Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
-
MongolZ
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Értelek, részben igazad is van. Bő 2 évig dolgoztam nap mint nap AutoCAD-del és többfajta 3D-s rajz/tervezőprogrammal 1280x1024-en, nem sokat segít a nagyobb monitor és nagyobb felbontás. Még a dupla monitor is kevés előrelépést hozott. Sajnos tipikusan ezek a programok azok, ahol - bár jó, ha nagyobb helyed van - relatív kicsi az előrelépés más területekhez képest.
-
MongolZ
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
"3D-hez, CAD-hez..." így ez nem igaz.
Minden olyan programhoz, ahol sok ikonsor van, amit nap mint nap használni kell. De egyébként én is 2 monitort használok, amennyiben lehetséges. -
MongolZ
addikt
Szerintem kinézetre abszolút elfogadható, ha a kijelző tényleg jó és a gombok sem vesztenek funkcionalitásukból az évek során, akkor marhára nem érdekel, hogy évente 3x, amikor átállítom a monitort, recseg-ropog a műanyag... én használni akarom, nem gyönyörködni benne. A dél-koreai gyártmányok minősége minőségi ugrást ért el az utóbbi 10 évben, nem tartok attól, hogy rossz minőségű lenne a termék. De azért picit csak ott lebeg az olcsó hús rémképe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest