Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Alkalmazáskezelőben az összes "Clear" gomb inaktív nála, FR volt, mikor 2.2 felment...
"A szolgáltatónak pont az az érdeke hogy használd a mobilnetet, mert azért is csengeted a dellát."
Az érdeke, hogy többen használjanak mobilnetet, de akkor ha fizetnek is érte készülékenként Miért lenne jó neki, ha 1 mobilnettel pl 3-an neteznek, ha a másik két delikvens is vehetne mobilnetet, amiért ők is fizetnének... Szóval ha van ilyen "korlátozás" "megérteném", illetve sejteném az okát
-
-
apika05
tag
-
kisbarack
aktív tag
Már olvasgatom egy ideje a fórumot és megpróbáltam a frissítést CEE 2.2.2-re követve a dolgokat de az itt említett "179"-es verziót nem lelem és nem akar a telefonom elindulni kb 10perc után is csak a moto jel és kék led,zöld és újrakezdi! pontosabb leírása ennek a verziónak? PLS!!!!!!!!!!!!!!!
-
zsooti1
tag
Köszi,kicsit későn jött a válasz..................................,de sebaj:-),így legalább kiderült,hogy felesleges a hókusz-pókusz.
Na, attól lettem ily okos,hogy az elmúlt 1 hónapban mindennap elolvastam az 1.Hsz-t!+mind a 23000 hozzászólást+szerény saját tapasztalataim.
A jóság ami másnak is hasznos lehet,hogy minden adatom,/fénykép,beállítás,account,szval minden/sértetlen maradt.
A lényeg tehát az,hogy elég rootolni a telót majd csatlakoztatni/persze full akku/
és ha az rds látja akkor mehet a buli.
Gratulálok nektek,ritka hasznos fórumot hoztatok össze
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
rum-cajsz
őstag
Ez az: fix for beta6
ugyanúgy recoveryben telepítsd, nem kell wipe, sem semmi.
-
RootRulez
félisten
Na most már nem értem ezt a ROM cserélt.
Akkor CM7-et úgy kell felrakni, hogy 2.1-re valamilyen sima 2.2, arra Nordic, arra meg CM7?
Miért nem lehet a CM7-et egyszerűen "ráROMolni"? Vagy a CM7 nem ROM "csak" vmi GUI szerűség? Asszem fogalmi zavarban is lehetek, még jó, hogy em adtam ilyesmire a fejem.
-
Tomi_Sci
őstag
-
pivi.l
tag
Szerintem ez elég részletes és pontos:Cm7 telepítése
-
DeadMeat
nagyúr
Fel lehet igen.A nordic jobb is,mert a legfrisebb a kernele.
Melyik a jobb?Mire használod?Pay romjai talán stabilabbak,hisz nem nagyon nyúl bele rendszerszinten,kicsit testreszabja,csinosítja csak.A cm viszont 2.3.4 minden előnyével,de sajnos hibákkal még.Nézd meg a buglistjét és ha nem zavarnak akkor használd.Szerintem megfelelő napi használatra.Stabilitásra nekem nincs vele gond.
Sebességben szvsz nordic,pay,cm a sörrend. -
rbalint88
addikt
-
RootRulez
félisten
-
rum-cajsz
őstag
Úgy látom a fórumból egyelőre ez a GPS probléma az, ami elég sok embernél jelentkezik, szerintem ha lesz aGPS akkor már teljesnek nevezhető. Néhány embernél van wifi probléma. És van valami mikrofon probléma, ami kihangosításkor jelentkezik. A 720p-s felvétel nem hiszem, hogy sok embert izgat, de ezt is csinálja a srác.
-
Szabolcs_76
csendes tag
Olyan appot esetleg tud valaki, ami az automata fényerőszabályzó határait módosítja? Egészen konkrétan arra gondolok, hogy az automata minimuma egy sötét szobában még mindig sok. Egyes e-book readerek le tudnak menni fényerőben ez alá is bőven, így biztosan nem lehetetlen.
-
Móó
csendes tag
Letöltöttem a Go Contacts-ot... így lementettem a 401db contact-ot a Defyből Vcard formátumba. Onnan importáltam a gmail fiók címtárba és így ott is van. Szóval most megvan SD-n is meg fenn van a gmail-en is. Kérdés, hogy vajon miért nem szinkronizálta a gmail... csak az e-mail címeket, a telszámokat és egyebeket nem. Valami beállítási probléma?
-
Én a gyári akkut 33%- nál vettem ki, d.u. andida után gondoltam én is, hogy berakom, feltöltöm félig és úgy rakm el pihenni, erre ez is 74%-ot muta. Szóval az akkurol tárolt adatok simán bekavarnak. mindegy, 30% töltéssel is eláll a szekrényben, a lényeg, hogy ha hosszú. ideig nem akarod használn, kb féltöltésen rakd el, mert a full töltés és a túl kevés sem jó.
# Agyarka: Nekem ha áll a zsebemben és nem nyomkodom, csak mindent automatice szinkronizál, tehát push mail, fb óránként, weather, imdb óránként és wifi on, na akkor kb 2%-ot merül a gyári akku óránként. Éjszaka 8 óra alatt flight modeban kb 3%-ot összesen.
# Imisi: Andida.hk a gyártó oldala, de én itt vettem, vettük többen, úgy hogy Gabernierb megrendelte és így pécsre postával volt 2370ft -
Lompos48
nagyúr
Mondjuk Magyarországon az a 15 jó lesz 20-nak is.
Lehet, hogy jó lesz a húsz, de akkor még majdnem kicsiszekéren kellett magad után húzni a "mobilakkut".
az 1-2 hónap alatt kiderül.
Valószínű, én még csak a tíz körül vagyok és eddig még 10:0 a javamra. Egyetlen Honk-Kong-ból vásárolt akku kivételével, ami már első töltésnél feleannyi időt igényelt, majd ugyanilyen performance-t hozott fogyasztásnál is.
-
whth
csendes tag
Bocsi de ez egy nagy baromság. Anno valamikor régen amikor a telók aksija NiCd, NiMh típus volt, akkor valóban hasonló metódus kellett alkalmazni az akkuk élettartamának megóvása érdekében. A LiPo akkuk előnye többek között, az NiCd és NiMh akkukkal szemben, hogy akkor töltöd amikor akarod.
Nincs un. memória effektus mint az előző típusoknál. -
Gork
tag
Hm...jól hangzik, köszi a választ! A csomagban volt MicroSD? Csak mert minden tesztben olvasható, hogy a csomagban benne van, csak egyik webshop sem adja hozzá.
Nem is tudom, hogy ez hogyan működik. Kiveszik belőle, vagy valami budget gyártói csomagot forgalmaznak?
Ja és ha nem titok, akkor milyen állapotú telefont számíttattál be és mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest