Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Nektek mennyire melegszik a telefon hátulja, pontosabban a csatlakozó felület körül? Nekem szabályosan forró már egy idő után, pedig Facebook, Messenger, Insta, Chrome mennek. Ezek között váltogatok, és nem akarom elhinni hogy ennyire megterheli a telefont. Két mellettem ülő osztálytársam ugyanilyen használat mellett semmit sem érez a telefonján. Egy jó pár éves i6, és egy A5 2016. Arról nem is beszélve, hogy ők a nap végén 60% körül járnak, én meg csak akkor ha feltöltöm mégegyszer. Szerintetek küldjem vissza garanciába, vagy elhajtanak ezzel? Gyári visszaállítás megvolt az Oreo telepítése után rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Autós topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest