Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
#63534592 #93 üzenetére
Ezt nem épp a legjobb embernek írtad
Sheratan kissé aktív a Hifi, DAC, és fejhallgatós topikokban már elég rég óta, szóval jót mosolyogtam.
A jack elhagyása egyébként nem feltétlenül a hangminőség szempontjából gáz, mert vannak olyan mobilok, amik Jack kimeneten nagyon harmatos minőséget tudnak csak, de USB DAC segítségével azookból is lehet jó lejátszót faragni, persze az +1 eszköz, plusz macera... ez az egyik.
A másik, hogy az a szerencslten 1db USB csatlakozó szét fog menni 1-1,5 éven belül, ha valaki sokat használja ezeket. -
.DLL
veterán
válasz
bazsc20ne #71 üzenetére
Ja értem, azon a hsz-en átsiklottam és a tesztben erről nem esett szó. Akkor ennél a gyártónál ez az ára a modularitásnak. Kényelmes az ő részükről... két kisebb lyuk fémből a sarkok vagy szélek közelében sokkal komfortosabb lett volna (olyasmi mint alul középen) De úgy agyalni kellett volna, hogyan süllyesszék be a kamerát kevesebb mint 6mm-be, amit megértek, mert van a mernökóráknak is egy megtérülési faktora, ráadásul itt OIS-es kameráról van szó, szóval kényelmesebb volt így elhelyezni, az meg, hogy ez nekem nem tetszik, egyéni szoc. probléma.
A Jack csatlakozó lespórolása viszont szerintem nem az.
-
.DLL
veterán
A Moto mindig is tudott szép (vagy extravagáns) telefonokat készíteni, és itt a légies vékonyság szép, de igazából semmi eget rengető. Gondoljunk csak a Gionee Elife S5.1-re, ami egy leheletnyivel még vékonyabb is volt, nem lóg ki a kamera, semennyire sem, inkább beljebb van, az üveg mögött, és természetesen ott a 3,5mm-es Jack aljzat is, mert akkoriban még nem tudták, hogy ezt le is lehet hagyni egy csettintésre... Erről ennyit.
Az előlap meg csak simán sután néz ki, borzasztóan sok a kihasználatlan síkság, a négyzet alakú home gomb is hogy néz már ki, teljesen disszonáns ebben az összképben. Máshol, más készüléken lehet hogy passzolna a dizájnba de itt nagyon félrement. Az ujjlenyomatolvasóra is lehet mintát tenni, mint ahogy sok gyártó bevonattal, festékkel látja el, így simán lehetett volna ez egy kör alakú Moto logó, és akkor a felirat is elhagyható lett volna, ezzel csökkentve az alsó káva magasságát.
Próbálkozásnak nem rossz, de ártól függetlenül is mást választanék, viszont a modulos megoldás kifejezetten tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Dark Souls sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest