- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
Hehe, most kaptam a T-mobiltól a Belle Refresh utáni sokadik érdeklődésemre:
"Társaságunk ügyfélszolgálatára érkezett alábbi levele alapján tájékoztatjuk, hogy panasza alapján illetékes munkatársainkkal ismét felvettük a kapcsolatot. Sajnos az Ön által megadott típussal kapcsolatos tesztelések a szokottnál több időt vesznek igénybe. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél előbb teljesítsük kérését, ezért ezúton kérjük további szíves türelmét. Megértését köszönjük!" -
matyi19
őstag
válasz
csabyka666 #31084 üzenetére
Szóval ha több funkciót akarsz Fb-n akkor szerintem, ez elég jó megoldás lehet.
Régebben linkeltem ezt a User Agent nevű kis appot. Szóval ezt telepíted. Megnyitod, és kiválasztod mondjuk az Android 4.x-et. Így a gyári böngészőt megnyitva "átverheted" a megnyitott weboldalakat, mintha Androidos készülékről böngésznél...Ezután így fog kinézni a Fb-od [link] [link]
Itt már ott vannak a csoportok is (Grupuri), meg más funkciók...
Szerk:
Bocs, én románul használom, és csak most jutott eszembe hogy jó lett volna előtte magyarra állítani -
matyi19
őstag
válasz
csabyka666 #31081 üzenetére
De, holnap írok...
Ma 14 órától majdnem 23-ig vizsgám volt, teljesen ki vagyok, holnap írok... -
-
TaylorPro
addikt
válasz
TommyX_ #31087 üzenetére
Ez sem az amit keresek. Úgy zárja le a képernyőt hogy a képernyőn egy gombal külön fellehet oldani. Tehát ha elveszed a füledtől a telót, világít a kijelző, csak ezzel a gombal felkell oldani ha nyomkodni akarod az érintőt.
-Ricardo: Nem romlott el, csak érzéketlenebb mint volt. Egy jó ideje. Régebben sokkal hamarabb lezárt, kb 2cm-ről. Most meg totál hozzá kell érni a szenzorhoz. Még garis, lehet leadom.
-
De most komolyan, csak nálam nem működik az üzenetküldés Facinate-en? Senkinek sem tudok küldeni...
-
válasz
bringasisti #31078 üzenetére
Egyedül azt nem tudom, hogy kétezerről tízre, vagy 1950-ről 2000-re? :-)
-
-
-
TaylorPro
addikt
Üdv! Van egy program ami aktív hívásnál lezárja a képernyőt. Mi is volt ez? Köszi!
-
Apropó!
A gyári adatforgalmi mérő állása pontos?
Hó végi összesítő volt 4800. Erre kijön 6800!
Sajnos nem tudom követni a számlázást ami gondolom nekik jó. -
schumy1
aktív tag
válasz
csabyka666 #31072 üzenetére
Ezt ha jól tudom minden belépés után jelzi egy felugró ablakban mikor üzenetet akarsz küldeni. Ez ilyen, nincs baja. Egyébként hogy tetszik?
-
matyi19
őstag
válasz
csabyka666 #31072 üzenetére
VAN, Ne facebookozzál
-
Üzenetet akarok küldeni Facinate-tel, és közli velem, hogy csak az ismerőseimnek tudok küldeni...a poén csak az, hogy pont egy ismerősnek akartam. Erre van valami ötlet?
-
válasz
bringasisti #31070 üzenetére
Ha jelezné az értesítéseket is, nem lenne sokkal nagyobb adatforgalmam.
-
bringasisti
őstag
válasz
csabyka666 #31064 üzenetére
Minimális adatforgalom minimális design. Valamit valamiért
-
Üdv!
fMobi-val ti tudtok olyan embernek üzenetet küldeni, aki nincs fenn chat-en? Megkeresem az ismerőst, privát üzenet írása, megírom, elküldöm, de nem kapja meg, illetve nem jelenik meg az elküldöttek között sem.
MOD: Ha gépről küldök ugyanannak az ismerősnek üzenetet, akkor már látom a telefonon is, hogy elküldtem.
-
Athoss9
csendes tag
Sziasztok!
Még korábban kérdeztem, meg ha jól emlékszem, valaki más is, hogy hogy tudnám belle refreshben visszaállítani a belle zenelejátszót. Találtam ezt: [link] Tudnátok segíteni, hogy hogy tudom ezt feltenni, azonkívül, hogy használjam a Phoenixet? Flashelésben teljesen kezdő vagyok -
T. I.
senior tag
válasz
Polarstar #31057 üzenetére
Remélem neked is beválik, hagel! Milyen típusút sikerült beszerezni?
Én anno drágáltam kissé, a Corvinban volt 5e az ára. Neked mennyiért sikerült beszerezni?Olvastam a hardcase-ekről (lehet, hogy pont itt), hogy a teló és a tok közötti résen bemegy a por és csúnya karcnyomok alakulnak ki az illeszkedés mentén. Na, hát nekem egy éve van már meg, akkor felpattintottam és gondoltam tegnap egyet, megnéztem mizújs alatta, lett-e szépséghiba. Levettem és csak pihe-puha koszokat találtam, karc az nuku. Szemüvegtörlőkendővel áttörölve is megbizonyosodtam a ház épségéről. Szóval, ha csak nem lakik homokbánya mellett a használója, akkor nem hiszem, hogy ez a karcolódás valós veszélyt jelentene.
-
-
-
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #31043 üzenetére
Én Opera Minit használok ,már az N95 8Gb-on is azt használtam ,azzal valóban gyors.
-
schumy1
aktív tag
válasz
csabyka666 #31059 üzenetére
Azt látod nem tudom, de sok funkció van elkülönítve ami tetszik.
Pld. Külön értesítő, szülinap, oldalak amik tetszenek, ismerősök stb. -
-
A-ha! Ma vettem két textra kemény borítót.
Ákcijós volt. Szórják kifelé, mert ˝ilyen telefont már alig keresnek˝.És igen, a boltban volt két 808-as! Fehér és fekete. :-)
csak én vagyok leégve. /nem lesz blackberry z tizesem. A szivemet elfoglalta a 808!/
Addig is hajtogatok magamnak egy 808-ast újságpapírból. :-D -
schumy1
aktív tag
válasz
csabyka666 #31055 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Facinate progit. Nekem jobban bejön mint az fMobi, és widget is van.
-
-
lbence
aktív tag
válasz
csabyka666 #31052 üzenetére
Utolsó frissítés óta nincs widget.
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666 #31052 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom megmondani.
-
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666 #31050 üzenetére
Nálam a widget neve is fMobi, ha így sincs bent, akkor egy újraindítás talán megoldja.
-
-
matyi19
őstag
válasz
csabyka666 #31047 üzenetére
Én nem használtam, de ha lenne biztos megtalálod...
Még annyi eseteleg, indítsd újra a telefont és nézd meg még 1x -
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666 #31047 üzenetére
Igen van, a webeszközök hozzáadásánál találod, ha hosszan rányomsz a főképernyőre.
-
-
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666 #31043 üzenetére
Próbáld ki az fMobi-t.
-
Üdv!
Ma reggel azzal fogadott az N8, hogy elérhető egy frissítés a Social-hez. Múltkor már kiábrándultam ebből az alkalmazásból, de most újra nekifutottam, gondoltam, a frissítéssel biztosan nagyon jó lesz majd! Tévedtem...
A Social továbbrais egy rakás sz*r. Lassú, körülményes a kezelése, lomhán görgethető, néha nem is érzékeli, ha rátapicskolok a kijelzőre...hadd ne soroljam. Ez egy hulladék!
A legrosszabb, hogy ha fut az alkalmazás, akkor kb 2 óra alatt úgy belassul a telefon, hogy újra kell indítanom, mert elviselhetetlen lesz a sebessége. Ahhoz képest, hogy ez egy gyári nokiás app, nagyon rossz!Most jobb híján megint az Opera Mini-t használom facebookozásra, az még lassított nettel is nagyon dinamikus!
Valami olyan app kéne, ami csipog, ha üzenetem jött Facebookon, tudom vele kezelni a csoportokat is, és egyáltalán, minden funkciót tudok használni, amit a böngészőből...ja, és gyors!
Valaki tud ebben segíteni, ötletet adni?
-
T. I.
senior tag
válasz
matyi19 #31036 üzenetére
Nekem Mobilnet univerzális kihúzós tokom volt, de kb. fél év alatt szétment a belseje, aztán vettem egy Trexta hardcase-t (kék-fehér-fekete versenycsíkkal) és azóta már nem is használok tokot - nem férne bele. (Persze így farzsebbe és kulcscsomó mellé nem rakom, de az előtte sem volt jellemző.) Ez a cucc esztétikailag akkorát dob a telón, hogy mindig öröm elővenni
és mellesleg a fogása is nagyon kellemes.
-
matyi19
őstag
Akit érdekel, N8 vs S3
-
matyi19
őstag
-
imi290
aktív tag
-
matyi19
őstag
Sziasztok, N8-hoz milyen tokot ajánlanátok?
-
SUPREME7
őstag
válasz
sunsun2 #31032 üzenetére
Nem kell pánikba esni, pofonegyszerű 10perces művelet.
http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v8/
Itt van leírás, bár nem szájbarágós, de van 1-2 kép is, kb az oldal közepén.
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Bocs,hogy megint megkérdezem de nagyon szeretném felrakni.
Van valaki Veszprém Megyében aki segítene feltenni a Taylor féle rom-ot?Ha igen legyen szíves írjon priviben. Sajnos nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz ezért kérek segítséget.Előre is köszönöm! -
Qt verziót hol tudok ellenőrizni? Már elfelejtettem.
-
Most, hogy ellopták a számítógépeinket, elég lassan haladunk.
Leszedtünk qt-t, de azt mondta, hogy ˝lejárt tanusítvány˝.
Lehet az lesz, megkérünk valakit, hogy hajtson rajta végre agyműtétet. Szivesen elmennénk bárhová.
-
imi290
aktív tag
Én ha veszek használt telefont akkor az első hogy visszaállítom gyári beállításokra és törlök mindent,esetleg ha van rá lehetőség teszek más szoftvert .
-
TommyX_
őstag
válasz
Quasi_modo #31012 üzenetére
Ha jól olvastam, benne van a 4.8-as verziójú QT.
Hagel:
Ha a *#7370# sem segít rajta, akkor csináld meg a hard resetet, de akkor lehet telepíteni az ovi áruházat... -
RaiDani
tag
válasz
Polarstar #31004 üzenetére
Érdemes hard resetet tolni rajta vásárlás után, ha még nem történt meg.
-
imi290
aktív tag
válasz
dionaea #31007 üzenetére
Az olyan mint a JAVA a pc-n. Nem muszáj fel tenni,de néhány program azt használja szóval ha kell a progi,kell a QT is.Amúgy ha telepítesz sleeping screent-akkor az is felmegy vele együtt,én úgy tudom.Nekem legalábbis így volt,nem bajlódtam QT telepítéssel külön,csak feltettem a sleeping screent és a QT is fent volt.
-
Nekem az alábbi segítség kellene.
Haverom a szar telefonok után vett egy N8-at.
Belle van rajta, most segítek neki. De sajna a sleeping screen és a battery info rendszerhiba miatt nem ment fel.
Valaki ehhez hozzá tud szólni?
Számítógép nélkül most nehéz lesz bármit tennem. -
kat
tag
hello..
Használ valaki spb shellt?
Láttam egy windows 7es verziót, de sajna nem tudok használható spb-t szerezni, egyik sem indul el egy régi 3.5-öt kivéve, de az nem jó hozzá..
A nokiaprogramokon található 3.7-3.8 nem indul..
Lehet a taylor féle csomagból maradt ki valami?
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Külpolitika
- Crypto Trade
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest