Új hozzászólás Aktív témák
-
fluiid
csendes tag
Sokmindenben igazad van, de azért a tn+panel elég megbízhatatlan ha webre/képernyőre dolgozol. Nyomdánál tényleg felülírhatja a rutin
Szvsz. grafikára egy jobbfajta használt PVA monitor a legjobb vétel ár-érték arányban. Jobban kedvelem a képét akármelyik ips-nél, pedig ültem pár előtt.
Ezt nyüstölöm hosszú évek óta, szimplán hibátlan
http://prohardver.hu/teszt/ot_24_huvelykes_kijelzo/samsung_syncmaster_244t.html -
MongolZ
addikt
Szerintem kinézetre abszolút elfogadható, ha a kijelző tényleg jó és a gombok sem vesztenek funkcionalitásukból az évek során, akkor marhára nem érdekel, hogy évente 3x, amikor átállítom a monitort, recseg-ropog a műanyag... én használni akarom, nem gyönyörködni benne. A dél-koreai gyártmányok minősége minőségi ugrást ért el az utóbbi 10 évben, nem tartok attól, hogy rossz minőségű lenne a termék. De azért picit csak ott lebeg az olcsó hús rémképe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged