Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Nekem pár hete van meg a teló, de néha-néha, kb. 2 naponta újraindít. Meg belassul, beakad. Remélem a Win 10 majd orvosolja ezt a problémát. Apropó! Mikorra várható?
-
törölt tag
-
lorcsi
veterán
Ezek a hibák tuti csak valami ördögi misztikus dolog miatt lehetnek
4 hete ébreszt minden reggel a riasztó része, Sosem hagyott cserben
Hangja fokozatosan erősödik..elhibazni sem tudom -
Vizi911
tag
válasz
Croft-21 #6676 üzenetére
Sziasztok!
Na most lett tele a fszom...bocsánat mindenkitöl...elaludtam emiatt a retek telo miatt...ugy volt hiv bnöm , majd felkelt....de 8x probálkozott...amire azthitte , hogy mélyen alszom elöbb felhivattam magam vele most ébredtem meg...hát kurvára nem szol semmit a telefon...indulunk a szervizbe hétfön oje. -
papeti01
senior tag
Az ember egy picit elmegy szabadságra és majdnem 500 hozzászólást kellene elolvasnia... vki összefoglalná?
Komolyra fordítva csak én tartom lassúnak a camera fókuszt és a fényképezést?
p.
-
Croft-21
őstag
Na meg is vettem, egy Samsung 16 GB-os class10et vettem. Viszont ennek ellenére az egyik alkalmazást nem tudom frissiteni, mert kiírja, hogy nincs elég hely a letöltéshez és szabaditsak fel... -_-
Pedig most automatikusan beállutotta, hogy mindent az SD kártyára mentsen. -
panses
aktív tag
Sikerült feltelepítenem a független RM1038_059W5Q1_02040.00019.14484.24002 szoftvert a T-mobilos RM1038_059W643_02040.00019.14484.24003 helyett.
Persze véletlenül.
Most frissül a kicsike...
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok.
Adott egy ilyen Lumia 735. Az email fiókok beállításánál véletlenül a microsoft-fiók kiszolgáló címét átírta a felhasználó (másik levelezőt akartbeállítani, de elszúrta). Most azt írja, beavatkozás szükséges.
Nem találom neki sehol sem, az alapértelmezett kiszolgáló beállításait, pedig megnéztem egy csomó oldalt.Tud valaki segíteni nekem mi a szerver neve?
Köszi
-
csabi10
senior tag
-
zombinyul
addikt
Jo ilyen pozitív tapasztalatokat olvasni!
Plane egy 5s tulajtol.
Kovács Zoli: sajnos elég gyakori. Tobbunknek 1-2 honap utan látszanak a funkciogombok kék hatternel, annak dacára, hogy többnyire el vannak tüntetve... Szóban a beeges egy valós problema, de gariba cserélik ha mar nagy a baj. Engem mondjuk nem is zavar.
-
Vizi911
tag
válasz
Croft-21 #6662 üzenetére
van class 10 es is... itmedia.sk keresd fel ezt az oldalt anno innen vettem 16 gb osat , nagyon korrektek. katalogusban megtalálsz mindent miután rendeltem kaptam emailt és fel is hivtak hogy ponto e minden adatom tényleg én vagyok e és hogy másnap jön a cucc
szoval tényleg gyors volt és 1000 ft volt a kiszállás ami nem rossz .
-
zsoltyyy
senior tag
-
Razzul
őstag
válasz
Kovács Zoli #6655 üzenetére
Annyira gyakori, mint minden más AMOLED kijelzőnél. Ha sokat mutatja ugyanazt a képet, bármelyik beéghet.
-
csaksike
csendes tag
Sziasztok!
LED jelzőt lehet valami app-al pótolni? Úgy tudom alapból nincs rajta, sajnos.
Köszönettel. -
Kovács Zoli
tag
Sziasztok!
Ez a kijelző beégés mennyire gyakori probléma l730-nál? -
Jece
csendes tag
Sziasztok!
Két napig nyüstöltem, leírnám a tapasztalataimat, hátha segít a későbbiekben.
Az előző telefonon 1 iphone 5s volt, tekintsük most el az árától, és hogy milyen rossz vétel. Nagyon szerettem, az első nem androidos okostelefonom volt, szörnyen megbízható volt, gyors, szóval.. tényleg jó volt. Evégett igen nagy elvárásaim voltak/vannak a pici Lumiával.
Mikor kézbe kaptam, 2 perc után még a boltban random újraindult.. na mondom f*sza, jó kezdés
Aztán elvileg csak a nyelvváltás miatt ugrott egyet, azóta nem is indult újra, teljesen stabilan működik.
Ami fura volt, hogy egyetemi/mobilnettel semmiképp nem akart belépni az ms fiókomba (van xbox, win8, minden csoda, szóval nem lett volna gond), de net volt. Hazaértem, rendes wifivel ment minden, beléptem.. és itt jött az első trauma. Reméltem, hogy a beépített Outlook hozzá az iOS Outlookot (erről van esetleg info, hogy wp megkapja-e majd? ms termék), de csalódnom kellett, sőt.. sajnos régóta használok fix emailt, amire rákötöttem 2 másik címet is, és viszonylag sok spamem van - a gmail ezt szűri, viszont a beépített levelező wp-n nem. Végül sok sok böngészés után a metromail-ből egész szép appot lehet kihozni, viszont ezen a ponton nagyon megijedtem, hogy tényleg nagy a szoftverek hiánya.Viszont! Tegnap már több időm volt, nekiálltam böngészni, pakolgatni, és onnan már csak pozitívumok jöttek
A készülék szép, gyors, nem nagyon szaggatott/fagyott be, egyszer sem. Az alap appok nagyon jók (a zene nem tetszett, abból beáldoztam 400 forintot a Core Playerért), a kamera appok nagyon jók, és este is egész jó minőségű képet lehet kihozni a telefonból. Gyors, letisztult, a csempés dologtól nagyon jól elérhetővé lehet tenni minden információt, nagyon tetszik!
A telefonnak még egy erőssége volt az iphonehoz képest: az akksi. Az i5s-t napközben ha nem nyomkodtam, akkor is lement 70-60%-ra, wifi mobilnet mellett, még a Nokia 56%on volt tegnap este, folyamatos nyomkodás mellett.
Maga a hátlap erős, mikor le akarom szedni, mindig reménykedek hogy ne törjem elSzilikon tokot vettem hozzá kezdésnek, amíg az ebayes rendelésem nem ér ide.
Szerintem nagyon jó vétel(eddig), nem bántam meg, hozzá az iphone szintjét
-
Croft-21
őstag
Van egy 2 gb-os micro sd kártyám még az előző telefonomhoz. De az ha jol tudom nem lenne jo a 735-höz mert nem micro kell bele. Milyet érdemes venni? Sztem nekem elég lenne egy 8 gb-os SD kártya.
-
Dollface
tag
Az enyém eladóvá vált, független, 1 hetes készülék.
Hardverapró-ra felraktam, ha valakit esetleg érdekelne. -
törölt tag
sziasztok... szeretném megkérdezni tőletek, hogy van egy olyan opció a T-nél a Lumia 735 -re , hogy előfizetés nélkül veszem meg a telefont... tehát úgy ahogy van kiküldik nekem a telót futárral és csak belerakom a Sim kártyámat és kész is? bocsi a láma kérdésért...
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Nálatok is vacakol a 3/4G? Olyan helyen, ahol E betűt meg nem lattam, alig talál a telefon 3G-t... Újraindítás nem segit, se net kikapcsolás. Telenoros amugy. -
hucsikoi
senior tag
válasz
Croft-21 #6633 üzenetére
Meg is rendeltem volna azonnal, de sajnos csak Békés és Vas megyében volt rá lehetőség. Most naponta nézem az oldalt, mert azt ígérték, hogy hamarosan újra lehet rendelni. A debreceni "T" boltban volt, de ott ötvenezer körül adták volna. Ez az ár, csak online rendeléssel ennyi.
-
-
Vizi911
tag
Tegnap voltam a győri Nokia Care ben és nagyon készségesek voltak. Kb minden hibát felsoroltam amit észrevettem a telon, beégés, kontraszt, kikapcsolgat, és multkor hivás közben egy percig nem hallott a másik fél...jofej volt a srác, de a szoftveres dolgokat meg akarta magyarázni app hibákkal, hogy biztos olyat töltöttem le. kb csak miscrosoft os appjaim vannak a játékokon kivül
de tényleg javukra legyen szolva nagyon segitökész volt mutattam a hátlap repedést is mondta h ráirhatjuk h használatközben elrepedt , cserélik ahogyan a kijelzöt is. ha hétfön beadom nekik már pénteken megkapom. Arra, hogy ha beég ujra milesz azt mondta sajnos ezvan. Nem mondott olyat , hogy új telot kapok biztos vagy nincs ehhez alkatrész , vagy Csehországban javitanák, feltételezem akkor nem érne vissza pénteki napra. Szóval aki ezen agyal mert 930 as lumiát akar annak nem biztos hogy ez a jó út
-
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag #5500 üzenetére
Szia na mivolt?
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Croft-21 #6518 üzenetére
zombinyul,yootti:
Nagyon kíváncsivá tettetek és ezért tegnap beugrottam a helyi "T"-be, hogy kézbe vegyem. Teljesen igazatok volt, mert szinte azonnal kézre állt. Elsőre egy picit valóban szokatlan volt a mérete a 800-as után. de pillanatok alatt megkedveltem. A "T"-nél most akcióban van, de sajnos debrecenben nem tudom online rendelni, de azt ígérték, hogy hamarosan kapnak belőle. Mivel a családban van lehetőség készülék váltásra az akció keretében 39840 Ft-ért tudnék hozzájutni. -
zombinyul
addikt
Nekem anno a 610 volt, hogy napi tobbszor bejatszotta. Rákérdeztem Nokia Carebe, mi lehet az oka, azt mondtak nem tudjak, meg nem is talalkoztak hasonlóval se. De rohadt idegesítő volt... Jah, es a 610-nek a beszedhangszoroja is rendszeresen vacakolt. Imádtam azt a telefont, megis majdnem a Lumiazas legveget jelentette.
-
Samanbacsii
őstag
Hangszínszabályzóban csak egy "egyéni" profilt lehet létrehozni?
-
csaksike
csendes tag
Sziasztok!
LED jelzőt lehet valami app-al pótolni? Úgy tudom alapból nincs rajta, sajnos.
Köszönettel. -
zombinyul
addikt
válasz
Ceftriaxone #6615 üzenetére
Szia! Szivesen!
A hatlapi kamera sokkal jobb mint a 800-ban. Felhomalyba is szinte világos a kepe, tiszta, alig zajos, nagyon franko. Szeretem a kamerajat, jobban mint a 800-aset, es ez nagy szo. En is fényképeztem egyenkent a 800-assal nyaralást, nem bántam meg. Majd iden meglátjuk a 735 mit produkál.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
zombinyul #6582 üzenetére
Szia Zombinyul !
nagyon köszönöm az infókat!
Hát igen, megszokta és megszerette őket az ember, hiszen hűségesen és stabilan kiszolgálták éveken át...meg szeretném kérdezni, meglátásod szerint milyen a hátlapi kamera a Lumia 800-hoz képest ?
Jobb / rosszabb /ugyanolyan ?(mert szerintem a Lumia 800 kamerája-legalábbis az enyém-egész tűrhető, akár jónak is mondhatnám.Ok, Nem egy Pureview, de az olasz nyaralásunkról is jó képek tucatja készült vele, amelyek még a PC képernyőjén is mutatósak. )
-
Devas
őstag
válasz
Samanbacsii #6610 üzenetére
Böngészőben keress rá az SZTAKI-ra.
-
Samanbacsii
őstag
Szótárprogramnak a Hungarian-English translator-t használom de nem olvassa fel a szavakat, azt írja nincs installálva a beszéd (speech) a telefonon.
Hol kellene install? Azt írja a bellításokban-beszéd. De nem találok ilyet...
Van esetleg működő beszélő szótár amit használtok? -
Remington
őstag
válasz
Steelers #6599 üzenetére
Qi töltést nem tudom, érintkezők vannak benne de gondolom az NFC-hez, nekem 730 van az amúgy se tudja a vez. nélküli töltést.
Egyáltalán nem lötyög, mintha gyári lenne, feliratok is megvannak. Egy gond: mintha az oldalsó gombok kicsit mélyebben ülnének mint a gyári zöldemen. Ilyen a belseje
-
Croft-21
őstag
Én nem értem ezt a telefont, LTE-n van és kiírja a Facebook, hogy probléma adódott a letöltéssel. :/
-
boxfan
tag
most frissít a teló.Ez most milyen frissítés?
-
Xmodule
őstag
Nekem is megjött a frissités. (Svéd teló). Nem raktam még fel, várok kicsit lássam milyen változások vannak. Azért egy change log jó lenne ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Adobe Lightroom topic
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával