Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Mi az a y szint
-
regnilreg
csendes tag
Sziasztok!
SD-n volt az időjárás app azért nem működött jól. Most megy, bocsi a fölösleges kérdésért.
-
regnilreg
csendes tag
Sziasztok!
Másik kérdés, a tesztben az egyik lezárt kijelzős
képernyő fotón kiír időjárási adatokat. Azt tudja
valaki melyik app az? Nekem a gyári időjárás app
csak szép napos kék hátteret ad, adatokat nem.
Esetleg a képen a gyári app adja az adatokat?
Az enyém bugos lehet?Köszönöm.
-
-
regnilreg
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Lenne néhány kérdésem, a rutinosabb 735 használóktól:
-Úgy tudom azért van a telefonon annyi mikrofon mert 5.1-ben tud
hangot felvenni. Nekem csak monoban pocsék bitrátával vesz fel hangot
lumia camera appban a videók alá. Van valami beállítás valahol ahol ez állítható?
Másik app kell hozzá?
-Van aki talált olyan hang felvevő appot ami sztereóban vesz fel?
- A lumia camera appban hol van a hdr?Köszi a választ.
-
törölt tag
Felajánlották neki cserére egy 930-at. Én is leestem a székről mikor olvastam
(#6283) Dollface: Szerintem ha fekete, piros vagy kék a navi sáv akkor lehet kevesebb a beeges esélye. Ugye főként a kék subpixelekkel van probléma, hamar öregszenek. De a feheren izzó home-keresés-vissza gombok igy is ott fognak maradni.
-
Viper26
nagyúr
Menüben látni valahol, ha függő a teló?
-
Vizi911
tag
Meg mindig eladó a töltöm
-
fórum tag xy
csendes tag
Hali !
Még mindig telszámos költöztetési problemáim vannak.
Találtam közben névjegyeket (nevek képekkel infókkal ,nem tudom azok honnét szinkronizálódtak fel)
viszont ezeket csak akkor látom mikor egy kapcsolatnál megnyomom a csatolás opciót.
Ami még érdekes hogy olyan kontaktok vannak a névjegyekben amik kb 5000trillió évesek, felét az se tudom már kik, mik..törölve voltak stb..
A lényeg hogy tudnám a számaimat áttenni a sim nélküli Andoidos telefonról a nokiára.
Néztem vmi videót Google fiokos opcióval ,de nem igazán ugyan az a menu stb.. illetve a fiokok hozzáadásánál se tiszta melyik fiók hogy van .. 10000 szar opcio lépj be regsiztrálj adj meg jelszót..fene se tudja már melyik melyik.. -
Dj.Kütyü
aktív tag
Nem irok külön mindenkinek bocsi!Dilemmázok mert használt.
Zsoltyy:igen azért a sarokért dobtam vissza.
-
törölt tag
válasz
Dj.Kütyü #6250 üzenetére
Ne csináld már, ha ingyen cserélik egy használt 930-ra az teljesen jó! Kb. 40000 forintot megspóroltál.
Annyi hogy a garanciára kérdezz meg nézz rá hogy rendben van-e és érvényes-e rá 2 évig. Aztán ha baj van, csak leadod ezt is és kész.
930 jobb kijelző, anyaghasználat, hardver, kamera, kb. mindenben jobb a 735-nél. -
lorcsi
veterán
válasz
DeathBat666 #6255 üzenetére
jóhogy megkapja..féléves alig van a készülék
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
DeathBat666 #6251 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor oem-et ne vegyél.
htc 8x-el szopták be páran -
Potzee
addikt
válasz
-
válasz
Nincs hozza semmi.
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, most vennek egy Lumia 735-t, es az OEM keszulekrol kerdeznem, hogy ez mit is jelent pontosan, ill. hogy mire vigyazzak? www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/42512-nokia-735-lumia-akcios
koszonom elore is!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
No szervizböl hívtak,hogynem javitható a hátlap.L930-at ajánlottak fel cserébe.De ha használt,mondtam nekik hogy nem fogadom el.
-
-
edari
őstag
Egyébként egy valamit nem értek. Az amoledes kijelzőknél a fekete szín esetében nem kapcsol be az adott pixel (hát nem lett a legjobb megfogalmazás, sry). Szóval igazából az lenne a legjobb ha mindenhol a fekete szín dominálna. Akkor mégis hogy éghet be sokaknak a win logós rész? Vagy ott csak a fehér ég be?
-
Dollface
tag
A csempék hátterét nem lehet állítani külön-külön, vagy esetleg egyszínű hátteret beállítani nekik? Csakis átlátszóak lehetnek?
-
Vizi911
tag
válasz
#05304832 #6232 üzenetére
Ez azert van mert ha bekapcsolod a telót az a vicces,hogy ha felre nyomok, v várok kicsit akkor eltűnik a pinkod kero es belep a teloba, ami mondhatom kurva biztonságos , ha esetleg ellopják. De háloza levan tiltva, mert nem kapott pin kodot a sim kártya, beallitasok, sim nél alul lehet beírni neki utolag, hogy legyen halozatod, de eleg vicces
-
kezman
őstag
Novemberi készülék szintén, normál használat mellett semmit nem látok a beégésből, magyarul
nincs beégés
-
-
zombinyul
addikt
Jogos, nem veletlen wp-zek evek ota, bar nem elsősorban a kinezetevel van bajom, hanem minden massal. Bar ezt a "launchert" hasznalva eleg átláthatatlan lett a telefon.
Nem azert vettem a telefont, hogy 3 havonta 2 hétre szervizbe legyen... Megvárom hogy normal használat alatt is zavaró legyen (mert most csak kék, meg szürke fix háttérnek észrevehető), aztán majd lepek.
"Jo" tudni, hogy nem csak nekem bajos. Nem baj, még mindig nem adnám oda semmilyen IPS-ert, annyival szebb kepe van ezeknek.
-
zombinyul
addikt
Gyerekek... A telefon novemberi, de a kijelzője tobb ponton be van egve. Egy homogén kék kepet nézve siman latszik a vissza, Windows, es nagyító gomb. Ezen kivul IE-be a címsor felso resze is látható. Komolyan, a 800-as Lumiam 1-masfel évesen volt ilyen szinten, ennek eleg volt 3 honap. Csodás. Mi lesz ezzel masfel évesen?
-
zombinyul
addikt
-
edari
őstag
válasz
Levente75 #6196 üzenetére
Csak simán rárakod a telefont. Viszont akkor a legjobb, hogyha kicsit az alja felé van a töltő "talp". Úgy tuti veszi a töltést.
Egyébként van a töltőn egy kis fehér (dt-601-es) led, az mutatja hogy mit csinál. ha folyamatosan világít akkor tölt, ha villog akkor nem valami jó (csak emeld fel és rakd rá újra), ha nem csinál semmit akkor fel van töltve a telefon. -
Dollface
tag
válasz
zombinyul #6188 üzenetére
Köszönöm a tippet, valóban kellett egy frissítés hozzá, ezért nem láttam. Most már ki tudom rakni a rolóba
Esetleg valaki nem tud egy használható appot, ami folyamatosan jelez nem fogadott hívás vagy sms esetén? Droidon a Missed Call Reminder nagyon frankó volt, sajna Windows-ra nincsen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Adobe Lightroom topic
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával