- OLED monitor topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen egeret válasszak?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Silverr #31280 üzenetére
Köszi!
Matyi: én is csatlakoznék a többiekhez és azt mondom,ne próbálkozz utángyártottal.
Legutóljára a n95-be vettem gyáribak tűnőt az ebay-ről.Senki nem mondaná meg,hogy kamu,még a doboza is gyári nokiának néz ki,nem csak a hologram.
Kb. 3hónapot ment másod telefonként,ma már be sem kapcsol vele a telefon.Amíg működött annyit sem bírt mint a több éves gyári.
Ha kell vkinek -bár kinek kellene-,írjon rám és elküldöm neki.Nokia dobozban.. -
janek69
senior tag
válasz
dionaea #31284 üzenetére
Szerinted a 10óra 30perc alatt 9% rossz készenlétben? Az 0.86%/óra, ami 116 óra készenlét,magyarul majdnem 5 nap. Kérdés milyen alkalmazások futnak nálad. Energy profilerrel nézd meg,hogy ha lenyomod pihenni és hagyod pár percet,akkor utána általában hány mA-t mutat a grafikon. Ha 3-5mA közt van legtöbbzsör,akkor OK,ha ennél több,akkor valami eszi az akksit.
-
akos3
addikt
válasz
Ricardo #31294 üzenetére
Ugy emlékszem h van/volt egy olyan fül a nokia honlapján ahol be lehetett írni a hologramm számát és kidobta h létezik e-->ergo eredeti e az akksi. De most egyszerűen nem találom, lehet már nincs ilyen opció. (vagy eleve rosszul emléxem...)
Mondjuk ez is csak a vásárlás után segített, akkor már sok esetben mind1 volt.. -
Jégkokó
veterán
Az a baj az aksikkal manapság hogy már a hamis aksit is eladják mint eredeti.Engem 2 éve szivattak meg ezzel, amikor vettem egy n82 ba.20 perc alatt feltölt és kb semeddig se tart, és a legrosszabb benne, hogy nem lehet megkülönböztetni külsőleg az eredeti gyári változattól, csak használat közbe derül ki.
-
akos3
addikt
válasz
matyi19 #31288 üzenetére
Nem N8-ba, de régebben más telókba vettem utángyártottat. Az egyiket még egy N70-be. Nah az egy átok volt. fél nap alatt lemerült!! Szarabb volt mint amit le akartam volna cserélni. A másikat egy N85-be vettem. és azzal meg voltam elégedve. Mondjuk az márkásabb is volt. Az első sztem noname volt..
-
Just486
senior tag
-
-
-
-
dionaea
őstag
sajnos az a bj hogy maga a telefon funkció már kevés. tehát fb meg twitter meg nem tom mik kellenek a usernek mert már a 10éves is kiposztol minden baromságot. kicsit úgy mint régen amikor a nokia még név volt, az sms írás meg a 3 secundumos telefonálás bizonyos szolgáltatónál. ne felejtsük el hogy anno a nokiának volt a legegyszerűbb gépelési opciója. és mindenki azt mondta hogy a hüvejk újj izületek be fognak gyulladni pár év alatt.
most mindenki képet tölt fel posztol netezik játszik navigál telefonon (minden hü...ének okos telója van míg régen akiket érdekelt azoknak volt mert azért voltak bajok a symbiannal? de mégis okos teló volt konkurens nélkül. jó pdak de azok aztán tényleg rettenetek voltak. azért jó a droid. tényleg olyan lehetőségeket ad amit 2005 környékén el se képzeltünk.
azért droid védelmében, n8 hiba éjszaka megakartam nézni mennyi az idő de n8 lemerült az akksi kijelzése nem vmi jó. vhogy droidnál ez jól működik.
n8 védelmében, jó megfogni a fémet -
-
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #31274 üzenetére
Én is eddig Nokia-t vettem, igaz használtan mikor használtan 2év környékén jár az általam kiszemelt ,aztán nálam további 3évet szolgál és megy tartalékba .
-
janek69
senior tag
válasz
csabyka666 #31274 üzenetére
Mint azt már írtam engem az android is érdekel és a nagyobb kijelző is jobb főként,mert a szemem már romlik.A véleményem nekem továbbra is a régi, egy mobiltelefon az amin egy Nokia felirat van, és,hogy minden teljesüljön vettem mellé 21200ft-ért egy GPS-es androidos,fm transmitteres 7"-os tab-ot. Így van egy jó telefonom,amivel mindent meg tudok csinálni amit csak kell,de ha mindezt kényelmesebben akarom,akkor viszem magammal a tabot is.
-
Én azt vallom, amit fentebb is feszegettünk: a Nokia (most konkrétan az N8) egy telefon, amivel mellesleg lehet szép képeket csinálni, tudok rajta zenét hallgatni, filmet nézni, és mindenhol ott van velem az internet. Nem egy vacak műanyag, gyerekjáték-szerű "valami", hanem érzem, hogy telefon van a kezemben. Én ezek miatt vettem meg, többet nem is várok el tőle. A droidos készülék egy katyvasz, amivel mellesleg lehet telefonálni is. Akinek kell a csilli-villi, az vegyen olyat.
Az biztos, hogy időtállóbb lesz az N8-am, mint egy S2 vagy S3, esetleg iPhone. Egy telefon nálam 6 évet megy, és nem azért, mert annyi alatt hajtom szét, hanem ott már tényleg presztízskérdés a csere. Most 1,5 éves az N8-am, szóval majd 4,5 év múlva visszatérek a valóságba, és megnézem, milyen Nokiát érdemes venni. Anyuci apuci nem pénzel, és nincs fölös 150-200 ezrem évente telefonra. Vannak ismerősök, akik keresnek nettó 120-at, és évente cserélik a telókat, gratulálok nekik.Ha az N8-nak valami baja lenne, mondjuk beázna, vagy összetörném, Nokiát vennék megint! Biztos elvakult vagyok, de engem nem csábít se a droid, se a szifon. Ami nálam egyszer bizonyít, az marad! Ja, hogy nincsen rá annyi alkalmazás, mint a droidra? És? Kit érdekel?
-
deka10
senior tag
válasz
janek69 #31271 üzenetére
Így van. Én is szoktam extrém dolgokat művelni és már mások is kédezték, hogy hogyan boldogulok de nincs ilyen gondom van rajta fólia és tokban tartom, ha 50 méterről zúgna a mélybe akkor meg mindegy volna max annyi lenne a különbség, hogy a note esetében egy halom üveg és műanyag az N8 pedig fémet is tartalmazna :-) . Nyilván a magasban nem venném elő erre van a bluetooth headset amit előszeretettel használok. Rövid gatyót ritkán húzok a térd alattit részesítem előnybe, de többször kell 30 fok felett is hosszút viselnem. :-(
-
janek69
senior tag
válasz
deka10 #31269 üzenetére
Erre mondják azt,hogy mindenkinek másra van szüksége.Megnézném,hogy egy teljes testhevederzetben egy fullos alpin felszereléssel az oldaladon 50m magasban 2 kötélen lógva hogyan használnál egy 5" note-ot.Az első mászásnál törne kettőbe az tuti. Ennyi. Nyáron is elég hülyén nézhet ki trikóban rövidgatyában az ember a Balaton partján egy tepsivel,viszont akinek olyan a "munkája",hogy öltönyben jár,annak kurva jó,mert ma már a ruhákat is ezekhez a tepsiphone-okhoz méretezik, sőt egy zakó zsebbe egy 7" tab is elfér,akkor meg inkább az.
-
deka10
senior tag
válasz
janek69 #31219 üzenetére
Nekem galaxy Note-m van, az opera nem szaggat, a zsebemben elfér és mindenhova viszem magammal, éjszakára nem kapcsolom ki mert elérhetőnek kell lennem, az N8-nál sem használtam ezt a funkciót, a méret több pluszt ad mint negatívumot, újra indítani hetente szoktam gyári 4.0.3 roortolva, egyedül a kamera ami rosszabb de annyira azért nem, hogy az N8-at hurcolásszam magammal(ott van a fiókban). Ez az én véleményem nem bántam meg a váltást sőt, sajnos a symbiánnak leáldozott, nem azt mondom, hogy nem lehet használni de van más alternatíva annak aki többet szeretne mint ami jelenleg van és nem elérhető vagy funkcinalitásában korlátozott, ezt be kell látni, én ezt untam meg és ezért is váltottam.
-
Ricardo
titán
"Rezgő csak zsebben ér vmit,töltés közben fölösleges is lenne."
Ez megint csak felhasználó függő. Gyermek alszik, telefon töltőn. Nem lenne szerencsés, ha elkezdene csörögni, a néma villogást meg nem biztos hogy észre veszem, hiszen nem ülök folyamatosan mellette. Az asztalon rezgésnek viszont van akkora hangja hogy észrevegyem , de a gyereket a másik szobában nem ébreszti fel.
-
Silverr
aktív tag
Androidos telefonom is van,ébreszt kikapcsolt állapotban ez nem android függő
-
-
Elims
veterán
válasz
Ricardo #31260 üzenetére
De,lemászhat akkor is,de akkor nem olyan "kötötten" rakom le,mint töltövel rádugva.Nem egy magasságban a konnektor és az asztallap.Így töltés közben mindig egy picit asztal szélén van a telefon.
Persze,lenne rá megoldás,hogy ha véletlenül rezgne is -töltés közben- ne rázkodjon le,de szerintem így sokkal kényelmesebb.Rezgő csak zsebben ér vmit,töltés közben fölösleges is lenne.Nekem is több tel.szám van,mint amennyit elbírna a sim.Ha telefont cserélek memóriakártyáról beolvastatom és kész.
Memóriakártya/others/contacts mappában van.
Így a nevek alatti hívásképek,email címek,egy névjegy alatt több tel.szám megmarad.
Ha meg nem teljesen kompatibilis akkor meg van a google-nek egy olyan része,ahova feltöltöttem ezeket a névjegyeket,másik telefonnal meg le tudom onnan tölteni.
Ha jól tudom -nagyon nem biztos- google szinkronizálás a neve. -
akos3
addikt
válasz
csabyka666 #31256 üzenetére
igen, én úgy tom.
-
Elims
veterán
válasz
Kolondrum #31237 üzenetére
Nekem is természetes,hogy kikapcsolom éjszakára.Ugyanezért,ne használódjon annyit az akksi,legyen kikapcsolva "pihentetve" kicsit (persze az újraindítás is megoldás lehet,de az nem olyan)
Quasi_modo: ennek nem egy alapdolognak kellene,hogy legyen??Ne rezegjen töltés közben és igen,azért,hogy ne másszon le az asztalról. Nekem ez evidens,hogy többek között Ne rezegjen és tudjon kikapcsolt állapotban ébreszteni.
Évek óta leginkább symbianos telefonjaim voltak,így hozzászoktam ehhez a "kényelemhez".De szerintem ennek olyan alapnak kellene,hogy legyen,mint pl.,hogy van kijelző világítás.Már régebben próbáltam a frodo programot.
Ismeri vki?Hogyan lehetne működésre bírni? (nekem nem sikerült)
Ha vki tudja,kell hozzá python? (egy c64 newcomer nagyon bejönne) -
Az országos Nokia szerviz Szombathelyen van?
-
Nem tünt fel. De mivel ˝gyári˝ AtisX témát használok - ezért kizárt a hiba.
A simmel lehet a gond.Nekifutok, és beszámolok róla.
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #31250 üzenetére
Én amióta rezegni képes telefonom van használom a rezgést, és még egyszer sem mászott le sehonnan.
-
-
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #31248 üzenetére
"Töltés közben ne rezegjen, mert lemászik az asztalról..."
Töltés közben lemászik, egyébként meg nem
Anno azzal magyarázták, hogy a csatlakozónak nem tesz jót ha be van dugva és úgy rezeg.
hagel: Minden névnél csinálja?
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #31246 üzenetére
en alap/gyari temat hasznalok es fel ev soran nalam is vt ilyen asszem 2x. De a sim kari kivetel megoldotta mindig
-
válasz
matyi19 #31243 üzenetére
Áááá - dehogy!
Matyikám, ez már kering a neten régen. Majd, ha bemutatják, akkor hiszem el.
A nokiánál nem szokott csak úgy kiszivárogni az infó, nem úgy mint a blackberrynél - ahol a dolgok nyilvánvalók voltak a bemutató előtt is régen. /és éghetett a képük ˝a lapos show-tól˝/ -
matyi19
őstag
-
Közben leért a kávé, és eszembejutott mi is nyomja kicsi lelkem.
Fránya telcsi a bejövő hivásokat kiírja, de a neveket nem!
Pont tegnap vettem észre, hogy a lakástulajdonos hívott. Megbeszéltük a beszélnivalókat, az után megnézem a híváslistát, mondván, hogy ˝új telefonszáma van biztos?˝
De nem! Csak nem írta ki híváskor a telefonjegyzékes beírt nevét - a híváslistában meg kiírja!Most akkor mi van?
Most fogom és szépen átírom mindet. Ha ez nem segít, akkor nem tudom mi baja van.
-
válasz
Ricardo #31240 üzenetére
ALáírom a malévos üzemmódot. Na úgy aztán tényleg nem fogyaszt!
No persze a repcsi üzemmód sem rosz. :-P
Így teljesen érthető, hogy kollégáim miért úgy néznek ki, mint mosott fos, hogy éjjel kétszer is felébreszti őket a telefon.
Mondjuk, nem az eszükért tartják őket....Én kiválóan tudok aludni kikapcsolt telefonnal is. Ahogy szoktam.
Annyira nem lehet fontos, hogy felébresszenek. -
Elims
veterán
válasz
Kolondrum #31233 üzenetére
Még szép,hogy tudja! :-)
Persze,azt írom én is,hogy nem ébreszt -az android-.
De hát ez így nem egy szutyok? Persze nagyon nem akarom leszarozni,mert hát sokan megvannak veszve érte,de ennek egy alap dolognak kellene hogy legyen!
Ahogy Hagel is írja,azok a régi telefonok tudták,ezek a majdnem "high-end" telefonok meg erre képtelenek?? :-)Tiszta vicc.
-
kpal
nagyúr
Hol lehet legolcsóbban beszerzi gyári aksit ? Úgy tűnik hogy nekem még a gyári van benne és lassan majd be kéne szerezni .
-
Elims
veterán
válasz
janek69 #31226 üzenetére
Ez a nagyon gáz!
Hogy lehet egy telefont úgy megcsinálni,hogy kikapcsolt állapotban Ne ébresszen???Ha meg be van kapcsolva akkor meg benne van,hogy lefagy.
Nem gázos téma??
Ez az ami nagyon zavar(na) az android-ban.+milyen dolog az,hogy töltés közben ha hívnak,rezeg a telefon.. ???Milyen dolog ez?? :-)
Ez a két dolog csak nekem lenne alap?SteveJobs: egy picit megkésve reagáltál.. ;-)
-
janek69
senior tag
válasz
csabyka666 #31227 üzenetére
én is használtam 6230i-t és annak is a li-po akksija szuper volt.Nem is raknak telefonba li-po-t mert a mai vacak samukat jó aksival hajigálnák ki nagyívben.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #47 üzenetére
A kettőt ne hasonlítsad össze .Két külön műfaj .
-
matyi19
őstag
válasz
csabyka666 #31227 üzenetére
-
válasz
janek69 #31226 üzenetére
Nekem az N8 előtt egy egy 6230i-m volt, amit 6(!) évig használtam probléma nélkül. Sohasem volt kikapcsolva, néha persze újraindítottam. Megvettem az N8-at, és egy időre félretettem a 6230i-t, de nemrég újra elővettem, és egy másik telefonszámmal másodlagos telóként üzemel most is. Még mindig az eredeti gyári akksival(!), és még mindig 100%-ig üzembiztosan.
Tehát körülbelül 7 évet használtam eddig, ami nem rossz eredmény egy telefontól. Kíváncsi vagyok, a mai Samsungok, iPhone-ok hol lesznek 6-7 év múlva?!A Nokia azzal marad alul a versenyben, hogy egy életre gyárt telefonokat, és például a magamfajta, aki nem azért veszi a relatíve drága telefont, hogy villogjon vele - nem vesz másikat minden évben, mert még jó neki az előző is...
-
janek69
senior tag
válasz
dionaea #31224 üzenetére
Na igen. Erre egy történet. Egyik ismerős régebben újságolta örömmel,hogy a régi Nokia helyett vett egy galaxy-t szerintem S2-t Aztán a múltkor mesélte,hogy konferenciára utazott külföldre,este beért a szállodába majd beállította ébreszteni a csodatelefont,talán 7-re,mert 8-ra ment. 7:55-körül felébredt és szőrnyűlködve látta,hogy 7:55 a samu meg le van fagyva. Erről ennyit. Éppen az jutott eszembe,hogy az egy dolog,hogy a nokia kikapcsolva is ébreszt,de az még akkor is ébreszt,ha lemerülés miatt kapcsolt ki magától. Na itt látszik az,hogy mit jelent az,amikor egy cég átgondoltan készít el valamilyen terméket. Hozzáteszem,hogy a kínai 2 kártyás kinézetre nokia klón 6000 ft-os telefonom ugyanígy képes ébreszteni.
-
-
dionaea
őstag
Hát droidos világ más történet. Egy tab meg egy telefon bőven elég. Sztem a droidos telónál lassan az extra hogy tudsz telefonálni, míg az n8 nál a sorrend telefon köré épített multimedia.
4 col sem 7 col azért netezni a 7 col a frankó.
-
janek69
senior tag
válasz
matyi19 #31220 üzenetére
Leköt ez a kütyü rendesen,de az döbbenet,hogy lazán szaggat ezen is az opera mobil,persze ezeknél a szaggatásoknál figyelembe kell venni azt is,hogy mennyire gyors az oldal,csak az ember hajlamos arra,hogy elfelejtse,hogy nem csak a mobil/tab lehet lassú,hanem időnként a net is és bizonyos oldalak is.
Alapjában véve így,hogy a labda nálam volt hiszen a kezemben volt a tablet és az árát is vissza kaptam,meg persze egy minimális szépséghibát is találtam,így 21.000ft-ba került. Van benne GPS is és autós szettet is adtak hozzá. Szóval ehhez képest egy nagyon jó kis készülék az N8 mellé. Kezeli a 3G-s stick-emet is,bár inkább az N8-ról adok neki netet joikuspottal ha nincs wifi. Sok hasznos dolgot tanultam meg ez a pár hét alatt,de ennek ellenére nem cserélem le az N8-at androidos telefonra. -
janek69
senior tag
Régen jártam már erre,ugyanis pár hete miután a paypal visszaadta a pénzem,megérkezett az androidos 7"-os tab-om is.Lassan 4 hete nyúzom,így gondoltam írok pár sort,főként,hogy egy 4.0.3-as androiddal felvértezett 1GB RAM 1.2GHz dual core-os tabletről van szó. A dual core-t a kínai kicsit másképpen érti mint kellene,de alapjában nem egy gyenge gépről van szó. Nos az elmúlt idő alatt az összes olyan progit kipróbáltam,amit hasznosnak tartok.Tényleg meg lehet mindent találni ami csak kellhet,de ha egymás mellé teszem az N8-at és a tab-ot,akkor gyakorlatilag minden hasznos,használható dolog fut mind a 2-n. Játékokról nem beszélek,mert nem tartom számon a hasznos dolgok közt. A lényeg az,hogy a 7"os kijelző nagyon kényelmes,még talán belefér a hordozható kategóriába,nagyobb kabátzsebbe még bele is lehet tuszkolni.Az opera mobile ezen is viszi a prímet,mert ez az egyetlen böngésző,ami betördeli a szöveget.Minden program szépen gördülékenyen megy rajta és a meglepő az,hogy ha az n8-at veszem a kezembe,akkor az egyetlen nagy hátránynak a kis kijelzőt érzem,ami meg az előnye is. A tab-ot nem viszem magammal mindig mert nagy.Egy rokonomnak van 5"-os galaxy-ja és az is nagy inkább nem visz magával telefont hétvégén,de azt a nagy vackot nem cipeli,viszont a cég azt adta neki és azzal kell dolgoznia.A konklúzió annyi,hogy van 2 kütyüm,mind a 2-t csak hétköznapi dolgokra használom,ha netről kell valami gyorsan,akkor ezeken meg tudom nézni,emailezni,facebookozni.... jók.... Én arra jutottam,hogy az asztali PC-t/laptopot egyik sem váltja ki,de mellé nagyon hasznosak,főként ha az ember a skydrive-ot vagy a dropboxot is használja mind a 3-on.
Így kb. 4 hét után ott tartok,hogy az N8 mint eddig is mindig ott van nálam,mint hűséges társ,nem akadályoz a munkában,bármit is kell csinálnom. A tabot sokszor magammal viszem,de sok esetben a kocsiban kell hagynom,mert nagy.Megjegyzem egy 5"-os cucc ugyanígy nagy,mert nem tudod övre csíptetni,hogy ne zavarjon.
Az N8-on minden értelmes dolgot meg tudok csinálni amit a tabon,max a méret miatt kicsit lassabban. Szóval ennyi android használat után sem kell az N8-at leírni,csak arra kell használni,amire való. Én erre jutottam. -
akos3
addikt
vajon az időjárás jelentő miért nem müxik ma?
-
Opera Mini vs. Opera Mobile:
Attól függ, mire használod. A Mobile alapvetően erősebb készülékekre van, a Mini a gyengébbekre. Az N8 elboldogul mindkettővel, de a Mini - szerintem - jobban passzol a készülék adottságaihoz. Kezdetben én is a Mobile-t használtam, aztán áttértem a Mini-re, mert szinte csak és kizárólag mailezek és fórumozok a telefonon, és ilyen célokra sokkal jobb a Mini. Magyarán szólva: érdemes beáldozni a sebességet a kicsit(!) gyengébb minőségért.
Itt találsz egy összehasonlító cikket. -
T. I.
senior tag
Már többször láttam a fórumon, hogy OperaMini-t használtok böngészésre.
Nekem az OperaMobile van fenn, ez miben tér el (jobb/rosszabb) a Mini-től?
Ja, és próbálgatom pár napja az UC browsert is, elég teccetős app, rengeteg beállítási lehetőséggel. Kicsit nekem túl komplexnek is tűnik. Erről a böngészőről van esetleg valakinek +/- véleménye? -
-
kpal
nagyúr
MSN-t próbálta már valaki ,nálam min ha picit bugos lenne ,olyat csinál pl.: megkettőzi a neveket .
-
Bitmill
csendes tag
Exchange ActiveSync probléma:
1x szinkronizál,utána levelekkel már csak úgy tesz (névjegyeket,naptárt viszont karbantartja). Valakinek ötlete?
Ha törlöm a fiókot és újra létrehozom,akkor az első szinkronig szépen teszi a dolgát,de utána már nem csinál semmit.Köszi!
-
matyi19
őstag
válasz
bringasisti #31206 üzenetére
Gyári visszaállítás, ha az sem segít soft csere...
-
bringasisti
őstag
Tudom hogy már volt szó róla akkor nem érdekelt most hiányzik. Akár az E akár az F memóriába behúzok 1.3 GB filmet vagy YouTube Downloader segítségével mentek rendszerhibát ír ki lejátszás helyet
-
-
lbence
aktív tag
Én is próbáltam az fmobi-t, facinate-t, megvettem a gravity-t is, igaz nem csak ezért, de egyik sem vált be igazán. Opera minit használom mostanság, de abban meg az a zavaró, hogy nagyon kicsik a képek, letöltés pedig nem egy reális alternatíva. Szóval kompromisszum mentes megoldás szerintem nincs.
Endomondot sem fejlesztik már legalább egy éve, írtam a fejesztőnek, hogy lesz-e frissítés, de azt válaszolta, hogy nincs kapacitásuk a wp, android, ios mellett, amit mondjuk meg is értek. -
-
schumy1
aktív tag
válasz
csabyka666 #31199 üzenetére
Látom még totál benne vagy a megfelelő face program keresés projektben.
Én már belefáradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Kalandor: Habemus papam
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topik
- LED világítás a lakásban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest