-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
dexter1987
csendes tag
válasz
s7evcsenko #16801 üzenetére
Az a baj, hogy ott sem találja.
Az aksi 100%-on van WiFire csatlakozva.
Esetleg egyéb ötlet? -
zvolite80
tag
válasz
s7evcsenko #16604 üzenetére
a 930-al nekem sem volt bajom.....
-
hroberto
veterán
válasz
s7evcsenko #16411 üzenetére
Csak akkor jelenik meg, ha már küldött értesítést.
-
Bali27
addikt
válasz
s7evcsenko #16408 üzenetére
Nem értem a Microsoftot. Egy ekkora cég és ilyet csinál... félelmetes
-
válasz
s7evcsenko #16402 üzenetére
A beallitasok ertesitsi kozpontban minden be van allitva korektul , a biztonsagi beallitasok alatt is engedelyeztd neki amire szuksege van ? Mert nalam w10m alatt hiba nelkul mukodikk, igaz az elso inditasnal engedelyezni kell amit igenyel hozzaferest , pl mobilnet ,mikrofon , ertesitesi sav beallitasa kulon . Patentul mukodik ... igaz nekem tegnap downgrade 8,1-re , majd vissza a w10m hr , majd visszaallitas mentesbol, utana a szukseges engedelyek megadasa , s eddig no problem ,uzenetek egybol jonnek , a hivasok is kicsongenek, illetve jelez is ha hivnak.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #16215 üzenetére
Az jó kösz
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #16202 üzenetére
Felhívtam az UC-et, azt mondták tudnak róla, többen jelezték már.
Terjed a WP. Ennek Örülök.Azt mondja: Használjak firefoxot vagy Chrome -ot.
Mondjuk ideiglenesen muszáj lenne, de egyiket sem találom az áruházban. -
törölt tag
válasz
Nem nálad van a hiba, a bank barmolt el valamit. Bosszankodtam én is a napokban. Eddig elégedett ügyfél voltam, de előbb a normál honlapot "modernizálták" úgy hogy Flash nélkül be se lehet lépni. 2016-ban Flash jóságos ég. Még az Adobe is azt mondja felejtse már el a világ, erre ezzel csinálták az új honlapot. De nem lett volna probléma mert emiatt mindig mobilról néztem, erre most meg a mobil honlapot cseszték el. Bónuszként nyomják a reklámot az új IOS és Android appról. Lehet az USA-ban sehol a WP, de Mo.-on valószínűleg nagyobb a részesedés az Iphone-nál.
-
shteer
titán
válasz
Vagy mit állított el az UC.
-
kutga
félisten
válasz
s7evcsenko #12967 üzenetére
Nem tölti le minden egyes alkalommal. Jól is néznénk ki.
-
ViragL
tag
válasz
s7evcsenko #12962 üzenetére
1. Beállítások/-email+fiókok-ban kiválasztod a megfelelő fiókot, ott találsz olyan opciót, hogy "e-mailek letöltése" azt nézd meg!
Bebambultam, hogy már volt válasz.
-
kutga
félisten
válasz
s7evcsenko #12962 üzenetére
Üdv!
Beállítások-e-mail+fiókok-fiók-E-mailek letöltése.
Itt állíts be amennyit akarsz, alapból szvsz az utóbbi 7 napból aktív.
Xbox live-ba a játékokon keresztül tudsz belépni, igaz én nem használom.
MOD
whited
Csak ha belépsz az alkalmazásba. -
válasz
s7evcsenko #11710 üzenetére
No és a mobil verziót, vagy a teljest? Mert az sem mind1 ;-)
-
edari
őstag
válasz
s7evcsenko #11710 üzenetére
Indexet pl. nem böngészőben nézem. Van appja.
-
Delerium
senior tag
válasz
s7evcsenko #11701 üzenetére
Nemrég ugyanezt írtam én is. WP-nek sok net kell, sajnos jóval több mint a droidnak és ha valahol gyengébb a jel akkor "hiba az adatok letöltésével" felirat vár, LTE ide, vagy oda az mindegy. Az appok is többet esznek. De ez legyen a legnagyobb bajom. U2 óta már nem játssza el az eddigi hülyeségeit. Kopp-kopp.
-
Vodar
senior tag
válasz
Pl. az index.hu betöltése eleve van vagy 50-60 MB. 1 GB-ot én 5-10 perc alatt használok el
Opera Minivel csökkenthető az adatforgalom olyan 85-90%-kal, de úgyis le fognak korlátozni, 1 GB nem jó semmire. A weboldalak mérete évente kb. megkétszereződik.
-
válasz
Az Adatforgalmi segédben megnézheted mi szipkázta el.
Válts UPC mobilra, ott nincs forgalmi limit. -
zachary
tag
válasz
s7evcsenko #11064 üzenetére
Nekem most egyátalán nincs, egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon lassú a net a vonaton, hát látom hogy edge, na jó mondom majd meggyógyul, beérek Pestre még mindig csak 3G. Jó, jó, majd helyrejön, aztán már egy napja így van.
-
panses
aktív tag
válasz
s7evcsenko #11017 üzenetére
Lehet, hogy egy picit túloz a kolléga, de nekem játék és videó nélkül elment 6 napot! Napi 15perc játékkal ötöt. Egyébként hihetetlen, de arra használom amire feltalálták: telefonálásra!
A többi képességét (Fotózás, videózás, zseblámpa, stb.. ) horgászatkor szoktam használni legtöbbször.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #11010 üzenetére
Na letöltöttem ezt az akkumulátor appot amit itt a képeken látok
Két nap múlva visszatérünk
-
panses
aktív tag
válasz
s7evcsenko #11010 üzenetére
Na, na! Csak óvatosan óltogatni a kollégát, mert nekem is ezt hozta idáig!
-
Misser
tag
válasz
s7evcsenko #10687 üzenetére
Ugyan ezt a tapasztalatom nekem is.
-
MKLS
aktív tag
válasz
s7evcsenko #9541 üzenetére
Töltés közbeni használat mellett nagyon enyhe langyosodás szerintem amúgy is tapasztalható. Rövidebb próba utakon próbálgattam még, de semmi féle bakit nem csinált a Here mint ahogya telefon sem amióta megvan. ('14 novemberi)
-
westcoastog
veterán
válasz
s7evcsenko #9541 üzenetére
Ez is jól hangzik, akkor nem kell félnem attól hogy szétfőne.
-
domojko
senior tag
válasz
s7evcsenko #9321 üzenetére
Igen. Szerintem is a legjobb. Nagyon régóta használtam már droidon. Ahogy nézem trialba itt is le lehet szedni. De tul sok értékelés nincs amik vannak abban is csak fikázzák.
Pdf olvasóból melyik a jobb?
-
domojko
senior tag
válasz
s7evcsenko #9316 üzenetére
Uppsz. Ez be volt kapcsolva. Remélem így már jó lesz.
Köszönöm a segítséget.Droidon megvettem a PowerAMP lejátszót. Ott nagyon jól működött. Itt van valakinek erről tapasztalata? Gondolom itt is meg kell vennem újra ha használni akarom.
Bár nincs semmi pozitív vélemény róla. -
domojko
senior tag
válasz
s7evcsenko #9310 üzenetére
Ezt pontosan hol találom? Szerintem be van kapcsolva. Alapvetően a programmal van gond. Sz@rul van megírva. Olyan mintha nem futna a háttérben pedig az akkuhasználatnál azt írja hogy engedélyezve van.
(#9311) kene84: Ezek is előfordulnak nálam is elég sűrűn. Android után ez a része nagy csalódás.
Napi kb 6 óra viber használat mellett
-
domojko
senior tag
válasz
s7evcsenko #9308 üzenetére
Kisebbik gond lenne ha csak az értesítések nem jönnek, de sokszor az üzenetek sem jönnek. Nyomok egy restartot.
-
bandiie
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8829 üzenetére
kipróbálom.
nekem általában akkor nem sikerül, mikor zsebből veszem ki. most pl. h az asztalon van, semmi probléma. -
rbertkrl
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8793 üzenetére
Alacsony fényerőnél, állíts be szürke témaszínt és figyeld meg, hogy ha a "csempeoldalról" húzod balra az ujjad, akkor látni fogod az alkalmazáslista ikonjain, hogy a "csempeoldali" része belilul az ikonoknak. Ez csak alacsony fényerőnél látszik. Egyébként ezt a jelenséget utóljára motorola razr-n láttam.
Szerk.: Olivazöldnél is előjön, KIZÁRÓLAG ALACSONY FÉNYERŐNÉL.
-
Golyo69
senior tag
válasz
s7evcsenko #8718 üzenetére
Lehetséges hogy rossz vagy resetelni kell!
Nem kell semmilyen kód a csatlakoztatáshoz.
nekem egyből felismerte és azóta is működik kb 2 hete! -
kátú
őstag
válasz
s7evcsenko #8740 üzenetére
ennek akkor kb az lesz a megoldása, hogy csatlakoztatod egy android telefonhoz és megpróbálod azzal factoryresetelni a Mi bendet
-
válasz
s7evcsenko #8738 üzenetére
Usb-n nem lehet valahogy a gepre csatlakoztatni, semmilyen reset lehetoseg?
-
válasz
s7evcsenko #8734 üzenetére
Bt ki-be, eszkozok ki-be, listabol torles, gondolom ezek megvoltak.. ?
-
kátú
őstag
válasz
s7evcsenko #8734 üzenetére
én nem értek hozzá, még droidon vagyok, de ha váltok akkor megpróbálkozok valamit alkotni
-
kátú
őstag
válasz
s7evcsenko #8732 üzenetére
BT vel nem engedi párosítani?
-
kátú
őstag
válasz
s7evcsenko #8730 üzenetére
-
kátú
őstag
válasz
s7evcsenko #8728 üzenetére
a Mi band et droidra tervezték
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #8718 üzenetére
Van bármi esély arra, hogy ha feltelepítem a wp10 bétát, akkor fogom tudni párosítani a Mi Band-et?
Vagy ez inkább hardveres ütközés? -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #8722 üzenetére
Nekem a 620-am külföldön is, mobilnet nélkül simán belőtte hol vagyunk. Kellett neki idő, de közel sem 10 perc. Jóval egy alatt meg volt.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8166 üzenetére
A Cortana hangja a Halo játéksorozatban is használt szinkronhang tulajdonosáé az ihlet onnan van valóban.
-
Golyo69
senior tag
válasz
s7evcsenko #8166 üzenetére
Igen beallitod 6.00-ra es ebreszt! Tehat van hova fejlodni!
en is csatlakoztam es mar le is toltottem a progit de ezen kivul meg van 2 app amit le lehet tolteni az aruhazbol! Azokhoz nem kell kulon engedely!Az elobb is leirtam meg van hova fejlodni de rajta vannak! Majd lesz vhogy! Masnem veszek egy MS Band-et ha majd olcsobb lesz
-
Golyo69
senior tag
válasz
s7evcsenko #8161 üzenetére
5000ft volt
itt vettem a prohardveren egy sráctól
Ébreszt rendesen! Bar a programoknak meg van hova fejlődni! Ugye hivatalos program nincsen! Csak amiket kedvtelésből csinalt 1-2 srac! De egesz jo! Minden funkciót nem tudsz használni! De próbálkoznak
De nem rossz
nekem 5K -t megért
Hat hogy zombi vagy e azt nemtomrezeg es siman fel ébredsz ra
-
Golyo69
senior tag
válasz
s7evcsenko #8152 üzenetére
En igen
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8152 üzenetére
--
bocs elnéztem -
Gabesz87
veterán
válasz
s7evcsenko #8140 üzenetére
Igen, nekem is épp ezt csinálja, csak ahogy írtam, nekem már tegnap is.
-
baji
tag
válasz
s7evcsenko #8140 üzenetére
Nekem is ezt csinálta tegnap pedig eddig jól működött. Remélem javítják.
A mobilnet nem hinném hogy számít, ha csatlakozik wifire akkot tökmindegy hogy be van-e kapcsolva, úgyis a wifit használja. -
katt777
félisten
válasz
s7evcsenko #8028 üzenetére
Nagy küzdelem lesz ez.
Telefonszinten szerintem is jó, no de akkor vegyen az ember egy 432-t. Sajna teló nélkül a reklámokkal agyonvert appokat, és a többi vackot sem tudtam kipróbálni.
kalm007: Azon kívül, hogy nem mindig mutat északra?
obalix: Tegyél fel rá egy jetAudio-t, akkor megtudod, miről beszéltem. De alapból egy 5-ös EQ van benne, értelemszerűen a lejátszóban, nem egyéb hang beállításoknál.
Hát én jó pár ilyen szolgáltatást néztem már, még Apple-ét is, de az általam keresett előadókat nem is ismerte, pedig nem ismeretlenek, csak anyagilag nem termelnek akkora hasznot, mint a szakmányban árasztott, máról holnapra elfeledett zenék. Tehát nem tudok vásárolni!
Mint már írtam: kazettáimat, lemezeimet, CD-imet digitalizáltam. Az mp3 meg annyit ér, mint egy eredeti festmény apró digitális mása, az sem ér semmit. A zene 90%.-a hiányzik belőle. De még flac sem éri el egy bakelit szintjét (de még CD-ét sem), ezzel is élnem kell.hjoci1980: Látom, intézetis voltál. Sajnálom.
foxymaci: Nyomtatványt kitöltöttem, de a postázás és a kp. visszaküldés még nem tisztázott. Ha Android lesz, tartom a 4x USB hubot (bill+egér+külső adattár, ha akarom, és még töltés is), meg 2db 6.44"-os fólia (vághatóak kisebbre). Smartphone flip tok eladása már kevésbé esélyes.
-
Anubis_9
addikt
válasz
s7evcsenko #7932 üzenetére
Köszi! Tényleg...
-
válasz
s7evcsenko #7717 üzenetére
Igen.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
s7evcsenko #7714 üzenetére
Hey Cortana csak a snapi800as modellekben van! Pl. L1050, 930, Icon
-
forest_ns
tag
válasz
s7evcsenko #6759 üzenetére
Pl. Eza gép - jobb egér - tulajdonságok, vagy a Rendszerinformációban. Nekem Pro van, az N csak a fentebb leírt tulajdonságot jelenti.
-
Gusztáv
addikt
válasz
s7evcsenko #6759 üzenetére
Az EU egy időben csesztette a MS-t, hogy visszaélve a piaci helyzetével, ráerőlteti az emberekre a Mediaplayer-t (ami szerintem nettó baromság, ismeretségi körömben én vagyok az egyetlen, aki használta). A végén az a megoldás született, hogy kiadnak egy Mediaplayer nélküli verziót, ez lett az N. Plusz azóta van böngésző választási képernyő a frissen telepített Windowsokban.
-
Devas
őstag
válasz
s7evcsenko #6718 üzenetére
Hali,
Beállítások - lapozol oldalra - telefon
PIN kód csere is itt. Jegyezd meg, mert úgy el van dugva hogy a T-mobilos dolgozó se találta meg.
-
Bali27
addikt
válasz
s7evcsenko #6147 üzenetére
Opera mini esetleg megoldást jelenthet? vagy van még egy böngésző...Uc browser.. jokat irnak rola..
coulson (6144) Telenoros vagyok.. itt csak annyit ir ki hogy mennyi van még hátra a netedből
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
s7evcsenko #6016 üzenetére
Azaz
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
s7evcsenko #6014 üzenetére
Na fityiszes! :-))
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
s7evcsenko #6004 üzenetére
Akkor jó beszélgetést vele...kb mintha lóval sakkoznál...
-
Vizi911
tag
válasz
s7evcsenko #5656 üzenetére
Én megvettem, ennyit igazán megért, 500 FT azt hiszem, feliratokat kezeli, minden formátumot lejátszik, videoba bele lehet nagyitani, egyszerüen lehet hangot és kontrasztot állitani film közben, a folders menüpontban van külön az sd kártya videoi valamint a képek a telefonrol egyéb dolgok, nem tudom mi kell még
de egyenlöre ez a legjobb, semmi gondom nincs vele
-
andikaaa
aktív tag
válasz
s7evcsenko #5139 üzenetére
Nekem harmadjára volt, és pl, ilyenkor nem ébreszt...
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
s7evcsenko #5132 üzenetére
Nekem a nagyítással vannak gondjaim néha....
Érdekes, hogy wp7-en sokkal jobban működött. -
mzsolti
csendes tag
válasz
s7evcsenko #4960 üzenetére
ööö... ingyenes a szállítás. persze kék elfogyott
-
zachary
tag
válasz
s7evcsenko #4437 üzenetére
Nekem spórolós, meg is lepődtem mennyire. A 300 mega kibírt egy hónapot, ami nálam nagy szó. Ráadásul elég sokat használom a mobilnetet mostanában.
-
Kenoby
tag
válasz
s7evcsenko #4409 üzenetére
Szia!
Hát pont a gmail-es beragadt e-mail fiókommal van a gond.
Egyébként nem tárolok névjegyzéket se a gmail fiókomban se a hotmail-es fiókomon (hotmail-es e-mail kb. 5 éve néztem meg utoljára a telefon vásárlása előtt).
Benn az üzletben amikor bekapcsoltuk a telefont, akkor elkezdett kérdezgetni én meg nyomkodtam lányos zavarombanaztán a névjegyzéket tuti, hogy SIM-ről szedte át mert máshol nincs.
-
gemini
aktív tag
válasz
s7evcsenko #4289 üzenetére
Próbáld ki a Folder Music-ot, az játszik FLAC-et. De ahogy elnézem fizetős lett, nekem még egy hónapja ingyenes volt. De a 200 Ft-ot nagyon megéri.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #4287 üzenetére
Oké de akkor se a platformot szídd mert te a kőkorban élsz.
-
kezman
őstag
válasz
s7evcsenko #4287 üzenetére
Folder Play. ez kell neked pár hsz-ál feljebb linkeltem valakinek 😎
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #4284 üzenetére
Hogy lehettek ennyire igénytelenek? Nem zavar hogy lejátszás képernyőn is hülyeségeket ír? Egyszer kell kitölteni, miért fáj?
-
válasz
s7evcsenko #4181 üzenetére
Szerintem meg pont azért csúszik. Vékony, tompa élek, sima műanyag.
-
zachary
tag
válasz
s7evcsenko #4054 üzenetére
Úgy tudom csak androidra van program, meg ugye OTP-hez kötött, attól meg általában mindenki menekül.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #4020 üzenetére
Senki sem nfc-zik?
Ezek szerint nincs alternatíva a mobiltárcára. -
kgb79
tag
válasz
s7evcsenko #4001 üzenetére
A settigs-ben állítsd át a kódolást!
magyar(Magyarország)-ról magyarra
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #3996 üzenetére
Állítsd a felirat nyelvét angolra
-
hroberto
veterán
válasz
s7evcsenko #3992 üzenetére
Azt hiszem a Moliplayer tudja.
-
kezman
őstag
válasz
s7evcsenko #3872 üzenetére
Hangerő fel + kikapcsoló gomb egyszerre, a csík pedig egy háttérkép (textúra)
-
válasz
s7evcsenko #3795 üzenetére
20 mpixel kamera és 2x erősebb hardver. Én amondó vagyok, ha fontos a fényképezés és nem egy kompakt géppel akarsz rohangálni hanem megfelel a telefonkamera is akkor megéri a 930
-
jeni
félisten
válasz
s7evcsenko #3801 üzenetére
AHOGY lett írva:
A 830 ELŐNYE ebben nyilvánul meg.
glance screen
bővíthető memória
kevesebb fogyasztás a kisebb kijelző felbontás IPS HD és a gyengébb proci 4x 1,2Ghz miatt is (majdnem a fele a 930-nak)
Hátránya:
kevesebb a belső RAM 2GB helyett 1GB, valamint kisebb a GPU része is Adreno 330 helyett 305 van benne.
Az ára,hogy olcsóbb az relatív,mert az aprón éppenséggel a 830 a drágább. -
Partyface007
őstag
válasz
s7evcsenko #3795 üzenetére
szerintem nincs ha bírod az amoled kijelzőt...
én pl. annyira nem szeretem illetve 830-ban van glance screen azért esett a 830-ra a választás.
-
válasz
s7evcsenko #3620 üzenetére
Sose mertem, de valaki irta mar h tizensokaig nyomta es nem tortent semmi, vegul kiegyeztunk a rezgesig valo nyomvatartasban, meg most se tudom, miert irtam 30mp-et
-
válasz
s7evcsenko #3569 üzenetére
Kb 30 mpig nyomod a bekapcsolo gombot.
-
hegti
aktív tag
válasz
s7evcsenko #3565 üzenetére
Lumia Sugó+tippek,kb 5 mb
-
jeni
félisten
válasz
-
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest