Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor246
tag
Sziasztok. Ti mennyire tapasztaljátok azt hogy a kijelző teljes fényerőnél állandóan váltogatja a fényerősséget?
-
csabi10
senior tag
Nem tudok az áruházból letölteni semmit. Nálam nem jó valami, vagy másnál is van hiba?
-
Devas
őstag
-
Jece
csendes tag
válasz
Gusztáv #6478 üzenetére
Köszönöm a válaszod, és modrocz-nak is!
Ennyire nem kell komoly dologra gondolni, pusztán van egy céges meg egy magán telefonszámom, ezért akartam mindenképp dualsim készüléket.
Holnap elvileg már itt lesz a városban, várom már!Kicsit off: outlook e-mail app kezel több e-mail fiókot? Gondolom hasonló, mint az iOS-re elérhető kiszerelés, az meg éppen most kapott igen pofás ráncfelvarrást!
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni szeretett Lumia 800-as telefonom és keresem méltó utódját. Ezt a típust néztem ki, de még nem döntöttem. Olvastam a PH-s tesztet, ami elég meggyőző. Visszaolvasva láttam, hogy van néhány ember, aki 800-ast cserélt erre a készülékre. Első sorban az ő véleményükre lennék kíváncsi a telefonnal kapcsolatban, hogy mennyire vagytok elégedettek a 800-as után.Természetesen mások véleményére is kíváncsi vagyok.
-
pippin12
tag
Üdv, tudja vki hogy a JBL Clip BT-s hangszoró működik ezzel a telóval?
-
Gusztáv
addikt
Szia, használattal kapcsolatos kérdés esetén először érdemes a windoesphone.hu-t megnézni, elég részletesen le van írva a legtöbb dolog. Céges használat esetén egy készülékkódot mindenképp érdemes beállítani, de lehet hogy ez alapból aktiválódik, amint beállítod a levelezést. Mint elöttem is írták, általában ezt policy-ból szokták a nagyobb cégek megkövetelni, rajtuk múlik, hogy melyik funkciókat korlátozzák.
Alkalmazásból azt érdemes telepíteni, amire szükség van, a Lumia alkalmazásokat érdemes megnézni, mert elég jók (fénykép, navigáció, térkép). Onedrive biztonsági mentés is hasznos tud lenni. -
modrocz
csendes tag
Szia, ceges mobilkent, ha levelezest vagy egyeb informaciot tarolsz a telefonon altalaban a munkahelyed IT security előírásai a mervadoak. Abban osszefoglaljak milyen alkalmazásokat kell telepitened, hogy hasznalhasd. Ha csak egy céges kartyad van a telefonban beszédre, az teljesen szabadon választott, izlesednek megfeleloen osszerakhatod azokat az appokat amit szeretnel. Nekem is igy van, egy céges sim beszélgetésre + 1 a nethez es kiválóan mukodik
-
konci79
őstag
-
Vizi911
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy a LUMIA Tárterületellenörzö appban az ideiglenes fájlok törlésére mentem kicsit gondolkodott...esötétült a gomb aztán vissza és ugyanugy mutatja ugyanazt a 239 mb ot....ez mi? -
zombinyul
addikt
válasz
Gabesz87 #6469 üzenetére
Nem tudom, nekem annyi jott le, hogy ez sokkal tobbet kibirt karcmentesen, mint a 800. Talan a GG, talan nem, de nem mindig tudom elkerülni hogy dzsuva menjen a zsebembe.
Nagyon vigyázok a telefonjaimra, de fólia mentes kijelzővel sose sikerult karcmentesnek megőrizni, meg ha tokba volt, akkor sem.
-
-
valaki_xy
tag
Ha a Windows Phone-al lenne kérdésed, akkor Windows Phone szakmai topik, ha az áruházzal, alkalmazásokkal, akkor Windows Phone Store. És igen, a zenéket csak rá kell másolni.
-
Jece
csendes tag
válasz
#65388800 #6463 üzenetére
Nem, csak teljesen más hangnemben beszéltek az emberek
A telefon szerintem személyfüggő, hogy kinek mennyit ér - más pl. vesz ebből egy régebbi autót, de nekem személy szerint az nem kéne, jobban érdekelt a telefon. Ha épp kenyérre nem lenne pénzem, akkor megint más a prioritási sorrend, kár mindig felhozni ezt, hogy mennyiért veszi az ember a telefont. Nem volt gond az 5S-sel, én pl. nem bántam meg, hogy megvettem.
-
zombinyul
addikt
válasz
#05304832 #6461 üzenetére
Pedig ott van anyag, ami karcolhatna. De akkor baj nincs, jo ez a GG3, jobb mint az 1 volt. Mondjuk ezekre ugye nincs is olyan fólia, ami ateri az egesz kijelzőt, megis a foliatlan részek is karcmentesek, pedig megélt mar nalam is par dolgot. Jo, akkor nem is parázok.
Majd veszek fóliát ha tudok, biztos ami biztos alapon, es kesz.
Koszi a valaszt Neked is! -
Jece
csendes tag
Sziasztok!
Kihasználva az edigitalnak már "csak" a 15%-os akcióját, a héten én is rendeltem egy L730-at, holnaputánra érkezik meg. Nagyjából az első 2000 és utolsó 2000 hozzászólást olvasgattam az utóbbi 2-3 napban, bezsongtam
Volt már Androidos készülékem nem is egy, most az iphone 5s-emet teszem a vitrinbe, sajnos szükséges a két simkártya, és WP-os oprendszerem még nem volt
Nem tudom, van-e erre külön topic, mert ez kicsit általánosabb lesz: van esetleg valami összefoglaló, hogy átlaguserként/céges telefonként milyen alkalmazásokat érdemes feltenni majd a készülékbe? Ilyen musthave lista, vagy napi felhasználásra gondolok, stb. A játékok nem különösebben számottevőek most.
Másik kérdés: zenét azt ráhúzom a telefonra/SD-re, és már megy is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: Jó látni, hogy itt viszonylag értelmes szinten megy a fórum,egy iOS topicba.. hát, máshogy megy.
-
zombinyul
addikt
válasz
Gabesz87 #6454 üzenetére
En szoktam, mert a 800-as Lumiam is csúnyán karcos, pedig nagyon vigyáztam ra, es csak par hónapot volt fólia nelkul... Az, hogy por / homok kerüljön a zsebbe, sajnos elkerülhetetlen. Mondjuk ezen ujabb GG van mint a 800-ason, akkor ezek szerint ez mar kevesbe karcolodo mint a regebbiek.
Wildpath: meg hajszalkarc se? Az ugy nagyon jo, akkor annyira nem kell tulparazni. Farmerzsebbe hordom, farmerjaim többségén van egy egy fem gomb a zsebnel, remelem az se fogja véletlen karcolni. A foliam mar szörnyen nézett ki, azert szedtem le. Az ujat meg tul porosan sikerult feltenni.
Ugyhogy par nap mire tudok ujra kapni.
Koszonom szepen a valaszt mindkettőtöknek!
-
becibig
újonc
sziasztok
azt szeretném megkérdezni hogy a képernyő kivetítése funkciót miként lehet használni mert nekem nem sikerül,hogyan lehet működésre bírni ? -
zombinyul
addikt
Sziasztok! Fólia nelkul nagyon karcolodik? Most par napig mindenfele fóliát nelkuloznie kell a jószágnak, milyenek az eselyeim a karcmentssegre?
-
Cunc
tag
Microsoft Silverlight-ot, hogyan tudom feltenni? Nem tudom használni az RTL most-ot és ez nagyon idegesítő.
-
Gabesz87
veterán
válasz
krisz727 #6426 üzenetére
Én pont tegnap tapasztaltam ilyet. Első alkalommal karácsony óta, ez idő alatt még nem volt semmi anomália. Újraindítás és alles ist gut.
(#6448) local1: én egy Dension Car Dock for Smartphone-t használok. Az alsó gomb alatt megfogja, így nincs útban. Mondjuk az egyik szivacsot le kellett szedni, így fért bele. Jó áron szereztem, és még kihangosító is! Ismerem a Focust, anyáméknak is Focus II van, a műszerfal teteje elég sík, a Dension-t meg műszerfalra is fel lehet tenni, van hozzá egy ilyen kis ragasztó korong. Nézz szét apron, meg ilyen oldalakon, talán van olcsón.
-
JSaN
addikt
Sziasztok
Ma delelott vettem egy lumia 735 telenornal, akcios most 56k hufert megkaptam, szerintem jo ar erte. Elso windows telom es nagyon tetszik elsore, androidtol mar herotom volt a napi 10-15 program frisitestol meg a telom is mar regi volt (3 eves mult). Most meg csak ismerkedem meg olvasgatok vissza, remelem jo kis telo lesz.
Ha estleg van elso korben tippek trukok meg egyebb mire kell figyelni elejen, csinalni szivessen varom most. -
Sabre
őstag
válasz
#05304832 #6439 üzenetére
nekem is gagyinak tűnt, csak a csipesz felépítés miatt találtam érdekesnek...A Nokia CR-123at nézegettem már, ez csak a 735-höz jó? Mert van a családban 930 is amire nem lenne baj ha jó amit veszek... És a 930-on van alsó kamera fizikai gomb, azt sem nyomná ez a nokia?
Mert akkor megyek megvenni... -
Dollface
tag
válasz
angelus8925 #6438 üzenetére
Köszönöm a tippet,tényleg valami az internetes előzményekkel meg cookie-kal lehetett, most azokat töröltem, rögtön csak 86 megát mutat...
-
angelus8925
tag
válasz
Dollface #6437 üzenetére
Szerintem ez lehet az ideiglenes internetfájlok (amit a böngészőből tudsz törölni = előzmények, cookie-k) vagy valamelyik program miatt. Utóbbira nagyon jó példa az Adobe Reader, ami menti a már korábban megnyitott .pdf-eket (ezeket a programon belül, a 'documents' fülnél tudod törölni).
-
Dollface
tag
A telefon memóriában lévő "egyéb fájlok" mérete egyre növekszik...tegnap 130 mega volt, most épp 186 megánál tartok. Mik ezek a fájlok? A telefon szerint máshová nem sorolt, fel nem ismert fájlok kerülnek ide.
Hogyan lehet ezeket kitakarítani?
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Wp-n van olyan lehetőség mint asztali gépen
,hogy idegen nyelvű oldalt kompletten lefordít? -
Sabre
őstag
Még mindig az autós tartón tipródok...
Ez a típus jó lehet a 735-höz, nem nyomja nagyon az oldalsó gombokat hogy nem lehet majd kioldani tőle?
A+ H1 akciós tartóIlletve szerintem ez lehetne a jó ami alul meg felül fogja közre és a lumiákon ott ugye nincs gomb..
haffner extreme-m -
Devas
őstag
válasz
krisz727 #6426 üzenetére
Lehet levette a csengetési hangerőt egészen rezgőre.
Amúgy nálatok is csinálja a készülék, ha lehúzzátok a rolót akkor néha felvillan közben a mobil adatkapcsolat a gyorsindítótárban? Néha pedig folyamatosan világít, mintha be lenne kapcsolva, majd kikapcsol (vagy nem).
Az új frissítés óta ezt játsza velem. Szerintem nem aktív valójában a mobilnet csak világít mintha be lenne kapcsolva. Mindenesetre idegesítő kicsit. -
krisz727
tag
Üdv
Párom telefonja tegnap azt produkálta hogy híváskor nem volt semmi csengés.kereste a csengőhangjait ráment a lejátszásra de semmi hang nem jött elő sehonnan.kikapcs bekapcsés minden jó azóta.kb 3 hetes telenoros a telefon
Valaki tapasztalt ilyet? -
zodes
aktív tag
Előbb is ki lehet deríteni!
Én eccerűen betelefonáltam a nokia care-be... valamelyikbe itt Pesten. Nagyon rendes volt a srác, kértem, hogy utána tud-e nézni a telefonomnak (magyarországra gyártották, érvényes-e a 2 év gari stb.) kérte az IMEI számomat és szépen elmondott mindent, hogy nyugodjak meg a telefont ide gyártották és eredeti és van rá gari és ne féljek nemsokára jön a frissítés (független Lumia 730)
-
-
baji
tag
-
Gusztáv
addikt
válasz
zombinyul #6398 üzenetére
Lehet, hogy IMEI alapján megy a gariztatás, de a hatályos jogszabály szerint a vásárlónak bizonyítania kell a vásárlás időpontját. Ez lehet kitöltött garanciajegy, vagy számla, amin a készülék IMEI száma fel van tüntetve. Innentől a szervizen múlik, hogy megköveteli e a dolgot, vagy veszi a fáradságot és megnézi a rendszerben (ahol valószínűleg az a dátum szerepel, amikor a telefon kikerült a gyárból). Szóval a garanciaidő végén lehet olyan, hogy a rendszerük szerint már nem garis, de a vásárlástól számítva még nem telt le a garancia idő. Ilyenkor a számlán/garancia jegyen lévő dátumot kell figyelembe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Adobe Lightroom topic
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával