Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
Szia
számomra igenis lényeg a QHD.....amugy ha el akarsz jutni A-B-be, mehetsz autoval vagy lovaskocsival is ..nemde?.-)
Akksija az Én használatommal 1,5 nap, a régi Droid turbom a 3900-as akksival sem volt szenzácios....
tárhelyem a 32 Gb-bol folyton szabad tizenpár giga, .+ha akarom bövithetö.....
Zenét kocsiban hallgatok, nem telefonon, amugy adtak hozzá USB-C-füles átalakitot......
Viszont a gesztusvezérlés, touchless controll, a minöségi összeszerelés, a név !...az azonnali frissitések, a tesztöl függetlenül mégiscsak jo kamerája, sokkal többet jelet számomra...
a 820-821 Snapi.....leirtam mi a különbség:-)) -
Csapo83
aktív tag
Az igaz hogy az átlag felhasználók nem fognak bele ilyen műveletekbe de ha egy cseppet is belegondolunk akkor az ilyen 200-300 ezer közti készülékeket nem is ők veszik meg évente.
Szerintem a gyártók sem fizetnének rá mert pl egy új kameramodul vagy egy új SOC modul cserére könnyebben és gyakrabban rá lehetne venni a felhasználókat. Nézd meg a PC piacot. Több gyártó és több termék amiket kombinálva ki lehet alakítani a számodra megfelelő rendszert. Pl van aki a kamerákért van oda és nagyon magasról tesz a kijelzőméretre, másnak a kijelzőméret a fontos és az akkuidő de a kamerával szemben nincsenek nagy igényei ( pl tartalomfogyasztáshoz ).
Érdekes gondolatkísérlet lenne ha leírnák páran hogy mi is lenne a tökéletes telefon nekik ( ésszerű keretek közt, a jelenleg piacon lévő részegységekből ), és szerintem nagyon kevesen találnának a piacon olyat ami tudja amire szükségük van de nem kell plusz költségbe verniük magukat olyan funkciókért amiket nem vagy csak alig használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest