- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Azért szerintem a Witcher eladásai nem mérhetők egy Call of Duty-hoz képest.
Az meg nem akkora valami, hogy aki megvette az alapjátékot az összes DLC-vel, annak GOTY lesz belőle, ami ugyanaz, mint az alapjáték plusz a DLC-k.
A CDPR nem egy csodatévő jófej valami, és többet is töltenek le belőle torrenten, mint a Steam-en kívüli Call of Duty részekből.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Steam-es CoD részekben szerencsére pont nincs semmi DRM magán a Steam-en kívül. Első nap törhető, ez tény, de szerintem ez az eladásokat pont nem zavarta. Most nem tudom, mióta a Battle.net-re költözött, mi védi, nekem a WWII volt az utolsó, amivel játszottam, ezek a jövős marhaságok nem izgatnak. CoD World at War single része bizonyosan jobb amúgy, mint a WWII, ráadásul maga a játék is kommersz blockbuster létére elég véresen tálalja a háborút, van vérfürdő, leszakadó, lerobbanó testrészek.
Az eleve csóró kitétel így ebben a formában nem igaz, nyilván pontos adatok nincsenek, de azért torrenten látni olykor a nem múködő (vagy nem tudja hogy kell használni) törésekre reagálóknál, hogy nem csóró Tesco Celeron procis gépük van.
Azért nem rosszak ezek a mai másolásvédelmek annyira, volt rosszabb, pl. a SecuROM. Jó, nem kéne, hogy lassítsák a futást, a Capcom-ot sem értem, minek raknak a Denuvo mellé még mást is. Úgyis fel fogják törni, most is megtörtént, és igazából a saját szarjuk vérzett el előbb, nem a Denuvo. A Denuvo azért tud valamit, nem jellemzők vele a 0day törések.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Én végignyomtam, de helyenként nagyon fájtak az olyan szituk. Szerintem ha lehámozzák róla az intrókat nincs 20 giga az egész .
Először nem értettem miért drágább a world at war, aztán hamar rázizzentem. Valszeg a miltirésze nem olyan gány, de arra nincs időm.Godgamer5
Egyszer valaki szóba hozta a capcomnál, hogy a játékkal azért lehet-e játszani, de azt lehurrogták.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szintén zenész, nincs időm komolyan rágyúrni a multira, hogy hármat is léphessek pl. free for all.
Régen nagyon bírtam az első két codot, ezért hivatalosan is kérjenek bocsánatot a cod wwII miatt. Annyi hazafias, nyáladzós, átugorhatatlan, mi a fa..ommak renderelt átvezetőt még nem ba..tam, mint abban. Az konkrétan törésért kiállt.
Írtam a st..mnak, hogy vásárolják vissza, de nem válaszoltak.Ami a torrentezést illeti, lassan azért leáldozik a csillaga, amióta kultúrált összegért elérhetőek a filmek, zenék legális módon is online. Szerintem a fogyasztók többsége nem akar lopni. Torrent oldalt egyébként működtetthettek volna régen a forgalmazók is, ők is árulhattak volna dvd rippeket olcsóbban, plusz bevételt generált volna. Sokan nem szarakodtak volna a warezoldalakkal.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
minden zárt trackerről kivágnak érte, mert nem fogod tudni tartani a kötelező minimális arányt.
de igen, az egész meglehetősen szürke zóna, amit elvileg nem szabad, gyakorlatilag meg senki sem foglalkozik vele.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér