- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1502 üzenetére
Garanciális volt még, Telekomtól, részletre lett véve. Egy levelet kaptam vissza a futártól, abban volt a csereutalvány. Telekom már nem forgalmazza, így bepróbálkoztak, hogy mire tudom cserélni, de egyik sem tetszett, meg ugye ott vannak a modok, amiket használni szeretnék (Hasselblad, projektor, JBL, akksi modul).
Így kértem a Telekomtól, hogy fizessék vissza a befizetett összeget, állítsák vissza az előfizetésemet megint alapra, vagyis hűségidő nélkülivé.
Meg is tetták,ott helyben és azonnal, kp-ban (!!) visszafizették a befizetett részleteket (pedig utalni szokták 30 napon belül), és így elmentem az Euronicsba és vettem 69900-ert egy Playt.
Így végül számomra teljesen rendben zajlott a dolog, de rizikós, hogy garanciaidőben nem fognak javítani Motorola telefonokat (legalábbis Magyarországon), de lehet, hogy ebben tévedek, ha van valakinek tapasztalata, akkor ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest