- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
---Lasali--- #3096 üzenetére
Én az N95-ösöm távirányítóját fogom használ, az pont olyan amilyet keresel. Nekem sem jön be amit adtak hozzá. Már ránézésre is gagyi a vezetéke, és az az agybadugós füles... (Fülesnek, megy egy Sony fülest használok.)
AMD Power: Jó neked.
Pláne, ha nem plusz nyűgként kezeled.
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
---Lasali--- #3096 üzenetére
Szerintem ,ha megfelelő méretű a "gumiharang "a fülesen,tökéletes a hangzása.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Egyébként tudtok hozzá olyan headsetet aminek a távirányítójában van 3.5 ös jack csatlakozó?
Szóval lehessen vezérelni a zene lejátszót, meg legyen mikrofon, de bele tudjak csatlakoztatni egy akármilyen másik fülest?
Szerintem is használhatatlan a gyári
Sennheiser MX550 el próbáltam, "ég és föld" közhely nem elég erős kifejezés.. -
Kasya
nagyúr
A blogomból gondoltam ide is belinkelem google docson keresztül. Ki tudja, lehet valakinek segít a döntésben.
-
Kvazár
őstag
Újabb kérdések:
-Bár tudom alap esetben a Dropbox nem érhető el s3-simb-re, viszont nem tudtok valami más megoldást rá, amivel le lehetne tölteni az ott lévő adatokat?
-Az az ujj vezetéses írás nagy jó.
Csak kár, hogy magyarul semmit sem tud.
Azt hittem valahogy a magyar T9-el össze tud jönni, de nem. Így sajna semmire sem jó, mert nem szoktam angolul SMS-eket írni. Viszont a billentyűzete nagyon jó. Azt nem lehet valahogy teljesen magyar rendszer esetén elérni?
-
Kvazár
őstag
Thx., hogy megnézted, én nem mertem rádugni.
tjb007 köszi neked is.Egyik tesztben olvastam, hogy megpróbáltak külső HDD-t rádugni, de nem ment. Arra gondoltam, van egy külső HDD dokkolóm, aminek saját tápja van, és benne egy 1T Samu HDD, lehet kihalászom az USB kábelét az asztal mögül és kipróbálom hátha viszi.
AMD Power: mi kell ahhoz, hogy valaki tesztelőnek jelentkezzen?
-
tibike8
őstag
Én a mail for excahge-t használom már pár éve, de most nem tapasztaltam gondot a leállás hatására sem. Bár azzal a leveleket valamiért nem tudom letölteni. Csak a gmail naptárját és a névjegyzéket szinkronizálom vele. Bár fura volt, hogy az N8-ba be van építve a mail for exchange.
Egyébként valaki használta/ja a Nokia Messaginget? Elvileg az is bele van integrálva az N8-ba, de így nevén nevezve nem találom. Végül is be lehet állítani a mél lekérését, de az pl. másik mobilban is benne van. Az N82-ben is volt mélkliens, de a Messaging egy plusz feltelepítendő alkalmazás volt ami ráadásul havidíjas is és mellette lehetett használni a teló saját kliensét is mint ingyenes lehetőséget. Na most az N8-al mi a helyzet? Nem tudom, hogy ahogy most használom a telót az most az amiért fizetek is vagy előfizetés nélkül is menne és akkor ez egy valami más kliens?
Nem tudom, hogy mennyire írtam le érthetően a gondomat. -
AMD Power
titán
Nah ma megjött a Nokiától az N8 amit tesztelésre kaptam. Még be sem kapcsoltam!
-
Kvazár
őstag
válasz
drzsoo1 #3082 üzenetére
Ez a kompatibilitási gond csak és kizárólag a Neptun hibája. Még PC-n is Opera alatt és IE 9 alatt is írja, hogy nem támogatott böngésző.
Más.:
N95-ömhöz kaptam olyan átalakítót amit a füles kimenetbe dugtam be, és a másik vége RCA sztereó hang és kép kimenet volt. Szerintetek ez is kezelné? Vagy ezt a támogatást már kivették belőle, és maradt csak a HDMI kimenet? Szerintetek tönkrevágna valamit, ha kipróbálnám? -
MarKoo
addikt
Aki esetleg Exchange Servert használt a levelei letöltéséhez az ne csodálkozzon ha nem megy a push - amennyiben T-s. A leállások óta nem megy a pushmail, szóval törölni kell a postafiókot és megint létrehozni. Csak gondoltam megosztom, hátha másnak is van ilyen jellegű problémája.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Nick no.1 #3075 üzenetére
Az S köbhárom v miafene valóban nincs az opera által támogatott platformok között, biztos nincs még akkora piaci részesedése, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Én történetesen nem azon csodálkozok hogy opera minivel nem megy a neptun, hanem azon hogy a gyári böngészővel sem megy. Nem tudom hogy az N8 böngésző hogy néz ki de a legtöbb mobil böngészőnél lehet állítani hogy mobil device vagy pc ként kezelje a weboldalt. Érdemes próbálkozni, pl a telenoros mobilemail webes felület a telenor szerint semmilyen mobil böngészővel nem fog működni, a skyfire bizonyos beállításokkal mégis meg tudja jeleníteni.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
---Lasali--- #3079 üzenetére
Ohh... nem kedvelte a routeremet, kicsit megbonyolítottam, wep és wpa2 együtt ment, eddig fel tudott rá menni minden, ami csak wep et, vagy amin csak a wpa2 volt stabil pl a thinkpadom.. de a telefon megőrült tőle, most csak wpa2 vel felmegy rá, de így nem fog menni apám laptopja ami csak wep et tud.... szopááás
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Rögtön meghülyülök...
Nem hajlandó felcsatlakozni a wifire.
Megtalálja, rányomok hogy csatlakozzon, kiírja ezt:
Alap. EAP beállítások mentve. A speciális beállítások a hozzáférési pont biztonsági beállításaiban szerkeszthető.
Kiírja hogy csatlakozik, majd kicseszi ezt a szöveget a kijelző bal tetejére:
Wlan nem talál.Hálózat célokhoz betettem az Internetbe a wifimet, meg próbálgattam állítgatni, de semmi, ugyan úgy nem csatlakozik. Csak web and walk megy...
Valaki írja már meg legyen szíves hogy lehet beállítani mert ez kész, nagyon felidegesített... -
Kvazár
őstag
Igen ezen gondolkodom. Rendszeresítek egy pici laptop egeret a táskámba erre a célra.
Természetesen nem tárgyfelvételt akarok mobilon megcsinálni, csak arra kell, ha akad valami olyan dolog amit azonnal meg kell csinálni, vagy valamit azonnal meg kell nézni azt megtudjam nézni. Ritkán, de akad ilyen eset, ami nem tűr halasztást. -
Kvazár
őstag
válasz
drzsoo1 #3073 üzenetére
Pedig alap esetben nem megy.
Viszont találtam rá megoldást. Rádugtam a telefonra az MS Arc egeremet, és úgy már ment. Volt egér mutatóm is, meg minden. A lényeg az volt, hogy az egérrel rá kellett állnom a menüpontra, majd azon scrollozni, és máris ment benne lejjebb és lejjebb a kurzor. Nagyon príma.Jah és kezeli az MS Arc billemet is, igaz azt elég nyögvenyelősen, csak kis távolságról, de kezeli.
Ui.: Bocs az MS reklámért. Elvileg minden gyártó billjét, és egerét kezeli.
-
drzsoo1
aktív tag
Opera Minivel android alatt próbáltam a neptunt, a legördülő menük szépen működtek. Belépőkódom sajnos nincs, 10 éve még volt
. Az év elején a Nokia írt egy számomra nagyon szimpatikus tanulmányt arról, miért fontos az okostelefonok előretörése. A lényege az volt hogy amihez nem kell bekapcsolnod a nagy gépet és el tudod okostelefonnal intézni, azzal energiát is megtakarítasz. Ennek egyik sarokpontja, hogy a böngésző hibátlanul kezelje a webes szabványokat. Ezek szerint pont a Nokia az, ahol ez még mindíg tökéletlen. A flash azonban nálam egyáltalán nem hiányzik, sokkal kevesebb adatforgalmat szív a weboldal, emiatt gyorsabban belöltődik, a beágyazott videók egyébként is megnézhetőek (skyfire pl).
-
Peterku
csendes tag
Az viszont nem tetszik - bár nem nyüstölöm egész nap - h az akksija jó egy napot bír.
mi okozhatja a gyors merülést? (szundiban a digitális óra van beállítva)Nekem több mint két napig bírja, pedig sokat telefonálok, szoktam netezni, játszani, fényképezni, és a push email is működik. Wifire viszont csak nagyon ritkán megyek fel, mert mobilnetet használok - lehet, hogy Nálad ez okozza a gyors merülést?
-
rocks
aktív tag
ja és az nagyon tetszik, ha PC - hez usb-vel csatlakozom nem leszívja, hanem tölti az akksiját.
-
rocks
aktív tag
5.1 -es operát tettem fel. ez nekem elég.
A fényképezés eleinte nekem is homályos lett a kép, de aztán jobb lett. A video felvétel rögtön tökéletesre sikerült. Nem csak a kép, de a hangja is szuperAz viszont nem tetszik - bár nem nyüstölöm egész nap - h az akksija jó egy napot bír.
mi okozhatja a gyors merülést? (szundiban a digitális óra van beállítva) -
Ufff
senior tag
Kellene nekem egy olyan alkalmazás (lehetőleg widget) ami mutatja az aktuális HUF-EUR és HUF-USD árfolyamokat. Ja, és ingyenes legyen
-
Misály
addikt
válasz
tibike8 #3062 üzenetére
Ah ertem van egy alkalmazás, comingnext a neve homescreen-re kirakható cucc és szerintem neked pont jó lenne.
-
tibike8
őstag
Az nem jó. Azt már az S60-on sem tudtam mire használni. A tárgyalást használom csak mert a napi beosztásokat tervezem/ütemezem ezzel és csak itt lehet óra/percet megadni. Így viszont mindig bele kell menni az adott napban, hogy lássam az ütemtervet. Het és havi nézetben is csak az látszik, hogy van ott valami bejegyzés, de napi nézetben látod csak, hogy mi. A tárgyalások meg egyébként nem látszanak a teendők között.
-
tibike8
őstag
Ja, a másik kérdés, hogy a menü gomb miért villog szerintetek, ha nincs semmi esemény? Be lehet ugye állítani, hogy mire jelezzen. Ha mindkettőt kikapcsolom, akkor is villog. Csak akkor nem, ha magát a jelzés funkciót kapcsolom ki.
-
tibike8
őstag
Akkor ez számomra akkora visszalépés, hogy nehéz lesz bármi más pluszban ezt ellensúlyozni. Nálam a naptár használata alapdolog és napi szinten használom, de így hogy átláthatatlan lett, ez nekem gáz. Tudtok valami kezelhető naptárt rá? Az N82-re lehetett rakni egy másik naptárat ami teljesen jó volt, de az eredeti is mondjuk és igazából ugyanazokat a bejegyzéseket látta a kettő. Tehát nem külön adatbázist használtak a telón. Majd megkeresem azt és hátha lesz erre is valami változata ami felmegy. De ez most nekem nagy csalódás
A lencse meg szemre nem volt koszos. 2 napos a teló és nem sokkal előtte lett a fólia leszedve. Lehet, hogy a fólia hagy úgy rajta valamit amitől ilyen homályos lesz a kép? Egyébként melóba menet fotózgattam és videóztam és kost úgy tűnik, hogy jók lettek. Meg csináltam pár teszt képet tök sötétben szobában meg mindenféle fényviszony mellett és ugyanúgy videót is és most mintha nem lenne olyan gáz...
-
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #3052 üzenetére
Erre senki nem tud mit mondani? Vagy senki nem használja érdemben a naptárat? Mert ez így nem nagyon használható.
Valamint a képek is eléggé érdekesek lettek kezdetben. Kis szobában vakuval olyan ködös képet csinált mintha be lenne párásodva vagy a fólia a lencse előtt lett volna még. -
tomi564
csendes tag
én is beléptem az n8 tulajok táborába, n82 után pár óra alatt megszoktam, és nagyon tetszik a cucc
-
tibike8
őstag
Én meg most azért megakadtam egy picit. Lehet, hogy nagyon bagatel, de a naptárban lehet valahogy megnézni a bejegyzéseket anélkül, hogy belemennék az adott napba? Ugyanúgy mint a régebbi Symbianokon. Szóval, ha rajta állok egy napon havi nézetben, írja ki valahova, hogy mi van arra a napra beírva. Ez működött az S603 és az 5-ös verzókon is.
-
attisx
addikt
Az 5.1-es Mini-ből is van natív symbian verzió.
A legfontosabb különbség, hogy a Mini minden esetben az Opera szerverein előrágott tartalmat tölt le, és jelenít meg, jelentős mértékű adatforgalmat megtakarítva. Míg a Mobile egy teljes értékű web böngésző (mínusz flash), amiben csak egy opcionális feature a szerveres tömörítés (nincs olyan hatékony mint a Mini esetében). Tehát ha a minimális adatforgalom a cél, akkor Mini 5, ha pedig a weboldalak minél pontosabb megjelenítése, akkor Mobile 10.
-
Kvazár
őstag
A tieitek a HD videó lejátszásokkal hogy áll? Mennek rendesen, szaggatás nélkül és átkonvertálás nélkül, az alap progijával? Én csak most próbálom ezt a részét ki. Eddig egy 720x320-as filmet próbáltam ki rajta, de totális kudarc.
Pár másodperc után megakad, és megáll.
-
rocks
aktív tag
Magyar nyelven tud navigálni?
-
rocks
aktív tag
köszi az 5leteket.
a gond az volt, h a hívó nem adott engedélyt a saját szám küldéséreszal aki teheti az vegye meg nyugodtan, mert eddig nekem bejön, igaz nem nagyon fogom sem rádió,- sem zenehallgatásra használni. Igaz a hangjával nincs is gondom, és pik-pakk talált 25 rádió adót, valamint a navigáció is mükik térképpel csak nekem még szokni és gyakorolni kell.
Magyar nyelven tud navigálni, vagy csak én nem állítottam még be rendesen?
A foto-video részét majd holnap kipróbálom, tényleg annyira csúcs-e.Más,
az opera 5.1-et, vagy a 10-est érdemesebb telepíteni? -
nagysuhi
tag
E-book olvasó létezik már N8-ra? Van pár 100 e-könyvem a Kindle-n, néhányat áttennék róla a telefonra.
-
Ricardo
titán
Próbálj ki pár dolgot. Ezt a zenét rendeld máshoz és nézd meg hogy nála lejátsza vagy nem, illetve akinél ez a zene van, rendelj hozzá egy másikat és ellenőrizd ugyanezt. Ha ezek működnek akkor a zenével van a gond, ha a másik zene sem működik az illetőnél akkor a névjeggyel.
-
-
rocks
aktív tag
Szevasztok!
Végre rászántam magam a váltásra és a jó öreg N70-est (5 év hiba mentes üzemelés után) lecseréltem az N8-asra.
Kicsit tartottam ugyan az érinto képernyotól a billentyüzet püfölése után, de úgy tünik feleslegesen.
Most ismerkedem vele. Nagyon szuper eddig az egész.
Azért még nem mindent próbáltam, de így elsore nagyon fasa kis szerkezet.
Egy kisebb gondom akadt. A névjegyzékben a hozzárendelt zenék közül, az egyik névnél elmenti a hozzárendelt zenét, de nem azon szólal meg ha az illeto felhív. A többinél ilyen gond nincsen.
Mi lehet az oka? -
Misály
addikt
"Amúgy nem kerek nekem ez az OVI dolog, ha ezentúl a C7ről biztonsági másolatot akarok csinálni, azt a neten keresztül, csak az OVI-val tudom megtenni? Nem vagyok paranoiás, de nem szeretném az összes személyes adatot valami távoli szerverre tenni, jó lesz az a saját gépemen. Aztán lehet h teljesen félreértem a működését, és nevetséges a kérdés
"
Ha nem csal az emlekezetem keszulekrol neten csak nevejegyzeket enged szinkronizalni, de siman csinalhatsz backup-ot Ovi suite-al is, az a sajat gepedre menti az adataidat.
-
Kasya
nagyúr
Jacis:
Azt hiszem megvan a WiFi lekapcs. hiba oka. A beállításokm kapcsolat, Wifi, energiatakarékos-t kacsold ki. Elvileg nem fogja ledobni... Mielőtt még új routert vennél -
Kvazár
őstag
Régit össze szinkronizálod az outlookkal, majd az újat is, és kész. Ez akkor is beválik, ha 2 tök másmilyen eszközről van szó, pl.: PDA vs. N95.
Misály: Opera fan vagyok de nagyon, és PC-n csak azt használok, meg N95-ön is, de N8-on már nem igazán használható, ott tényleg a sajátja tűnik a leghasználhatóbbnak. Viszont a Neptun legördülő menüi kifognak rajta.
N95-ön még jó volt, mert ott volt kurzor, meg minden, de itt már nincs semmi. -
VMVM
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy c7-est, de ez a topic jobban pörög mint a sajátja, elég kezdő "okos"teló használó vagyok, de azért meg kéne próbálnom haladni a korral, kéne egy kis segítség
Már az elején elakadtam, a régi nokia 6300-ról hogyan tudom áttenni az adatokat legegyszerűbben a C7-re?
A korábbi biztonsági másolataim Pc Suite-tal készültek, eddíg nem is volt gond -Nokia-telócserekor, de elvileg a C7-hez az nem jó, csak az OVI.
A C7-ben lévő saját adatszinkronizáló Bluetoothon a 250 névjegyből 30 után mindíg megszakad, lehet, hogy egyenként kéne átküldenem mindet?Amúgy nem kerek nekem ez az OVI dolog, ha ezentúl a C7ről biztonsági másolatot akarok csinálni, azt a neten keresztül, csak az OVI-val tudom megtenni? Nem vagyok paranoiás, de nem szeretném az összes személyes adatot valami távoli szerverre tenni, jó lesz az a saját gépemen. Aztán lehet h teljesen félreértem a működését, és nevetséges a kérdés
Köszi
-
Misály
addikt
Naja, edzett uveget foliazgatni szerintem hulyeseg, meg abbol kiindulva hogy mennyit sotetit a kepernyon egy ilyen cucc, nekem nem jon be...
Kvazar, en dobtam az operat, es visszatertem a gyari bongeszore, egyszeruen valamilyen perverziobol kiindulva kenyelmesebb mint az opera - talan kevesebb a felugro szar benne
-
Kvazár
őstag
Igen ezt én is megcsináltam, de elég sűrűn bejön a kis ablak, hogy wifi-zik. Amivel lakáson belül nincs gondom, de majd útközben mit fog csinálni?
A telót alapból letiltottam a mobilnetről, csak a wifif van engedélyezve, és a maps is offlineon van.Más.: Köszönöm az ajánlott böngészőket, de az egyik ugye nincs sim.-re a másik meg sajna nem kezeli rendesen a Neptunt. Azért köszi, egy próbát megért.
Az a legnagyobb baja a böngészőknek a neptunnal, hogy lenyíló menüket tartalmaz, és azokkal nem tud mit kezdeni. -
attisx
addikt
válasz
tibike8 #3027 üzenetére
Akkor ez is kilőve... Én megrögzött operásként kb. 10 percig próbálgattam, de utána le is töröltem. Ez köbö egy éve volt azóta nem nagyon követtem a Skyfire körüli fejleményeket...
(#3026) Misály, fólia téma: 13 hónapos N86 előlapja makulátlan állapotban van, pedig egy percig nem volt rajta fólia (a gyárit még a boltba leszedtem róla), és ezen csak "sima" edzett üveg van, mindenféle fantázianevek nélkül...
-
Ufff
senior tag
Misály. Mit szólsz egy kis szélviharhoz, ami pl. port kavar?
Nálunk volt homokszórás a cégnél, szállt az apró homok, és én meg csodálkoztam, hogy ugyanmár mitől olyan fura érzés a Diamond2 -mön a ceruza húzkodása. Aztán mikor sikieresen végigkarcolta a fóliát a homokszemcse, akkor persze rájöttem. És hogy örülök, hogy emiatt nem kell cserélnem komplett házat...A mondanivalód második felével nagyon egyetértek. De úgy néz ki, hogy csak én...
-
Misály
addikt
Hát nem tudom milyen környezetben lesz az ember keze homokos ( strand, kertészkedés, betonkeverés ), egyik sem olyan tevékenység ahol telefonálgatnék, meg ugye az átlaghigiénia megkövetelei, hogy ilyen esetek után legalább tiszta vízzel megmossa az ember a kezét nemde?
Hétköznapi használatra a bőven elég a gyári üveglap,most ezért nem szívesen ragasztgatok rá dolgokat mert egyszer homokos lehet a kezem. Mondjuk tokot se vettem hozzá, az össz dolog ami mellékerült egy nagyobb szemüvegtörlő mert zavar az ujjlenyomat.
Mások vagyunk na
dzsooo2 : Téma szerint a Desire teszt topikjának arról kéne szólnia, hogy mindenki nyáladzon rá... mégsem arról szól ( nagyon remélem ).
Ez a téma Bog szubjektív véleménye, semmi más. -
Kvazár
őstag
Tudnátok valami jó internet böngészőt ajánlani hozzá, amin rendesen megy a Neptun? A sajátján, meg a Opera minin és az Opera mobile-on vagy meg sem nyílik, vagy kezelhetetlen.
Más: a saját útvonaltervezőét, belehet úgy állítani, hogy netet egyáltalán ne használjon? Vagy ti milyen progit használtok útvonal tervezésre?
-
tibike8
őstag
Hát nekem is meg lett a telóm. Már 2 napja ismerkedek, csak kevés rá az időm :S
N82 után szokatlan, de nem reménytelen -
drzsoo1
aktív tag
A téma szerint ez egy általános vélemény kifejtő topic az N8-ról: Elég_lesz_e? Azzal hogy te ezt szakmai témának szeretnéd átminősíteni, a címe még nem fog megváltozni. Jómagam a C7 miatt nézek néha be, kollégámnak van, annak ugyanis meghalt a topicja. A kérdésem az lenne, hogy a youtube kliens használ valamilyen tömörítést, azért romlik a videók minősége? Az androidos skyfire ugyanis állitólag 75 százalékkal csökkenti az átvitt adatmennyiséget. Fél percen belül betölti a 4 perces videót és folyamatosan lejátssza, mindezt EDGE adatátvitellel. Ami érdekes, hogy a képminőség itt nem romlik észrevehetően.
-
SlayR
senior tag
Az a baj nemtudom nálunk lehet e helyben kapni
(Kecskemét) jobb volna mert ahol máshol nézem csak maga a futáros szállítás 2ezer
-
SlayR
senior tag
Milyen fóliát érdemes venni a kijelzőre? Tanácsokat várok! Thx
-
Kasya
nagyúr
Valaki tudja, hogy lehet működtetni a "hangfelismeréses programindítást, híváskezdeményezést"? Csak fix angol kiejtést találok, de ha úgy ejtem ki, neki az se jó. Arról nem is beszélve, hogy nem tudom átállítani
-
Sajnos ez az a pánikkód, ami amellett, hogy sokféleképpen előfordulhat, nem mond semmit a tényleges hibáról
Ha lepucolod az összes Mapshez tartozó adatot (kézzel, vagy formázva a belső tárhelyet), akkor is összeomlik?
Nem nagyon lehet mást tenni, mint brute force-szal kísérletezni
Az ErrRd-t letörölheted, ha gondolod.
-
jacis
nagyúr
Sikerült már valakinek feltenni az új youtube klienst? Nekem az m.google.com-on nincs semmi róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest