- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Igen, közben én is megtaláltam, csak reggel valamiért nem adta ki a kereső.
Evvel együtt a projektorra nekem nincs szükségem. Ha nagyon kellene, elkérem egy barátomtól, de most más hasznát én nem látom.
A fényképezőgépre viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű képeket lehet vele csinálni. Így, hogy 40e Ft körül van, már egy olcsóbb kompakt gép ára, aminél talán jobb minőséget hoz. Az eredeti árát szerintem nem éri meg, de ennyiért meg kellett vennem.
Az, hogy rendelésre van, szerintetek mennyi idő? A többi van nekik raktáron, de ez sajnos nincs. Mivel ki is fizettem és nem kifutó termék, így gondolom mindenképpen meghozzák.
Örülök, hogy ezt a telefont választottam. Milyen poén lenne ehhez megvenni a polaroid modot, amivel egyből ki is lehetne nyomtatni. A bajom avval csak a mérete, mivel elég kis képet csinál sajnos a méret korlát miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest