Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Remélem még időben érlek el és nem próbáltad felrakni:
KELL a cm7, csak arra telepítsd! Ugyanis az epsylon-féle romokban (de ahogy láttam a quarx-ban sem) nincs boot.img, anélkül meg ugye bootloop lesz a vége. Szóval jobb a biztonság, tegyél előtte egy cm7-et. Ajánlom szabof1 leírását: [link] és [link]. Ezeket a cm7 telepítéséhez.
Itt pedig maga a CM9 telepítése: [link]
Ezek a leírások részletesek és bombabiztosak, ha követed őket, nem ronthatsz el semmit.
Sok sikert! -
Peet`
csendes tag
Szia Vétó!
Sikerült megoldanom a problémát.. találtam egy jó beállítást a defymre.. tökéletesen megy minden.. sokat sz*rakodtam vele, mire sikerült belőnöm!!
Amúgy leszedtem widgetlocker-t, Go Launchert fenthagytam, az így most teljesen jó.Egy kérdés még akár mindenkitől: Van marketen ez a ROM Manager...
Azt olvastam hogy ebbe viszonylag egyszerű letölteni hozzá különféle custom romokat...
Jó program? Próbáltátok már?Vétó: ami még nekem is kicsit érdekes hogy alig van szabad memória a telcsibe, pedig alig van elindítva egy két program... alapból megy a facebook megy egy két program, ki akarnám törölni a gyári programokat, de nem tudom
Erre van vmi megoldás?
-
Peet`
csendes tag
Véltó még egy kérésem lenne,
megcsinálnám a beállításaid, viszont ha nem gond leírnád nekem az egész beállítást?
milyen módban használod,
smt_min_cpu_load stb..
maga az az oldal érdekelne...
csak mert neked is gyári froyod van, és azt mondod nem akad, megpróbálom...
remélem nem a Go Launcher csinálja ezt ... -
Peet`
csendes tag
Szia! Köszönöm a segítséget... megpróbálom a beállításaidat...
Go Launcher van fent + widgetlocker + elixir... N
A legnagyobb baj az h pl mikor feloldom a widgetlocker akkor is van lassulás...
Próbálkoztam már mindennel, volt mikor leszedtem csak a widgetlockert, akkor se volt sokkal jobb, van mikor pár napig jó, de utána megint van mikor megakad.
Leszedtem a go lockert is, egy darabig jó aztán ha frissítem akkor megint jön a lassulás...
Nemhiszem hogy ennyire megfogná a go locker...
Gyári blur téma nem nagyon tetszik ezért is raktam fel go-t.
Ugyan ez a helyzet a go launcher is...
Remélem a beállításaiddal jobb lesz egy kicsit.
Ha véletlen vkinek lenne még megoldása szívesen várom...Köszönöm a helpet addig is.
-
domerator
veterán
Én is próbáltam, hidd el... vagy egy hónapot használtam megvétel után CEE-vel, nemrég meg a SEA-t tettem rá, de valahogy nem nyújt annyit (még ezek a finomságok ellenére sem), mint egy miui... nem beszélve arról, hogy egyiket se találtam meg zipben, amit telepítés előtt ki tudnék takarítani, csak nandroid, vagy sbf van... egyikhez se találtam olyan progit, amivel hasonlóan favágóegyszerű módon hozzá lehetne nyúlni, mint egy ziphez.
-
domerator
veterán
vétó:
Köszi neked is
ez megint más, mint a többi, de ezzel sem megy, ugyanaz a jelenség...
Egyébként az xda-s fixed rádió az bitre ugyanaz, mint a jan 2-i nightlyben levő apk.
(#41889) M_AND_Ms
Köszi, tudom, hogy van egy raklapnyi ébresztőóra a marketen, csak nekem ez a gyári tetszett nagyon... no meg pont azt rühellem, hogy egy szimpla ébresztőórát annyira túlbonyolítanak, hogy nehezebb belni, mint egy launchert.
A froyo ébresztőben csak a szükséges van, megspékelve ezzel a jó nagy szundi gombbal meg azt hiszem benne van a felerősödő hang is.
-
domerator
veterán
vétó:
Bár leszedtem a szabof1 által linkelt példányokat, azért leköteleznél, ha feltennéd valahova, hátha a tied mégis más..
(#41871) szabof1:
Köszönöm, kipróbálom mindjárt...
(#41872) Lacopapi:
Köszi, ha esetleg egyik se működne, akkor a te példányodat azért tartsd készenlétben légyszi...
-
M_AND_Ms
veterán
-
csmat
senior tag
-
ottobacsi
tag
Mivel win7-re vonatkozott a kérdés, én arra is válaszoltam.
Ha jól emlékszem az androstream progival is próbálkoztam, az is működött, csak nem rendesen, és a vlc direct pro-val is ment, de asszem ott is volt valami bibi, vagy csak bonyi volt, már nem emlékszem.Lacopapi: nekem sűrűn adódik olyan helyzet amikor filmet nézek a döfin.
Amikor a konyhában tevékenykedek, és hogy szóljon közben valami, a rádiót már meguntam. A régen látott jó filmeket szoktam elindítani. Persze ilyenkor nem nézem folyamatosan, csak néha odapillantok. Régebben a laptopot cibáltam ki a konyhába, de az meg mindig útban volt.
Ja és egy fm transmitterrel hangosítom ki a konyhai hangtechnikára. -
ottobacsi
tag
Több megoldás is létezik, de nekem a döfin igazából csak az imediashare és az mxplayer páros működik rendesen. Mind a kettő ingyenesen letölthető a marketről.
Ha a mediaplayer be van állítva ahogyan azt kell: [link] akkor az ims, dlna szerverként fogja látni a gépedet.
Ims indít, my network, számítógép kiválaszt, videók, minden videó, film kiválaszt, my phone, mx player kiválaszt, és örül.
Ja és a videóknak a users/public mappán belül kell lenniük, mert különben nem látja az Ims.
Legalábbis én még nem jöttem rá hogy hogyan kell megoldani hogy máshonnan is lejátsza.
Igazából nem is kerestem rá megoldást, mert egyszerűbb volt áthúzni a filmeket egyik mappából a másikba, de ha valaki tudja rá a megoldást, ne tartsa magában! -
szabof1
őstag
+zsolt19900 (#41298):
Akkor itt vannak a GMail (v2.3.5.2) fiókbeállításaim, amelyekkel jól működik az értesítés. (Még régebben - az egyik rom telepítés után - nekem sem volt jó - nálam akkor frissült a GMail -, de akkor sikerült kikísérleteznem és nem emlékszem másra, ami kellene, hogy jól menjen az értesítés):
1. GMail -Menü gomb, itt az Egyebek, majd a Beállítások
2. Fiók kiválasztása
3a., 3b. E-mail értesítések bepipálása és Értesítendő címkék
4. Beérkezett üzenetek
5. Értesítések ehhez: Beérkezett üzenetek - és itt a részletes beállításokRemélem sikerül nektek is jól belőni.
-
Sommi
aktív tag
Nem vettem észre hogy jobban enné, de még csak 1 napja van fent, majd írok ha kicsit többet teszteltem.
Viszont a wifi még mindig idegesít, hogy nem csatlakozik magától. Hazajövök, bekapcsolom a wifit, és külön rá kell nyomni h ugyan csatlakozzon már fel. Meg én azt szeretném hogy amire egyszer már felmentem vele, azokra onnantól csatlakozzon magától ha észreveszi, de nem akar. Már vagy 4-5 féle wifi programot próbáltam, van valakinek valami bevált kombó ?
-
mm89
őstag
Értem, kár..
Kbali
Pedig én szoktam, ez az extrém sportom!
Ne legyünk már paranoiásak! MOndjuk, nyilván a bankszámlámat nem nézném meg.
(mondjuk nem is tudom, mert nekem WajkIUI-n nem is tudja megnyitni, pedig 2.2 CEE-n megy... [link] azt írja hiányzik neki a flash bővítmény, pedig fel van rakva. videókat beágyazva lejátsza.. Akinek wiui van, az nézze már meg hogy működik-e légyszi) -
kezman
őstag
Erről van nagybaszó, kártyacserével megoldható, adott egy 2 gigás saját kártya, erre át másoltam az eredetit és beteszem a én mappámat, ezt a kártyát kicserélem és amit ma kivettem arra otthon ugyanúgy rá teszem a saját mappámat és igy tovább, kb 8-9 telóba kell aztán már meg is vagyok és én meg páran már tudunk használni dolgokat azért kellene eltüntetni ezt a mappát hogy akik ellenőrzik ne tudjanak hozzáférni, mert minden idegen dolgot letörölnek róluk, nehogy má a melós jól érezze magát
-
kezman
őstag
Értem én,hogy gőzgép, de mi hajcsa??
A sajátomon már rég ezt használom, a probléma a következő, a cégnél dolgozunk 125-en, fordába járunk, naponta 22 ember, szolgálat elején felvesszük a telefont a többi cuccal együtt és végeztével leadjuk, mindenki más időpontba kezd és végez, a telefon tehát minden szolgálatba más, a többség nem vágja igazán a telefon dolgokat, csak azt tudja ami épp a munkához szükséges, akik viszont kiadják és visszaveszik kicsit értenek hozzá, remélem érthető voltam,
-
törölt tag
Például, ha otthon vagyok, a panelház kilencedik emeletén, akkor készenléti állapotban könnyen marad óránkénti fél %-on a fogyasztás, mert ott van a fejem fölött a tetőn az antenna mintegy tíz méterre...
Otthon táplálkoznom nem is kell, csak ráhangolom a testem a rezonanciafrekvenciára, oszt töltöm magam „on air”.
-
törölt tag
Különösen a tanulságként leírtakat köszönjük, de a példát is. Sajnos sokan vannak, akik azt hiszik, hogy mi innen a távolból, látatlanban, mindenféle információ híján meg tudjuk mondani, hogy mi eszi náluk az akkut.
A te példádhoz hasonló kell minél több azok részéről, akik megoldottak hasonlò problémát, mert ez növeli a lehetséges típushibákra vonatkozó tudásunkat. A reakcióm tehát ugyanaz, mint domié: nagyon erősen lájkolom az ilyen hozzászólást. -
vétó
aktív tag
Najóvammá na, tessék, csak a tárgyilagosság végett:
(na erre ez van ideírva: "A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!")
Akkor kép nélkül a speedtest.net-el mért értékek (és most megpróbálom nem elírni a mennyiségi egységet):
- ping: 134 ms
- download: 2,13 Mbps
- upload: 1,31 Mbpsha minden igaz, sikerült helyesen írnom mindent
-
-
tzl
senior tag
Ezt cáfolnám. Én 1.2-n kergettem a procit éclair és froyo alatt, pont azért, hogy pattogósabb legyen a rendszer, de a map froyo alatt orosz Rulett volt, 6-ból egyszer volt rá esély, hogy megtalálja a pozíciót, mielőtt csonttá fagyasztaná a rendszert. Szóval a map más tészta, ott a Moto kefélt el vmit froyon.
Ellenben az 1.2-n hajtott proci sem bírkózott meg pl. A contract killer játékkal, hacsak előtte nem pucoltam memóriát. Tehát nem proci-gond ez, hanem memória.
A főzött romok azért kezelik egyébként jobban a memóriát, mert puszedlire épülnek, nem froyora és annak épp a javított memóriakezelés volt az egyik nagy újdonsága. -
Ájvé
veterán
Miui-val mindig van több mint 100MB ramom erre csak azt tudom mondani, ennél miért megy? Talán akkor lehet itt kell kezdeni. Átlag 60MB ramom maradt és volt hogy bögdöstem párat mire észhez tért, ez a sok futó app a procit is terheli igen kicsit de sok kicsi sokra megy mint tudjuk szóval, lehet 1Ghz-en ez már nem érezhető úgy.
Ja igen wifi ha már előttem említették, kettes erősségű volt gyárival fent a szobámban egy emelettel feljebb a routertről a routerrrel egy szobában négyes! (érted ott se maxos csak kb egy méterre a routertől), most négyes fent a szobámban ha távolabb megyek az ablaktól az ajtómig lesz hármas jel, de ablaknál már ötös! (szóval egy emelettel feljebb a routertől). Szóval gyári vs moddolt kb ennyi is. -
chab7
addikt
Egyszer előfordult nekem is autópályán hogy elment a jel. Vártam vártam semmi. Igo újraindít semmi. Gps ki -bekapcs és hopp, azonnal visszajött.
De ez is csak eddig egyszer volt. Okát nem értem.
Mindenesetre ha valami miatt soknak látnánk a gps jel vételét érdemes a gps-t ki-be kapcsolni. -
törölt tag
Próbálni ezt is lehet, bajt nem okoz, de erősen vitatott a téma, többen éppen az ellenkezőjét szokták javasolni ilyen esetekre, miszerint tessék bekapcsolni az USB debuggingot. Feltételezem, hogy ha van is köze bizonyos hibákhoz, például belassulásokhoz, nyilván nem önmagában véve tényező, hanem legfeljebb valamilyen egyéb okhoz kapcsolódóan. (A konkrét témára vonatkozóan lényegtelen, csak általánosságban megjegyzem: nálam éppenséggel mindig be van kapcsolva, és a rendszerem hibátlanul működik.)
-
anglergab
addikt
(#36309) vétó
-időnként belassul - hiába nyomok bármit nem reagál
settings/applications/development -> usb debugging ne legyen bepipálva
Erre mi a magyarázat?-akku időm felére csökkent
használd kevesebbet a telefont. vagy kalibráld az akkut.
Vagy csak egyszerűen várjon, míg a friss rendszer pár merülési/töltési ciklus után megtanulja helyesen kiszámítani/becsülni a hátralévő kapacitást. -
leonel
aktív tag
Köszönöm a segítségedet!!
-Csináltam FR-t rögtön az update után.Akku: Ugyanúgy használom a telót mint az elmúlt fél évben. Eddig kibírt bő 1 napot most 14h-körü lemerül.
Rootolni nem nagyon akartam- de lehet hogy az lesz a vége -csak akkor meg kell tanulnom, hogyan is kell csinálni (olvasok ahogy javasoltad)
-
chab7
addikt
Jól van, helyes. Megérthető is amit mondasz. Nálam is elsőrendű szempont a stabilitás és a legalább akkora gyorsaság hogy minden flottul menjen. Mindez ugye azokra a funkciókra ami a romban van. Ezután jöhet, hogy ezek a funkciók minél többen legyenek, sok beállíthatósággal és személyre szabható legyen a rendszer.
Ha ezeket teljesíti egy rom, akkor felőlem lehet alfa/béta/gamma/rc/nightly/stable/akármi és nyugodtan nyafoghat a nagy többség hogy ez a bug meg aza hiba van benne, ha nálam nincs akkor attól még a rom stabil és alkalmas a mindennapos használatra.
A cm7 például teljes mértékben megfelel ennek. Van ami hiányzik másik romokból esetleg, de attól még stabil, használható, amit tud azt csinálja is jól, és szerintem nyugodtan bárkinek ajánlható, akár munkatelefonra is. De ez már jóval a stable megjelenése előtt így volt.
Persze az csak dicséretes hogy nem abba a táborba tartozol amelyik inkább fejét vesztve rápróbál valamire amihez nem ért és utána jön a nyafi, hanem ahhoz amelyik olvas és csak aztán cselekszik
Tégy így továbbra is, és nyugi, amíg időnk, kedvünk tartja, fogunk itt feeedback-elni a romokról -
chab7
addikt
Ugyanaz lesz kb, mint az utolsó nightly-k java, sok változtatás nincs benne egy ideje. Csak a neve lett végre stable.
(vagy nem végre, mert most még jóval többen fogják feltenni, olyanok is akik eddig nem merték és majd jön a kérdésáradat, miközben tök egyszerű s 1000x kitárgyalt.) De hát van aki csak a név alapján mer feltenni valamit nem pedig a már eddig is rengeteg visszajelzés alapján - de nehogy megsértődj most emiatt, ezek csak tények.
(#36104) gekkoman: Semmi káros. A napokban 2 hivatalos frissítése is volt a superuser app-nak, nálam ráadásul auto frissült, nem is kérte hogy ok-zzam le.
-
-
xtibi
tag
Nekem is csont gyári minden.
A wifiset használtam, igaz csak próbára. Ezért nem vettem külön mobilnet stick-et a laptophoz. Minek, ha a telóm is tudja ugyanazt.
Az egyetlen csavar, hogy a telón folyton be kell állítani, hogy a DUN végű nevű hálózatot használja. Ezt nekem minden csatlakozásnál újra kell játszani. A másik, a pc biztonsági szintje. Az nem baj, ha nem akadékoskodik a nyilvános hotspot-okkal, mert ez kvázi az.A kábeles megoldást nem próbáltam a Defy-n, de az hosszú évekel ezelőtt a 6310-es Nokiával sem volt gond.
-
kakukkmarci
senior tag
F@sz@.
Ez a Cordon a magyarországi egyetlen hivatalos márkaszervíz. Töb, mint egy hete próbálom őket felhívni, de lehetetlen, nem veszik fel a telefont.
Az előlap cseréjéről, illetve a komplett szétszerelésről jó videó van a tyúbon. Ott látszik, hogy hogyan jön ki az üveg a keretből... Hát klassz, hogy így csinálták meg neked, nem örülnék neki.
Egyébként miért is kellett az első keretet kicserélniük egy hangszóró hiba miatt ?
Mindenesetre aki garanciálisan akar javíttatni, ezt olvassa el, és el is megy a kedve az egésztől. A Vodás csaj ezt a szervízt említette, aztán lehet, hogy még innen továbbmegy a Cordon-hoz, nem tudom.
(És már azt is tudom, hogy nem a Vodánál kellett volna megvennem.)
Tehát vigyázni mint a szemed világára és minden este elmormolni egy imát.
Undorító.
Bocs, nem személyes... -
-
premete
veterán
Pedig egyszerű, az a NÉV, akinek a termékei tudásban és minőségben kiemelkedőek, függetlenül attól, hogy hány millió darabot adnak el belőle. Szerintem a madarasteszkó is több Macbookot, vagy Dell Precisiont adna el 79 ezer forintért, mint félmillióért (már amennyiben árulná). A HTC NÉV volt 6 éve is, például az Acer most sem az, mert az értékesített termékeinek zöme sem minőségben, sem innovációban, sem garanciában nem kiemelkedő, hogy finoman fogalmazzak. Az sem véletlen, hogy laptop összehasonlításokban az utolsó helyeken az Acer és az MSI osztoznak jellemzően.
-
feketepeti
aktív tag
Azért a fix 2g vel én óvatosan bánnék, mert ha használod levelezésre, automata szinkronnal, márpedig aki ilyesmit vesz, gondolom használja, akkor azért bele tudsz futni olyan esetbe, hogy aktív adatforgalomnál a hívó feled részére elérhetetlen vagy.
Szvsz faszság ez a fix 2G, akkor vegyen valaki 2110-es Nokiát
Bár az igazi az lenne, ha úgy lehetne konfigolni, hogy adatra használjon 3G-t, beszédre meg 2g-t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest