, hogy sokra megyek vele.
Ami hatalmas szégyen 2011-ben az az, hogy van egy gyártó által üzemeltetett online áruház a telefonjaihoz és van olyan program fent ami nem indul el a telefonon.
Bevallom öszintén srácok, hogy kezdek kiábrándulni a telefonból meg a Nokiából is.
Az N8 vásárlása előtt biztam benne, hogy már jobban áll a Nokia ilyen szempontból
Lehet majd okoskodni, meg észt osztani nem érdekel! Ez az én véleményem! -
GinJoe
csendes tag
Hali!
Valaki azt mondja meg nekem, hogy az Ovi Suite miért nem tud csatlakozni az update helyhez? Routerban tűzfalat kikapcsoltam, Windowsba meg sose hagyom bekapcsolva, NOD32-t lelőttem és mégse nem se. Rohadtúl kezd bosszantani a dolog
-
Misály
addikt
válasz
AndrewTdi #4802 üzenetére
Szolgaltatos keszulekem van, ha otthon raturnam a gyari nokia frissitest, az garanciavesztessel jarna ( 3 fele keppen is meg lehet oldani amugy otthon, az egyik azonnali garancivesztessel jar a masik ketto ha szerencsed van kijatszhato ), ezert celszeru markaszervizbe vinni ahol kutyakotelesseguk frissiteni garancialis keszulek eseten, szolgaltato ide vagy oda, aktiv garanciad van, mindent meg kell tenniuk ami a garanciaban benne szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest