Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járt már valaki úgy hogy nem tudta felhívni a 1412 számot a t-homot
Nekem szét kapcsol de egy S2 vel meg símán megy miért lehet ez? -
Nyugi! A 808-at is nagyítóval kell keresni, már ha van.
Sok helyen ki van írva, hogy van, de nincs. Vagy k! drága. /így aztán rájuk is rohad tényleg!/
Nem csoda ha nem viszik. -
akos3
addikt
megvolt a napi jatek elmeny
need for speed shift, hdmi-vel ,tvre kivezetve. Jol elment az ido
-
djrobaa
aktív tag
válasz
matyi19 #31486 üzenetére
Ez csak természetes. Én se adnám el olcsón. Bár nagyon hajlok az Android felé, de az N8 már úgy hozzám nőtt, hogy sajnálnám eladni. 2 teló nekem se kellene, de egy 808 elférne. Az legalább nemlenne visszalépés az N8-hoz képest. Igaz hardveres szempontból az androidos telók előnyben vannak.
-
-
válasz
Quasi_modo #31477 üzenetére
Nagyon köszke!
Matyinak pedig: Vegyél 808-at!!!
Én is afelé hajlok. Már gyüjtök rá!
A többieknek: Tessék kirohanni a napra, mert most jól süt!
-
Elims
veterán
válasz
matyi19 #31462 üzenetére
Semmi közöm hozzá -hajszál pontosan :-) -,de szerintem ne tedd.
Ha teheted,ruházz be a n8 mellé egy iphone4-re,szerintem azzal kezdj,ha mindenképp váltani szeretnél.Arra folyamatosan nyomják a dolgokat (ebben sajnos jobb a nokia-tól),hihetetlen szép grafikájú alkalmazások/játékok vannak rá.
Ha nem jön be -amit erősen kétlek- legfeljebb lecseréled vagy eladod és marad a n8. :-)
Nekem szerencsém van,mert április-május körül ingyen jön egy említett telefon. A n8-at nem adnám cserélném el.
Az emulátorokat én is ajánlanám.Érdemes tenni egy próbát. -
T. I.
senior tag
válasz
matyi19 #31471 üzenetére
Szép is lenne
talán el se adná senki a telóját ebben az esetben.
A ppsspp a psp kézikonzolra írt játékokat hivatott futtatni. Keress rá. Van olyan oldal is persze, ahol egy rakat játék (.iso fájl) van fenn. Pl. http://www.mypspiso.com/download/psp-iso
Remélem csiszolnak még rajta, mert elég kezdetleges, az optimalizálás sok helyen hiányzik. -
Én egyelőre nem adom el, de már van rá vevő! Addig nem vállok meg tőle.
Irány 808!Más: most már van új gépem. Töltök fel lassan képeket is. Mit is említetetek, hogy hová érdemes?
-
kpal
nagyúr
Asphalt 6 Adrenaline játék nektek kilép ritkán , és onnan lehetne frissítést szedni hozzá hogy online is működjön ? Az alapjáték nem akar netre menni
-
matyi19
őstag
És ezek az emulátorok mire is jók? Mi a működési elv?
-
matyi19
őstag
Úgy döntöttem megválok az N8-amtól, remélem sikerül eladnom...
-
T. I.
senior tag
válasz
Rushbácsi #31456 üzenetére
Nokia Suittal tegnap este én is frissítettem, és hát mit mondjak, Örülünk, Vincent!
Legalább is annak, hogy az elcseszett biztonsági kód kérés a bekapcsolásoknál megszűnt (bármit írtam, error volt a válasz, és tovább engedett eddig). Plusz kaptunk DLNA támogatást, meg egy rakat widgetet.
Legalább vissza nem fejlődtünk. -
SteveJobs
őstag
válasz
Quasi_modo #31454 üzenetére
Tükröm tükröm mond meg szépen ki a legszebb e világban???
-
Rushbácsi
tag
Hali!
Ha van olyan elvetemült akit esetleg érdekelne akkor megjelent navifirm-en a t-s belle is.
Ma láttam.
üdv mindenkinek -
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Ha a telefonomon Belle Refresh van és nyomok rajta egy *#7370#-es resetet, a szoftververzió ugyanaz marad, nem?
Köszi
-
Nem kell ide semmi prog. Egyszerűen töröltem mindet a "mindent töröl" kiválasztásával.
És természetesen nem teszek fel rá semmit.
Minden alkalommal a legegyszerűbb a leggyorsabb.
-
matyi19
őstag
Valaki egy ilyen, vagy ehhez hasonló játékot symbianra?
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne,sikerült feltennem a Taylor romot és a biztonsági mentésből szeretném visszarakni a névjegyzéket.Azt hogyan tudom,mit csináljak.Sok szám volt nem szeretném elveszteni!Rákattintok a biztonsági mentésre de nem csinál semmit sem!Legyetek szívesek segíteni! -
Elims
veterán
válasz
Tiger. #31437 üzenetére
Nincs Mit. )
Az olyan aberrált(ak) ellen,aki(k) ilyennel töltik az idejüket,hogy másra emelt díjas hívásokat/sms-eket küld(enek) fel kell hívni a szolgáltatót és le kell mondani ezt a "szolgáltatást".
Lehet olyan sms is,ha fogadod,levonnak akár 10e Ft-ot (igen,tíz ezret).
Ki "ne fogadná"...
Mindenképp le kell mondani,ha nem..hát nem és fizetsz,ha betalál egy ilyen senki. -
lbence
aktív tag
válasz
Simikee8922 #31431 üzenetére
Nem tudom, de nem valószínű, hogy felvenném
-
akos3
addikt
válasz
Simikee8922 #31431 üzenetére
Lehet tök hülyeség az ötletem, de nem lehet, h valami lehúzás, h ha felveszed akkor vhogy átvándorol a pénzed arra a külföldi számra? Mert tuti vmi ilyen van mögötte, csak ki kell találni, h mi módon akarnak megrövidíteni.
-
Elims
veterán
Tommy: Köszi! Akkor azt hiába telepítettem. :-/
Még annyit,elf vagy iso fájlokat olvastattál be?Hagel: rakd fel ezt:
"2013-2016_Nevnap_for_Belle.zip"
ha jól emlékszem ez lecseréli/törli a régieket.Quasi modo: ezt inkább üzenetben..
Köszönöm!Szerk.:
Symbianos: arra a pirosra?? Nem,kösz! ;-)))
Viccet féltretéve,mennyit kérnél rá? -
Na ezen nagyon meglepődtem!
Ülök és nézem a robotzsarut - a telefon meg elkezd emlékeztetőt zenélni!
Megjegyzem, papíros naptárt használok kizárólag...
Valami anikó, vagy andrea szülinapja volt beállítva!Mi a pi!!!
16 sosem látott és soha nem ismert idegen névnapja, szülinapja volt a gépben - az enyém meg sehol!
Mi a fenét raktak még rá a szervizben???Van valakinek ötlete erre az X-aktára?
A gép 2011 nyara óta megvan, azóta nem volt más kezében. Csak most idén lett egy darabig kiengedve a kezemből. Mikor megvettem, azzal kezdtem, hogy nullára töröltem.Esetleg visszajöttek a régi bejegyzések valahogy?
-
Valaki érez arra késztetést, hogy leváltsa ezt a nagyszerű telefont egy még jobbra? Mert én ebben segítenék.
-
Elims
veterán
Hagel: ez 100%,hogy működik:
"XCallReject_v1.00_S^3_Anna_Belle_Signed.sis"
Persze ez is olyan,hogy egy pillanatra a hívónak kicsörög,majd elutasít.Emulátort próbált már vki? (Psp/ps1/gba)
Ha igen,működött vmelyik? -
lbence
aktív tag
Most nincs fent, nincs rá szükségem. Úgy volt beallítva, hogy a hívónál azt jelezte, hogy egyből kinyomtam, én pedig smst kaptam nem fogadott hívásról. Két konkrét a névjegyzékemben szereplő kontakt volt a listán.
-
Furák ezek a gépek.
Egyben nem értem őket.Egy a gyártósor, azonos a hardver, és az oprendszer is megegyezik.
De a programok nem mennek.Ha én fejlesztő lennék, /ez a szimbiannál ma már nem játszik sajnos.../
akkor nem a mágikusnak mondott magok számát emelgetném a hatványokra, hanem az alkalmazási kérdéseket boncolgatnám.
Ja, hogy erre jelenleg nincs idő? Ebben mi is hibásak vagyunk. Megesszük a maszlagot. -
RaiDani
tag
Kapott már valaki egy csörrenős hívást egy +35790095721 (ciprus) számról? Most hívott, kétszer egymás után, csak egyet csörrentett. Visszahívni nem fogom, csak nehogy felvegyem véletlenül. Félek sokba kerülne. Ennyi infót találtam róla: [link] Mit kéne tennem szerintetek?
-
válasz
Quasi_modo #31409 üzenetére
Csupán előbb "picit kómába esett", és "majdnem halottá nyilvánították".
Mondom a nagy hírt!
A lopott gép utódja megérkezett... /egy hasonló öreg-használt gép, majdnem teszkó gazdaságos szinten.../
Szóval kezdem majd feltenni a szép képeket ide is. -
válasz
Quasi_modo #31407 üzenetére
Isten nyugasztalja!
/Most elképzelem, hogy tömöd, mint egy libát...
/
Nekem a Váci úti van közel. Hát ez van.
Symbinek meg a HÉV. -
válasz
Quasi_modo #31405 üzenetére
Ott helyben javítanak apró hibákat?
-
Én a frissítéskor semmit nem vittem. Megnézték a gép adatai után a garit a központi adatbázisban és ment minden.
Vácu úti center. -
lbence
aktív tag
Nekem Győrben a Careben azt mondták, hogy nem kell garipapír sem számla, csak fülhallgató és talán akksi cseréhez. Előbbi még logikus is, az akksi lehet, hogy csak a képzeletemszüleménye.
Szoftverfrissítéshez nem is kértek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest