Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
LantosBerry8 #2961 üzenetére
"Brand Unbranded/Generic" persze az most jó kérdés, hogy milyen gyártót kéne itt látni, de jellemzően ezt az utángyártott termékekhez írják.
-
_ak_
addikt
10-ről 11-re manuális frissítés is hiba nélkül lezajlott.
OTA frissítést nem is jelezett, talán csak a 4-esnél egyszer.
-
_ak_
addikt
Sziasztok, OTA frissítés szokott még jönni az 5-ös verzióból? Tegnap csináltam egy clean installt a 10-es verzióval...
Újra biztos nem telepítenék semmit, de az utolsó 4-es flyme sem jelzett már frissítést. -
_ak_
addikt
Hogy őszinte legyek nekem a feloldó képernyő is néha sokat állt miután beütöttem a pint. Azt én beállítottam, hogy éjjelre kapcsoljon ki, majd reggel visza. Ez sokat segített a dolgokon.
-
_ak_
addikt
Viber ikon háttérképe nálatok is fehér?
FB contact syncre van esetleg vmi bevált módszer?
Illetve a hangerő gombol nálatok mennyire feszesek? A fentit egész nehéz benyomni, a lentit könnyebb kb. mint a bekapcs gombot.Ja és igen, nem tudom, hogy az eustock milyen garival adja, az edigi, ha jól látom saját maga vállalja a garanciát, nincs mellé a szokásos wayteq -es szerviz papir.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Én is csatlakozom a klubhoz, Redmi Note 3G volt az előző. Igazából tök jó volt csak most már nagyon elhúzódott a garanciális ügyintézés.
Edigiből rendeltem, H-s verzió, manuálisan frissítettem 4.5.4.2l- re. Igazából minden megy, nincs probléma semmivel, csak valahogy nagyon vastagnak tűnik a telefon. A MIUI valahogy komplexebbnek tűnt, de nem tudnék rámutatni, hogy mi hiányzik.
Viber ikon nálatok is fehér hátterű? Illetve, ha a FB-ról szertném frissíteni a kapcsolatok képét, arra van valahogy lehetőségem ( manuális megoldáson kívül ).
Akartam tokot rendelni az EuStocktól, csak félek, ha még vastagabb lesz, akkor már kényelmetlen lenne fogni. :/ A szilikon tokokért meg nem igazán vagyok oda.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Mivel a Red mi Note-om (3g) már egy ideje szervizben és nem is tudni, h mi lesz belőle, gondoltam kipróbálnám ezt a Nitrót. Van ilyen cserével valakinek tapasztalata?
Azzal a telefonnal meg voltam elégedve, csak a nagyobb felbontás hiányzott, ahogy olvasom a hozzászólásokat a rendszer sebességével itt sincs akkor probléma, játszani meg nem játszom.
Ennek fényében jó választas?
Persze tipikus, hogy pár nappal ezelőtt még volt az eustocknál, de más nem jön akkor az edigiből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest