Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1867 üzenetére
Nem spekuláció, hanem ejakuláció!
Amíg azt látom, ami, és ezt nem csak úgy én vertem ki az előbb, hanem több cikk is ezt feszegeti és a jelek is erre utalnak, addig én ezt tényként kezelem, hogy a mostani w10-zes készülékeket is kukázni fogják, illetve csak úgy lesznek, ha már van, de ezekre fejlesztés? Vagy szerinted...mostanában láttál olyan fejlődést, amiért rátudnák vágni, hogy igen ez egy kib..ott flagship? Inkább minden xar, fb, pp, alapprogramok, mint olyan nem is léteznek, vagy megszűnnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, állandóan valamivel okoskodni, vagy hekkelni kell ezt a szart, illetve nem szar, mert a készülék maga kiváló, de ott a központban, vagy miben akkor totális hülyék ülnek.Edge beragadással és nem találkoztam.
Ezt is leírtam, a bug-ok nem mindenkinél jönnek elő, de ha ott van valószínűleg csak egy megoldás lesz, a wdrt. A ki a francnak van kedve 3 órát elcseszegetni az életéből emiatt...
----------------
(#1868) hroberto
Van erről valami linked?
-
hroberto
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest