Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
CactuS #15533 üzenetére
Az első két dolog nem feltétlenül problémás, viszont az a bad block at ... az bizony szektorhibát jelez. Sajnos én is belefutottam ebbe a problémába, de nekem már lejárt a garim. Attól függetlenül minden oké vele, csak nem szabad frissítenem.
Hát igen, a ZyXEL kicsit rosszul választott az emmc kártyával NAND memóriaként...
Lassú, régi és könnyen rongálódik, ha sok kis fájllal terheljük...
Gariztasd le, ez így elég szerencsétlen párosítás.
@szjoci
Közben találtam egy látszólag működőképes onedrive programot a githubon. A fejlesztő azt írja, h in progress, de ahogy néztem a business fiók kivételével mindent tud.
Az egyetlen hátránya, hogy python alapú, így néhány paranccsal hosszabb lesz a telepítés és természetesen csak a 3.* verziójú python jöhet szóba... A probléma az, hogy a legfrissebb br2 féle python 2.7-es... Tehát készítenem kellett gyorsan egy 3.5.1-es pythont. Ebben viszont eltérő elérési utakat használtam, mint barmalej annó, így ha van más python alapú program fent, akkor lehet, hogy gondjai lesznek az elérési utakkal. Tehát azt javaslom, hha vannak python kódjaid, akkor várj, ha meg nincsenek, akkor használhatod ezt is.
Tehát a telepítés:
wget http://users.atw.hu/mrdini/packages/testing/python-3.5.1-arm-0.txz -O /tmp/python-3.5.1-arm-0.txz; funpkg -u python-3.5.1-arm-0.txz; rm /tmp/python-3.5.1-arm-0.txz
Ezután kell még maga a forrás, aminek a leszedéséhez először is szerezd be magát a git toolt:
slacker -Uui git
(Csillagozz meg 1 szimpatikusat)
Majd hozz létre egy mappát a leendő forrásnak és cd-zz bele, majd add ki ezt:
git clone https://github.com/xybu/onedrive-d; cd ./onedrive-d/
Eztán már csak ezeket kell kiadnod szép sorjában:
pip install --upgrade setuptools
python ./setup.py build
python ./setup.py install
Ha sikeresen lefutott minden, akkor a fordítással már kész is vagyunk, a onedrive-pref paranccsal már indíthatjuk is a beállítási varázslót, majd a onedrive-d paranccsal lehet indítani a szinkront.
Ui.: ehhez nem kell linux gurunak lenni. Szerintem tök logikusak a parancsok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest