Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pike1
csendes tag
-
errrtu
aktív tag
válasz
Peti N95 #28066 üzenetére
igazad van
a baj az, hogy ez a szám egy flottás csomagban van és nem lehet rá mobilnet csomagot kérni mert a TV nem járul hozzá. Ezért is figyeltem oda különösen a netezésre. Melóhelyen van wifi itthon szintén és mivel számomra csak ez a kettő létezik (munka és család) nem is volt rá igény.
Jól megszívtam -
AizawaKouta
tag
válasz
Peti N95 #25310 üzenetére
Kösz, legközelebb kipróbálom. Most egyenlőre mentem az adatokat, és utánna telóval formázom a kártyát. Szerintem ez is elmaradt CM7 alatt. Plusz megnézem van-e hibás szektor a memóriakártyán.
pengemetal: nem biztos, lehet neked használ... ha sikerül akkor én rontottam el valamit...
-
AtomCity
tag
válasz
Peti N95 #19561 üzenetére
Többeknek is volt már az a hiba, hogy egy pillanatra jön fel csak a kép, majd utána az ikon rajzolata.... A megoldás az, ha Market-ről letöltöd az Sdrescanprogramot, az majd megoldja. A baj annyi, hogy vmiért nem frissíti a médiát rendesen a memóriakártyáról/ra.
Nekem ez megoldotta a problémámat! -
premete
veterán
válasz
Peti N95 #19238 üzenetére
De, a Motoker megszűnt, a hivatalos gyári, 2 év garisokat a Gordon kft szervizeli, az enyémben a hangszórót másfél nap alatt kicserélték, sőt a romot is frissítették volna..de azt már megoldottam előtte, és rootolva adtam be, hogy azzal ne legyen gondjuk.
Szerk: Semmilyen cserekészüléket sem adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest