- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Nem ... viszont engem nagyon érzékenyen érint a dolgaim esztétikai állapota.
1x egy új telóm esett ki motorozás közben az aszfaltra, a fene tudja hány métert csúszott ... utána napokig lelki beteg voltam, ha csak eszembe jutott, ha +láttam arról nem is beszélve.
Most egy 6 éves Samsung D600-ast / 100 rongyért vettem annó / nyüstölök ... gyönyörű állapotban van még mindig.
És a többi dolgaimra is nagyon vigyázok.Szóval legszívesebben rátenném ezt is meg a CaseMate borítását is / ha +lenne a teló
/.
-
Misály
addikt
válasz
biggamer #4392 üzenetére
Erre annyit mondok hogy az N8-on elvileg gorilla glass van, hagytam apro mellett veletlen kulcsok mellett raparaztam de siman le lehetett torolni. Elkezdtem jobban vigyazni ra erre a semmibol elojott egy 2 mm-es melyebb karc a kijelzon ( najo szilveszter utan vettem eszre ) ami csak vilagos alapon latszik, meg par kisebb is volt de azt a klasszikus fogkremmel ki lehetett polirozni. Egyebkent szerintem annyiba fog fajni egy uveglap csere mint egy komolyabb folia.
-
biggamer
veterán
Ezt érdemes +nézni, nagyon +győző : [link]
-
biggamer
veterán
NOKIA N8 Flip álló bőrtok / CP - 500 / : [link]
imi290
Nem túl vastag az ???
Nem csökkenti a képernyő érzékenységét ??? -
imi290
aktív tag
Mit szóltok a fóliás védelemhez ? youtube video alapján komoly cuccnak tűnik.
állítólag katonai technologia lapján készült
[link]
igaz még nincs ilyen telefonom de fáj rá a fogam,és már tervezem hogy mi védené őt. -
rocks
aktív tag
hogyan lehet a fénykép mappából törölni úgy a videókat, h azok ne törlödjenek a videó mappábból.
Nem találok semmi olyant, mint pl.: áthelyezés ami ezt megoldhatná.
Egyedül a másolás kedvencekbe-t ajánlja.
Tud valaki valamilyen megoldást arra hogyan tudom szétválasztani a képeket a videótól véglegesen? -
toto21
csendes tag
Sziasztok,
ha OVI-ból fizetős programot szeretnék letölteni, a fizetés hogyan működik?
köszi
-
rocks
aktív tag
no ma úgy 1m masságról sikerült elejtenem a kicsikét tölgy parkettára.
Én megijedtem, neki semmi baja... -
Misály
addikt
válasz
ferrari1 #4378 üzenetére
Hat, sok hasznalattol szepen el tud fogyni, olyan xp-sen. De a ramblow megoldja a dolgot uresjaraton olyan 110 mb ram korul van tole. Jatekok kozben meg szabalyos idokozonkent megall ( 3-4 percenkent ) , mintha re-cache-elne.
Garmint meg teljesen elfelejtettem amiota van online resze az ovinak.
-
Misály
addikt
válasz
ferrari1 #4374 üzenetére
Detto, 5800-hoz kepest elso szofttal is betonstabil,de vannak kezdeti nehezsegei. Engem leginkabb a memoriakezeles szarsaga es ebbol adodoan jatekok szabalyos idokozonkenti megakadasa zavar ( errol jut eszembe a spiderman total mayhem kibaszott jo kis jatek, csak nehez
)
En nem hasznalok surun hozza mobilnetet, csak azert van ha gyorsan kell valami, nameg a ceges levelezesemt akarmikor elerhetem. Ovi maps nelkule viszont felkaru orias.
-
imi290
aktív tag
üdv!
valaki akinek van egy n8-as gyári független abban milyen nyelvek vannak ? most tervezem hogy veszek egy ilyen telefont.nagyon tetszik,és én is szilikon tokban gondolkozom. -
attisx
addikt
Egyszerű nincs, max a zedge.net online förtelme. Van viszont hivatalos témaszerkesztő program: Carbide.ui Theme Edition . Ehhez viszont kell egy jó adag mazochizmus is. Szóval csak saját felelősségre...
-
Ufff
senior tag
Kéne nekem valami témaszerkesztő progi. Tudna valaki ajánlani valami egyszerűt?
-
attisx
addikt
-
tibike8
őstag
-
-
mbazsi
tag
Sziasztok
Nem tudja valaki megmondani, hogyha nem minden hétköznap ugyanakkor kell ébrednem, hanem megvan pl. hogy minden hétfőn ekkor csütörtök pénteken meg akkor, akkor ilyen ébresztést hogyan lehet beállítani az N8-on? Androidon be tudtam, de itt csak mindennap, vagy minden hétköznap illetve hétvégén lehet csak.
köszönöm -
oneal1
senior tag
én a nokia cp-503-on gondolkodom. becsúsztathatós, képernyőtisztítós a belseje.
-
AndrewTdi
addikt
A fólia dologra csak ezt ajánlanám figyelmedbe.
Én is szemezek a szilikontokkal, bár állítólag nagyon gyűjti a port. És ahogy látom, van mikrofonkivágása. De csak gyáriba gondolkozz!(alattam Sarlon koléga gyorsabb volt)
-
Dot
őstag
Nézegettem tokokat a telómhoz. Ti mit ajánlotok? ez szerintem egész jó árban van. [link]
Esetleg van valakinek tapasztalata?
Ennek van kivágás az kamera alatti mikrofonnak? -
bgabek
tag
A T-Home-os kérdésre...
Az Alkalmazások között van egy műsorújság nevű. Azt kell elindítani, utána azt hiszem opciók-regisztráció. Ezután kéri hogy lépj be a T-Home oldalára az azonosítóiddal, ott a profilodnál párosítani kell a mobileszközt. Kapsz egy regisztrációs számot, amit a telefonon a regisztrációhoz kell beírni. Ennyi és működik is.Kicsit macerásnak tűnik, de a valóságban nem az.
Tudod a felvételeidet a telóról kezelni, új felvételt beállítani stb. -
Sarlon
aktív tag
A szgépemen lévő doksikat hogy tudom elérni telefonról?
És még régebben lehetett olvasni, h valahogy ezt a T-home os cuccot is lehet majd vezérelni.. Az is érdekelne, hogy hogyan.
Köszi és BUÉK! -
Kvazár
őstag
Dexter!
Az mekkora sorozat.
Jól néz ki a témád.
Def ikonos változata is lesz?
Nem akarok beleszólni, gondolom nem először csinálsz témát, de 1-2-ben eltűnik a kurzor a gépelésnél, ami elég gáz. Erre odatudnál majd figyelni?(Nem a tiédre értettem, hanem azokra amiket eddig néztem.)
-
VGYke
addikt
-
Pola-Roid
aktív tag
Lehet trivialisat kerdezek: hol lehet beallitani, hogy a szambillentyukon (a Hiv menuben) orosz karakterek ne legyenek? Nem mintha sok vizet zavarna, de baromira idegesit
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest