Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg támogatna, mert hova tűnne a Symbianból. Viszont mindig is kaotikusan/első bootkor kérdezi csak le őket, nem fogja egy törlés után vagy a felhasználó kívánságára frissíteni őket.
A szolgáltató viszont le tudja pusholni SMS-ben például.
Más, a bekapcsolási témát nem lehet változtatni, product code specifikus.
-
Kasya
nagyúr
Már kérdeztem, de megkérdem újra: A telo nem tamogatja a halozati beallitasok lekérését?
Jaci hsz-én ijedtem meg, mikor írta, hogy törölte a hálózati beállításokat és manuálisan akarta visszaállítani. -
Szerintem lőjj egy emailt Imrének, ott van a címe a honlapon, kérdezz rá, hogy vannak-e tervei S^3-mal, esetleg az 1.41-es forrást is megpróbálhatnád elkérni
Meg ott a Java ME-s MobTorrentjük, azzal is kísérletezhetsz akár.
-
Just486
senior tag
Egyébként ez az n8 - a hiányosságai ellenére is - egy nagyon jól sikerült telefon, legalábbis én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. Hiányosság alatt értendő a multitouch nélkülözése és az eléggé gyenge kamera.
-
emre33
addikt
GPS -> Honnan udhatom meg az aktuális hely koordinátáit?
N82-nél volt erre egy gyári program.
N8-nál nem találom -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Tud valaki valami torrent progit S”3-ra?
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Üdv!
A telóhoz jár alapkiszerelésben kijelzővédő fólia? -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Ma vettem a telóhoz egy usb hub-ot meg egy bill-t. Azt hittem hogy így megtudom oldani tv-re kötött telóval az irányítást. Sajnos a hub radugásakor egyből feldobott egy ablakot azzal az üzenettel hogy usb hub nem használható. Így jól bevásároltam... Marad a wlan egér+bill.
-
sompetike
aktív tag
a technet.hu-rol rendeltem,s ök a vipphone partnerei.7éve megy a cég csak kibir még 2évet
-
Lord Zero
addikt
válasz
sompetike #2277 üzenetére
meg lehet próbálni...
csak egy kérés: ha ilyen boltigaris konstrukcióban veszed, tedd meg, h megkérded tőlük, h nadehaelromlik, ugye viheted a nokia szervizbe - aztán majd oszd meg a választ : )
(a típusreplika: nem, nem, hozzánk kell visszahozni, akármi baja van - és ez minimum gondolatébresztő)mindenesetre kívánom, h ne fuss bele semmiféle gebaszba!
-
jacis
nagyúr
Na srácok most tényleg csak Ti vagytok akik segíteni tudtok rajtam. Az internet beállításoknál a hozzáférési portoknál csak a Wlan-t hagytam benne a T-s w'n'w-os hozzáférési portot töröltem. Ugye így 3G-vel nem tudok netezni. Valaki megtudja nekem írni akinek T előfizetése van, hogy mi legyen a hozzáférési pont neve, felhasználó név, jelszó?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Lord Zero
addikt
válasz
sompetike #2268 üzenetére
a bolti garanciával jobbára (tehát még egyszer: jobbára, ejtsd: van kivétel, de elvétve) az a baj, h ha visszaviszed a telefont (bármilyen problémával), az alapkoncepció az, h te vagy a hibás/hülye. ez a kiindulás, a rajtvonal - innen lehet futni a köröket.
hiába fagyasztod csonttá a mobilod, vagy mutatod meg a halott példányt, ők előbb szeretik megnézni, mert nem ám hogy te jobban tudd, mi a diagnózis. ha netán kiderül, h még telepítgettél is rá ezt-azt, akkor szokott jönni az ááá-hhhááá, nalátod h elbasztad, hm, hm mér' nem hoztad be, ezt nem szabad otthon, stb..
azonnali csere /még ha elméletben jogosult is lennél rá/ nagyjából kizárt ami érthető, tekintve, h nekik ez nagyobb érvágás
az meg, h a nokiához küldik szervizelni, illúzió..szerk. mindemelett én is vásároltam már "boltigaris" készüléket, nem is egyszer.
szerk2. és az egyik helyen ki is cserélték a (magától!) behalt kijelzőt probléma nélkül - miután egy Szent István királyt ábrázoló színes papírrajzot átnyújtottam nekik
-
Anulu79
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
Anulu79 #2266 üzenetére
hát ez kábé a cukorral vagy anélkül az igazi a kávé kaliberű kérdés, akkora szórás lesz.. gondolom nagyjából az határozza meg, ki miről váltott - pl. ex-iphone tulajok egy gombbal is remekül elvannak : )
engem zavart, itt leírtam (közepe táján, ergonómia alatt), nekem hiányzott a call/kill bütyök, de ezt a jellegű empíriát nem tartom meghatározónak, ez nem a telefon baja -
sompetike
aktív tag
tudom,hogy bolti garanciás,de mi a baj vele konkrétan?bizunk benne,hogy a 2év alatt nem szünik meg a bolt...
ha meg igen akkor fizetni kell a javitásért a nokiának... -
terenasaksi
csendes tag
Engem az pl eléggé zavar(és egyben nem is értem miért van így), hogy a telón visszanézett képeken és a weboldalakon elég karcsú a zoom lehetőség...úgyértem hogy pl egy samsungon vagy bármi máson kb háromszor ennyit enged zoomolni. Remélem ezt azért módosítani fogják még
-
Anulu79
addikt
Következő kérdés.
A hívás kezelő gombok hiánya mennyire "zavaró" dolog? Pl. ez mennyivel lassítja a hívás fogadást, tárcsázást?
-
Anulu79
addikt
Hátha most sikerrel járok.
Szerintetek megéri a magenta T-nél vásárolni ilyen készüléket? Gondolok arra, hogy a frissítések mennyivel később érkeznek meg a telefonra? Vagy a szolgáltató ezt nem befolyásolja? Amúgy belenyúlt a T a rendszerbe?
-
-
Lord Zero
addikt
magához a navigáláshoz nem kell neki net, csak indításkor, mikor belövi a pozíciódat.
ahogy írták fentebb, helymeghatározó módszereknél kiveszed az a-gps opciót - de ebből kár lenne problémát kreálnod, mert cirka 5-6 kb adatforgalomról beszélünk, cserébe viszont villámgyorsan pozicionál..
szerk.
navigálásnál az internet opciókban az offline-t állítsd be, így miután műholdat talált, már nem fogja érdekelni a net -
jacis
nagyúr
Valaki segíthetne nekem, hogy miként lehet A-GPS nélkűl üzemeltetni a navigáviót.
Az iPhone-nál a navigációhoz nem kellett net kapcsolat. Hogy tudom ezt kikapcsolni? -
Galahed
senior tag
aha ertem, koszi.
Amugy meg vagyok vele elegedve, van nehany hasznos dolog benne ami nekem jol jon.
az altalam feltett custom FW: N8 CODeRUS CFWv2 v11.12:•removed Show open applications from the top of menus
•disabled Charging notes
•removed FM transmitter on/off notifications
•removed Leave offline mode query to access network. Only for power key event! *
•bluetooth stays on when switching to offline mode
•added fixed FileBrowser S^3 (full access to filesystem) **
•built-in File manager can see sys, resource and edit private folders. also can see root of C drive.
•Lock screen and keyboard replaced by Reboot phone
•starup tone and mbm animation moved to C drive
•my own installserver for installing unsigned with all capabilities -
válasz
Anulu79 #2249 üzenetére
Attól, hogy bolti garancia van a telefonra még ugyan úgy meg lesz javítva ha valami baja lesz. A baj csak annyi a bolti garanciával, hogy a bolt megszűnik akkor már a telefonon se lesz garancia.
Ezt azért gondold át még egyszer! Az igaz, hogy a bolt mindenese, Kovács II. János jól összebarmolja a telefonod, de, hogy ettől meg lenne javítva...
-
Anulu79
addikt
válasz
terenasaksi #2248 üzenetére
Attól, hogy bolti garancia van a telefonra még ugyan úgy meg lesz javítva ha valami baja lesz. A baj csak annyi a bolti garanciával, hogy a bolt megszűnik akkor már a telefonon se lesz garancia. Ugye a boltok is jönnek mennek.
Ezért is olcsóbb valamennyivel a bolti garanciás telefon mint az amelyiken gyártói garancia van.
-
terenasaksi
csendes tag
Miért baj az, ha csak bolti garancia van 2 év és nem gyári? Így nem javítják meg ha gáz van vele?
-
Anulu79
addikt
A híváskezelő gombok nem hiányoznak? Nem zavaró a dolog?
-
nmL
csendes tag
OFF
nokia 5800 van...
mitől lehet ez a probléma most cseréltek kijelzőt???
http://magtheridon.atw.hu/nokia.jpg -
jacis
nagyúr
Ma szóltak az edigital-ból, hogy mehetek a telóért
Amúgy már van a photohall-ban is... -
jacis
nagyúr
Leszedtem az opera 10.1-et és tényleg rohadt gyors.
-
válasz
Galahed #2237 üzenetére
Nem, hanem amit a Navifirm csinál, meg tudja a Phoenix is.
Erre van a Tools\Data Package Download opció.Egyébként a Phoenix nem változtatja meg a PC-t, ebben semmi különös nincs.
Csak aztán ne NSU-zz, mert meglepő lehet a végeredmény - a Dead Phone USB Flashinget meg úgy emlékszem, hogy még nem találták ki az N8 esetében. -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Nagyon jó ez a kis teló. Az iPhone után teli van szabadsággal
Úgy néz ki jól döntöttem. -
Galahed
senior tag
Megcsináltam a Phoenix-el a "Custom FW" flash-t, lett rajta magyar nyelv is. Működik minden szépen. Ami az érdekesség: maradt a PC kód változatlan....
-
user01
aktív tag
-
válasz
Lord Zero #2229 üzenetére
Így van, nem lesz benne magyar bevitel se.
Galahed: Custom FW-t hiába vadászol rá, viszont eredeti EURO3-ast telepíthetsz házilag (ha a garancia miatt nem parázol különösebben).
"jah, azt hittem ebbol is van international verzio, 82ezer nyelvvel...
"
Üdv az őskorban, ez nem az a platform. Meglepő, hogy nem fér bele minden lokalizáció a flashbe, pedig elég sok van belőle. Vajon ázsiai karaktereket meg tud jeleníteni, vagy az az ázsiai régió kiváltsága? Sajnos jogos a(z egyébként) költői kérdésem. -
-
Galahed
senior tag
-
sompetike
aktív tag
ma én is rendeltem 1-t a technet.hu rol.120k 2év garival.péntekre lesz meg...
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2221 üzenetére
Azaz belemész a képek közé, majd a képet, hozzárendeled a névjegyhez, és nem úgy csinálod, hogy belemész a névjegyzékbe, és egy névhez rendelsz képet.
Szerintem a 2 változat:
- belemész a képek közé, majd a képhez hozzárendeled a névjegyet,
- belemész a névjegyzékbe, és egy névhez rendelsz képet.
De annyira mindegy, mert mind tudjuk mit akar(t) mondani. Inkább feladom a nyelvészkedést/szövegmagyarázatot, nem ezért vagyunk itt.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Galahed #2220 üzenetére
akkor miért csodálkozol, h nincs benne magyar?
(a többiek majdnem mind itthoni szolgáltatóknál és/vagy edigitalnál vették, PC ennek megfelelő, így magyar nyelv per default benne van)szerk.
most egy pillanatra elméláztam, h vajon a finn régióba szánt készülékeken van-e magyar nyelv, a mitikus finnugor elmélet életbentartása végett : )) -
válasz
Lompos48 #2211 üzenetére
Nem kukacoskodás, de szerintem az ő változata jó.
Megoldás: képet kell névjegyhez rendelni (így működik) nem pedig névjegyhez képet (így megtelik a memória).
Azaz belemész a képek közé, majd a képet, hozzárendeled a névjegyhez, és nem úgy csinálod, hogy belemész a névjegyzékbe, és egy névhez rendelsz képet.
Te meg azt írod, hogy:
Megoldás: képet kell névjegyhez rendelni (így működik) nem pedig képhez névjegyet (így megtelik a memória).
Számomra pont ennél jelenti mindkettő ugyan azt, azaz minden esetben a képhez megyünk először, és ott rendelünk hozzá névjegyet.
Szóval szvsz elsőre írta jól.
-
sompetike
aktív tag
kéne egy kis help.
hogy tudom megnézni,hogy eu-s vagy ázsiai-e az n8?
meg valakinél elöfordult már a hiba amit most mondtak,hogy nem lehet bekapcsolni? -
Galahed
senior tag
Nektek alapbol van rajta magyar nyelv? a szovegbevitel nyelvvalsztasnal is van mgyar?
(nalam nincs) -
Anulu79
addikt
Szerintetek megéri a magenta T-nél venni ilyen készüléket? Nem az árra gondolok hanem a frissítésre meg, hogy a menübe bele nyúltak-e?
-
Misály
addikt
"-Névjegyhez kép hozzárendelésekor megtelik valami oknál fogva a memória és folyton feldob egy piros keretes ablakot, ami miatt nem is tudom a képet végül hozzárendelni az adott névjegyhez. Megoldás: képet kell névjegyhez rendelni (így működik) nem pedig névjegyhez képet (így megtelik a memória)." na ilyet nekem nem csinalt. Operanal emeld a cachet opera:configban.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Néhány tapasztalat a tegnapi napról…
Pozitívumok:
-FM transzmitter nagyon jó dolog. Nagyon szépen szól. Nekem az autóban gyári rádióm van (kazettás) így ezzel a megoldással gyakorlatilag már nincs akadály zene terén a kocsiban.
-HDMI kábellel kipróbálva gyönyörű képe van a TV-n az általa készített videóknak, fényképeknek, de még neteztem is. Jó dolog.
-Nagyon hasznos a készülék készenléti kijelzőjén állandóan világító óra, amihez nem kell a készüléket nyomkodni reggel, hogy mennyit lehet, még aludni csak le kell nézni az ágy mellé és látom.
-Gyakorlatilag minden progi megvan az OVI-ban amit az iPhone-on használtam. Mind fel is telepítettem már rá.
-A testreszabhatósága példás. Két főképernyőt használok, amin gyakorlatilag minden kint is van, és így gyakorlatilag alig kell a menün belül barangolnom.
-Telefonhívás közben nagyon tiszta a telefon hangzása talán egy picivel jobb, is mint a 3G-m.
-Kihangosító nagyon szuper. Nem lehet észrevenni (barátnőm elmondása szerint), hogy kihangosítva beszélek.
-Nagyon szépen szólnak a kihangosított zenék rajta. A hangerőssége is jó kb. kétszer olyan hangos, mint az iPhone.
-Kijelző nagyon szép éles.
-Telefon üzemideje nagyon rendben van. 1 napot bírt ki úgy, hogy neteztem vele 1 órát, 1 óra fm transzmitter, kb. 1,5 óra HDMI-s képnézegetés netezés videó stb.., napközben telefonálgatás.Negatívumok:
-Gyári füles egy nagy rakás ….! Először azt hittem, hogy rosszul van bedugva, de mint később kiderült nem erről van szó egyszerűen csak ócska vacak. iPhone fülessel szépen szól.
-Nekem netezéshez kicsi a kijelző.
-Névjegyhez kép hozzárendelésekor megtelik valami oknál fogva a memória és folyton feldob egy piros keretes ablakot, ami miatt nem is tudom a képet végül hozzárendelni az adott névjegyhez. Megoldás: képet kell névjegyhez rendelni (így működik) nem pedig névjegyhez képet (így megtelik a memória).
-Valami oknál fogva az opera egy idő után fogja magát és kilép a főképernyőre. (be is zárja magát)
-Gyári böngésző az eddig próbált 3 flash videókat tartalmazó oldalak közül csak az egyiken lévő videókat tudta lejátszani a másik két oldalnál feldobja ugyanazt a flash szimbólumot, mint a szifon. (érdekes, mert a flash volt az egyik döntő érv, ami miatt az N8 mellett döntöttem)
-Netrádió netezéssel párhuzamosan szaggat. Ezt majd kipróbálom a barátnőmnél hátha csak a netem gyenge neki.Eddig tetszik a telefon, de nagyon remélem, hogy komoly javítások érkeznek majd hozzá.
(Ha netán olvasná valami Nokia vezér a leírásomat,akkor a flash tartalmak lejátszását tegyétek rendbe gyorsan, mert nem leszünk jóban.)
-
Misály
addikt
válasz
Galahed #2201 üzenetére
Offscreennek vannak valutavalto programjai, es a data quotat is ajanlom.
Asztalra leteve elall az optika a laptol eleve ferden fekszik fel a telefon ugyhogy szerintem a tok felesleges.
Amugy amin meglepodtem leginkabb az a telefon sulya, robusztus, nagyon jo kezben ( hatalmas kezem van )
Mellesleg a gyari bongeszo a s60v5hoz kepest egy raketa, es a webes appok ( foursquare ) is vegre elvezheto sebesseggel mukodnek.
Megneztem az NFS-t ha mar ingyen volt, valoban nem egy 60 fps ( de mivel mai napig quakezem nehanapjan - 125 fps kotelezo oda - nekem minden lassu ) de teljesen vallalhato es elvezheto a sebesseg 23-25 fps koruli. Kezebe nyomtam barkinek ugyanezt mondta hogy nincs ezzel baj.
Ami viszont nem tetszik az az hogy a gyari fb kliens undoritoan letomoriti a lott kepeket. Ketszer benyogte a telefon hogy most o marpedig ujraindul, habar lehet mert nem rendesen szedtem ki belole a memoriakartyat.
Osszessegeben 5800 utan ez egy csoda, es kulon orulok neki hogy minden a helyen van, nem kell bogarasznom. Ismeros az egesz.
Wifis webtv magyar tartalmakkal meg nagyon jo! Igazi Wc-s app
-
Galahed
senior tag
tudtok adatszamlalo widgetet?
vagy esetleg valuta-deviza widgetet?vagy esetleg olyan widgeteket amiket erdemes feltenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest