Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Vaku topic
- ZIDOO médialejátszók
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Ma reggel egy kellemetlen élményben lett volna részem, ha nem ébredtem volna fel magamtól. Be volt állítva az ébresztő, mind mindig. Jelzett is, csak éppen hang nem volt. Nincs némára állitva, még mielőtt jönne a kérdés... Most először fordult elő ilyen. Hát már az ébresztőben sem lehet megbízni? :/
Amikor pl smst irok, szokott lenni hangja a pötyögésnek, ez se mindig van.
-
Croft-21
őstag
Van valamilyen videó rögzítő program erre a telefonra? Mint pl szgépen a Fraps?
Kerestem a wp store-ban, de csak voice recordert találtam. -
Croft-21
őstag
Lumia 735-höz van valami jó QR kód olvasó?
-
Croft-21
őstag
Na meg is vettem, egy Samsung 16 GB-os class10et vettem. Viszont ennek ellenére az egyik alkalmazást nem tudom frissiteni, mert kiírja, hogy nincs elég hely a letöltéshez és szabaditsak fel... -_-
Pedig most automatikusan beállutotta, hogy mindent az SD kártyára mentsen. -
Croft-21
őstag
Van egy 2 gb-os micro sd kártyám még az előző telefonomhoz. De az ha jol tudom nem lenne jo a 735-höz mert nem micro kell bele. Milyet érdemes venni? Sztem nekem elég lenne egy 8 gb-os SD kártya.
-
Croft-21
őstag
Én nem értem ezt a telefont, LTE-n van és kiírja a Facebook, hogy probléma adódott a letöltéssel. :/
-
Croft-21
őstag
válasz
foxymaci #6542 üzenetére
Erre gondolsz?
Azért elég nagy különbségek vannak az árat illetően. -
Croft-21
őstag
Jelenleg 453 Mb szabad hely van a telómon. Mennyibe kerülhet vajon egy 16 GB-os SD kártya a telefonba? Van ennék kisebb is? Nekem egy 8 GBos is elég lenne.
-
Croft-21
őstag
válasz
hucsikoi #6504 üzenetére
Én is lumia 800-ról váltottam. Elsőre az volt meglepő, hogy milyen nagy a telefon kijelzője (a 800 után). De most igy 1 hónap után meg az a fura, hogy milyen kicsi a 800 kijelzője
és hogy én hogy tudtam azon a kis telefonon netezni meg minden...
Én szerettem a 800at, de ez tényleg sokkal jobb! Nem beszélve a sok remek alkalmazásról, ami csak 8-8.1en érhető el.
-
Croft-21
őstag
Két kérdés: Lehet, hogy ez csak az én heppem, de ha meglátom, hogy a telefon töltöttségi szintje 60% alatt van, akkor töltőre teszem. Egy idő után gyengülhet ettől az akksi, hogy sűrűn van töltve?
A másik kérdés: Ti mit használtok a képernyő tisztán tartásához? Gondolom célszerű lenne valamilyen kendővel törölgetni. -
Croft-21
őstag
válasz
Samanbacsii #5476 üzenetére
Ma én is elmentem a Nokia Care-be és az utolsó kék hátlapot hoztam el. 😄 Amúgy a fehér is jól néz ki.
-
Croft-21
őstag
Bp-n nem lehet kapni ehhez a telefonhoz kék színű hátlapot? Csakha kintről megrendelem?
-
Croft-21
őstag
Az email+fiókok menüpontban nektek is csak a Microsoft fiók van? A lumia 800-on volt külön Facebook profil is. Nálam meg valamiért csak a Microsoft fiók van ott.
-
Croft-21
őstag
Tegnap este újrainditottam a telefont...és amikor visszakapcsolt, látom hogy a Messenger alkalmazás nem elérhető. A csempéje szürkévé vált, nem lehet rányomni. Aztán gondoltam egyet és töröltem az appot majd ujra telepítettem. Igy már újra jó lett, de vajon miért romlott el? Egy újraindítás miatt? Azért ez gáz.
-
Croft-21
őstag
Továbbra is fenáll a probléma. Amióta leváltottam a lumia 800-at egy 735-re, azóta nem tudok belépni az Xbox 🎮 profilomba. Kiírja a Játékok menüpontban, hogy ha rendelkezik már Xbox profillal, kövesse az utasításokat...És kéri, hogy változtassam meg a Microsoft fiókomat-ez akár 8 órát is igénybe vehet, mig a változások életbe lépnek...de miért a fiókomon akar változtatni? Nem az változott, hanem a telefonom. 😐
-
Croft-21
őstag
A hírek alkalmazásban nincs magyar? 😒
-
Croft-21
őstag
Vajon miért írja ezt a Deezer? Kép
Van mobilnetem is és wifim is. -
Croft-21
őstag
Hali.
Pár napja váltottam Lumia 800-rol, 735-re. Van egy xbox360 konzolom is, ezért időnként benéztem a lumia 800-rol az Xbox profilomba... Viszont most hogy lecseréltem a telómat 735-re, nem tudok belépni az Xbox profilomba. Kiírja a Játékok menüpontban, hogy ha van már xbox360 profilom, akkor változtassam meg a Microsoft fiókomat a konzolomon. Dehát nem a fiókom változott, csak a telefont cseréltem le. Nem értem :/ -
Croft-21
őstag
válasz
Bandi8bácsi #4728 üzenetére
Nem a képeken belül gondolom, hanem az albumokban. Nincs olyan, hogy hátterek. Csak akkor jelenik meg az albumokban a hátterek mappa, ha a beállitások-zárolási képernyö kiválasztása-másik kép beállitására megyek.
-
Croft-21
őstag
Tegnap beállítottam a telefont, érezhetöen gyorsabb mint a 800 volt. De van 1-2 hülyesége a telefonnak: Tegnap kipróbálás szinten csináltam magamrol egy selfie képet, amit aztán töröltem mert nem tetszett. Erre azt látom, hogy ennek ellenére mutatja a képekben. Belemegyek a Képekbe, nincs ott. Aztán észrevettem, hogy valamiért elmentette a onedrive-ra, onnan is töröltem, de ennek ellenére mutatja a OneDrive -on belül a filmtekercs és a mentett képek elönézeteként, de ha belemegyek ezekbe a mappákba, akkor meg nincs ott. :/ Nem értem. A másik furcsaság meg az, hogy ha belemegyek a képekbe, akkor a telefonon lévö gyári háttérképek nem jelennek meg, csak ugy, ha a beállitásokban módositani akarom a telefon zárolási képernyöjét és a "másik képet választok"ra nyomok. Ekkor már érdekes módon mutatja a gyári háttérképeket.
-
Croft-21
őstag
Tudnátok segíteni? Szinkronizáltam a lumia 800-al a ma vásárolt 735-ös telómat, de elég furán csinálta. A kapcsolatokban a neveknél nincs ott a facebookos kėpük, vagy csak egy pár embernek. Illetve az sms-eket meg össze vissza szinkronizálta, nem sorban. :-/
-
Croft-21
őstag
Sziasztok. Ma lecseréltem a lumia 800as telómat egy 735-re. Viszont ebbe a készülékbe nano sim kártya kell, a 800-ban meg micro sim van. Csak éppen elfelejtettek nano sim kártyát adni. Ha visszamegyek és kicserélik a micro simet nanora, akkor nem fogom tudni megnézni a 800-on lévő cuccokat? Van rajta egy csomó kép, meg pár doksi.
-
Croft-21
őstag
Köszi a linket,a telenornál szándékozom megvenni, mert tarifa csomagot is akarok egyúttal váltani.
Kb napi 3-4 órát használom a mobilon a netet munkában, de persze nem egyfolytában.
Érdemes lumia 800-ról 735-re váltani? Bár most kicsit utána olvastam teszteknek és azt írják, hogy pl: " a görgetés során viszont már érezhető a hardver harmatossága. Még egy esetben találkoztam tizedmásodperces akadásokkal: amikor az értesítési sávot húztam le, miközben tele volt notifikációkkal." -
Croft-21
őstag
Mikor jött ki ez a telefon? Szerintetek ha most cserélném le Lumia 800-as telómat egy 735-re, akkor kapnék még fehér vagy kék színben? Illetve én főleg netezésre használom a mobilom, de a 800-ast naponta tölteni kell, és nap végére szinte teljesen lemerül. Ez a teló vajon meddig bírja normál használat mellett?
-
Croft-21
őstag
Sziasztok!
Már 2 éve van Lumia 800-as mobilom, amit egyébként nagyon szeretek...de gondolkozom a váltáson és a 735-öt néztem ki magamnak. Mennyivel jobb ez a telefon? Érdemes most váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest