Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GmailOutlook
tag
Nem, nem ismertem ezt a mondást. Ez a jegyzet ez nem mentett sehová. Nem tudom melyik volt, tegnap letöltöttem egy jegyzet nevűt, lehet az volt.
Ma viszont már újra úton a telefon harmadszorra is Bukarestbe a Depanerohoz, mert nem ragasztották vissza rendesen a kijelzőt, a jobb oldalon végig 1mm-re elállt a kerettől. De ami még ettől is bosszantóbb és kiábrándítóbb, hogy most még jobban recseg a hangszóróm mint az alaplap csere előtt. Írtam is nekik éjjel, de nem válaszoltak. Egyszerűen minősíthetetlen amit ezek csinálnak! Semmi baja nem volt az alaplapomnak, recsegett a hangszóró, szerintem ezek nem értenek hozzá egyáltalán. Kicserélték az alaplapot, az összes adatom oda, visszaküldték egy 6.0.1-es Androiddal és a hangsróró még jobban recseg! Szerintem meg sem nézték a hibaleírásom.
Az akku 1 éves korában már hibás volt. Hideg időben kikapcsolt a telefon fényképezésnél 65 %-os töltöttségnél. Visszakapcsolásnál 2-3% töltöttség... Csak idáig húztam a javíttatását.
Akku hibán és hangszóró recsgésen nem hiszem, hogy segít a resetelés, nekem ilyesmi eszembe sem jutott, ahogy az adataim elvesztése sem.
Az viszont szerintem Moto Z gond éspedig konstrukciós, hogy 1 évet bír az akkuja (Incipio hátlapi akku és normál használat mellett) és az is konstrukciós gond lehet, hogy a telefon megbontása több újabb hibát generál, vagy a szerviz inkompetens teljesen. Ez utóbbi meg a Lenovo - Motorola felelőssége, mert ez egy márkaszerviz. De az ahogy ezek visszacsomagolták a készülékem, ahogy megérkezett és hogy a kijelző egyik fele el van válva a kerettől, ez az egész minősíthetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest