Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Vaku topic
- ZIDOO médialejátszók
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Kéne már egy első összefoglaló hsz... Nem érez senki kesztetest a megirasara?
Ha senkinek nincs kedve akkor hétvégén össze ütök egyet. Csak át kell nyálazzam kicsit a topikot.
-
Xmodule
őstag
Nekem is megjött a frissités. (Svéd teló). Nem raktam még fel, várok kicsit lássam milyen változások vannak. Azért egy change log jó lenne ilyenkor.
-
Xmodule
őstag
Csak ámulok itt. Nekem eddig soha nem fagyott le vagy indult ujra a telefon. Tokeletesen mukodik.
-
Xmodule
őstag
válasz
fórum tag xy #6157 üzenetére
En az osszes kontaktomat googleba szinkronizaltam. Volt mar iOS,BlackBerry,Android es most WP es eddig mindig egybol átjött az osszes kontaktom (képekkel raadasul).
-
Xmodule
őstag
A Viberrel itt többeknek problemaja volt, ami azt illeti nekem mar androidon sem ment ugy ahogy azt kellet volna (LG G2) es ezert valtottam mar eleg regota WhatsUp -ra. Véleményem szerint jobb alkalmazás eddig sem androidon sem blackberry os-en sem pedig wp 8.1 en nem volt vele semmi problemam. De ez csak egy tipp.
-
Xmodule
őstag
Én, de ezt már tudod. Üzemidö ha használod is a telfont nem csak nézegeted a kikapcsolt kijelzöt, akkor 735 magasan veri (lásd legutolso hsz-em a Q10 topikba). Fényképekre meg véleményem szerint egyértelmüen a 735 jobb. Ajánlom a ph tesztet mind a ket telorol ott vannak kamera képek is.
-
Xmodule
őstag
válasz
pyxystyx #5672 üzenetére
Notebookoknál valoban igy van leginkább akkor ha folyamatosan áram alatt van. Anno a ThinkPadnak jol be lehetett állitani hogy 20 és 80% között tartsa az aksit. Ezt is javasolta mindenki. Ha meg aksit ki kell venni mert mondjuk hoszabb ideig nem fogjuk használni akkor pedig 40% on kell ezt tenni. Ezen az értéken a legkisebb a kisulése. 1x mint 100, én minden este felrakom tölteni ha 20% on van ha pedig 90% on akkor is. Mondjuk inkabb a 20 a jellemzö.
Aztan ha mondjuk egy ev mulva romlik nagyon a teljesitmeny es mar nem bir ki egy napot veszek bele egy masik aksit. Az a jo hogy cserelhetö minden féle komolyabb szerelés nélkül.
D1L1ZS Nekem angol nyelven van svéd régioban(mivel itt lakom). Lehet érdemes lenne régiot váltani csak amig a PayPalt beállitja az ember proba képpen.
-
Xmodule
őstag
Akkor egy pár gondolat teljesen segitö szándékkal!
Szerintem hagyd még egy kicsit merülni. Lehetőleg minél inkább lemerítem töltés előtt
Ez szerintem téves. Már a BB Q10 instrukcionál felhivta a figyelmet arra, hogy amennyire csak lehet keruljuk a lemerulést és ha lehetöség van akkor minél gyakrabban töltsük ha még csak rövid idöre is. Valoban ciklusok vannak. 100% egy ciklus. Ha tehat a telefonod 80% ra merul és felrakod tölteni akkor 20% számolodik. Szoval tegyuk fel 5x töltesz 20% -ot igy kijön a 100% ami 1 ciklus. Hogy pontosan hány ciklus után kezd el romlani az akumulátor teljesitménye magam sem tudom. Anno a 2010-es MacBook Pro -nal 1000 ciklust adott meg az apple. Ez után erös csökkenést jósoltak. Ugy gonoldom en is hogy olyan 3-400 ciklus lehet egy ilyen kis aksinak az élettartalma. De ez csak tipp.
A PayPal fizetés: Nekem angolul van a telefonom, ettöl függetlenül nem gondolom, hogy a PayPal-al valo fizetesnek köze lenne hozzá ki hol lakik.
En igy csinalatm:
1. Ramentem egy fizetös appra a storeba.
2. Ekkor feljön a telefon szolgaltatom altal kinalt lehetöség a számlás fiztesére amit én nem szeretnék használni.
3. Alatta egy ilyen hyperlink szövegen Add or switch payment methods.
4. + jel re kattintva elö jön a választási lehetöség: Kredit vagy Bankkártya, Microsoft ajándék kártya, PayPal.
5. Itt kiválasztottam a paypalt, utánna be kellet lépjek az MS loginommal majd átirányitott a PayPal oladlra ott beléptem a PayPal accommal, majd elfogadtam hogy az MS storeba engedelyezze ezt a hasznalatot.
6. Ennyi. Vasarolhatsz is. -
Xmodule
őstag
Nem tudom azok akik szerint csúszós a telefon meg kézből kiesos az fogott e mar pl lg g2-est. Nekem olyan volt egy evig es ez a 735 bele ragad a kezembe ahhoz kepest. Nekem zold hatlapos. Böngészőt sem ertem ki a baja vele. En eddig semmi problemat nem talatam. Ja de egyet. Valamiért a bt fulesemet nem akarja látni a telefon. Ez erdekes.
-
Xmodule
őstag
Igen ertem én hogy a bb az isten (biztos azert is tart ott ahol), na de mindegy is. Aki fanboy annak hiaba is mondja az ember a negativ dolgokat mert ugy sem látja ( eleg csak benezni a q10 topikba mikor leirtam a negativ tapasztalataimat én voltam a hulye mert hogy ilyen nincs meg a q10 a legjobb meg amugy is bb!!) na de részemről téma lezarva nekem tobbet az életbe nem lesz bb telefonom az 100%! Szerencse volt a szerentcsetlensegben hogy amikor ki akartam venni a micro adapteres nano simemet bele ragadt a simfoglalatba a kartya(brilliáns mérnöki tervezés tükrözi ezt is) aztán neten utana neztem q10/z10 ismert problema irtam a cegnek es teljes vissza teritest kaptam (telo vissza/ penz vissza.) De tuti men ismert problema... a nem.😊 a
Hogy kicsit on is legyek. Letöltött mp3 at hogy lehet megnyitni zenelejatszoba? Ez a Music app ilyen xboxos? Itt nem latja a letöltött mp3 at. (legalis mp3 nem semmi warez cumo.)
-
Xmodule
őstag
válasz
#05304832 #5549 üzenetére
Nekem volt mar minden fajta, kezdve az első nokiaktol symbian, android (sok), ios aztán megint android majd blackberry es most winphone. Ezek közül én nekem a blackberry tetszett a legkevésbé. Lehet mert egy sz@r f0s q10-em volt. Retrozni jo volt (mert szerintem mai vilagban a q10 edes keves, ha meg buta telefon kell akkor olyat veszek es attol legalabb tudom mit varhatok el), de minden napi használatra szerintem katasztrofális. Egy elmaradott f0stalicska. Ellenben ez a wp nagyon kellemes csalódás egyelore. Pedig ha valaki akkor aztán én Sosem voltam ms fanboy.
-
Xmodule
őstag
válasz
this is life #5287 üzenetére
Megsugom ilyet a google maps is csinalt mar nem egyszer itt svédbe! :/
-
Xmodule
őstag
válasz
hodostamas #5189 üzenetére
jobban melegszik mint kábelrol? Csak mert tudomasom szerint a meleg nem barátja az aksinak. Hosszu tavon .
-
Xmodule
őstag
válasz
hodostamas #5179 üzenetére
Akkor megeri venni vagy nem? Általában egész este szoktam tölteni a telefont a fejem mellet lévő kis asztalon. Ez a vezeték nélküli töltő ad ki valamilyen hangot? Esetleg káros sugárzást? Mármint a szokásosnál nagyobbat?
-
Xmodule
őstag
ilyen vezetek nelkuli töltöt vett mar valaki? Ara nem rossz, nezegettem ertekeleseket is es eddig mindenki elegedett volt vele. EGy probat talan megerhet.
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat/segitséget. Rendeltem egy zöld 735-öst. Elsö WP telefonnak szerintem tökéletes lesz 40-ért újonan meg nem sok ugy gondolom. Ha meg esetleg nem jön be még mindig el tudom adni talán. De inkább abban reménykedem hogy tetszeni fog.
-
Xmodule
őstag
Innen meg tudja nyitni a videokat a böngeszö?
-
Xmodule
őstag
válasz
zombinyul #5118 üzenetére
A narancssárga szinnel legjobb tudomasom szerint mind kevesbe csúszós.
Ezt a részt nem igazan értettem. Mitöl a narancssárga a legjobb? A zöld és a nsárga között vacilálok. Kár hogy piros nincs mert azt vennék
Nekem a lényeg hogy ne csusszon egyáltalán. Ha van erre mod. Neten képek videok csalók. Van ahol olyan mattos van ahol fényes a nsárga. Zöld kb mindenhol matt volt. Gondoltom matt kevésbé csuszik.
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a valaszokat. Alapbol nem Qi töltös a hatlap amivel a telefon jön? Jar hozzá extra hátlap a dobozba? Egyik unboxingnal mintha lattam volna hogy fekete/szurke melle volt a dobozba egy Qi narancs is. Qi töltöt kulön kell megvenni?
-
Xmodule
őstag
Sziasztok.
Eddig csak Android, iOS és BlackBerry(sajnos) telefonjaim voltak. Androidbol most LG G2 van mar egy eve lassan, amivel nincs is bajom csak kezdek kicsit ráunni, picit neha nagy is, és az aksi is mintha kezdene gyengebb lenni (ugye nem cserelhetö:/ ).
Egyik haverom megfertözött a gondolattal, hogy ilyen 735-öt fog venni igy kicsit utana néztem én is. Azt kell mondjam nagyon tetszik igy az adatok alapjan. Sajnos kiprobalni nem tudom, de mivel most akciosan az egyik itteni (svéd) áruházban 48.000Ft függetlenül, ezért gondoltam egy probát megér. Viszont van egy két dolog ami azért érdekelne.
Androidon a swifkey nagyon bejött, hogy elég sok szót tudott már mind magyarul/angolul/svédül. Hogy van ez a 745 -nél?
Akkor a másik fontos dolog nekem az ébresztö. Lehet e állitani a rendszer hangerötöl külön csak az ebresztö hangerejét? Lehet e berakni saját dallamokat az ébresztöhöz? A rezgést az ébresztönél ki lehet e kapcsolni? (lehet ez a rész igy viccesen hangzik de ez volt az egyik ok amiert otthagytam az iOS -t)
Aksi mennyire birja igy mondjuk a netezést? Képernyö idö automata modban mondjuk házon belul(ergo kevesebb fény kell) megvan a 4-5 óra? (Az a baj eleinte a G2 tudta a 4órat kb ma már csak 2óra :S)
Nagyon tetszik, hogy cserélhetö az akumulátor és hogy a win10 is jön majd rá. Ebböl a szempontbol ugy erzem hogy egy 2 évre abszolut jó kis telefon. Söt szinte BestBuy számomra.
Esetleg szinböl melyiket ajanlanatok ami egyaltalan nem csuszos? Mert a G2 fenyes muanyag háta nagyon csuszik e miat vennem kellet rá egy vekony tokot ami utálok. Marmint nem szeretek sem tokot sem foliat rakni a telefonomra (megjegyzés: nagyon vigyázok rájuk).
Köszönöm.
(remelem minel elöbb jönnek a valaszok mert mar csak keves ideig van ez a 48ezer ft os akcio)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest