Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz CactuS #15533 üzenetére

    Az első két dolog nem feltétlenül problémás, viszont az a bad block at ... az bizony szektorhibát jelez. Sajnos én is belefutottam ebbe a problémába, de nekem már lejárt a garim. Attól függetlenül minden oké vele, csak nem szabad frissítenem. :) Hát igen, a ZyXEL kicsit rosszul választott az emmc kártyával NAND memóriaként... :Y Lassú, régi és könnyen rongálódik, ha sok kis fájllal terheljük...

    Gariztasd le, ez így elég szerencsétlen párosítás. :DDD

    @szjoci

    Közben találtam egy látszólag működőképes onedrive programot a githubon. A fejlesztő azt írja, h in progress, de ahogy néztem a business fiók kivételével mindent tud.

    Az egyetlen hátránya, hogy python alapú, így néhány paranccsal hosszabb lesz a telepítés és természetesen csak a 3.* verziójú python jöhet szóba... A probléma az, hogy a legfrissebb br2 féle python 2.7-es... Tehát készítenem kellett gyorsan egy 3.5.1-es pythont. Ebben viszont eltérő elérési utakat használtam, mint barmalej annó, így ha van más python alapú program fent, akkor lehet, hogy gondjai lesznek az elérési utakkal. Tehát azt javaslom, hha vannak python kódjaid, akkor várj, ha meg nincsenek, akkor használhatod ezt is.

    Tehát a telepítés:

    wget http://users.atw.hu/mrdini/packages/testing/python-3.5.1-arm-0.txz -O /tmp/python-3.5.1-arm-0.txz; funpkg -u python-3.5.1-arm-0.txz; rm /tmp/python-3.5.1-arm-0.txz

    Ezután kell még maga a forrás, aminek a leszedéséhez először is szerezd be magát a git toolt:

    slacker -Uui git

    (Csillagozz meg 1 szimpatikusat)

    Majd hozz létre egy mappát a leendő forrásnak és cd-zz bele, majd add ki ezt:

    git clone https://github.com/xybu/onedrive-d; cd ./onedrive-d/

    Eztán már csak ezeket kell kiadnod szép sorjában:

    pip install --upgrade setuptools

    python ./setup.py build

    python ./setup.py install

    Ha sikeresen lefutott minden, akkor a fordítással már kész is vagyunk, a onedrive-pref paranccsal már indíthatjuk is a beállítási varázslót, majd a onedrive-d paranccsal lehet indítani a szinkront.

    Ui.: ehhez nem kell linux gurunak lenni. Szerintem tök logikusak a parancsok. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák