- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Nem tudom milyen DAC van ebben a telefonban, de iszonyat jól szól - még ezzel az átalakítóval is - amit a tesztben leszaroztak.
Más telefonok nem szólnak így - szerintem.
Asszem megvan!
[link] -
Gábor-KJ
őstag
Én pedig búcsúzom...
Mindent eladtam csak 2db gyári hátlapom maradt ha valaki...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #304 üzenetére
Nincs.
Majd veszel egyet a Store-ból.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #288 üzenetére
Akkor van gond amikor egy másik antenna is aktív.
Pl wifiről megy a Spotify és azt BT fülesen hallgatod.
Még úgy egyáltalán - valahogy nem ok a dolog.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #277 üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
morgo.papra #225 üzenetére
Nyelv Bevitel - Virtuális Billentyűzet - G-board - Szövegjavítás és ott pipálgatsz amit akarsz vagy éppen nem.
Amúgy nagyon klassz telefon - örülök hogy megtartottam és nem adtam el.
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem is nagyon rendben van a Z.
Amiért a Play nem jött be, az itt teljesen ok - ez pedig a méret/vastagság.
A 3 órás éppencsak 1 napos üzemidő rémmeséktől én is tartottam, de simán hozta a 2 napot, úgyhogy ez is ok.Sztereo kívánalmadra ott a JBL MOD, próbáld ki - szerintem jó kis cucc az!
A ledet ennél a "jedi feeling"-nél egyáltalán nem hiányoltam, legfeljebb szokatlan még neked.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacika2013 #211 üzenetére
Az eladó székhelye Németország és csak megjegyzem, hogy itthon megy csak ez a gyökérkedés a garival, kint csak az imei-t csekkolják és semilyen papírt nem kérnek, mert a rendszerükben látnak mindent.
Másrészt barátom kb 6x vitte vissza eddig a telemaxban gányolt Samsung telefonját és képtelenek összerakni.
Ha kiszorzod a hat kört amit eddig futott benyára és egyebekre akkor már inkább küldeném ki a telefont a germánokhoz - nem beszélve arról, hogy ott legalább korrektűl lesz megcsinálva vagy kapsz egy másikat.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacika2013 #206 üzenetére
Baxdki!
Telemax
Az szép baleset lesz.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #200 üzenetére
Ez nem szervíz és nem visszaállítás dolog, hanem egy szoftverfrissítéssel kell rendbe tenni - ennyi.
Gondolom aki csutka wifijelnél ücsörög a routertől pár méterre, annak ez nem jön elő, noha a bt kapcsolat botlásai már csak csak.
Már az Applenél is tapasztaltam hasonlót anno, de aztán megoldották - csak gondoltam 2017-ben már nem találkozom ilyesmivel - főleg Android vonalon.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #198 üzenetére
Persze. Tökéletesen.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #196 üzenetére
Megvolt.
Ugyanúgy ment minden.Kipróbáltam azt is, hogy kikapcsolom a mobiladatforgalmat.
Ha bent van a SIM kártya, akkor onnantól ha ki van kapcsolva az adatforgalom akkor is eldobja a wifi a jelet - legfeljebb onnantól a nagy semmi van. -
Gábor-KJ
őstag
Ha nincs benne SIM kártya akkor nem dobja el a wifi-t, hanem stabilan tartja azt az esetleges gyengébb vételi pontokon is.
A gond akkor van amikor a SIM kártya is jelen van és okkal, ok nélkül behúzza magának az adatátvitel jogát.
Ez a jelenség sem a Moto X 2nd Gen-nél ami Android 6.xx se a Galaxy S6-nál ami Android 7.xx nincsen.
Konkrétan a középső opció van jelen, pedig nincs bekapcsolva. -
Gábor-KJ
őstag
Én is csatlakoztam egy fekete német piacos single SIM verzióval.
Minden király viszont Nougat óta bitang szirszar a wifi. Konkrétan picit gyengébb jelnél azonnal dobja a dolgot a mobilnetre!
Ilyen mutatványt már régen láttam és itt sem volt a 6-os androidnál.
Remélem orvosolva lesz, mert amúgy minden ok.Megjegyzés: a fejlesztői beállításokban van egy ilyen funkció, hogy gyengébb jelnél agresszívabban tolja át a wifi-t mobilnetre és ez a funkció ki van kapcsolva, de a viselkedése olyan mintha mégis aktív lenne.
-
Gábor-KJ
őstag
Emberke!
Fogtal mar ilyet a kezedben? Gondolom nem.
En is ezt mondtam (mint te) ameddig nem kerult hozzam egy ilyen Z. Play valtozata.
Nagyon rendben van es a rendszer sebessege kifejezetten peldas.
Remeljuk hamarosan tenyleg kaphato lesz valamelyik szolgaltato kinalataban es akkor majd eladja magat a termek - mindenfele hype nelkul - mert hogy neki nincs szuksege ra.
Engem 30 perc alatt meggyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest