Legfrissebb anyagok
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
Ezzel én még a demóban találkoztam, reméltem valamit alkotnak a srácok. Hát nem. Zsír egyenes, taposom a gázt, aztán hopp kanyar (sok szar beláthatatlan pálya miatt ez elég sokszor előfordul, hogy "hopp kanyar"), fékezésre nincs esély, bamm bele a kanyarodó tömegbe. Úgy szálltak szét (az egyik szabályosan felrepült fölém, én meg átmentem alatta), mint a legyek, de komolyan. Én meg röhögve hasítottam el onnan. No comment.
A játék egyetlen igazi erénye a grafika. Én semmi egyéb dolgot nem találtam benne, ami miatt a képernyőhöz szegezett volna. Márpedig ez nálam kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest