Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok Van egy lumia 950 xl telefonom, sikerült unlockolnom a bootloadert, de a restart után egy szöveges kép fogad a telefonon hogy lumia bitlocker recovery key setup stb. nem lép tovább. csak restartolni tudom, meg újra húzni az egészet. Az a gond, hogy windows11ről csinálom a win11 bitlocker miatt? Xp alatt kéne ilyesmit csinálni? A windows 11 zavar be? Egy ideje volt már ilyen telefonom, gondoltam felélesztem, meg láttam hogy rá lehet varázsolni a windows11et, de ahhoz unlockolni kell a bootloadert, meg storage mód kell, de nálam az unlock bootloader nyitása után bitlocker fogad.
a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!
Aki nem hiszi hogy van windows11 erre a telefonra akkor a kereső linkjeim:
windows 11 on lumnia mobile:[link]
a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest