- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
A gond az hogy el sem jutok odáig hogy a google bekérje a jelszót, beírom az email címet, megérintem a "következő" gombot, elhalványítja a kijelzőt és ennyi volt.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet, kényszerbőlA garancia lejárta után 5 nappal, a szifon 8 plus-om kiesett a kezemből, és olyan szerencsésen esett az útpadkára hogy a kijelzője pókhálós lett, szétnyílt a háza, pár alkatrész kiesett, szóval totál kár.
Gyorsan olcsón kellett telefon, a jófogáson volt egy 950 XL szilikon tokkal üveg fóliával, függetlenül, 18000 -ért, lecsaptam rá.Használat előtt WDRT, majd OTC-vel minden frissítést feltettem, után következett az áruházból az alkalmazások frissítése.
Ezek hiba nélkül lezajlottak, eredmény:
Lumia 950 XL(RM-1085_15217) 10.0.15254.603A következő problémák adódtak ( a microsoft fiókommal be tudtam jelentkezni gond nélkül)
- az iColud fiókom ezt mondja : nem megfelelő jelszó, az asztali Windows természetesen gond nélkül beenged a jelszóval
- a Google mailt csak a böngészőből lehet használni, de a kapcsolataimat nem szinkronizálja, szintén nem megfelelő jelszó. Töröltem a Google fiókot, újraindítottam a telefont azóta ezt mutatja ha a Google fiókot akarom beállítani: -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Van olyan desktop alkalmazás amivel az áruházból le lehet tölteni az appokat? Szeretném elmenteni őket amíg lehet.
( a 950-ben van FM rádió?) -
gthomma
senior tag
Sziasztok !
Huawei Mate 10 Lite -ot cserélnék 950XL -re. A Mate 1SIM-es független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest