- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Jól fogy a Nokia N8 zsir
(#4293) VGYke:hogyan áll az i7-es gép ?
-
VGYke
addikt
BUÉK MINDENKINEK!
Újévi első kérdésem az lenne, hogyan lehet átpakolni az 1.képernyőről a facebookon kívül, az iwiw, origó widgeteket a 2. vagy 3. képernyőre? Telenoros a készülék.
Ha 2. (stb) képernyőn hozzáadok valamit, a webwszköz-katalógusban csak olyat találok hogy közösségi ikon és ha arra rányomok, csak a facebook jelenik meg, pl. iwiw-nek nyoma sincs. Origónak sincs nyoma. Pedig ott van az 1. képernyőn mindegyik. Mi a titok? -
-
Pola-Roid
aktív tag
Ma reggel erdekes problemaba utkoztem, kivancsi vagyok, van-e otlete valakinek, mi lehet az oka. Bekapcsoltam a keszuleket, majd meglepodve vettem eszre, hogy eltunt a mar napokkal ezelott beallitott hatterkepem, melyet az OVI storebol szedtem le. Megprobaltam ujbol beallitani, es itt jon a meg furcsabb resze a dolognak, ugyanis egyszeruen eltunt a kepek mappabol! De nem csak ez, az osszes OVI storebol letoltott hatterkep (volt vagy 5-6 db).
Mi lehet ennek az ora? -
Kvazár
őstag
válasz
miklegabor #4282 üzenetére
De, ha alapból mobillal mész fel, akkor onnan azonnal telepítheted is.
-
jacis
nagyúr
válasz
miklegabor #4282 üzenetére
Szia. Le persze.
-
miklegabor
csendes tag
hello mindenkinek!
csak annyit akarok kérdezni, hogy azokat a linkeket, amelyeket küldetek magamnak az Ovi Store-ból, azokat meg lehet nyitni WLAN-on keresztül, és le lehet tölteni az alkalmazásokat?
előre is kösz a segítséget
-
GinJoe
csendes tag
Először is BUÉK mindenkinek!
(#4239) jacis: Milyen programot használsz telón a netrádióhoz? Mert én semmi normálista nem találtam
(#4203) Misály: Azt nem tudom, hogy van-e benne ilyen "közelítésérzékelő" vagy sem, de sima elforgatásra kellene aktívizálódnia ennek a némítás funkciónak. De amit a fickó csinált a videón, hogy dobálja, meg pörgeti, mint a cirkuszi bohóc, azt esélye sincs lekövetni a telfonnak és reagálni rá. Többször is kipróbáltam/teszteltem ezt a funkcióját: működik úgy is, hogy a telefon a levegőben van, 1,5 méterrel a talaj fölött (értsd: nem közeledik semmihez), csak kell kb. 0,5 mp mire lereagálja és némít. A videóban ugye nem kapott ennyi időt a telefon, ez lehetett a gond.
(#4275) Ufff: Tényleg nagyon csúszik a telefon, én is majdnem elejtettem többször is. De én inkább szilikon tokban gondolkodtam. Egyrészt ez olcsóbb (eBay-en 2-300 Ft), másrészt amit a mobilarénás cikkben is írtak, a kamera kitüremkedése az illesztésnél iszonyatosan gyüjti a port/mocskot. Persze most, hogy írtad, lehet, hogy ez is gyüjti a port az illesztéseknél.
Még valami: már írták itt, hogy vörösszem effekt helyett csillogó szem effekt van. Én is hasonlókat tapasztaltam vele, de csak vakunál. Mindenkinek úgy csillogott a szeme, mint a bagzó macskának. És xenon vaku ide vagy oda, szerintem nem erősebb, mint az SE D750i-ben lévő 3 LED. Persze nem akarom szídni, mert telefonhoz képest még ez csinálja a legjobb képeket.
-
Kvazár
őstag
De nekem tetszik az a fémes tapintás, ami azonnal elvész.
Az esésben pontosan igazad van!
(A N95-2-met élősszőr és utoljára kopp-kopp-kopp 1,5 évesen ejtettem le, és pont hova? A fémszegélyes küszöbre.Véletlen volt, kapkodtam. (Annak a borítása csúszásgátlós, és mégis kicsúszott a kezemből.) Eredménye az volt, hogy kitört a hangerő nővelő gomb. Szerencsére gariban ingyen vissza forrasztották.)
Szerintem az idő múlásával, egy ház karcolódás az teljesen természetes és elviselhető. Ha meg zavar, akkor a veszel rá másik burkolatot, és nem a tokokat cserélgeted állandóan.
-
Ufff
senior tag
Nem vettem még meg. A srác elég csúnyán tette fel szerintem, és nem rakottfel képeket a kiszáradás utáni állapotról. Van egy Diamond2-esem, azon van, meg vagyok vele elégedve, szinte nem is látni rajta. A fogása jó, tapad a kézhez. És ez a lényeg, mert ez az N8 csúszik, mint a szappan. Félek, hogy kicsúszik a kezemből egyszer, mert tényleg elég könnyen csúszik ki a kézből. És ha kicsúszik, tuti a lehető legsérülékenyebb pontjára vagy a legláthatóbbra esik. És tuti betonra/aszfaltra.
Vagy van még valami ami stabil fogásúvá teszi? Szilikon tokom van, de az meg megvastagítja a telefont, és iszonyat mód gyűjti a port!
-
Kvazár
őstag
Ha a videót megnézed, ez valami veszett ronda.
A feliratnál főleg.
Ennek totál semmi értelme. A príma anyaghasználatát a telónak egy ilyen izé felrakása után meg szögre akaszthatod, mert azt a fóliát fogdosni...
Na mindegy ízlések és pofonok.
Lehet van olyan védelem mániás akit nem érdekel a szépség, neki tuti jó. ( Ismerek olyat aki a zongoralakk fényű notiján fent hagyta a fóliát mindenűt, hogy "az majd megvédi". De a fólia fele már fel van kunkorodva a másik fele alatt meg ott látszik a piszok/por, hát... Baromi szép.De a fólia rajta van, mert az" védi". )
Ha már megvetted és neked tetszik, akkor bocsi, nem akartalak megsérteni.
Ui.: Azért, az ilyen kiegészítők láttán nem lennék a Nokiánál designer. Dolgoznak a telón éjt nappallá téve, hogy szép legyen, és időre készen legyenek vele, erre ilyen csúfságokkal teleaggatják a userek és tönkreteszik azt, amin eddig dolgoztak.
-
Ufff
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel:
Invisible Shield felrakása Nokia N8-ra
Van valakinek ilyen a telefonján? Nagyon nehéz szépen felrakni? Mennyire szépen szárad ki? Főként a hátlapon található feliratnál érdekelne.
A kijelzőre nem akarom felrakni, ha valakinek kell esetleg a kijelző fólia belőle, azt oda tudom adni...
-
tibike8
őstag
-
Rosehill
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok, hogy érdemes e feltenni a Hyperx progit? Javul tőle a képek minősége? -
biggamer
veterán
Hátha valakinek bejön valamelyik program : [link]
Soknál még nincs bejelölve az N8-as, de más Nokiákkal mennek ... szerintem akkor ezzel is kellene.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Lord Zero #4000 üzenetére
hopsz ezt a reagálásod nem vettem észre
Én nem hiszek ebbe a túl melegedéses elhalálozásban, hacsak nem a túl melegedés egyszer valamit tönkre vág benne és utána az miatt lesz instabil.
Nem olyan a fagyás jelensége mint amit túl melegedés okoz, márpedig azért mert volt hogy kb 1 óráig folyamatosan játszottam rajta és semmi gond nem volt, plusz volt egy olyan eset hogy még az aksit is töltöttem közbe, szóval az egész készülék felmelegedett, és hiba nem volt. Másnap meg a fém-hideg készüléken elindítva a játékot pár perc alatt használhatatlanná vált.
T-mobile szerviznek fogalma nincs semmiről, még az egyik srác kérte is hogy számoljak be minden jelenségről, hogy tanuljanak belőle, mert még nekik is új ez a telefon.
Egyébként 27-én vittem be, azóta nem szóltak, jövő hét vége fele majd bemegyek ha nem hívnak. -
rocks
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget.
Amikor csatlakoztattam a telefonomat a Pc-hez azonnal bejelentkezett az ovi-ba és felajánlotta, a lehetosegeket (szinkronizálás pc-telo, + letöltések ovi aruhazbol stb.)
Úgy állítottam be az ovin, h én döntöm el mikor szinkronizáljon a pc-rol a telora, és fordítva.
Eddig nem is volt gond.
Tegnap újra csat. pc-re gondoltam ráteszem a telora a Genesis egyik albumját win.media playeren. (USB-n át)
Lehet hülyének néztek, de nem nagyon figyeltem az átrakást. úgy sac/kb 1,5 öra múlva odanéztem és láttam, h még mindíg szinkronizál. Gyorsan bontottam , és megdöbbentem, mert rajta volt egy csomó zene amit nem kértem.
No zenetárba be, és mind törölve a telon.
Újra csat, és most figyeltem csak a másolást.
Amikor befejezte megnéztem a telot és láttam, h továbbra is média átvitel folyamatban van-t ír ki.
vártam egy kicsit hátha abbahagyja, de mivel nem történt semmi bontottam az USB-t.
Megnéztem mi az anyját rakott fel a pc-rol.
Majdnem az összes képet és videót átrakta és par nem kért zenét is, pedig nem adtam ilyen utasítast!
Pár órát azzal qrtam el, h törölgessem a nem kívánt tartalmakat.
Megtudná valaki mondani mi okozhatta ezt a nem kért müveletet?
Most nem merem csatlakoztatni nehogy megint beinduljon a szinkron automatikusan, pedig nem arra van állítva az ovim, és nincs kedvem újra gyalulgatni a tartalmat...
Mit cseszhettem el, vagy csak szimplán megzakkant a telom? -
rocks
aktív tag
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
tibike8
őstag
válasz
Quasi_modo #4259 üzenetére
Ez is igaz.
Más:
Írtam korábban 2 témában. Az egyik egy bug, hogy időnként a képernyőpihi nem indul el, csak lezárul a billentyű, a lakat kikerül felülre, de látszanak az ikonok. Újraindítás után rb lesz. A másik meg a lock screen ami ara lenne hivatott, hogy logikusabban jelzi az elmulasztott eseményeket. Ez meg alapból nem indul. Mindig csak a gyári pihentető (nagy óra...). Ma előjött megint az elsőnek írt bug, de e mellett legalább elindul a lock screen és jelez mindent amit alapból nem tud a teló. Tételesen sorolja, hogy mikor ki hívott, írt és a méleket is jelzi. Szóval jó lenne az, de reboot után ismét csak a gyári pihentető indul el. Illetve amikor feloldom a zárat, látszik, hogy ott van a lock screen is a háttérben, de a gyári 'elnyomja' és nem érvényesül. Kár érte mert ez tényleg jó kis progi lenne. -
Kvazár
őstag
válasz
AndrewTdi #4255 üzenetére
Szerintem is a fénnyel lesz a gond, csak nem találtam még olyan manuális beállítást amivel a lehető legjobban lehetne minimalizálni a zajosságot.
Itt jön elő az, hogy egy rendes fényképezőben mekkora a CCD, és ebben mekkora. Hiába írták a reklám szövegbe, hogy ebben hatalmas nagy, valahogy úgy érzem lehetne nagyobb is.
Más:
B.Ú.É.K.! -
AndrewTdi
addikt
Érdekes ez a fényképezés dolog. Ha a készülék oldalán lévő gombot használom, csak félig nyomom le míg zöld lesz a keret, utána lövöm el. Viszont itt nagyobb az esély a bemozdulásra. Viszont a képernyőn nyomok a fénykép készítése gombra, ahogy ahogy zöldül, azonnal kattint.
Egyébként nagyon úgy hiszem, hogy az N82-mön nagyobb fényt csinál a vaku mint az N8-on.
-
Kvazár
őstag
válasz
Galahed #4250 üzenetére
Thx. neked is meg Sarlon-nak is, de ezeket az alap trükköket előttem már. Sőt volt már alacsony iso vakuval, magas iso vaku nélkül (vagy fordítva
), éjszakai vakuval, meg nélküle is. Állítottam én minden irányba mindent, de lényegesen jobb nem lett. Próbáltam azt is, hogy 2 sec-es késleltetéssel, hogy a kezem rázkódását kiszűrjem, de nem az igazi.
Nem azt mondom, hogy teljesen rosszak, csak...Az viszont tény, hogy így is magasan a konkurensek felett van. Csak a maximumot szeretném kihozni belőle, valami manual beállítással.
Viszont sajna az ősrégi 2 mpx-es Olympus gépünk színeiben és kép zajosságban magasan veri.
(Igaz, a mpx különbség nagyon látszik, ezért billen a mérleg az N8 felé.)
Valahogy nálunk ez a szobai fényképezés a telefonoknak nem pálya.
-
Lompos48
nagyúr
Egészségben, sikerekben gazdag, boldog Újévet kívánok mindenkinek!
-
Gyula84
veterán
Hali
Valaki próbálta az automatafókuszt? Nekem szépen felveszi a fokuszálás hangját a video közben tiszta gáz. Valakinek hasonló? -
Galahed
senior tag
-
jacis
nagyúr
BUÉK mindenkinek
-
emre33
addikt
Ő és ő karaktert hogy írtok sms-be?
Mert lehet, de rögtön megugrik a beírt karakterek száma.
Pedig csökkentett kódólás van beállítva.Írjak sms-t ékezet nélkül?
-
Kvazár
őstag
Nektek a beltéri képek nem szoktak szemcsések lenni?
Pontosan nem tudom leírni milyen, de nem valami jó.Nincsenek kontúrok, és kb. olyan mintha "pixelesítő ködben" lenne.
Ti milyen beállításokkal szoktatok beltérben, lámpafénynél fényképezni?
-
jacis
nagyúr
Szia. Nem mindig jelentkezik a probléma.
Tegnap nagyon kellemesen csalódtam a telefonban.
Kecskeméten nincs rádió1 és lent voltunk a garázsunkban (kis előszilveszter kellett a hangulat) és a netrádiót transzmitterrel átkűldtem a garázsban lévő magnóra. Nagyon szeretem ezt a telót.
-
tibike8
őstag
Felraktam. Az első a videó közbeni ciripelés ellenőrzése volt és az itt is megvan. Gondolom a többi modnál is megmarad. Az exponálás hang kikapcsolható. A képminősége 5 lépésben állítható. Egyelőre még nem látok szemmel minőségbeli különbséget a képekben és a videóban. Az tény, hogy 30FPS és 256kbps.
-
biggamer
veterán
Figyelem !!!
Lehet gyakorolni a hazafelé jövetelt a szilveszteri buliból : [link]
Szerintem nagggyon állat. -
beni1123
csendes tag
Lenne egy kérdésem vagyis három:
1.ne nézzetek hülyének de mi az a nokia fiók és hogyan kell ezt össze kötni az OVI-val
2.haveromnak htc desire van és azt mondta hogy jó kis számlát kaptak a telefon miatt mert állandóan frissitette magát vagy nem tom, és ez így van e az n8-nál is?
3.a gps ingyenes?
mert elvileg vehetek telefont és nem tudom milyet vegyek, adhatnátok néhány ötletet -
tibike8
őstag
lock screen-t használ valaki? Vagy van valami alkalmazás amivel a képernyőkímélő módba a nem fogadott hívásokat meg a mélt és minden elmulasztott eseményt jelez? Ez a villogás számomra nem sokat ér. Pláne, hogy csak két fajta eseményt jelez.
-
Misály
addikt
Nem forditom le, aki nem tud angolul, az neki se alljon. Igy lesz bolondbiztos
Mellesleg en se teszteltem csak most talaltam. Majd jovo heten, de egyelore igeretesnek tunik.
Forras: Symbiantalk.net
New N8 Multiple Mods v2.00 (No Hacked N8 needed)
N8 Multiple Mods v2.00:
01. Landscape Dialer Mod
- To enable the phone dialer able to rotate same as others screen (not lock on just potrait mode)02. KS Improvement Mod
- Improve on Kinetic Scrolling, now your list will be easier/faster/longer on kinetic scroll (you will SURE feel the different)03. Photo & Video Mods (97/85/75/30FPS)
- Photo quality change the compression ratio from original 85/75/60 to 97/85/75, video will change from 25FPS to 30FPS and the capture audio quality will change from 128kbps to 256kbps.04. Continuous AF & Zoom Steps Mods
- You will have an EXTRA option under Video Setting that enable the Continuous AF during video, and the zoom steps been update to reflect smoother zooming.05. Context Data Object Maximum Size Mod
- Unknown what the actual effect, the mod REDUCE the max size.06. Music Gallery File Type Mod (MP3/WAV)
- The Music Gallery will include .MP3 and .Wav files into the library if it found any of those audio files within your collection.07. Music Player Volumn/Heap Mods (80%/30MB)
- No significant effect after the mods, experimenting mods as I can tell.08. Startup/Shutdown Animations & Sounds Mods (E:/Animations)
- Redirect the phone to look for the Startup.gif and Startup.mp3 during startup in E:\Animations folder and look for the Shutdown.gif and Shutdown.mp3 during shutdown in E:\Animations folder. If none are found then the phone won't play any startup/shutdown animations at all.09. Browser's Cache Mod (Infinity At D: Drive)
- Change the default browser cache folder from C: to D: and set the amount to infinity, actual effects need those HEAVY internet users feedback.10. Voice Recorder Duration/Quality Mods (5H/256kbps)
- Set the default Voice Recorder to high quality recording (from 64kbps to 256kbps) and increase the max duration of the recording clip from 60mins to 300mins.11. UI Improvement Mod (85FPS)
- Experiment mods, changed the default 67FPS to 85FPS and the max processing power from 75% to 100%. Need more users experience feedback on it's actual improvement (if it have any)Changelogs:
1. Included the camera mute mod within mod# 3.
2. Change camera quality setting to 97/85/75 accordingly with more accurate estimated image size to mod# 3.
3. Change video/audio bitrate from 96kbps to 128kbps, 128kbps to 256kbps into mod# 3.
4. Removed useless Photo/Music Gallery mods.
5. Included KS Improvement mod# 2.
6. Improved zoom steps in mod# 4.
7. Music Gallery will search for Mp3/Wav files in mod# 6.
8. Change startup/shutdown animations and sound from C:\Anim to E:\Animations to save C: space.
9. Improvement on mod# 11
10. Most of the mods been rectify back to .txt instead of .cre for easier modification base on personal preference.For CAF setting below the recommendation of usage:
1. For close up object (10cm~1m) enable the CAF.
2. For normal video capture (>30cm) disable the CAF.Just download the attachment and sign it with your cert then install. No hacked phone needed!!
Installation steps:
1. Download the attachment.
2. Sign the . sis with your own cert.
3. Run the signed . sis.
4. Select the mods that you like to install.
5. REBOOT the phone.Uninstall the mods:
1. Use normal uninstall apps method.
2. REBOOT the phone.
3. All will back to original state.credit to Faenil for the original mods!
Attachment: (updated to using multiple download sites)
http://www.multiupload.com/YUR1OZZHTB -
Kvazár
őstag
Nekem nincs bajom azzal, hogy ott van, csak nekem a régin jobban kézreált. Nekem főleg akkor okozott gondot a lefogása, amikor fényképeztem vakuval. De ez már megoldódott, egy kis kamera frissítéssel.
Azt, hogy mi hova raknák, az meg tényleg egy olyan dolog ami totál lényegtelen, mert nem tudunk rajta változtatni. (De mert kérdezted: a HDMI csati alá az SD karit, kisebb és pontosabb hangerő gombokat oldalra, és máris mehet a sztereó hangszóró a két oldalára. A belsejét meg oldja meg az aki a PCB-t tervezi.
)
-
Misály
addikt
Nekem nem, meg altalaban amikor igy akarok halkitani rajta fektetve van a kezemben. Egyebkent jobb kezben allo helyzetben tartva ugye a kameraba akad bele a mutatoujjad, csak egy centit kell feljebb emelni es le is takartad, ugyanez bal kezzel. Nem hiszem hogy nagyon kezet kell csavarni.
Mellesleg ti hova raktatok volna? A muanyagsapkakhoz nem lehet mert ott az antennak vannak, ketoldalt a zar es mikrousb mellett elfert volna csak gondolom belul nem.
-
Misály
addikt
válasz
Ricardo #4221 üzenetére
Én nemrég bemutatott HTC-nél néztem hogy mégis hogy szól a hangszóró ha egy fémlemez ( kitámasztó ) takarja. N8-nál se szerencsés az elhelyezés, textilen nem hallani szinte, de abból a szempontból meg jó hogy hirtelen zajnál ( flashvideó, játék stb ) egy ujjal le tudod némítani, míg lehalkítod.
-
VGYke
addikt
Sikerült! Nem a név duplázása volt a baj, hanem a telefonszám. Nekem volt olyan hogy "Saját Név" alatta mobil és vezetékes + "Otthon" alatta csak vezetékes szám.
És még ki tudja mennyi ilyen névjegyzék van, mert tuti vagy 2 különböző időpontokban mentett, vagy 2 (munkahelyi+otthoni) mobilról származó (inkább ez utóbbi) névjegyzéket adott össze az Ovizsütty no meg persze én, mert biztos kapkodtam. -
tibike8
őstag
Én meg 2 bugot találtam. A egyik, hogyha a képtárban video következik és onnan indítanám, szeret kilépni a képnézegetőből indítás helyett. Visszalépve és ismét próbálva már rb.
A másik, hogy a képernyőpihentetés nem indul. Csak visszább veszi a kijelző a fényerőt és úgy marad. A kis lakat a kijelző tetején ott van és le van zárva a 'billentyű', de nem jön elő a nagy óra. Ez 2x fordult elő és reboot után rb lett. -
Pola-Roid
aktív tag
Na egy dolgot talaltam, ami nem tetszik benne (ugyanilyen problemam volt az SGS-el is egyebkent): teljesen rafekszik a hatso hangszorora, es ha nem nyomom fel a csongetes hangerejet, alig hallatszik, persze mikor felveszem az asztalrol, akkor meg uvolt
-
Kvazár
őstag
Tudtok jó *.prc olvasót N8-ra?
A PC-s verzióról feltettem a telóra, és a virt bill-t is feltettem hozzá, de egy eBook-ot sem hajlandó megnyitni. A sajátjait (demók) megnyitja és szépen lapozza, de a többinél csak kilép. (A PC-n minden ok.) Próbáltam külön vadászni olvasót, de azok fel sem mentek a telóra.
-
GinJoe
csendes tag
Ebbe a hibába én is belefutottam, pont ma. Először mióta megvan a telefon, de nekem nem kellett újraindítani, csak kiléptem az alkalmazásból és vissza. Szerintem memória megtelhetett, tegnap elég erős igénybevételnek volt kitéve (telefonálgatás, GPS, FM transm., WIFI, mindez néha egy időben), és azóta még nem kapcsoltam ki.
-
GinJoe
csendes tag
És ez pontosan milyen típusú rádió, mert nekem egy 10 éves Astra G van amiben még a CAR400 Philips rádiót tették, és a műszerfal tetején lévő kis buciban van a kijelzője.
A minősége tényleg egész jó, csak SE D750i után ez halkabbnak tűnik (értsd: jobban fel kell csavarni a rádión a hangot).
-
Misály
addikt
Erdekes bugot talaltam, galeriat megnyitva ha nagyitottam egy kepen ujraszamolas helyett fekete kep fogadott. Ujrainditas segitett.
-
Just486
senior tag
Aha, látom. Hát akkor meg azért recseg mert nincs ott semmi, és vetemedik ha megnyomom. Ha jól látom, a hátlapon a műanyag burkolat alatt meg csak egy ázás-indikátor van.. De a terv így már világossá vált, lecsavarom és rakok alá egy vagy két réteg papírt, az biztos megtartja (lehet megbotránkozni). Örülök hogy a te modelled is "megjavult", bár lehet elegendő lett volna egy erőteljesebb nyomást gyakorolni rá ujjal, és akkor is visszapattan, de az eredményen ez már nem változtat.
-
Jégkokó
veterán
Miért van az, hogy a mutyi gsm féle garanciás n8 125 ezer a normál nokia garis meg 145 ezzel szemben a t nél dominóba is 120 körül van.Ha most akarnám megvenni inkább megvenném a t nél mert legalább van hozzá rendes garancia, de mivel nem terevezem csak majd olyan május körül, igy addigra le fog menni az ára elég rendesen, vagyis remélem.
-
Misály
addikt
válasz
zozoo83 #4195 üzenetére
Aztakurva, es ezek vannak jelen az online sajtoban, onjelolt szakbalfaszok.
A nemitashoz egyszerre kell a kozeliteserzekelo es a gyorsulaserzekelo. Egyszer nem takarta le a kozeliteserzekelot, es soha nem hagyott neki eleg idot. Utana meg fikaz. A cikket is erdemes elolvasni, ugy ir mintha mar nala jart volna az E7...
Es en meg Bog iromanyaitol vagyok ki
-
Just486
senior tag
Nem az enyém világít át : ) (én is forgattam, de nem látok lámpát)Viszont nekem kettőből kettőnek ropog a hdmi oldali műanyag, ha hátul megnyomom. Szerintem a ragasztócsíkot vagy kifelejtik ezeknél a modelleknél, vagy valamiért indokolatlanul gyengén fogják meg a burkolatot. (már ha van ilyen ragasztó alkalmazva) Ha sok időm lesz majd megnézem miért is van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest