Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz
üzenetére
Garanciális volt még, Telekomtól, részletre lett véve. Egy levelet kaptam vissza a futártól, abban volt a csereutalvány. Telekom már nem forgalmazza, így bepróbálkoztak, hogy mire tudom cserélni, de egyik sem tetszett, meg ugye ott vannak a modok, amiket használni szeretnék (Hasselblad, projektor, JBL, akksi modul).
Így kértem a Telekomtól, hogy fizessék vissza a befizetett összeget, állítsák vissza az előfizetésemet megint alapra, vagyis hűségidő nélkülivé.
Meg is tetták,ott helyben és azonnal, kp-ban (!!) visszafizették a befizetett részleteket (pedig utalni szokták 30 napon belül), és így elmentem az Euronicsba és vettem 69900-ert egy Playt.
Így végül számomra teljesen rendben zajlott a dolog, de rizikós, hogy garanciaidőben nem fognak javítani Motorola telefonokat (legalábbis Magyarországon), de lehet, hogy ebben tévedek, ha van valakinek tapasztalata, akkor ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airsoft
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest