Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Mr Dini #17299 üzenetére
eddig az összefoglalók az első poszt előtt foglaltak helyet. Lehet vak vagyok, de hol van?
Amúgy közben sikerült egy Segmentation Fault-ot összehozni.
(funpkg installból sikerült a következő csomagokat telepíteni:
pip-1.4.1_python2.7.5-arm-0.txz
python-2.7.5-arm-0.txz
setuptools-1.1_python2.7.5-arm-0.txz
uClibc-0.9.30.3-oarm-1.txz)
(putty jelszó beírása után kidob), úgyhogy full reinstall lesz az alapoktól. Remélem az segít. Kapkodtam. -
eM'82
addikt
válasz
Mr Dini #17291 üzenetére
Ez az uwsiteloader fent volt. Csak .sh-val le kellett futtatni. KyLEK kivételével mindent kijelöltem.
A parancsot kiadtam. A "válasz" ez lett:root@NAS520:~# slacker -uiA br2:python/
No packages found (status iu, pattern (br2:python/))Rákerestem erre a parancsra, egy kicsit módosítottat (+U) találtam a neten:
slacker -UuiA br2:python/
Amire meg ez az üzenet tárult elém:Updating package lists...
fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5')
wget: invalid option -- 'N'
BusyBox v1.19.4 (2016-10-05 15:34:58 CST) multi-call binary.
Usage: wget [-c|--continue] [-s|--spider] [-q|--quiet] [-O|--output-document FIL E]
[--header 'header: value'] [-Y|--proxy on/off] [-P DIR]
[--no-check-certificate] [-U|--user-agent AGENT] [-T SEC] URL...
FATAL: mz: No CHECKSUMS.md5Továbbra sincs lövésem se, hogy mi hiányozhat
.
-
Clark78
tag
válasz
Mr Dini #17296 üzenetére
Köszi a gyors és megnyugtató választ
Max egy 3 terrásra gondoltam. Igazából rá van dugra a NAS-ra még egy szintén másfél terrás külsö vinyó usb-n, ami hajlamos időnként le-lecsatlakozni. Annak a tartalmát rögtön át is tolnám az új vinyóra és szépen el is válnának az útjaink, mert már eléggé régi darab. Még a NAS előtti időkből való -
Mr Dini
addikt
válasz
Clark78 #17295 üzenetére
Szia!
Igen, semmi nem fog történni az első HDDvel (hacsak nem formáztatod le azt is a NAS webGUIján véletlenül), minden a régi marad, annyi kivétellel, hogy ugye felcsatolódik még egy diszk.
Persze, simán lehet nagyobb. Méretbeli max korlátok max az adott fájlrendszeri típusból adódhatnak. De ismerek olyat, aki egy 8 terás vincsivel használja a NAS-t. Sok swap mellett még azzal is megdolgozik. Az más kérdés, hogy ekkora vinyót én nem vennék, max két terásat. Mert ha ennyi adatom egyszer csak röpülne egyszerre az ablakon, én minimum hülyét kapnék!
-
Clark78
tag
Sziasztok!
Immár 4 éve használok nagy megelégedéssel egy 320-ast, tényleg hibátlan.
Eddig csak egy 1,5 terrás vinyó volt benne, amit napokon belül kinövök, így tennék bele egy másikat is.
A kérdéseim a következők:
- Minden gond nélkül beletehetem az új vinyót, nem fogja formázni a régit (is), vagy ilyesmi?
- Az új lehet más, konkrétan nagyobb méretű? Mi a max amit tud kezelni?
Köszi szépen előre is!
Üdv, Clark -
ssid3956
tag
Sziasztok
Gondoltam ide is linkelem a kérdésem, mert témába vág
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Persze, segítek, ha tudok.
No, a nulladik lépés, hogy feltedd az uwsiteloader-t. Ehhez használd a fórum keresőt, párszor már le van itt írva. Na, ezzel add hozzá a slackerhez az összes repót a KyLEK kivételével.
Majd add ki ezt:
slacker -uiA br2:python/
Végül, ha kiadod ezt:
pip install -r /i-data/b63e1673/.PKG/ffp/ffproot/ffp/opt/sickrage/requirements.txt
És elméletileg elindul a program.
-
eM'82
addikt
válasz
Mr Dini #17288 üzenetére
Szia Mr. Dini,
Bocs, hogy ide írok (NAS520-as témával), de talán jobb, mint pü-ben, mivel így másnak is segítség lehet a megoldás.
Tehát vettem egy NAS520-ast. Feltelepítettem az ffp-t a webes "hack" segítségével.
A vágyam, hogy a transmission mellett a SickRage is fusson.
A python-t frissítettem, bár csak az ffp csomagban (azt nem tudom, hogy a zyxel gyári programjai között hogyan kellene, de talán most ez nem is fog kelleni).A SickRage-et sikerült feltelepítenem (Win 10 + putty segítségével), csak futtattni nem.
Ezt a hibaüzenetet kapom:root@NAS520:~# sh /ffp/start/sickrage.sh start
Starting SickRage...Traceback (most recent call last):
File "/i-data/md0/.PKG/ffp/ffproot/ffp/opt/sickrage/sickrage/__init__.py", line 205, in main
from sickrage import core
File "/i-data/md0/.PKG/ffp/ffproot/ffp/opt/sickrage/sickrage/core/__init__.py", line 31, in <module>
from apscheduler.schedulers.tornado import TornadoScheduler
ImportError: No module named apscheduler.schedulers.tornado
Failed to import required libs, please run 'pip install -r /i-data/b63e1673/.PKG/ffp/ffproot/ffp/opt/sickrage/requirements.txt' from console
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: SickRage can not start!!!Nem vagyok egy nagy linux guru, de azt sikerült kigobóznom a fenti hibaüzenetből, hogy hiányzik az apscheduler package.
Szerettem volna feltenni, de nincs pip, sem apt-get az ffp csomagban. És passz, hogy ezeket hogyan tudnám feltelepíteni. Mert ha lenne pip, akkor tudnám ezt a hiányzó package-et is telepíteni.Tudsz ebben segíteni?
Elbaxtam rá pár órát tegnap este/hajnalban de rá kellett jöjjek, hogy ez nem windows... ehhez nem értek.köszi:
eM -
djherby
tag
Üdv. Mindenkinek!
Felment szépen a TM. Hálás köszönet Mr. Dini-nek érte. Megy is szépen. Már csak egy óhajom lenne: beállítani a letöltési mappát. Ha jól sejtem, ehhez a settings.json-t kellene átírni. Amihez el kellene indítanom az MC-t. Azt meg csak putty alól lehet. Arra már nagyjából rájöttem, miért nem tudok telnet/ssh-zni. Ugye az újabb firm-ekben le van tiltva a backdoor. Már próbáltam azt is kinyitni, de semmi eredmény.
Létezik esetleg más megoldás a letöltési mappa módosítására?
-
ssid3956
tag
Sziasztok
Itt is megosztom a kérdésemet. Valami ötlet?
-
s4tch
veterán
Hát ez csodálatos történet. Úgy néz ki, fölöslegesen cseréltem korábban HDD-t: a kábel lehetett a hibás... Bepakoltam a gépbe a NAS-ban lévő vinyót, hogy lementsek róla néhány fontos dolgot, mielőtt visszaviszem garanciális ügyintézésre, és próbából megpróbáltam másolni rá pár fájlt. Eredmény: linux alatt 70-80 MB/sec írási sebesség. Ugyanez akkor, ha a NAS-ban volt ugyanez a HDD: pár kb/sec. UTP kábel cseréje után minden oké. Úgyhogy most elő is veszem a korábban halottnak hitt 2TB-s vinyót, hátha annak sincs semmi baja.
-
MPet
csendes tag
Karira kaptam egy csodálatos nas 310 hibát, mégpedig h kikapcsol fél perc után a nas.
Megpróbáltam a helyreállítást:
- fat32 pendrivra kicsomagolom a usb_key_func-2015-10-12.zip.
- ide kicsomagolom még a force_flash.zip
- rápakolom a firmware-t.Bootoláskor végig zölddel kigyullad a pendrive jelzés is, majd a copy jelzés is h elkezdi másolni a dolgait.
Majd eközben ismét kikapcsol, így nem tudja befejezni a helyreállítást.Valakinek van ötlete?
-
djherby
tag
Felraktam a metarepot. Aztán lett pack lista, onnan az ffp-t, az mc-t, meg az entware ng-t. Mert még mindig nincs TM. De egy blogon írta vki, hogy ez kell hozzá meg putty és akkor felmegy. Na megint jöttek a bajok. "lépjünk be ssh-val és adjuk ki ...". Ez az ami nem megy. Két napja ezt kutatom a neten, hogyan lépjek be ssh- val. Még telnettel se tudtam
-
Mr Dini
addikt
válasz
djherby #17270 üzenetére
Szia!
Természetesen minden adat megmarad. De ha belevágsz, én inkább a MetaRepository-s telepítést ajánlom (kereső a barátod)
.
Az FFp csak egy plusz "chroot". Rengeteg hasznos kóddal egészíti ki a NAS-t.
De a gyári csomagok közé is tudsz TM-et varázsolni, pár hsz-szel fentebb linkeltem is, hogy hogyan.
-
djherby
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem tulaja egy NSA310-nek. Teljesen rendben van, működik minden szépen. Letöltés, megosztás. A 4.70 AFK3.0 firmware van fenn. Viszont az alap torrent progi tényleg elég spártai. A transmissiont nem tudom rá feltenni, mert nincs packages listám.
Azt szeretném kérdezni, ha belevágok ebbe az FFP-be, akkor megmaradnak a jelenlegi file-ok a tárolón. Vagy ő is formázni akar mindent? Ezt is úgy kell elképzelni mint a Libreelec-et SD-n S905-re? Aki érti tudja. Megmarad a gyári firm? És a média (film) megosztás jó lesz utána is?Köszi
-
Mr Dini
addikt
Azok a csomagok, amik jelenleg a mrdini-zypkg tárhelyemen vannak, azok a gyári ZyXEL féle programcsomagok mentései. Ezek teljesen hivatalosak.
A sima mrdini repómon vannak saját készítésű csomagok, ezek pedig többnyire FFp-sek. De ownCloud csomagom nincsen, csak a gyári csomag van.
-
wwwolfman
tag
Sziasztok!
Vajon mi okból lehet az, hogy a kis 326-osom egyfolytában szórakoztat? Próbáltam összerakni a hálózatot úgy, hogy menjen a torrent, és mobilról rálássak netről is. Ezen kívül mindössze annyi igényem volt/van, hogy az itthoni hálózaton lévő gépek lássák, és videot mondjuk tudjak streamelni...
Nos ezek közül stabilan csak az utóbbi megy... A többi teljesen hektikusan változik: hol látja, hogy UPnP-s a router, hol nem. Hol jó a kézzel megadott beállítás, hol nem, és csak az automatikusat fogadja el. Persze ilyenkor nem lehet port mappingot használni (ami tulajdonképpen nem igaz, mert most épp automatikuson van, és megy a torrent).
Komolyan olyan az egész, mintha egy csomó billenőkapcsolót kéne egyszerre ON állásba tennem, hogy minden menjen - igen ám, de bizonyos kapcsolók felkapcsolása másokat lekapcsol....
Igen, próbáltam a GUI segítségével beállítani. Pár napja egyszer csak valahogyan összeállt és minden ment. Persze, hogy azóta ki kellett kapcsolnom, és bekapcsolás után már nem ment...
Most az van, hogy a TCP6IP-nél az általános beállítások is automatán vannak, meg a hálózati interfész is. Hálózati diagnózisa szerint rendben van, és megy a letöltés is - viszont nem csatlakozik a zyxel drive-hoz...
Persze mivel automatikuson van, így port mappingot nem tudok állítani, de még csak nézni sem.... Az UPnP routert most épp látja, gondolom, ezért megy a torrent. de ha automatikus minden beállítása, akkor a drive miért nem megy...?
update: ráfrissítettem telefonon, most meg látja a drive is. Pedig semmihez nem nyúltam.
-
footy
addikt
Sziasztok!
Telepiteni akartam az owncloud-ot, de nem talalhato.
Letezik hogy nincs benne egyik tartoloban sem?koszi
-
Geripapa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17256 üzenetére
Valamit csak mond hogy mért nem, pl: nincs elég hely a lemezen...
-
Geripapa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17253 üzenetére
És mért nem lehet? Valamit csak ír a torrent kliens...
-
CoolBoy323
nagyúr
Tovabbra is fenn all a hiba, h fateromeknal nem lehet letolteni torrentet, ami megfigyelesem szerint nagyobb mint 2GB. Talan ez a korlat...
Vki adjon mar megoldast erre, mert rohadt duhito
-
Tonyk
veterán
válasz
GáborG #17250 üzenetére
putty -ssh -l root -pw jelszó host-ip-vagy-név -P ssh-port-száma -m "C:\valami\parancs.txt"
gy.k:
putty -ssh -l root -pw kutyafüle nsa310 -P 10022 -m "c:\users\gaborG\Desktop\shutdown.txt"
A c:\users\gaborG\Desktop\shutdown.txt -be pedig ez van:
poweroff
szerk: Természetesen a -P portszám elhagyható, ha az a default 22-esen érhető el. Illetve az authentikációs rész is "rövidíthető"
-l root
elhagyható, de ekkor a host így néz ki:root@nsa310
-
GáborG
tag
WON-hoz hasonlóan van megoldás hogy a NAS egy gombnyomással kikapcsolható legyen? eddig egy app-ban sem találtam meg a lehetőséget a leállításra. Van ilyen ha igen melyik?
Belső hálózatról lenne szó, a lényeg hogy ne kelljen böngészőn keresztül belépni és úgy kikapcsolni, hanem csak egy gombnyomásra pl a telóról megkezdődjön a kikapcsolásKöszi,
-
ssid3956
tag
Sziasztok
Az miért van, hogy a Plex helyi hálózaton simán lejátsza böngészőben a filmeket (plex.tv/web), viszont külső hálózaton azt írja, hogy a szerver nem elég erős a videó konvertálásához.
Azt nem értem, hogy mit akar konvertálni, amikor csak a hálózat változik? (Lehet hogy port probléma van?)
Érdekes, hogy külső hálózaton simán lejátsza a filmeket a Plex Appal (Plex media player.)
A lejátszás minősége eredeti-re van állítva mindenhol. A szerver egy Zyxel NAS326. -
Tonyk
veterán
válasz
szjoci #17242 üzenetére
Igen, az Xplay-el kevertem én is. Elméletileg megy az általad ajánlott webos-en is, de csak developer üzemmódban lehet használni (usb-n már nem), azt meg 10 ki-be kapcs. után ismét aktiválni kell a develop fiókot és újra kell telepíteni az alkalmazást... ez meg még engem is elkedvetlenít. Úgyhogy egyelőre marad a dlna. Fizetni nem fizetek, azért, hogy havonta 1 filmet megnézzek rajta. Akkor inkább megnézem a 3 samu egyikén ha plexezni vágyom.
-
s4tch
veterán
Sziasztok, rég jártam erre - merthogy minden rendben volt az utóbbi időben. Viszont úgy néz ki, kb. egy éven belül a 2. vinyóm produkálja ugyanazt a tünetet az NSA310s-ben: a NAS-ra történő írás felfoghatatlanul lassú, pár kb/sec sebességig csökken. Legutóbb egy Samsung, most egy WD lemezzel történik ugyanez. SMART adatok alapján a lemeznek nincs baja. Ti tapasztaltatok már hasonlót? Ha igen, mi volt a gond?
-
szjoci
őstag
Most végigszaladtam az oldalon, de jól emlékeztem hogy nem fizetős.
Webos-t szerintem nem támogatja, de próbáld ki hátha működik. Kifejezetten webos-re ezt találtam. szerk.: na ez viszont úgy látom fizetős, mondjuk ha jól működik egy pizza árát megérheti...
-
törölt tag
Működik most 310 -en a Gdrive kliens? Szerintetek megoldható lenne az, hogy a NAS időközönként ellenőrizze a külső IP -t, és változás esetén az aktuálisat feltöltse Gdrive -ba? Átállok otthon mobilnetre (publikus IP -vel), és szeretném megkerülni a DDNS szolgáltatókat. Új, mobilnetes router lesz, és azon nem fogok tudni parancsokat futtatni. Ezért gondoltam a NAS -ra.
-
szjoci
őstag
Van olyan nem hivatalos Plex kliens LG-re, ami szépen megy transzkódolás nélkül. Itthon 2 LG van (2014,2015-ös modellek), mindkettőn röccenés nélkül futnak a FHD tartalmak is utp kábelen.
-
törölt tag
válasz
BViktr #17237 üzenetére
Ez nem kötekedés, hanem tapasztalat. Nincs egyszerű megoldás, mert a webes fájlkezelő egy rakás szar. De, ettől még az USB -s másolás nem megoldás. Ott meg kell adni egy mappát, ahova másol. Utána még onnan helyükre kell rakni az átmásolt adatokat. A legegyszerűbb megoldás a Midnight Commander.
-
GáborG
tag
Sziasztok,
Új NAS felhasználóként lenne egy plex-es kérdésem
- 720p-s felvételnél néha beakad a kép a lejátszásnál és tölteni kezd, ha kicsit mozgalmasabb a jelenet és mintha rontana a minőségen is olyankor, ez ha jól sejtem a transcode, amit én nem kapcsoltam be, de hol lehet kikapcsolni? hogy ez se terhelje a NAS-t? valamint hol tudom chekolni, hogy milyen probléma miatt akadt meg a felvétel? mármint hogy a hálózati eszköz vagy a nas vagy a tv miatt történik-e!?
köszönöm előre is a help-et
Üdv,
-
poolbig
aktív tag
válasz
pappzo #17230 üzenetére
Hasonló a problémám nekem is (Zyxel NAS520 - legfrissebb FW). A belső fájlkezelő iszonyat fapados, még egy folyamat-jelző sincs benne, másolok valamit, aztán találjam ki, mikor készült el vele. Egy külső HDD-ről másolt mappákba hol tudok, hol meg nem (hozzáférési hiba, meg engedély szükséges) új mappát létrehozni, pedig adminként csatoltam a megosztott mappát a win10-hez. Ez az MC-Telnet-SSH másolás tetszene, ha megoldható valahogy, mert ettől a gagyi belső fájlkezelőtől lábrázást kapok.
-
pappzo
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja írtam, de sajnos nem jött rá megoldás.
Tehát van egy ZyXEL 542-esem.
A problémám, hogy sok és nagy mennyiségű adatot kellene USB-s drive-okról a belső HDD-kre másolni.
Puttyal megy de iszonyat fapados.
Ha meg távoli gépről Total Commanderrel vagy ilyesmivel teszem, az a hálózaton át megy és WiFi-s kapcsolat révén lassú.Akkor ugye maradna az FFP, majd Midnight Commander, ahogy olvastam.
Sok 3xx-es ZyXEL-re ezt lehet telepíteni alapból FFP-t, de az 542-re nem (pedig legújabb fw van fen).Erre van valahol valami leírás, vagy egyszerű telepítési mód?
Esetleg bármi megoldás a gyors külső/belső másolásra?
Köszönettel venném a segítséget.
Papp Z. -
Mr Dini
addikt
Nem. Az apacs, meg az smb fw szinten van meg. És az fw tulajdonképpen egy img képfájl, read-only-nak felcsatolva gyökérnek... Ahol meg írni is kell, ott a NAS ramdiszkeket használ...
Tehát az apache-t, smb-t csak az fw képfájl patchelésével tudnád megoldani, de akkor meg a NASod visszabootol egy régi fw-re, mert ha a checksum nem stimmel, akkor nem bootolja be...
Szóval, ha szeretnéd ezeket biztonságossá tenni, akkor tiltsd le a gyári apache-ot, meg smb-t és konfigolj fel egy FFp-set.
-
FeRkE
őstag
válasz
Mr Dini #17227 üzenetére
Koszi szepen, nem volt hozzaadva a br2 de megoldottam, frissitettem ezeket.
Hasonlokeppen tudom frissiteni az Apache, SMB service-eket is?
Csak azert jott ram ez a nagy frissitesi orulet, mert lefuttattam a Nessus-t a LAN-on aztan a NAS-ra kidobott egy rakas serulekenyseget, amit illene befoltozni -
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Openssl-t hogyan tudom frissiteni parancssor alol?
-
MammoUTh
csendes tag
sziasztok,
tegnapelőtt megadta magát a NSA310-em tápja. ki mekkéra tápt használ? ez egy 1,5A-es volt, de a NAS maximális fogyasztása 30W ami ugye 12V-on 2,5A volna. egy vinyó van benne tehát 12Wot alapból elkajál, az 1A de most nagyon gondolkozom rajta hogy egy 3A-es tápot veszek hozzá. kinek mi a tapasztalata ilyen téren? -
Tanácstalan vagyok.
Amit a második hozzászólásodban írtál azokat én okoztam. A network interface-el én próbálkoztam, de amikor láttam, hogy nem megy visszaállítottam.
Root_container-t átírtam, nem segített, logolást debug-ra tettem, nem látok benne a normál módnál többet segítő sort.
Amit magamtól próbáltam tenni:
- bár nem hiszem, hogy lenne köze ahhoz, hogy nem olvassa végig a teljes zenei útvonalat, kitöröltem azt a mappát amire a playlist bad hibaüzenetek vonatkoznak, aztán rescan, annyi változott, hogy már nem írja konkrétan a fájlokat amik nem tetszenek neki, de az üzenet még megjelenik
- kitöröltem teljes Peter Gabriel mappát (ahol megáll), hátha emiatt akad meg, de így sem halad tovább, sőt további mappák törlésére is így reagál, rescan ellenére egyre kevesebb a fájl
- nincs két minidlna itt egy ps kimenet
- és egy log (a régit töröltem, így csak a friss bejegyzések vannak benne)
Nem lehet valami HDD hiba, amire a minidlna érzékeny, de máshol nem jelenik meg?
hdsentinelarm szerint mindkét lemez tökéletes kondícióban van.
Ja és videó fájlok eltűntek a minidlna-ból, twonkyban ott vannak. -
Mr Dini
addikt
válasz
ssid3956 #17208 üzenetére
Ne hard resetelj, SSH-n add ki ezt:
/i-data/sysvol/.PKG/ffp/etc/init.d/ffp disable
rebootValamiért néhány 326 5.20-as fw-vel bugol FFp telepítés után. De azt, hogy mi okozza a problémát, csak akkor lehetne megtudni, ha soros konzolon ránéznénk, hogy hol akad el. De mivel se Mijzelfnek, se nekem nincs 326-om, egyenlőre nem tudjuk mi okozza...
Így ilyenkor az egyetlen workaround letiltani az FFp-t a fenti parancsommal. Helyette, ha kell más csomag az entware-ng-t ajánlom... De a plexhez egyik sem kell.
-
ssid3956
tag
válasz
Mr Dini #17207 üzenetére
Na, úgylátszik kib@sztam magammal
A web felületen belépés után nem tölt be az "asztal" , hanem csak tölt a végtelenségig.
Előtte annyit csináltam, hogy telepítettem az FFp-t. Hülyeség volt.
SSH-n próbáltam leállítani az FFp-t , de nem sikerül...
Most mit csináljak? Hard reset? -
Mr Dini
addikt
válasz
ssid3956 #17206 üzenetére
Igen, telepítheted rögtön onnan. Mostmár felkerült publikusan is a csomag.
A slacker-es telepítés csak a "régi" FFp-s telepítéshez lett volna szükséges, mivel régen nem volt ilyen programcsomagos verzió.
Egyébként nálam néha elérhető, néha nem a nas-central (Google DNS), így inkább beraktam a DNS szerverembe kézzel a nas central IP-jét, így mostmár én is el tudom érni a fórumot.
-
ssid3956
tag
válasz
Mr Dini #17202 üzenetére
Köszönöm, sikerült feltenni a meta reposity-t. Mosmár látom az alkalmazások között a FFp-t és a Plexet is.
A plexet telepítsem rögtön innen?
Mert korábban azt írtad, hogy FFp telepítése után valamilyen slacker tool-lal (az mi?) telepítsem a plexet.
és igen, nálam működik a Nas Central
-
Tonyk
veterán
"MiniDLNA is already running."
Mondjuk azért ezek is érdekesek. Jó lenne tudni, hogy ekkor te próbálod ráindítani még egyszer?
Ez is fura:
Network interface eth0 not found
Holott ez ki van kommentelve a conf-ban.
ifconfig
parancsot kiadva esetében szerintem nem eth0 hanem egiga0 van ott. De nem ez a bug forrása , csak furcsállom. Esetleg ezt is írd át a conf-ban.Véletlenül nem 2 minidlna-d van?
-
Tonyk
veterán
válasz
mobilizmo #17203 üzenetére
PRóbáld meg a root containert a minidlna.conf-ban B -re tenni. ( fájl végén
root_container=.
-t írd átroot_container=B
-re)Playlist looks bad (unprintable characters): nem tudja betölteni a playlist-et, a benne lévő kerakterekkel van neki nyűgje
Lokk.flac [FLAC__METADATA_SIMPLE_ITERATOR_STATUS_NOT_A_FLAC_FILE]: Not a flac file , nem tudja feldolgozni, mert szerinte nem flac.Minidlna 1.1.6-ból elég sok verzió létezik, de ez a legújabb: minidlna-1.1.6_git20161102-arm-1.txz
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest