Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- XMLTV EPG letöltő progi
- Canon EOS DSLR topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
válasz
Xmodule #5669 üzenetére
Én ezt a töltés dolgot még úgy olvastam annak idején, notebook akkuk kímélésénél, hogy lehetőleg ne töltsük fel 100%- ra, mert akkor számol 1 ciklust. Ezek szerint már mindegy, mert a töltéseket adja össze, és úgy jön ki egy ciklus?
Minden esetre én az Y200- at az első módszer szerint használtam, és most több mint 2 év után sem érzik az akku kapacitásának csökkenése.
Lehet nem kell ezt az akkuügyet túlbonyolítani, mert nálunk cserélhető.A fizetési módszernél a + jelig ugyanaz, utána nálam már csak Kredit vagy Bankkártya, Microsoft ajándék kártya lehetőség van. Csak van köze a lakóhelynek, (vagy a szolgáltatónak?) a PayPal lehetőséghez.
(#5670) konci79: A MindigTV appal tudod nézni a közszolgálati csatornákat (M1, M2, Duna, DunaHD) és az Euronews- t. Csak Wifiről érdemes, hacsak nincs korlátlan mobil adatforgalmad!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest