- Melyik tápegységet vegyem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
#63534592 #93 üzenetére
Ezt nem épp a legjobb embernek írtad
Sheratan kissé aktív a Hifi, DAC, és fejhallgatós topikokban már elég rég óta, szóval jót mosolyogtam.
A jack elhagyása egyébként nem feltétlenül a hangminőség szempontjából gáz, mert vannak olyan mobilok, amik Jack kimeneten nagyon harmatos minőséget tudnak csak, de USB DAC segítségével azookból is lehet jó lejátszót faragni, persze az +1 eszköz, plusz macera... ez az egyik.
A másik, hogy az a szerencslten 1db USB csatlakozó szét fog menni 1-1,5 éven belül, ha valaki sokat használja ezeket. -
törölt tag
válasz
#63534592 #93 üzenetére
Hát, nem
Nincs szifonom, mert nem szeretem a rendszerét, meg marha drága. És igényesen hallgatok zenét, a gyűjteményem nagy része bizony flac (még akkor is, ha amúgy vakteszten a legtöbb ember nem tudná megmondani a különbséget a veszteséges és veszteség mentes közt, valószínűleg én sem, nem próbáltam), és van itthoni zenehallgatásra elég nem éppen olcsó rendszerem.
De utazás közben a buszon, metrón, forgalmas utcán, repülőn nem érdekel annyira a minőség, mert a finom részleteket úgysem hallja az ember, a háttérzaj sajnos nagyobb annál. Ha pedig ezt figyelembe veszem, akkor legalább legyen kényelmes, amire a vezeték nélküli teljesen jó.
Volt egyébként 300+ ezres hordozható zenelejátszóm is, meg hozzá 100+ ezres füles, és imádtam is őket, de az is csak csendes környezetben jön ki, hogy mennyire jó, utcán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged