Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucu01
csendes tag
Azért valljuk be ahhoz a száz órához az is erősen közrejátszott, hogy nem terhelted túl a telefonod. meg az a húsz perc telefonálás sem az az eget verő.
De abban igazad van, hogy az első 10% lemegy elég hamar. mivel nem is lehet 100%-ra felnyomni. csak papíron. ha jól emlékszem, bár lehet ezzel most egy lavinát indítok megint. a lényeg a lényeg, hogy nekem is 1 egész óra kellett hogy 10%-ot essen. igaz ehhez kb 30 perc zene társult. -
Visszatérve egy kicsit a telefonra, nemrég nem kerek 60k volt a Vodánál kártyásan? (vagy csak én emlékszem rosszul?)
-
Hege
tag
Lehetne, hogy a telefonról menjen a diskurzus? Mire jó ez a sok személyeskedés. Csak a moderátornak adtok munkát, meg elveszitek az ember kedvét, hogy ide járjon.
-
Pistakiss
őstag
válasz
Vizes Tomi #21834 üzenetére
Szia!
Ezt értettem, de nagyon jól fogalmaztad meg, hogy aki erre adja a fejét, gondolja át, megéri-e egy vélt javulás, a biztos és mindenben működő romot lecserélni, hogy tényleg azért kell-e cserélni, mert az általam használt dolgokban javít, vagy csak azért mert mások is megcsinálták és én nem lennék fasza srác, ha nem tudnám megcsinálni. Megjegyzem a cserélők nagy %-a ez az utóbbiba tartozik. -
törölt tag
válasz
Pistakiss #21889 üzenetére
Húzz már el a π-csába légyszíves. Csak a feszültséget szítod az annojáló stílusoddal.
Köszönöm!
Nem zavar, hogy árral szemben evezel?
Ha a topiklakók igen nagy része nem bír téged, akkor valószínűleg veled van a baj.
Bár az elmebetegek sem képesek helyes önértékelésre...(#21892) Pistakiss: Ez a hsz pl mire volt jó?
(#21894) Pistakiss: Így van, benne man, és te tetted belém. Ez a kicsinyes bunkózás már nem divat manapság...
-
RootRulez
félisten
Hétvégén nem voltam itthon, még most is az erőm gyűjtöm, hogy visszaolvassak...
-
Pistakiss
őstag
válasz
DeadMeat #21884 üzenetére
Mennyiben?
Engem nem zavar sem a ti nyírvákolásotok a romcserék elcseszésénél sem az, hogy egyáltalán foglalkoztatok velem. Az meg titeket minősít, hogy milyen sekélyes, kicsinyes dolgokon tudtok kiakadni és akár egy egész fórumot betölteni. Szerintem ti nyaltok vissza magatokra, azzal, hogy még ezek után is ez a dolog foglalkoztat
De ahogy látom még nem indult be a heti romel..szás a fórumon, nincs kinek adni a jobbnál jobb tanácsokat és a vállveregetést magatoknak, hogy milyen f.sza gyerekek vagytok, milyen nagy szakértelemmel rendelkeztek ezen a téren -
Badb0y
addikt
Kellene egy olyan írás az első postba, hogy ajánlott programok.
Pl. aksi vagy más optimalizáló progik, amiket érdemes lenne feltenni. Annyira sok a beírás a topikba, hogy lassan követhetetlen.
Nem szeretné valaki össze gyüjteni ?
-
Pistakiss
őstag
válasz
Vizes Tomi #21820 üzenetére
Szevasz!
Nagyon jó ez az összefoglaló a romcserélőknek! Nekem főleg az első 3 pont tetszik
Grat! -
faser
csendes tag
válasz
zsirfecske #21830 üzenetére
Azért nem lehetetlen.Amúgy azt vettem észre h az első 10% elég gyorsan le megy nálam is.
Ma már lőttem jópár képet a Camera360-al is, ami elvileg jobban eszi az akkut mint az alap app, próbálom majd jobban gyűrni h mit bír így 3. full töltésre.
Az eredményt persze majd megosztom.
Szép napot -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Pistakiss #21882 üzenetére
de szerintem, akiket az ilyesmio zavar, azoknál egyéb más bajok is lehetnek, nem mondom kétszer, de valami személyiségi zavarra gondolok!
Aki pedig a másik embert ilyen módon minősíti, ismeretlenűl, kéretlenűl, az meg még az általad írt szintet sem éri el!!
Azért ez az állításod kicsit visszanyal nem gondolod? -
Pistakiss
őstag
Mit látod, az admin kérésére, nem utasítására, nem foglak ilyesmivel idegesíteni, de szerintem, akiket az ilyesmi zavar, azoknál egyéb más bajok is lehetnek, nem mondom kétszer, de valami személyiségi zavarra gondolok!
Aki pedig a másik embert ilyen módon minősíti, ismeretlenűl, kéretlenűl, az meg még az általad írt szintet sem éri el!! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Pistakiss #21878 üzenetére
Magyarázd már meg,hogy mást zavar-e a kis butaságod vagy sem.Szerintem nem véletlen írták jónéhányan,hogy hanyagold.Most már modi is kért erre.Szóval hanyagold légyszi,mert ennek soha nem lesz vége..
kano:cee,meg még néhány régiós nincs kint,azt nem tudják feltenni.Aki beviszi oda cserélni az max kap fancia de,vagy angol fw-t szvsz. Aztán esetleges gariztatásnál meg belekötnek..
-
kano
nagyúr
válasz
DeadMeat #21875 üzenetére
No de most írták, hogy a magyarországi szerviz is felteszi a 2.2-t. Gondolom az nem csak francia régiósokra vonatkozik?
Ha tényleg csak akkor lesz hivatalos 2.2 akkor a Moto bekaphatja.Felteszem a nordic froyot és kész.
Szinte tudtam, hogy ez lesz. Megbízhatatlan a Moto ez tisztán látszik.Pistakiss
Hááttal mondatot sem kezdünk. -
Adamul
tag
Hát a pontos verziót igazából nem kérdeztem, csak így, hogy mikorra várható hivatalos frissítés? Erre válaszolta ezt.
-
Adamul
tag
Voltam ma a cordonnál a headset cserém kapcsán, aztán megkérdeztem a csajszit az Android frissítésről és azt mondta, hogy nyár végére lesz meg valószínűleg.
-
lmisi
senior tag
Mondom Sygic Aura megvolt, maps alapú Geocaching programik szintén.
Elindulnak szépen müködnek, aztán vigyázz, kész, reboot...
Sajnos neten olvastam hasonlókat CM7-ről.
CM7 5.1 alatt hasonlóan működött a kamera is, 1-2 ftó oké, de 3dik után ko. Ezt gyógyította beta6 de navigáció/Gps katasztrófa. Lehet már 5.1 alatt is az volt, de akkor még nem használtam eléggé.
Más romokkkal az a baj, hogy
-gyári 2.1 nagyon lassú. Le lehet fagyasztani azt is. Egy sima tracking program mellett már ne akarj fényképezni is. A 2.1 memóriamenedzsmentje nagyon rossz, gyakorlatilag nincs is.
(Anno a google a lovak(fejlesztők) közé dobta ez ügyben a gyeplőt és csak lassan veszi vissza a 2.3 már egész normális. Talán 1 év és tényleg rendbe teszik)
-2.2 GPS használat ugyan ok. De reggel sokszor fogadott a telefon Sim kártya pin kóddal, azaz újraindúlt és órák óta nem volt hálózaton. -
aasgier
tag
Nekem megy a gps aura ,igo ,google maps ,navitel még egyszer sem fagyott le vagy boot-olt újra
-
válasz
Vizes Tomi #21868 üzenetére
Megtettem, de a kérdésem konkrét témája nem volt benne, ellenben kano készségesen válaszolt, nem tudom mi volt a gond.
-
válasz
CoolBoy323 #21866 üzenetére
Ja, meg a haverom.
-
-
A CM7-en van más jó ROM?
-
lmisi
senior tag
CM7-et (Beta6) használók között van akinek normálisan megy a GPS nem demo szinten?
Azaz, ha 5 percnél tovább van használva intenzíven a GPS modul, reboot, fagyás következik be. Eddíg nem ütközött ki, mivel Gugli maps eddíg is pocsékul működött 2.2 alatt, és CM7 alat látszólag minden hipp-hopp elindult jelet talált, de most navigálni akartam vele hosszabban 3betűs 10 perc után reboot, Aura hivatalos megvett szintén fagy, force close és ujraindul, lehet válogatni melyik. GeoCaching g:hu is tud hasonlókat művelni.
Szóval CM7 tök jó, csak ne akarj GPS-t, kihangosítást hívás közben.
Tapasztalat??? -
Ronyn
senior tag
Na már a market sem indul el :-(
-
kano
nagyúr
válasz
Gaberiellb #21854 üzenetére
Ilyen zuggsmnél nem nagyon vennék.
De itt az aprón már van Vodás, bontatlan 60k-ért.Szuper. Mondjuk nem lehet tudni, hogy zöld vagy piros optikás-e.
TheChos3nOne
Igen, Vodánál is mind független (de T-nél is). -
forintuser
őstag
válasz
zsirfecske #21856 üzenetére
Nem kötözködés volt.De ha te annak vetted, akkor áldásom rá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
forintuser #21831 üzenetére
meg előtte 1 hónapja is 1 hetet, meg előtte is. hogy jön ez ide a kötözködésen kívül? bocs már hogy várom.
-
válasz
CoolBoy323 #21853 üzenetére
Ahogy nézem elég sűrűn update-elik a CM7-et, ha így haladnak elég gyorsan elkészül.
-
-
kano
nagyúr
válasz
Gaberiellb #21847 üzenetére
Őőőőő.... hol is van ennyiért 2év Moto garral?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Sziasztok!
Defy-ra hol tart a CM7? Várható stabil verzió? Esetleg van más 2.3-rá?
-
DaDa
senior tag
válasz
Gaberiellb #21847 üzenetére
a Cordon Electronics bele fog pusztulni. Már látom lelki szemeimmel, ahogy a szervizesek idegösszeomlást
kapnak.
-
Gaberiellb
senior tag
ahogy elnézem igencsak zuhan a defy ára, ebből tényleg néptelefon lesz, jelenlegi ár 62000 2év motogarival, sztem 1 hó aztán lesz vagy 50.......
-
Cyrin
addikt
Én is a gyári rom-mal élők táborába tartozom, de nincs bajom a másik oldallal sem, bár néha inkább tűnnek rom-bolóknak, azért vettem androidot, mert ha kelleni fog és nem lesz gyári megoldás, akkor lehet mókolni, de amíg van (lesz), addig nem látom értelmét számomra, egyedül a flash hiányzik néha, de mostmár kibírom...
-
kovee01
tag
válasz
FearTomi #21841 üzenetére
Evvel gondolom semmit nem lehet csinálni, csak kipöckölni. Viszont nem értem hogy utángyártott aksi és méretre meg mindenre megegyezik vele, még is vékonyabb lenne az eredeti aksinál? Épp melóhelyen vagyok az eredeti meg otthon töltőn így pontosat csak akkor tudok meg ha visszateszem az eredetit.
-
kovee01
tag
Közben tesztelgetem a problémát hogy mitől lehet. Sajnos azt tapasztalom, ha komolyabb rázkódásnak van kitéve, vagy kicsit 5cm magasból ejtem az asztalra, akkor kapcsol ki vagy indul újra. Mit tegyek? Hazamegyek még kipróbálom a saját aksijával, de kipöcköltem az aksit és így nem is tud mocorogni, még is újraindul
Ötlet? Ha a sajátjával is csinálja akkor szerviz?
-
FearTomi
őstag
válasz
zseniális
Ezt a papíros megoldást használtam én is agyban! Telefonálni, SMS-t küldeni tudok gyári rommal? Igen, WIFIzni, mobilnetet használni tudok gyári rommal?, Igen GPS működik? Igen, Zenét hallgatni tudok vele? Igen, ZH-n, vizsgán segít nekem néha? Igen, Fényképezni tudok vele? Igen...10-ből 7 ember remegve ír a fórumra, mert hajszál híján tönkretette a telefonját? Igen, Felrakok főzött romot? Nem...Problem?
Amúgy ezt a zöld - piros lencsés butaságot kicsit unom
-
Jól van hát, 'megnyugodtam'.
Nekem amire valósan kell egy telefon jelenleg az:
- lehetőleg legyen szép kijelzője
- lehessen vele .mp3-akat hallgatni
- tudjak vele 'térképelni', azaz navigálni.
- esetleg még ha valami info hirtelen kell, akkor megtudjam nézni az interneten.Ezek fordulhatnak elő napi szinten igényként.
A Defy kijelzőfelbontása - nemcsak ebben az árkategóriában kimagasló, csodálkozom is rajta, és egyben döntő tényező is a választásban..
-
Sajat
csendes tag
válasz
mclaren777 #21822 üzenetére
(#21722) (IMEI alapján is áprilisi volt, később írta)
Nekem is pont ez a problémám. Pedig én úgy tudtam, hogy a 2011-esek már piros lencsések, de ezek szerint korántsem.
-
Vizes Tomi
tag
A félreértések elkerülése érdekében itt és most szeretném leszögezni, hogy én nem a Romcsere ellen kampányolok, hanem a mikéntje mellett.
-
tzl
senior tag
A ROM-csere láz az android velejárója. Megveszed, használod, aztán elkezd benned bújkálni a kisördög, hogy vajon még mit lehetne kihozni a vasból, más ROMmal hogy nézne ki, mennyire lenne más, változna-e az akksi-idő, esetleg reszponzívabb lenne, esetleg nem lenne benne annyi, számodra felesleges gyári cucc, stabilabb lenne, 2.1 helyett 2.2 már tudná a flasht és még ezer okot tudnék sorolni.
Ez nem csak Defy tulajdonság, gyakorlatilag minden android telefonra vannak különféle romok és a kicsit technikaibb beállítottságú emberek neki is állnak próbálkozni velük.Ez az "úgy kell figyelni" is kicsit fel van fújva szerintem. A hangszóró gyenge pontja volt a telefonnak, ráadásul nem tudsz rá figyelni, amikor megveszed. Ha beadná a kulcsot, néhány nap alatt gyógyítják szervizben, más hibák meg előfordulnak ugyan, de elenyésző számban (az enyémben pl. meghalt az alaplap, cserélték, oszt csókolom. De pl. ilyen hibából talán még egy volt itt a fórumon, pedig megfordult itt már párszáz tulaj.
-
forintuser
őstag
válasz
zsirfecske #21829 üzenetére
Miòta is vàrod a FroYo-t? 2 hete adtàl nekik 1 hetet.
-
zsirfecske
addikt
nyugi, a mókolós felső 10% az amit látsz. jelentem november 12-én vásárolt októberi gyártású defy-ból van kettő a családban, gyári 2.51 szoftverrel és zöld lencsével, mégis élünk. a szoftver hamarosan frissül, fényképezésre bridge gépet, videózásra pedig handycam-et használunk
-
forintuser
őstag
válasz
Az elmùlt pàr ezer hozzászólàs legèrtelmesebb megnyilvànulàsa.
+1
-
kovee01
tag
Tegnapi nap este egy töltőben feltöltött akkumulátort tetem a telóba. Egészen ma reggelig azt hittem minden rendben. Kiderült hogy nem.
A telefon ugyanis random módon kikapcsol, valamikor újraindul. Az említett BF5X 1500mAh aksik nem eredetik, de a telefonhoz a gyártó által is meg vannak jelölve mint használható energiaforrások.
Kérdés hogy az akku csere csinálhat e ilyen gubancot, van e valami védelem a gyári akkukban?
-
tzl
senior tag
válasz
JasonD #21796 üzenetére
Igen, épp ezért jeleztem, hogy olcsóbban meg lehet rendelni közvetlenül a brandotól, postán küldik, pár nap alatt (nekem kb. 10 nap volt, ha jól emlékszem), meg is érkezik.
Brando ultra clear fólia Defy-ra
Ki van vágva az érzékelőknél és a hangszórónál, mivel ultraclear, szinte nem is látszik, hogy fel lett téve és érzetre sem nagyon tér el az üvegtől.
7$, plusz 3$ postaköltség, vagyis kb. 1900 forint és házhoz jön.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
T-Webshopos Defy rendelés esetén hogyan lehetne biztosra menni, hogy a telefon piros lencsés lesz?
Ha pedig a véletlenre kell bíznom, akkor szerintetek melyik lencsetípusra van jelenleg nagyobb esélyem? -
tzl
senior tag
válasz
fotelban@ #21816 üzenetére
vmiért a szolgáltatók nem tárolják el a sim-kártyán a számot. A legegyszerűbb megoldás az, ha keresel egy iphone3 (3G, 3GS) tulajt, elkéred tőle a telefonját két percre, beteszed a kártyát, bekapcsolod a telefont, a megfelelő menüben beírod a telefonszámot, majd kiveszed a kártyát, visszaadod az iphone-t a tulajnak, megköszönöd, majd beteszed a sim-kártyádat a defy-be és máris megjelenik a szám a menüben
-
Vizes Tomi
tag
Úgy érzed valami feszít, piszkál, veled van mindenütt. Romot kell cserélned, mindegy mi az ára.
Mit tegyél ha elért a "Romcsere Pánik" !!
1. Vedd a jobb kezedbe a telefont állj fel és vidd át egy másik helységbe, tedd le majd menj vissza oda ahol az előbb voltál.
2. Ülj le vegyél egy nagy levegőt. Keress papírt, ceruzát. A lap tetejére írd fel Azért akarok romot cserélni mert...(Ide egy lista jöhet az okokról). Lásd be az azért mert nem indok.
3. Ha tudsz legalább 3 VALÓDI indokot írni akkor lépj tovább, ha nem akkor biztosan romot akarsz cserélni?
4. Nézz utána különböző romoknak XDA és egyéb fórumok.
5. Nézd meg a romok hibalistáját! Az nagy hiba volna, ha egy olyan dolog bugos az új romban amiért te romot akarsz cserélni.
6. Keresd meg a ROM cseréjének a leírását, és olvasd el. Ha szerencséd van akkor egy leírás van ha nem akkor több. Nézz utána mindegyiknek (keresés !!) vagy kérdezz rá a különbségekre. Jegyzeteld ki
7. Tanulmányozd a leírás utáni fórum részleteket is,mert ott derülnek ki az esetleges hibák a leírásban. Egészítsd ki a jegyzeteidet!
8. Ha valamelyik lépés nem tiszta akkor inkább keress és/vagy kérdezz rá. Egészítsd ki a jegyzeteidet!
9. Lehet hogy több Rom is szóba jöhet. Készíts egy előnyök, hátrányok táblázatot, hogy mérlegelni tudj.Valóban megéri?
10. Válaszd ki a neked megfelelő romot.
11. Töltsd fel a telefonod 100%-ra. A jegyzeteid alapján készítsd elő a a romot és a felrakáshoz szükséges programokat, és a Romcsere leírást.
12. Csináld meg a Romcserét.
13. Ha valahol elakadtál akkor kérj segítséget, de a következőket mindenképpen írd meg:
Milyen Romra milyen Romot akartál felrakni. Milyen programokkal (Verzió), és hogy melyik lépésnél akadtál el. Itt vannak jó arcok akik segítenek, de ne élj vissza vele, és mindenkinek jobb ha nem harapófogóval kell belőled kihúzni mindent.Ja még 1 Olvasd el az első Hsz-t sok hasznos dolog van benne.
-
x.pet
tag
Ha a WiFi hotspotot használod, akkor az USB-s tehering legyen kikapcsolva:
Menu->Settings->Wireless & networks->Mobile networks->Internet tethering
Én továbbra is a Wireless Tether for Roor Users-t ajánlom WiFi-s hotspotnak, igaz ehhez root kell, de sokkal stabilabb, mint a gyári. -
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt kinéztem ezt a MotoDefy készüléket, azt hiszem jelenleg nincs párja az ár / szolgáltatás tekintetében.
Ami nálam alapvető igény lenne az a lehető legjobb navigáció.
Van valami megoldás arra, hogy egy 'profi' navigációs program (pl az IGO-ra gondolok) rá kerülhessen valahogy a telefonra?
Valami olyasmit olvastam, hogy ez még legálisan sem lehet, mert a Motorola (vagy a Voda?) nem vette meg a licenszet a készülékre? -
fotelban@
csendes tag
Sziasztok!
A Settings/About Phone/Status/My phone number mező nálam üres. Elvileg itt látnom kellene a saját számom.
Van valakinek erre megoldása? -
-
DearMan
tag
Letöltöttem a documents to go full verzióját, de valami nem stimmel, az emailben csatolt pps-t nem tudja megnyitni, pedig pc-n megy a dolog. Illetve azt hol lehet megadni, hogy alapértelmezett legyen a progi? Köszönöm.
-
rbalint88
addikt
100 óra nem semmi. örülnék, mint majom a farkának, ha annyit elketyegne az enyém.
a gyomlálásról leszoktam, szerencsére a cm7-ben nincs benne a media share, amitől tököm kivolt, hogy állandóan elindul a zenelejátszóval karöltve. leginkább meg emiatt volt gyomlálás.
wifi téma: az átlag magyar netkapcsolathoz bőven elég egy b/g router, nálunk 3 lakásra kettő van: a régebbi egy asus 520gc, 13e volt, csomószor fagy, a másik egy tp-link féle legegyszerűbb, 4-ért és nincs gond van vele, igaz még új. a net meg 25mbps, szóval ahhoz bőven elég az 54mbps-t tudó router
ezért per pill nem érzem át annyira, hogy viszi-e a telefon az n-es wifit.én még nem nagyon találkoztam vele.
go launcherrel én nem tudtam kellőképpen megbarátkozni, launcher pro vált be, abból is a plus.ha valaki aktív xda-n, akkor írjon már quarx "bácsinak", hogy ha van mód rá, akkor a motorolás contact widgetet is szülje bele valahogy a cm7be, vagy akár külön a marketre, mert az azért eléggé okosság. eddig amilyen hívós widgetet találtam, ott nem lehetett ilyen jól paraméterezni, hogy sms-t, email-t meg egyéb infot is be lehet állítani egy widgeten belül, aminek ráadásul a mérete is változtatható.
-
faser
csendes tag
válasz
rbalint88 #21808 üzenetére
Router van es nem 5E-es kategoria, valszeg ezert is ment siman N-be.
WiFi is csak akkor porog a telon, ha kell, ha nem kikapcsolom.
Fenyero auton,3G ugye meg nincs, pedig mar reg mennie kene.
Nem ertem mit tokol a yodafone vele :S
App folosbe nem megy, ha meglatom kigyomlalom, GO Launcher Ex-el van kicsit megcsinositva a kutyu.
Eddig 5-bol 5 csillagot adok a Dragara.
PEACE -
faser
csendes tag
Amugy elment 100orat mire lemerult!
A vegen mar ment egy csomo app,zene,jatek,kijelzo full fenyen csak h meruljon mar le,h fel tudjam tolteni mire indulhatok haza -
rbalint88
addikt
igen, de...
nagyban függ a használattól és a térerőtől is. mérj majd 3g-vel is, aztán ha rossz a térerő nálatok, éccakára kapcsold ki a 3g-t, hogy ne egye feleslegesen az akksit. ha netezni akarsz otthon éjszaka, wifi router 5e, ha nincs mégés lájkolom, hogy nem alszom vizsga előtt, mert nem tudok
-
faser
csendes tag
Allapotjelentes Part 2.
Szoval a 2. teljes toltes utan ugy nez ki h 95oraja uzemel a telefonom es most van 20%-on az akksi! Igen 95oraja, nem kamu!
Ebben van kb. 3ora zene hallgatas,3ora marketeles,1ora bongeszes(only WiFi) 1ora egyeb appokkal valo b*szakodas es nyomogatas es kb. 20perc telefonalas.
Eddig mind ket alkalommal teljesen lemeritettem amig ki nem kapcsolt es ebben az allapotaban tolttem fel ami kb 2-2,5 orat vett igenybe.Csak ezutan kapcsoltam be.
Nem tudom h ennek koszonheto-e a dolog vagy sem de ezentul is igy fogom tolteni.
Ha megjon a 3G valoszinuleg nem fog ennyit birni, de jelenleg nagyon meg vagyok elegedve a kis DEFY-vel.
Udv -
bwoay
nagyúr
Nem megy ez nektek, így megint töröltem egy adagot.
Pistakiss:
jó látni, hogy "szentírásként" tekintesz a soraimra, úgyhogy most én kérem a sajátos köszönésed mellőzését. Engem személy szerint számtalan dolog zavar jobban, de ha a többséget ez ennyire irritálja, akkor ebből sok jó nem fog származni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest