Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Kérdés: CM7 alatt hogy fut sygic legujjabb verziója?
Eddig nem volt jó akárcsak 2.2 alatt. Ma updatelt, de kicsúsztam a free időszakból.
Pénzt tolni bele csak akkor ha müköd, de lehet kivárok egy akcicóig.
Viszont észrevettem CM7 alatt sokkal fürgébb a wifi eddíg (2.2/2.1) csak max 350 kb/sec -el
töltött wifin, most akár 1 Mb/sec-el./A kezembe volt pár másodpercre itelefon4, hogy az mekkora tepsi, mondtam a kollegának hé hahó ennek kicsi a képernyője, aztán kiderült csak a keret brutál nagy hozzá, hiába no defy-hoz vagyok szokva
/
Más, a reklámfeloldás angry birds, unblock lego és társainál hogy megy?
-
aggleány
addikt
válasz
premete #19697 üzenetére
Köszi, megnézem azt is
Amik eddig összejöttek további tanulmányozásra: LauncherPro Plus, ADW, Regina, Zeam, Helix, aHome, Fede, GDE, Launch X Pro, OpenHome, PandaHome.
Van ezek között olyan, amit szerintetek még kipróbálni sem érdemes, mert pl. eszi az akksit, fagyaszt stb.?
marcitp:
Köszönöm, akkor majd arrafelé keresgélem a lehetőséget
-
marcitp
őstag
válasz
aggleány #19696 üzenetére
Kicsit bele kell mélyedni, rengeteg téma van hozzá, lapozások között effektekből 8, max 7 lap. Be lehet úgyis állítani, alul 3-5 parancsikon, ha felfelé húzod az ujjad, akkor alulra be lehet pakolni még egy csomó parancsikont, melyeket oldalra tudsz görgetni.
Sztem nagyon korrekt, és nem mellesleg a leggyorsabb eddíg.... (Blade-en 2.2) (csak nagyon szemezek a Defy-vel)
Sztem érdemes kipróbálni! -
marcitp
őstag
Launcher téren sztem még ami korrekt, jól testreszabható, az ADWLauncher EX.
-
Halo
senior tag
minek unrootolni?
ha szervízbe kerül, úgyis felrakják rá a legfrissebb soft-ot, megnézik azzal vacakol-e a teló. Ha nem vacakol, visszaadják - mindenki örül (elvileg).
ha vacakol, akkor meg hw hiba - megy tovább a dolog, a végére megcsinálják s megint a mindenki örül kimenetnél vagyunk.ez is ki lett tárgyalva párszor... szóval én tuti nem foglalkozok majd ilyen unroot dologgal, meg soft visszarakással. Eddigi hú-de-félek-hátha-lesz-valami-baj felfogásomat átváltottam a csapj-a-lovak-közé felfogás. Pár meleg perc (félóra, óra?) már a hátam mögött, s tudom, hogy szinte lehetetlen téglázni a telót
így bátrabban megyek neki a romosításoknak miegymásnak. Egy alap romot tuti vissza lehet rakni, max azzal elvan az ember, ha meg azon is jelentkezik a hiba, bátran lehet menni gariztatni.
-
Szendwich
tag
Market-es cikk:
Fizetős alkalmazások Magyarországon és néhány apróbb újítás a Marketen
Ott irjak:
Aki esetleg nem látná a fizetős alkalmazásokat, a Settings – Application – Market – Clear Data opcióval törölje a Market gyorsítótárát. -
|AP|
veterán
Superoneclick 2.1-gyel rootoltam, korábbi verziók nem mentek. Tudom később valahogy unrootolni? Mert a 2.1-ben ugye nincs unroot lehetőség, mint a korábbiakban.
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #19687 üzenetére
Na megjelentek a fizetősök. Nem csináltam semmit, egyszercsak ott volt.
Szóval számomra továbbra is rejtély - de azért majd tudok aludni- hogy a market frissülése miért nem egységes (mondjuk telefon első mobilnet/wifi kapcsolatakor)
Na mindegy, megyek, vásárolgatniszerk: nem megyek, alig pár fizetőset látok. Azt amit tutira megvennék, még mindig nem. Lehetséges, hogy az app-okat egyenként engedélyezik az újonnan belépő országokra a fejlesztők ?
-
premete
veterán
Kipróbáltam a gyári franciára feltéve a Pays 6.0-ot, eddig nem volt FC és a wifire is azonnal felment.
Ha kell a facebook, mielőtt a Pays.zipet felteszed, próbáld meg a zipből kicsomagolni a tasks.sh-t és törölni ezt a sort:
rm /system/app/Facebook.apk
majd visszamásolod a zipbe, és benne marad. Ugyanezzel a módszerrel másik apk-kat is meg lehet menteni a törléstől, de az odex fájlokhoz ne nyúlj, azokra nincs szükség.
Szerk: marketen alapból ott vannak a fizetős cuccok is. -
RootRulez
félisten
Nekem csak nem akar menni, mindegy egyszercsak majd észreveszem...
-
Tex
senior tag
Valaki állított már be két gmail fiókot a Defyn?
Mert nekem a másodikat nem akarja. -
pengemetal
aktív tag
válasz
scapegt #19679 üzenetére
Repülős mód (kb. 8 óra) 3-4%
Tegnap került töltőre 4 nap 1 óra után és volt még 15% benne.
8-16 óráig kicsi wifi, ált. csak telefonok, 16-22-ig folyamatos wifi, mailek, skype, market, netezés, nyomkodás.Átlagban 25-33% százalékot esik egy nap (24 óra alatt)
2.51 rom, battery saver mód, fényerő 0 néha auto
-
szabof1
őstag
válasz
scapegt #19679 üzenetére
Nekem nordic 177-es rommal este repülő üzemmódban 7 óra alatt 1%-ot merül.
Ha reggel indítok (majdnem teljesen) feltöltve este 30% körül szokott lenni (10-15 perc beszélgetés, állandó 2G vagy wifi és mellette folyamatos szinkronizáció, 30-90 perc játék és egyebek).
A játék eszi a legjobban néha fél óra alatt közel 10%-ot esik. -
Vizes Tomi
tag
Az akksi használatról annyit, hogy hétfőn reggel húztam le a töltőről. Azóta folyamatosan megy a wifi. Éjszaka sincs flight módban.
Na jó nem jön tenger email és én sem írtam és a fülemhez sem ragasztottam a készüléket.
Kicsit játszottam. Kicsit olvasgattam a híreket.
Akksi smart módban. Only 2G. Nincs mobilnetem, így tartok most 34%-nál.
Tehát én nem vagyok egy power user. -
zeppike
csendes tag
A market cache törlése megoldotta a just in kifagyást.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
zsirfecske #19676 üzenetére
Azt nem terhelik rád, csak befoglalják, aztán felszabadítják.
Gyakorlatilag pénzügyi tranzakció nem történik, a pénz mindvégig a számládon marad. -
scapegt
őstag
Egy gyors kérdésem lenne...kinek mennyit merül a telója egy éjszaka alatt repülős módban? vagy úgy általában, napközben, hogy bírja a teló?
-
RootRulez
félisten
-
n@p@lm
őstag
akinek memória kártya gondjai voltak egy kis olvasmány:
http://www.cardrecovery.co.uk/image-video-recovery/fake-memory-cards/
[link] -
schmo07
tag
Hát nekem még mindig nincs fizetős market. Csináltam clear cache-t is, meg újra is inditottam (tuti ami tuti
), mégsincs. Sima 2.51 CEE vagyok. Létezik, hogy ez a frissülés is régiónként megy vagy valamit be kéne állitanom, csak nem tettem vagy mi?
Halo,
Az "alap-motos" facebook az nem ugyanaz, mint a Facebook for Android?
Én is próbálkozom amúgy - nem vagyok nagy facsés, de néha kellene - viszont amiket próbáltam eddig, mind gázak. Kivéve a chat, arra találtam már müködő cuccot. -
Tex
senior tag
válasz
zsirfecske #19665 üzenetére
És akkó nálam mé nincs!
Kollégám pikaccsuján bezzeg van, és ő ki sem kapcsolta, nem is tudott róla amíg én nem néztem.
-
RootRulez
félisten
válasz
zsirfecske #19665 üzenetére
Nekem változatlan, lövök neki egy ki-bekapcsolást...
-
Gork
tag
Sziasztok!
Nah, kipróbáltam a fizetős Marketet (az alkalmazáskezelőben kitöröltem a Market cache-ét és már látszódnak is a fizetős appok).
Próbaként meg is vettem a MyProfiles-t, amit 276 Ft-ba került. A gmailre meg is jött a visszaigazolás a tranzakcióról, viszont az bank küldött két smst: egyrészt egyik tranzakcióban levonták a 276 Ft-ot, egy másikban pedig 185 Ft-ot. Szerintetek az mi a búbánat lehet? -
Halo
senior tag
válasz
premete #19667 üzenetére
nekem csak egyetlen dolog hiányzik - a moto facebook appja - az kiszedem a bluraddon-ból és felrakom...valahogy... hoagyan is?
(én se vagyok egy nagy fácsés - viszont már-már rákényszerülök a használatára, egyelőre követési szinten mindenképpen. amit találtam facebook for android - az nem igazán működik jól, meg volt még egy másik widgetes dolog, de az se jött be. az alap moto-s cucc az legalább normálisan működött.)
-
premete
veterán
válasz
forintuser #19664 üzenetére
Várj egy kicsit, délelőtt felteszem a Pays v6.0-t, az francia alapú, blurtalanított, abból kiderül, hogy a blur-e a hibás, vagy a francia, alapból.
-
zsirfecske
addikt
jéé, reggelre télleg lett fizetős forintos market 2.51-en is és még clear cache se kellett hozzá
-
Land
veterán
Üdv!
Jól olvasom, hogy Vodafonos Defy független és bátran vehetek "használtan" feltöltőkártyával vásároltat?
-
premete
veterán
válasz
forintuser #19656 üzenetére
Kíváncsiságból én is feltettem a francia Froyot, de minden baja volt, a Nordic visszarakásával ezek eltűntek. Nem tudom, így van-e, de a verzió alapján, a francia .164, a Nordic .177 végződésű, logikusan ez az újabb, talán azért jobb, illetve a T-Mobile UK is rém gyenge akkuidőben, ugye az is régebbinek tűnik (mivel a CM7 erre épül, sejtem ezért gyengébb ott is az akkuidő). Arról nem is beszélve, hogy a blurosoknál jóval több a hibalehetőség, mint a (közel) gyári androidoknál. Szerencsére simán cserélhető ez a három, bármelyik felmegy a másik után, mindenféle trükközés nélkül is. Für alle Fälle, nem árt előtte mindent wipe-olni, (data, cache, dalvik, battery stat).
-
Halo
senior tag
válasz
schmo07 #19599 üzenetére
a Majestyvel nekem is gondom van...
korábban megvettem, írtam is cikket róla Majestyaz a nyűgöm vele, hogy a market írja, hogy kifizettem, megvett progi, de nem akarja telepíteni, mert nem tudom kiválasztani a Defy-t hozzá. Majd írok a kiadónak, hogy vhogy csak települjön már.
A másik progi nálam fizetősként jelentkezett - nem nyomtam rá, hogy megvegyem, sajnálom erre a pénzt, mikor lehet máshogy is
-
Peti N95
aktív tag
válasz
AtomCity #19655 üzenetére
Köszönöm a tippet, de nekem ez a progi nem oldotta meg, semmi változás!
Ha kiírja hogy COMPLATED! utánna elég csak kilépni belőle CLOSE AND EXITtel?
Lehet az a baj, hogy túl sok adat van a kártyámon? 16gb-ból 10gb-nyi adat!
Vagy mondjuk az a gond, hogy nem formáztam a telefonban, csak átraktam az Omniából?Már több ilyen képem is van, amit kicsiben látok, de nagyban már nem!
PC-n nyitja gond nélkül! -
forintuser
őstag
Nos, jelenleg ott tartok 2.2 alatt, hogy mostmàr az otthoni wifi-hez sem hajlandò csatlakozni.Beírom SSID-t, jelszót, obtaining ip adress, aztàn disconected.Lehet legyalulom ezt a FR FroYo-t, és dobok fel egy Nordicot.
-
AtomCity
tag
válasz
Peti N95 #19561 üzenetére
Többeknek is volt már az a hiba, hogy egy pillanatra jön fel csak a kép, majd utána az ikon rajzolata.... A megoldás az, ha Market-ről letöltöd az Sdrescanprogramot, az majd megoldja. A baj annyi, hogy vmiért nem frissíti a médiát rendesen a memóriakártyáról/ra.
Nekem ez megoldotta a problémámat! -
Prien
addikt
Hát, 2.2 unrootolásra nem találtam jó leírást.
Az én superoneclickemben nincs unroot funkció. Aki már csinált ilyet, ne kíméljen.
-
rbalint88
addikt
válasz
aggleány #19652 üzenetére
le lehet csökkenteni
hosszan megnyomod, kukaso simple
ha launcherprora vágysz, akkor mindenképp a plust javaslom, az nagyon sokat dob rajta, főleg a saját widgetjei, gmail, naptár, contacts. csak ugye ezek csak a plusban elérhetők, a simában csak felkínálja, de nem tudod használni.a dellre nagyon sürgősen felraktam, mert a fapad 2.2 nagyon szar volt. nekem az iphone módiban oldalra görgetős applist nem jön be. majd ha visszakapom, akkor esetleg csinálok róla pár képet, hogy lássátok, a defyn és a motobluron kívül milyen az élet
pár szó a dellről, mint készülékről: szép nagy sudár darab, ehhez passzoló súllyal-> péklapátkezű izomtiborok előnyben, nekem két óra után lezsibbadt a csuklóm a súlyától. a készülék kidolgozása szép nagyon, a mintás-recés hátlap eléggé bling-bling kategória,passzentosan rögzül, a levételhez azért kell erő, nem nyílik ki csak úgy magától zsebben, mint néha a defy retesze.
kijelző: tablet zabigyereke méretileg, felbontásra 800x480, szép színek, kicsit raszteres a sima amoled miatt, de ha nem 5cmről nézed, nem tűnik fel. hangszró az alján, iphonehoz hasonló megoldással.
sebesség: röccenés nélkül visz mindent, egyébként kb ugyanazt tudja, mint a defy.
gyári froyo (2.2.0) alaprendszer, különösebb extra programok és dizájnok nélkül, mondjuk a gallery elég süti. beállítási lehetőségek nem olyan jól paraméterezettek néhol, mint a defyben, illetve bonyolultabb elérni őket. launcherpro kipakolt contacts, gmail, naptár és időjársás-óra-rendszermonitor widgetekkel, 5. oldalon sok programmal akadás nélkül megy effektes lapozással és loopos, tehát körbelapozható (helyett az elsőre ugrik vissza, de a lényegen nem változtat).
akkuidő kb a szokásos: nyomkodva akár pár óra alatt is megfektethető, kímélve akár 3 nap is kiizzadható belőle.
no ennyi. aki kedvet kapott hozzá, vegyen nyugodtan, nem fogja megbánni -
aggleány
addikt
válasz
rbalint88 #19651 üzenetére
Értem, én is így gondoltam
Nekem is tetszik a LauncerPro, de csak a Sense UI-val, ami olyan HTC-s jellegű. Nekem sok alulra az öt ikon. Le lehet azt csökkenteni valahogy? Nézegettem, de nem találtam ilyen lehetőséget
Nekem még tetszik a Regina is, de az valószínűleg nagyon eszi a memóriát meg az akksit.
-
rbalint88
addikt
válasz
aggleány #19650 üzenetére
nincs hülyének nézés. még azt se, aki n00b, majd beleszokik, addig legalább lehet röhögni/sírni.
jepp, froyo van fenn, nordic verzió. de már csak a stabil, "végleges" cm7re vár, illetve azért ha egyszer valaha lesz CEE froyo, akkor az is rákerül.
launcherből nekem a launcherpro jött be, abból is a plus, ami immár hivatalosan is megvásárolható. nem csak a google-be beírva kb. a második találatról letölthető...
-
aggleány
addikt
válasz
rbalint88 #19648 üzenetére
Ezek szerint neked már Froyo-d van?
Igen, ez a helyzet. Amíg "belakódik" a szebb launcher, addig elmolyol az ember a gyárival is.
rbalint88:
Jó, hogy írtál, már azt hittem, hogy burkoltan hülyének nézel. Nem értettem, hogy mit írsz. Valahogy kócosra sikeredett a mondat.
Találtam egy TW3 launchert, lehet, hogy nem is kell tovább kísérleteznem, ha hajlandó települni
-
rbalint88
addikt
válasz
DeadMeat #19646 üzenetére
aggleány nagyjából megválaszolta azt, hogy miért kellene a gyárit defaultként beállítani. pl kísérletezem még az alternatív launcherrel és napközbenre vissza akarom állítani fixen a gyárit, ami be van lakva, aztán amikor engedi időm, szórakozom a másikkal. erre viszont nem képes a home switcher (for froyo).
teccikérteni? -
aggleány
addikt
válasz
DeadMeat #19646 üzenetére
Nem igazán akarom a gyárit használni defaultként, de egyelőre csak azt állítgattam be magamnak. Még válogatok a többiek közül, hogy melyik jön be igazán. Kipróbáltam a GO-t, mert ajánlották, de nekem nem az igazi, ezért visszaállítottam a gyárira. Kikapcs-bekapcs után visszaugrott a GO-ra, és elkezdett fagyogatni, többször is egymás után. Miután nagy nehezen be tudtam kapcsolni, gyorsan eltüntettem a GO-t és a home switchert is, mert gondolom, azok között volt a hibás valamelyik.
-
aggleány
addikt
Az a durva, hogy fent van. Illetve most már csak volt, mert az egyéb home-okkal együtt azt is leszedtem, mert nem tudtam, hogy mi kavart be. Azt a home switchert tettem fel, aminek a kommentjében többen is írták, hogy Defy-n hibáltan. Launcher switchernek hívják, amit feltettem. Ezek szerint az origi Home Switcher jobban műxik a Defy-n? Már majdnem sikítófrászt kaptam, hogy folyton lefagyott
Melyik Home működik rendesen a Defy-n? Mivel érdemes megpróbálni? Most már inkább óvatos vagyok, nem szeretnék megint heveny rosszullétet.
Végre tudnék filmet nézni, erre megadja magát a rendszer.
(/P)
vétó:
Egész szép kis launchergyűjteményem van, de most már nem merem csak úgy próbálgatni, mert ki tudja, mi baja volt.
Természetesen be volt állítva defaultra a gyári, miután azon már berendekzedtem (nagyjából), este akartam összehozni a másikat is.
DeadMeat:
Egyelőre nem tudom, hogy melyiket akarom használni, még csak a kísérletező fázisban vagyok. Eddig gyári Samut (TW3) használtam, az tetszett, mert nem 3 vagy 5, hanem 4 ikon van alul. Meg ne kérdezd, hogy az miért jó, mert nem tudom, csak tetszik.
-
RootRulez
félisten
válasz
CoolBoy323 #19630 üzenetére
(Hát) az pedig aktív és magyar is.
-
Ronyn
senior tag
válasz
CoolBoy323 #19630 üzenetére
De valoszinü,hogy közrejátszik benne
-
aggleány
addikt
Nektek csinált olyat a teló, hogy a gyári launchert átállította bekapcsolásnál egy letöltött verzióra, azután pedig elkezdett fagyogatni, és alig lehetett helyrehozni?
Bocs, már kérdeztem, csak szerintem elsikkadt a nagy bunyóban.
-
kano
nagyúr
Mi bajotok van az angol Androiddal? Én észre sem veszem, hogy angol vagy magyar.
-
Ronyn
senior tag
Na,ezután már csak az lenne a hab a tortán,ha a 2.2 is ékes magyarsággal kommunikálna velünk))))
-
mrlujoak
veterán
A lista: [link] - immár ott van a Hungary is
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #19615 üzenetére
Olvastam az egészet
Miután sokallottad az árát,közölték veled,hogy akkor ez nem a te telefonod.Pont ugyan úgy,ahogy te is tennéd,én is annak aki ezt mondaná a defyre.
Nekem igazándiból mind1,én sem vennék olyat,de nem az ára,meg nem az op rencer miatt.Hanem mert nem bejövős.Maga a készülék.Ha az lenne nem érdekelne az ára.És nagyjából próbálom tiszteletben tartani,hogy másak vagyunk,mások az igények.Persze ez nem mindíg jön össze. -
vétó
aktív tag
válasz
schmo07 #19610 üzenetére
nem. de ha még az is lennék, annak a pc-s markethez nem hiszem, hogy sok köze lenne.
a telefonomon gyári 2.1 ROM 2.51.1 update verzió van, rútulatlan (tehát szép
Magyarországi (T-s), Telenor kártyával, és én is Mo-on tartózkodom. Igaz, elég eldugott helyen, de gondolom ez sem sokat számít jelen esetben
update
ez most jött twitteren: http://andromedar.hu/2011/05/11/elindult-a-fizetos-market/
-
Edge
veterán
válasz
FearTomi #19598 üzenetére
Ott még a régi van, ezt figyuzd:
Dungeon Defenders: FW Deluxe -
DeadMeat
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #19558 üzenetére
MOndjuk azért,mert konkrétan leócsároztad,szaroztad a rendszerüket,miután válaszoltak a kérdésedre.Utána meg lecsőlátásúzod őket..Ne lepődj meg,ha támadsz visszatámadnak.
Pont ugyan ez történne ha ide jönne valaki szarozni... Nem is értem ezen miért lepődsz meg.Nekik az a jó,neked nem.Ennyi. -
vétó
aktív tag
válasz
zsirfecske #19585 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
CoolBoy323 #19603 üzenetére
Engem egyszer egy bulin a félig józan wave tulaj srác meg akart győzni, hogy mekkora istenkirálycsászár az ő telója és az enyémen mennyire szarul megy az Asphalt 5 HD...
-
FearTomi
őstag
Ezek szerint csak én használok itt Applanetet?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
midnightstar #19601 üzenetére
256 ram van a Wave Iben!
flash meg szerintem nincs, de leszarom igazából őket magasról... -
zsirfecske
addikt
válasz
CoolBoy323 #19596 üzenetére
jó de ezt a saját fórumjukban csinálják, az engem nem zavar
-
midnightstar
tag
válasz
CoolBoy323 #19600 üzenetére
flash elvileg ugyan úgy van, ram meg ugyan annyi. multitaskingot meg úgy sem értenék, mert nem magyarul van. hol a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest