Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Igen, közben én is megtaláltam, csak reggel valamiért nem adta ki a kereső.
Evvel együtt a projektorra nekem nincs szükségem. Ha nagyon kellene, elkérem egy barátomtól, de most más hasznát én nem látom.
A fényképezőgépre viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű képeket lehet vele csinálni. Így, hogy 40e Ft körül van, már egy olcsóbb kompakt gép ára, aminél talán jobb minőséget hoz. Az eredeti árát szerintem nem éri meg, de ennyiért meg kellett vennem.
Az, hogy rendelésre van, szerintetek mennyi idő? A többi van nekik raktáron, de ez sajnos nincs. Mivel ki is fizettem és nem kifutó termék, így gondolom mindenképpen meghozzák.
Örülök, hogy ezt a telefont választottam. Milyen poén lenne ehhez megvenni a polaroid modot, amivel egyből ki is lehetne nyomtatni. A bajom avval csak a mérete, mivel elég kis képet csinál sajnos a méret korlát miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest