Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Neked is mindegy a hangminőség.Gondolom neked is iphone 7-ed van és elvagy a zenei élménnyel.Nem mindenki elégszik meg a normál hangzással,valaki szeret igényes zenéket hallgatni mondjuk flac kiterjesztésben nem mp3-ban,igényes normális füleseket használva.Sajnos nekem is 7-es van,igaz kaptam egy nevetséges átallakitót,de ahogy szól azt nem nevezném minőséginek.A másik semmit mondó xiaomi mi4c telefonom szebben szól mint az iphone.A bluetooth headszetbe nem találtam még olyat,aminél nincs hangveszteség.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi